Ergenlik döneminde olan gençlerin ,Anne'lerinin kulübü

ah ablacım çok geçmiş olsun.enfeksiyon gerçekten hırpalıyorinsanı.ama şanslısınız ne güzel evde doktorunuz hazır.allah acilşifalar versin.inşallah biran önce toplar eşin kendini.gerçekten erkeklerin hastalığı çok zor..:teselli:
begoum geçmiş olsun canımın içi.sana bölle karamsar konuşmak hiç yakışmıyo..evet erkeklerin canı az gerçekten.hemen kendilerini salıveriyolar.ama sen kendii öyle sıkıpta yıpratma..evet babalar hasta olunca çocuklaşır,ama anneler hastalanınca ev darmağın olur.yaz bize sıkıntılarını yaz dertleşelimki sana destek olalım.unutma dertler paylaştkça azalır..Şeniz

Geldim...Yenacım doğru söylüyosun..
Murgizn ablacım portakallı kek tarifini paylaşmamı istemiştin,içime dert oldu o yazayım hemen sana..
3 yumrta
1 bardak sıvıyağ
1,5 tozşeker
1 vanilya,1 kbartma tozu
1 bardk süt
2 tane portakal
ununu kararleme sen ayarlarsın,kek kıvamını..
Çırpıyorum hepsini,sıktığım portakalın suyunuda koyuyorum içine
En son ununu koyarken atıyorum rendeledğim portakal kabuklarını...bu kadar ablam.Ben hem margarinle yağlıyorum hem un serpiyorum 170 drc de pişiriyorum..Keki kalıbını yağlamadan önce açıyorum açıyorum fırını..
Eşim için o gün portakallı yaptım,hatda üzümü seviyo kekde, üzüm ve biraz dövülmüş cevizimde vardı valla onlarıda karıştırdım..kaloriyi düşün artık..
Duy YENA duy....!....
Bugünde kakaolu çırptım faktüse koydum..çocukların ve benim favorimiz kakaolu,ben tam bir kakao,çikolata delisiyim sormayın..
Allah sağlıklı,sıhhatli günler versin,ağzımızın tadı bozulmasın inşAllah dostlarım,gerisi boş..Rabbime emanet olun çok öpyrm sizleri:1hug:

Kısmetli kedim çok sağol canım..Allah razı olsun..Ben sizleri tanıdığım için çok mutluyum,bu paylaşımlar bile çok mutlu ediyor beni..bu satırların bile bana öyle büyük güç ve destek verdiki şu anda..Kendimi salmak istemiyorum zaten,çok doluyorum..Yeri geliyo ihtiyacın olduğunda ailen bile kendi telaşına sorunlarına düşüyo,hadi diyosun benimki önemli değil..İlhan Şeşenin bir şarkısı vardı bilirmisin..Ona gitsem o dertli buna gitsem bu dertli,el dertli komşu dertli ben kime gideyim yaaar..!
Mutlaka hepimiz yaşıyoruz bu dönemleri değilmi canım..Alışıyolar hep cıvıl cıvıl şen şakrak anneye kızlar, durgun görünce kaldıramıyolar..Annelere ağlamakda yasak üzgün durmakda..hep polynna olcan....oof of...
çok öpyrm seni canım..hayırlı gecelerin olsun

Hayırlı geceler annelerimiz.....
Bego cnm Rabbim bizleri sabrımızın imtihanına tutar bizlerde tevekkül eder bu imtihanları geçeriz inş. sen kalbin daraldığında bilki genişletici rahman vardır dualarla ona sığın ....Benim derdim umman sanırdım meğer bir bakmışım alıp geçmiş ....Evlatlarımızın sevdiklerimizin yokluğu ile sınamasın gerisine dayanırız bizler anneyiz dağ taş yanımızda sıfır kalır...Murgizinannesi ablam geçmiş olsun iyiki dr.un yanında acil şifalar inş./ dağçiçeğinden alıntı ,maruflu hayırdır kurdela işi yapıyorum demişin.. bitirdiğin işlerin olursa bizimle paylaşırsan memnun oluruz.Paylaşırım elbet fakat kursumuzun sergisi bitmeden örnekler dağıtılamaz ve verilemezmiş yassakmışlmaz:Hazirandan sonra ...ama bu işler tam bir terapi öyle iyi geldiki:icecream:Öptüm bütün annelerimizi ....

[/B][/I]

ah canım begom ya.seniçok iyi anlıyorum canım.bazen öyle zamanlar oluyor.herkesin derdi kendine büyük geliyor.hep güçlü görününce hep öylesin zannediliyo.ailene koşan eevlat,evine direk olan sağlam anne..ama süper kahraman olamıyoruz her zaman..işte burda dertleşiyoruz negüzel.napalımallah sağlık versin gerisi gelir..
benim ergenimde bugün kek yaptı.benim biraz tarifleri kafama göre değiştrime huyum vardır.ben uydurdum o kakolu gazoslu kek yptı.kaydirigubbakcemile3
hade begocum atla gel.hem kek yiyelim yanında da meyve çayım var..

Oyy oy hemen bende aldım tarifi..:):) Sormayın zaten dün bayağı kaçırıdm..

Ama bende insanım diimi Arada olur o kadar..

maruflumne güsel yazmışsın.gerçekten allah bizleri sevdiklerimizin yokluğu ile sınamasın.
hade sende gel çay içmeye

Bende gelebilirmiyim..Zira bayılırım çay ve kek ikilisine..:):)

Kurabiyede çok severim..:) cokacimcoook

Allahım neler diyorum, neler geçiyor aklımdan,hayırrrr..
:roflol::roflol:klava:

yenacım gel valla beklerim.kalorilere inat..kaydirigubbakcemile3ay ne fenayım suça teeşvik ediyorum senüübilmiyorumkismilekaydirigubbakcemile3

Geliyorum hadi....çay deyince akan sular durur canım benim..
Ama ben iki dilim kekden götürdüm mideye,bide söz vermiştim kendime geç saatlerde bişey yemiycem diye ama gelde dur sözünde böyle..
Hem kakaolu hem gazozlu he..Allah iyiliğini versin emi gerçi benimde vardır böyle atmasyonlarım..kaydıruk uyduruk çıkarırım bişeyler ortaya..
Paylaş bakiyim sende şu tarifi hele bende deniyem..cokacimcoookbak hep hazır ve nazırım anam denemeye..şekilde görüldüğü gibi..
Maruflu arkadaşım Allah razı olsun..karamsarlığa büründğüm an kendime çok kızıyorum,şükrümüzün edasını az ederken ,öyle düşüncelere saplanmak ..içimi acıtıyo...Suçlu hissediyorum kendimi..Ama Kısmetli kedimin de aynı dediği gibi,hep güçlü görmeye öyle göstermeye alıştırdğmz için de yanlız kalıyosunuz.Allah sevdiklerimizle imtahan etmesin inşaallah..Bugüne kadar sabrımın karşılığını aldım hep çok şükür..
Ben bu gece fazla kaldım,yaşlanmayı kabul etmem gerekiyo sanırım,gözlerim ağrıyo uzun süre kalınca..İnşaallah birgün bizlerde toplanırız yüzyüze,ne güzel olur..Maruflucum ben Avrupa yakasındayım sen ne tarafdasın canım?.
hayırlı geceler,Allah rahatlık versin hepinize:a015:

mrb canlarım hepinize çok tşk ederim eşim bugün biraz daha iyi eşimin hastalığı çok zor çünlü ne birşey yiyor nede hastalığı ile ilgili cevap veriyor tam bebekleşiyor çok üzüyor beni bu defa çok ağırdı hep inliyordu bana inş ben senden önce ölürüm yoksa perişan olurum dedi bu sözleri beni çok etkiledi allah ayırmasın eşlerimizi başımızdan er geç olacak ama allah geç versin ama elden ayaktan düşürmesin yüce rabbim
bego canım benim sıkma canını allah şifa versin eşine kendini koyverme ne yapacaksın allah sana sağlık versin başlarında ol ne olur sıkma canını tarif için çok tşk ederim kızım geliyor pazartesi günü torunuma yapayım çok seviyor keki çok özledik dört gözle bekliyoruz maruflu arkadaşım ne güzel elişi gerçekten terapi oluyor bende örgü örüyorum yapıp eve bırakıyorum bebeği olanlara hediye götürüyorum el emeği daha güzel oluyor torunuma yapıyorum kımetsizim yena çiçeğim maruflu roşum ,bego frezya hepinizi öpüyorum tabiki ergenlerinizi daha çok öpüyorum yarın karne günü lütfen çocuklarınıza kırık notları olursa kızmayın

Günaydın güzel anneler..

murgizinannesi,eşine Allah acil şifalar versin,süreklimi yatıyor,yoksa dönemsel bir rahatsızlıkmı..??
Hasta bakmak hastalanan kadar bakanıda çok yıpratıyor..

Merakımı mazur görün,murgiz çocuğunuzun adımı,yoksa torunmu..

Evet yarın karne günü..Çook heyecanlı..

Allah emeklerini boşa çıkarmasın yavrularımızın..
:Saruboceq:

canım benim ne kızımın ne de torunumun adı kızım da üye onunla eşinin isminin kısaltılmışı beni de kızım üye yaptı benim adım sunay isterseniz sunay abla da diyebilirsiniz canım benim eşim drar yolu enfeksiyonu olmuş bugün biraz daha iyi tşk ederim ilgin için öpüyorumŞeniz:1hug::1hug::1hug:a.s.

iyi akşamlar ergen annelerii.sunay ablam eşin inşallah biran önce toparlar.
yenacım karne günü ama bizde heyecan yerine stres var.kırık gözüküyo karne:sinifsinif:
begocum uğramamış bugünbilmiyorumkismile
eltişimkıı sebnde mi burdasınnolumunekankayizsmile

çok geçmş olsun ablacım,rabbim tekrarından korusun:Saruboceq:
dr unuzda elinizin altında ne mutlu sizeekaydirigubbakcemile5

üzdün beni begom yaa,:gitme:
haklısın,hastalığın her türlüsü zor ama erkekler olunca hepten bi alem,
ama allah hastalıında hayırlısını versin,dermansız dert vermesin,
bizlere her şartta hem çocuklar hemde eşlerimiz için güçlü olmak düşüyo,bırakma kendini bidanem,
bak bende daha önce fiziğe gittim,eğer ii gelmedi diyosa gelmemiştir cnm benim,
inan ben fiziğe gittikten sonra çok daha kötü oldum,bitirdim ama gel bana sor verdii eziyeti,bilmiyorumkismile
aah begocum bende ne sıkıntılar gördüm geçirdim bi bilsen,hep yanlısdım,
en büyük sınavım;2008 nisan ayında eşim hastalandı,hastanede yattı,tetkikler sonucunda dr geçti karşıma,eşinizin böbrek üstünde tümör var,şu an bi bombayla yaşıyo ve ben onu bu şekilde dolaştırmam dediakannehir
eve geldim o gün bağıra bağıra ağladım ama sadece o gün,dedimki kendime çocuklar ve onun için güçlü olucam ve bi daha hiç ağlamadım ameliyata girene kadarmafoldumben
ve inan yanımda canımdan kimse yoktu biliyomusun,
o 6 ,7 saatlik sürede eltişimin omzuna dayadım başımı,ona ağladım,olumunekankayizsmileallah razı olsun ondan:Saruboceq:
eşim cuma ameliyat oldu,ailem canları sağolsun,pazar günü ziyarete gelebildiler,
en büyük tesellimiz tümörün düşük seviyeli çıkması ve sigarayı bırakması oldu:Saruboceqnun için hep derim hastalığında hayırlısı olsun diye,işte böyle şimdi ii hamdolsun,kontrol altında sürekli,
bizler herşeyden önce anneyiz ,allahım bizlere sağlık versinde başlarında olalım,biz bize yeteriz cnmguclubacismile

he ya burdayım eltim,begonun üzüntüsü beni nerelere götürdü yaa,
ağladım yazarken:sinifsinif:
bugün nasıl acep?

Hayırlı akşamalar annelerimiz....
Haberlerde duydum e-okul sistemine sanal saldırı olmuş karneler yetişmeyebilir diyorlar ....K.kızımmın karnesinide ergenimnkinide biliyorum ben kendi adıma dert etmiyorum Rabbim yollarını açık etsin yeter...:Saruboceq:Sunay ablam annem le babam sisizin eşinizin söylediği şeyleri söylerlerdi sen önce ben sonra öleyim gib Öyle kabul gören dua etmişler ki ikiside 2 ay araile vefat ettiler...Sizlere rabbim uzun ömürler versi n daha oğlunuzun mürüvetini torunlarınızı göreceksiniz inş...
Kısmetsizim kek yemeğe sakarya geliyim ,kahve içmeyede yemene giderim artıkkaydirigubbakcemile3Yemiş içmiş gibi oldum cnm kardeşim eline sağlık bereket olsun...Hepinizi ve yavrularınızı kucakladım..a.s.

mrb iyi akşamlar canlarım tşk ederim roşum allah eşine sağlık şifa versin bir daha yaşamayın o günleri canım hastalık çok zor maruflu arkadaşım tşk edrim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…