- Konu Sahibi Daxgx Çiçexgxim
-
- #1.501
ah ablacım çok geçmiş olsun.enfeksiyon gerçekten hırpalıyorinsanı.ama şanslısınız ne güzel evde doktorunuz hazır.allah acilşifalar versin.inşallah biran önce toplar eşin kendini.gerçekten erkeklerin hastalığı çok zor..:teselli:mrb nasılsınız iki gündür eşim rahatsız dedik termale gidelim iyi gelir sandık ama eşim çok kötüleşti idrar yolu enfeksiyonu oldu sanırım ordan oldu hastane serum iğne ilaç iki gündür başındayım canlarım erkeğin hastalığı çok zor bebek gibi oldu bizi bayağı korkuttuiyiki evde doktor var hemen müdahale ettihastaneye götürdü tahlilleri çok kötüydü bu akşam üzeri yine götürdük serum tekrar tahliller şimdi biraz iyi gibi inş gece rahat uyur iki gündür doğru düzgün uyuyamadık başınızı ağrıttım buarada sakarya buluşmnızın resimlerine baktıkm allah sizi ayırmasın eltiler frezya canım hoşgelmişsin roşum çiçeğim begom kısmetsizim yena maruflu çok öpüyorum iyi akşamlar
begoum geçmiş olsun canımın içi.sana bölle karamsar konuşmak hiç yakışmıyo..evet erkeklerin canı az gerçekten.hemen kendilerini salıveriyolar.ama sen kendii öyle sıkıpta yıpratma..evet babalar hasta olunca çocuklaşır,ama anneler hastalanınca ev darmağın olur.yaz bize sıkıntılarını yaz dertleşelimki sana destek olalım.unutma dertler paylaştkça azalır..ŞenizAblacım yaa çok geçmiş olsun...Seni şu anda en iyi ben anlarım..Çok doluyum inan,bugün inan kapadım kendimi banyoda ağladım..Çocuklar evde onların yanında ağlayıp onlarıda üzmek istemediğime kaçacak delik arıyorum..Eşim bugün fiziğe gitmedi,iyi gelmediğini söylüyor..bikaç tlf görşmsi yaptkdan sonra çıkdı..meğer arkdş tavsiysyle masajcı bulmuş..diz kapağından yukarı bel bölgesne kadar olan yerde ayakdayken sancısı var sürekli..masajcıda diz kayması bu ,bir hafta içinde iyi olcaksın demiş..Yaa çok bunaldım ablacım ,gerçekden erkeğin hastalığı çok zor....valla yine hepsinin yerine ben hasta olmaya hazırımmafoldumben...Kendimi biraz toplıyım yine gircem öpyrm
Geldim...Yenacım doğru söylüyosun..
Murgizn ablacım portakallı kek tarifini paylaşmamı istemiştin,içime dert oldu o yazayım hemen sana..
3 yumrta
1 bardak sıvıyağ
1,5 tozşeker
1 vanilya,1 kbartma tozu
1 bardk süt
2 tane portakal
ununu kararleme sen ayarlarsın,kek kıvamını..
Çırpıyorum hepsini,sıktığım portakalın suyunuda koyuyorum içine
En son ununu koyarken atıyorum rendeledğim portakal kabuklarını...bu kadar ablam.Ben hem margarinle yağlıyorum hem un serpiyorum 170 drc de pişiriyorum..Keki kalıbını yağlamadan önce açıyorum açıyorum fırını..
Eşim için o gün portakallı yaptım,hatda üzümü seviyo kekde, üzüm ve biraz dövülmüş cevizimde vardı valla onlarıda karıştırdım..kaloriyi düşün artık..
Duy YENA duy....!....
Bugünde kakaolu çırptım faktüse koydum..çocukların ve benim favorimiz kakaolu,ben tam bir kakao,çikolata delisiyim sormayın..
Allah sağlıklı,sıhhatli günler versin,ağzımızın tadı bozulmasın inşAllah dostlarım,gerisi boş..Rabbime emanet olun çok öpyrm sizleri:1hug:
maruflumne güsel yazmışsın.gerçekten allah bizleri sevdiklerimizin yokluğu ile sınamasın.
hade sende gel çay içmeye
Günaydın güzel anneler..
murgizinannesi,eşine Allah acil şifalar versin,süreklimi yatıyor,yoksa dönemsel bir rahatsızlıkmı..??
Hasta bakmak hastalanan kadar bakanıda çok yıpratıyor..
Merakımı mazur görün,murgiz çocuğunuzun adımı,yoksa torunmu..
çok geçmş olsun ablacım,rabbim tekrarından korusun:Saruboceq:mrb nasılsınız iki gündür eşim rahatsız dedik termale gidelim iyi gelir sandık ama eşim çok kötüleşti idrar yolu enfeksiyonu oldu sanırım ordan oldu hastane serum iğne ilaç iki gündür başındayım canlarım erkeğin hastalığı çok zor bebek gibi oldu bizi bayağı korkuttuiyiki evde doktor var hemen müdahale ettihastaneye götürdü tahlilleri çok kötüydü bu akşam üzeri yine götürdük serum tekrar tahliller şimdi biraz iyi gibi inş gece rahat uyur iki gündür doğru düzgün uyuyamadık başınızı ağrıttım buarada sakarya buluşmnızın resimlerine baktıkm allah sizi ayırmasın eltiler frezya canım hoşgelmişsin roşum çiçeğim begom kısmetsizim yena maruflu çok öpüyorum iyi akşamlar
üzdün beni begom yaa,:gitme:Ablacım yaa çok geçmiş olsun...Seni şu anda en iyi ben anlarım..Çok doluyum inan,bugün inan kapadım kendimi banyoda ağladım..Çocuklar evde onların yanında ağlayıp onlarıda üzmek istemediğime kaçacak delik arıyorum..Eşim bugün fiziğe gitmedi,iyi gelmediğini söylüyor..bikaç tlf görşmsi yaptkdan sonra çıkdı..meğer arkdş tavsiysyle masajcı bulmuş..diz kapağından yukarı bel bölgesne kadar olan yerde ayakdayken sancısı var sürekli..masajcıda diz kayması bu ,bir hafta içinde iyi olcaksın demiş..Yaa çok bunaldım ablacım ,gerçekden erkeğin hastalığı çok zor....valla yine hepsinin yerine ben hasta olmaya hazırımmafoldumben...Kendimi biraz toplıyım yine gircem öpyrm
aah begocum bende ne sıkıntılar gördüm geçirdim bi bilsen,hep yanlısdım,Kısmetli kedim çok sağol canım..Allah razı olsun..Ben sizleri tanıdığım için çok mutluyum,bu paylaşımlar bile çok mutlu ediyor beni..bu satırların bile bana öyle büyük güç ve destek verdiki şu anda..Kendimi salmak istemiyorum zaten,çok doluyorum..Yeri geliyo ihtiyacın olduğunda ailen bile kendi telaşına sorunlarına düşüyo,hadi diyosun benimki önemli değil..İlhan Şeşenin bir şarkısı vardı bilirmisin..Ona gitsem o dertli buna gitsem bu dertli,el dertli komşu dertli ben kime gideyim yaaar..!
Mutlaka hepimiz yaşıyoruz bu dönemleri değilmi canım..Alışıyolar hep cıvıl cıvıl şen şakrak anneye kızlar, durgun görünce kaldıramıyolar..Annelere ağlamakda yasak üzgün durmakda..hep polynna olcan....oof of...
çok öpyrm seni canım..hayırlı gecelerin olsun
iyi akşamlar ergen annelerii.sunay ablam eşin inşallah biran önce toparlar.
yenacım karne günü ama bizde heyecan yerine stres var.kırık gözüküyo karne:sinifsinif:
begocum uğramamış bugünbilmiyorumkismile
eltişimkıı sebnde mi burdasınnolumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?