- Konu Sahibi Daxgx Çiçexgxim
-
- #1.121
ergenlerle sorunlar yazılmıyor yok günaydın yok nasılsın sıkıcı
AMİİİİİN benimkide 8e başladı ama derslerle hiç ilgisi yok bu gidişle iyi bir okul çok zor inşallah beni şaşırtır ::çok üzgünüm:
aynen tatlım.biz bu sene liseye başladık.10saat olunca biraz zorlanacaklar gibiigünaydın ergen anneleri.nasılsınız bugün..benimde regen yavrum şimdilik sakin ve uyumlu..
okul saatlerinin uzamasına biraz bozuldu tabii.
[ı]ema1.sorunsuz ergen yok.. Paylaşırız elbetteki .
Bu topiğin açılma sebebi. Ergenlerimizle olan sonunlarımızı konuşmak ve kendimizce yardımlaşarak çözümler bulmak..
Yaz tatilinden yeni çıktık okullar yeni açıldı.. Ergen annelerimiz ancak bir araya geliyoruz...
Burada göreceksin faydalı ve güzel paylaşımlarımız oluyor..yerimseniben[/ı]
Hayırlı günler annelerimiz...
Ema 1 ergenin kaç yaşın da ? kız ve erkek ergen fark etmez ortak noktamız çocuklukla, yetişkinlik arasın daki bu kısa sürede ergenlerimizle neler yaşıyoruz...Kızlarımın yaş aralığı fazla olmasına rağmen ergenimle küçüğüm daima kendilerinin de ablalarıyla aynı işleme tabii tutulmaları (ilgi ve sevgide muameleleri aynıdır)beklentisindelerlmaz:tabiiki olamaz ,anlatmakta veya anlalamakta ısrar etmeleri sadece restleşme ve sinir ortamına yol açıyor.Misal ;B. kızım hem çalışıyor hem okuyor dolayısıyla eve geliş saatleri uzuyor... Ergenim de arkadaşıyla bir yere gittiğin de ablası gibi geç gelebilme özgürlüğü istiyor ...Asla izin vermiyeceğim bir şey o konu da tavrımız babasıyla birlikte bellidir...Şimdilerde fazla ısrar etmiyo inş...
Daha da etmez ("adalet anne "diye kızlarım isim taktı:kedi:)Konumuz ergenler olunca daha çok paylaşımlar olur. Öptüm hepiniziopuyorumnanaktan
Kısmetsizim cnm ya aynen ne de zordur...Alışırlar zamanla neye alışmıyoruz ki..aynen tatlım.biz bu sene liseye başladık.10saat olunca biraz zorlanacaklar gibii
istanbulda yaşıyorsunuzzz zor tabiiiLİLLYUM hoşgeldin cnm evet ballı kaymak durumu ama bal ekşi tadında kaymak ta kesik yoğurt Allah güç kuvvet versin ...Ema1 katılıyorum tam da durum biz dede öyle gözüne kalem çekse koşup yıkattırıyorum Hele de güzel ve dikkatleri üzerine topluyorsa tamamıyle fevaran durumun da oluyorum...facebok kontrol altın damı hangi resimler konmuş, kimler yorum yapmış yani bir dokun bin ah işitin işimiz tam da bal kaymak anksiyete bozukluğu yaşadımdelikafaduldenMünevver olayı da tuz biber oldu...Ortamın bozulması aşırı endişeci ve korumacı ebeveynler yaptı bizleri... SONUMUZ HAYR OLUR İNŞ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?