- Konu Sahibi Daxgx Çiçexgxim
-
- #1.141
sanada maş frezyam,iyisin dimee,
nasıl gidiyo tedavin cnmopuyorumnanaktan
bende ergen annesiyimmm topiği yeni farkettim öncelikle herkese merhaba :içelim:
oğlum 20 kızım 17 yaşında
oğlan hafiften atlattı gibi
ama kız tam gaz ergenliğin içinde çok sıkıntılıyız çok :1no2:
birde buyıll sınava girecek oldumu üstünüe ballı kaymak :1no2:
LİLLYUM.hoş geldin.. Yavrularını Allah bağışlasın..güzel paylaşımlar dilerim..a.s.
tünaydın hanımlar,okulların başlamasıyla annelerimiz görev başında anlaşılankaydirigubbakcemile5
hepimize kolay gele inş,:Saruboceq:
benim ergenim ağustosta 15 ine girdi,acaip süsleniim ,güzel giyiniim,saçımı şöle yapiim modunda,zemuszemus
ilk gün okula ben götürdüm ,sınıfına yerleşti ,yanından ayrıldım,sona m.yardımcısıyla bi konuda konuşup tekrar yanına çıktım,bide ne göriim,daa ben binadan çıkmadan :1shok:,makyaj yapmış,gözlerinin altı masmavi,rimel çekmş,kokoş bi kadın gibidelikafadulden
allahım çıldırdım,hem de çok üzüldüm dedim kızım okulun ilk günü bunu yapıyosun ben sana nasıl güvenecem,buraya eğitim için geliyosun,ne gereği var,inanın ağlıyarak eve geldim,neyse sözler verdi,yeminler etti bi daa olmucakmış inş:Saruboceq:
zati hiç yakışmıyo yaşlarını büyük gösteriyo,ne gereği var ama anlamıyolar işte:çok üzgünüm:
bide ilk 2 gün saçını yıkayıp çıktı evden,saçları kıvırcık olduundan yıkanınca güzel şekil alıyomuşta,
neyse ilk günler izin verdim,sona duruma cebren ve hile ile el koydum,sabah serininde çıkıyo evden,üşütüp hasta olur ıslak saçla dışarı çıkmak ne demek ,
aay yazdıkça daraldım arkadaşlar yaaakannehir
LILLYUM hoşgelın yavrularını rabbım bağişlasin cnm.
yokmu bu ergenlerdeki gerginliği gidermenin yolunu bulan
Selam ergen Anneleri
Cumanız mübarek olsun..Şeniz
yarın büyük oğluşum geliyor..
ona bol bol yemekler yapacağım ,hem yesin hemde giderken götürsün.cokacimcoook
bu hafta sonu çok yoğun olacağım anlaşılan..sositososito
slm arkadşlar dualarınızın sonucu annemın tahlılaer temiz çikti sadece ilikten aldıkları kan sonucu kaldı inşallah oda temiz çikar.
hepinize sonsuz teşekürler ediyorum hep yanımdaydınız allah razı olsun .
hepinizi çok seviyorum iyiki ergen oğlum varda sizlerle tanişmişim.
hepinizi çok öpyorum.
gözün ayın cnm allah kvuştursun biraz özlem giderirsin bu arda
ya annesi özlemiştir yemeklerini .
iyi tatıller cnmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Selam ergen Anneleri
Cumanız mübarek olsun..Şeniz
yarın büyük oğluşum geliyor..
ona bol bol yemekler yapacağım ,hem yesin hemde giderken götürsün.cokacimcoook
bu hafta sonu çok yoğun olacağım anlaşılan..sositososito
slm arkadşlar dualarınızın sonucu annemın tahlılaer temiz çikti sadece ilikten aldıkları kan sonucu kaldı inşallah oda temiz çikar.
hepinize sonsuz teşekürler ediyorum hep yanımdaydınız allah razı olsun .
hepinizi çok seviyorum iyiki ergen oğlum varda sizlerle tanişmişim.
hepinizi çok öpyorum.
Hayırlı geceler anneler ne hikmetse bu saate bilgisayar bana kaldı:lepi:
Freyzam inş..son kalan tahlil de sevindirir derin bir oh çekersiniz cnm...
Dağçiçeğim gözün aydın tatlı telaş desene.. kaydirigubbakcemile5kimsenin gücü bir kadına yetişmez...Ergenimle gerginim aradaki limonilikle bir sürü limonata yapılır...
Bitmek tükenmek bilmeyen kıyafet ,ayakkabı alma isteği, hele o konserveler yokmu; illalah ettirdi bez ayol ya püften bir şey kundura sanki dünyanın parası bide küstü yattı :umursamaz:... Benden istediği özel sipariş oluyormuş üstüne kişiye özel logo koyuyorlarmış hiç duydunuz mu? anneler bilen varsa ışıldatsın bizi bu mühim konuda...Gecelerin sakinliğinde içimi döktüm ,saçtım afola öptüm sizleria.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?