Ergenlik döneminde olan gençlerin ,Anne'lerinin kulübü

canım sana kolaylıklar diliyorumm..

şu an daha 6aylıkmışş şimdi fazla zoru olmaz zaten ..çok sevimli ve tatlı oluyolar..

ama yürümeye başladında ..asıl işşş..başarılar tatlımm..

benim oğlum var şu an 9aylık..yürümüyor daha ama yürüteçle bütün evi talan ediyor..artık yürüdüğünü düşünemiyorum bile..:1no2:

Hayırlı Cumalar arkadaşlar..
murgizinznnesi,sıla55.çok teşekkürler kızlar.. haklısınız şimdi iyi günlerimiz..:ecrin_bebek: yürümeye başlayınca.. koşturmaya devammm

mrb kızlar nasılsınız çiçeğim allah kolaylıklar versin benim torun ayaklandı canavarlaştı düz duvara tırmanıyor allah kaza bela dan uzak etsin esirgesin saklasın inş tüm bebişleri

kıslarrrrrrrmaraton başlıyor yine yeniden....
bakalım bu sene artık liseli oldukk..ya ilkokula başladıkları dün gibi..
allahım inşallah murgizinannesi aplam gibi üniversiteden mezun oldukları günleride görürüz..
bütün ergenlere ve annelerine yeni okul yılı hayırlı olsun..hepimize kolay gele...

Kızlar Bayramda uğrayamadım..geçmiş Ramazan Bayramınızı kutluyoprum.yanaklarınızdan öptümmm.Şeniz

evet sonunda beklenen gün geldi ve okullar açıldı..
yavrularımıza hayırlı uğurlu olsun..Allah zihin açıklığı versin...
kazasız belasız inş..

selamlar hepinize ergen anneleri. nasılsınız , okullar açıldı bakalım bu sene neler olcak?tüm gençlere başarılı, sağlıklı, huzurlu bir yıl olsun inş. Allah emeklerini boşa çıkarmasın...

Hayırlı günler ergen annelerimiz... Uzun bir ara mı oldu bilmiyorum kendime gelmem zaman aldı ...daha da gelmiş sayılmam ama buna da şükür Cumalarımız hayırlara vesile olur inş...:Saruboceq:Herkesleri kucaklıyorum ergenlerimizede zihin açıklığı versin Rabbim...a.s.

maruflu özledik arkadaşım nerelerdesin..ergenler nasıl..yerimseniben

günaydın arkadaşlar epinize güzel hafta sonu diliyorum

ve yeni eğitim yılımız hayırlı olsun.

allah evlatlarımıza zıyın açklği versin inşallah hepinizi öpyorum

Hepinize hayırlı haftasonları bende bimukabele özledim sizleri teşekkür ediyorum sizlere ...Geldimi herşey üst üste gelir ya işte öyle bir durumlara maalesef fakıf olduk eh şimdi biraz limoni de olsa duruldu...Ergenim kızım ne yazık ki sigara içme denemeleri yaparken yakalandımafoldumbenbiz cenaze hastalık dı derken çocukları saldık sonuç bu ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…