Ergenlik döneminde olan gençlerin ,Anne'lerinin kulübü

canım benim allah kolaylık versin ergenin özenmiştir inş atlatırsınız geçer bu tür sıkıntılar canım benim:1hug:

iyi geceler ergen annelerii..,
maruflucum hoşgelmişsin canım arkadaşım.özlemişiz seni.başın sağolsun.yakın mıydı kaybınız?
ah bu ergenler...zaten başlarına ne geliyosa meraktan geliyo..
frezyacım,murgizinannesi ablacım sizleride çok çok öpüyorummm

günaydın arkadaşlar epinize güzel hafta sonu diliyorum

ve yeni eğitim yılımız hayırlı olsun.

allah evlatlarımıza zıyın açklği versin inşallah hepinizi öpyorum
canım hoşgeldin nasıl oldun annen nasıl amaliyat günü bellimi Allaha emanet olŞeniz
canım benim gelmiş geçmişler olsun başın sağolsun Allah iyi günlerini göstersin ama olacak bunlar üzülme bitanem çocuğu olan her şeyi görür derlerdi doğruymuş Allahım sanslarını bahtlarını güzel etsin inşlallah Şeniz

canım iyi geceler Şeniz

bu ergenlerle başımız dertte işleri güçleri insanı deli etmek ay kusura bakmayın selam bile vermesine fırsat vermiyorlar insanınsabahtantan beri pcnin başında yetmemiş beyefendiye :çok üzgünüm:

yok ablacğim daha karra vermedim annem rahatsız olduğu için onun sonuçlarını beklıyorum .

ona göre amelyat olacağim .

ayrıca ilğin için çok teşekür ederim.

DAĞÇıCEGıM ÇOK TEŞEKÜR EDERıM CNM

arkadaşlar bugun anemden ilik kanı alacaklar

inşallah kötü bir sonuç çikmaz

diğer sonuçlarıda cumay çikacakmiş

dualarınızı eksik etmeyin..

ergenlerle sorunlar yazılmıyor yok günaydın yok nasılsın sıkıcı

ergenlik yazmayında bende bileyim selamlama günaydın deme

nasıl iyisin sohbetleri yazında bende bileyin ergenlikle alakalı bi şey yok

günaydın ergen anneleri. benim ergen okulda, bu yıl 8. sınıfta.Allah tüm ergenlere zihin açıklığı versin... umarım sbs sonunda ii okullara yerleşirler . BAŞARILAR la dolu bir yıl diliyorum.

AMıııııN benimkide 8e başladı ama derslerle hiç ilgisi yok bu gidişle iyi bir okul çok zor inşallah beni şaşırtır ::çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…