Ergenlik döneminde olan gençlerin ,Anne'lerinin kulübü

Ergen annelerimiz inş. iyiyizdir nasılız günaydınız ne var bun da ne güzel işte anneler olarak motive eden ortak alanımız kimseyi zorlama ile paylaşıma çağırmıyoruz olur ise bir sıkıntımız isteyen paylaşır canlarkaydirigubbakcemile5
Freyzam cnm annene geçmiş olsun yüreğini ferah tut...
8.sınıf demek dönemeç , lise demek dönemeç yani dönemeçsiz ve sınavsız hayatımız yok delikafadulden

ergenlerle sorunlar yazılmıyor yok günaydın yok nasılsın sıkıcı

ema1.Sorunsuz ergen yok.. paylaşırız elbetteki .
bu topiğin açılma sebebi. ergenlerimizle olan sonunlarımızı konuşmak ve kendimizce yardımlaşarak çözümler bulmak..
yaz tatilinden yeni çıktık okullar yeni açıldı.. Ergen Annelerimiz ancak bir araya geliyoruz...
burada göreceksin faydalı ve güzel paylaşımlarımız oluyor..yerimseniben

Hayırlı günler ergen annelerimiz ....okullar açıldı benim ergen de bir hırs bu sene mutlaka puan yükseltmeliyim diye inş... sene sonuna kadar dayanırkaydirigubbakcemile3galiba sınıfıta rekabet ortamı olmuş... keşke içinde hep olsa çabuk gönlü kayıyor hayırlısı bakalım:1ninca:...

günaydın ergen anneleri.nasılsınız bugün..benimde regen yavrum şimdilik sakin ve uyumlu..

okul saatlerinin uzamasına biraz bozuldu tabii.

günaydın ergen anneleri........
frezyacım dikkat et kendine ..bizi de haberdar et ara ara..
evet okullar yeni açıldı..şimdilik herşey laylom başladı..bakalımyeni sene bize neler getirecek..
biz sbs tantanasını atlattık.ama rahatlamak yok tabii ki.bundan sonra esas büyük sınav öss tantanası başlıyacak.gerçi daha çok zaman var.ama şimdiden işi sıkı tutmazlarsa yandık..

yazdım hiç tepki gelmedi
,

Hayırlı günler annelerimiz...
Ema 1 ergenin kaç yaşın da ? kız ve erkek ergen fark etmez ortak noktamız çocuklukla, yetişkinlik arasın daki bu kısa sürede ergenlerimizle neler yaşıyoruz...Kızlarımın yaş aralığı fazla olmasına rağmen ergenimle küçüğüm daima kendilerinin de ablalarıyla aynı işleme tabii tutulmaları (ilgi ve sevgide muameleleri aynıdır)beklentisindelerlmaz:tabiiki olamaz ,anlatmakta veya anlalamakta ısrar etmeleri sadece restleşme ve sinir ortamına yol açıyor.Misal ;B. kızım hem çalışıyor hem okuyor dolayısıyla eve geliş saatleri uzuyor... Ergenim de arkadaşıyla bir yere gittiğin de ablası gibi geç gelebilme özgürlüğü istiyor ...Asla izin vermiyeceğim bir şey o konu da tavrımız babasıyla birlikte bellidir...Şimdilerde fazla ısrar etmiyo inş...
Daha da etmez ("adalet anne "diye kızlarım isim taktı:kedi:)Konumuz ergenler olunca daha çok paylaşımlar olur. Öptüm hepiniziopuyorumnanaktan

benim kızım 16 yaşında bu yıl epey zorluyor bizi

ilaki kendi kafasının estiğini yapacak tabi bizde kısıtlamalar getiriyoruz

acaip göze batan güzel boylu manken gibi bir kız

açıkcası küçük yaşta asla evlenmesinii istemiyorum

erkek arkadaş veya sevgili olaylarına hoş gözle bakmıyoruz yaşadığımız yer küçük kasaba
o0blduğu için genç kızların arkasında çok konuşan oluyor

damgalanmasını istemiyorum

aşk meşk olaylarına daha yaşı çok küçük

sabah beraber evden çıkıyoruz akşam da beraber geliyoruz

başıboş değil yani en azından şimdilik .
zaten münevver olayından sonra bizde paranoyak olduk

bütün suç aileye atılıyor ondan

aynen tatlım.biz bu sene liseye başladık.10saat olunca biraz zorlanacaklar gibii
Kısmetsizim cnm ya aynen ne de zordur...Alışırlar zamanla neye alışmıyoruz ki..
He he kaydirigubbakcemile3gerçi yaşım dan da anlaşılacağı gibi..Benim ilkokula başladığım yıllar da uygulama tam gündü ...hatta hayal ,meyal hatırlıyorum 2 abimle de aynı okuldaydım... artık okul bizim evimiz şarkısını da söyleyince de tamam galiba taşındık demiştim... çok saftım yaakannehir:roflol::roflol:

bende ergen annesiyimmm topiği yeni farkettim öncelikle herkese merhaba :içelim:

oğlum 20 kızım 17 yaşında
oğlan hafiften atlattı gibi
ama kız tam gaz ergenliğin içinde çok sıkıntılıyız çok :1no2:

birde buyıll sınava girecek oldumu üstünüe ballı kaymak :1no2:

LİLLYUM hoşgeldin cnm evet ballı kaymak durumu ama bal ekşi tadında kaymak ta kesik yoğurt Allah güç kuvvet versin ...Ema1 katılıyorum tam da durum biz dede öyle gözüne kalem çekse koşup yıkattırıyorum Hele de güzel ve dikkatleri üzerine topluyorsa tamamıyle fevaran durumun da oluyorum...facebok kontrol altın damı hangi resimler konmuş, kimler yorum yapmış yani bir dokun bin ah işitin işimiz tam da bal kaymak anksiyete bozukluğu yaşadımdelikafaduldenMünevver olayı da tuz biber oldu...Ortamın bozulması aşırı endişeci ve korumacı ebeveynler yaptı bizleri... SONUMUZ HAYR OLUR İNŞ...

istanbulda yaşıyorsunuzzz zor tabiii
ben küçük şehirdeyim burda yaşamak bizim için büyük avantajjj
çok uç sorunlarla karşılaşmıyoruz a.s

ama sıkıntılarıda olmyyor değil tabiii :hulya:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…