- Konu Sahibi Daxgx Çiçexgxim
-
- #1.101
Hepinize hayırlı haftasonları bende bimukabele özledim sizleri teşekkür ediyorum sizlere ...Geldimi herşey üst üste gelir ya işte öyle bir durumlara maalesef fakıf olduk eh şimdi biraz limoni de olsa duruldu...Ergenim kızım ne yazık ki sigara içme denemeleri yaparken yakalandımafoldumbenbiz cenaze hastalık dı derken çocukları saldık sonuç bu ...
canım hoşgeldin nasıl oldun annen nasıl amaliyat günü bellimi Allaha emanet olŞenizgünaydın arkadaşlar epinize güzel hafta sonu diliyorum
ve yeni eğitim yılımız hayırlı olsun.
allah evlatlarımıza zıyın açklği versin inşallah hepinizi öpyorum
canım benim gelmiş geçmişler olsun başın sağolsun Allah iyi günlerini göstersin ama olacak bunlar üzülme bitanem çocuğu olan her şeyi görür derlerdi doğruymuş Allahım sanslarını bahtlarını güzel etsin inşlallah ŞenizHepinize hayırlı haftasonları bende bimukabele özledim sizleri teşekkür ediyorum sizlere ...Geldimi herşey üst üste gelir ya işte öyle bir durumlara maalesef fakıf olduk eh şimdi biraz limoni de olsa duruldu...Ergenim kızım ne yazık ki sigara içme denemeleri yaparken yakalandımafoldumbenbiz cenaze hastalık dı derken çocukları saldık sonuç bu ...
iyi geceler ergen annelerii..,
maruflucum hoşgelmişsin canım arkadaşım.özlemişiz seni.başın sağolsun.yakın mıydı kaybınız?
ah bu ergenler...zaten başlarına ne geliyosa meraktan geliyo..
frezyacım,murgizinannesi ablacım sizleride çok çok öpüyorummm
yok ablacğim daha karra vermedim annem rahatsız olduğu için onun sonuçlarını beklıyorum .
ona göre amelyat olacağim .
ayrıca ilğin için çok teşekür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?