Ergenlik döneminde olan gençlerin ,Anne'lerinin kulübü

Ayy sizdede oluyo diimi pc sırası hahaha..hafta sonu gündüz kızım gecede ben giriyorum..:)

Temizlik yapıyoruz ama yine aynı dağınıklık..Bizde bir adet velet-can varkii..:):)

Allah ömür versin,işin şakası tabii..

Şu an kızım babasıyla birlikte film izliyolar..Bende hafta sonu kaçamağı yapıyorum..
Kola içiyorum,90+topiğindeki arkadaşlar duymasın..:):)

Mutlu pazarlar hepinie..
opuyorumnanaktan

aa yine kaççak olmuşum ben yahuohaoldumsmile
dün günüm vardı,akşamda kardeşime yemeğe gittik ,tüm aile orda toplandık,
4 kız kardeşiz biz ,toplaştıkmı bi dünya oluyoruz,büyük bi aile olduk ,biaraya geldik mi çocuklarla 16 kişi oluyoruz, zahmetli ama bi o kadarda keyifli oluyo anlıcaanız,:lepi:
bugünde komşumda aşure okuması vardı,ona gittim ,kardeşim bana gelmişti,canımız akşam yemeğine mantı istedi,onu yaptık,yemekti bulaşıktı anca oturdum acaip yorgunum -tatlicadiarzu-

mur,annesi ablacım hoşgelmişin,sefan olsun ,opuyorumnanaktan
sağlık sorunlarından bahsetmişsiniz ,hepinize geçmşler olsun,şifalı bitkilerdende faydalanmaa çalışın,guclubacismile
ii geceleer hepinizi öperimŞeniz

Hayırlı geceler ergen annelerimiz...
Elimde olsa pc yi kaptırmam ama güçlünün elinde kalıyoralsanaalsanasmile
Bir ara giremedim diye hepten yol aldım ama yağma yok gelirim lmaz:
Murgizinannesi ablam oh ne iyi etmişsiniz birde üstüne egsersiz yapın kemikler de hareketten bereket görürsünüz....
Kızlar ergenim şimdilik sonsuz mesaj hakkını kullanıyor... yatarken mesaj, kalkerken mesaj Anlıyacağınız bizimde sabır limitimizi dolduruyor....Ergenlerin durumlarında değişiklikler nasıl olursa olsun moreller iyi olsun inş...öptüm hepinizi:1hug:

mrb canlarım hepinize iyi pazarlar tşk ederim inş faydasını görürüz termalin ben sürekli egzersiz yapıyorum çünkü bel fıtığı ameliyatından sonra doktor egzersiz listesi vermişti uymaya çalışıyorum arkadaşlar bende 16 yıl önce troid ameliyatı oldum ömür boyu kullanacağım ilacım var baş harfi L ile başlıyor ben zararını görmedim inş sizlerde tedaviden sonuç alırsınızhepinizi çok özlemiştim sizi çok seviyorum ergenlerinizde iyi geçimler diliyorum öptüm allah sizlerede çocuklarınızın hayatını kurtardığını görmeyi kısmet etsin hoşça kalın canlarım

günaydın ergen annelerriiiii
murgizin annesi ablam oh ne güzel dinlenmişsinizdir.geçenlerde annemler gittiler günübirlik o bile iyi gelmişti ona.
vala gerçkten insan arada tatil istiyor.aslında bu ara benimde çok ihtiyacım var ama çoook zor.teyyzoşum iyileşme sürecinde.bu arada kardeşim biraz rahatsızlandı.öğretmen hastalığına tutulmuş.ses tellerinde nodül varmış.ona biraz canımız sıkıldı.şimdi tedaviye başladı.inşallah çabuk toparlar.bu sene biraz hastalıklarla başladık ama umarım böyle sürmezz.
yenacım bende yarın inş.diyetisyene gideceğim umarım benide yavaşda olsa kilolarım terk eder.
maruflum ya o mesajdurumu bizdede mevcut.sanki tel.bütünleşmiş gibiler.bu bedava mesaj olayı çocukları bağımlı bizide asabi ettiÇok üzgünüm çoook
eltim kıs sen yaptın mı aşure yoksam ben yokkennn
hepinize güzel pazarlarrr

ii pazarlar hanımlar,
eltim geçmş olsun kardeşine ,hay allahım ,bu dertler geldimi üst üst gelir zaten,acil şifa dilerim:Saruboceq:
aşüreyide yapamadım maalesf,ne zaman canı gönülden istesem istediiim gibi olmuyo,bizim kızları toparlıcaktım yapınca,uydurana kadar gün bitti:kedi:

valla biz öle çok kontör almıyoruz ergenime,limitli olunca bedava msjda olmuyo,bizde rahat ediyoruz,
harçlığıda belli ,kendide alamıyo,,haftanın 5 günü birliktesiniz,hafta sonuda özleyin birbirinizi azcık diyorum:hulya:
hepinize ergenlerinizle kolaylıklar dilerim:Saruboceq:

Canlarım ciğerlerim hayırlı akşamlar hepinizea.s.
Anlaşılan haftasonu temizlikle geçirmişiniz,ben çamaşır ve ütü hariç diğer işleri Pazaretesi günü yapmazsam yapamıyorum...takıntı sanırım..:gitme:
Eşim tam düzelmedi ama sağolsun Avm ye götürdü yinede,ara ara oturdu dinlendi,market alışverişimizi yaptık,yemek yedik,geldik ütüye girişdim..
Çay demledim,akşam portakallı kek çırptım atdım valla..ondan var..
Boşverin kiloları Yenacım,kısmetli kedim..vız gelir tırıs gider be canım..
valla bende 42 beden giyiyorum yalan yok..43 kiloyla gelin oldum çok çekdim zayıflığı o yüzden o kadar kafama takmıyorum,sadece sağlığım için vermek istiyorum bi on kilo inşaallah..kk da bahsediyolar elma diyeti diye onumu denesek ne yapsak acep?..
Bego kaçar,koca dellencek içerde çay bekliyo:içelim:

Hayırlı geceler ergen annelerimiz...
Bego cnm siz geldiğinizde ben yoktum karşılamada ,hoşgelmişsiniz eşinede acil şifalar inş...
Kızlar ben kilolarımla barışık değildim fakat değişmek için hiçbirşeyde yapmıyordum resmen ...Taki spora yani fitness gideli artı diyet yavaş ,yavaş bende bir değişikliler var sankiguclubacismileEn azından daha hareketliyim çabuk yorulmuyorum ...Yıllardır aldığım kilolardan hemen kurtulmak değil kalıcı olan kurtulmanın peşindeyim...Kurdela nakışına da başladım 4 aydır :hulya:Anlıyacağınız faailyetlerdeyim maruflunuz sosyalleştia.s.olumunekankayizsmileÖptüm annelerimiz

ıyi geceler arkadaşlar..

Dün gece oğlum bir ateşlendi,hiç bir şeyi yoktu ama huysuzluğundan bahsetmiştim burda..Nedeni varmış demek..
Ateş düşürücü falan içirdim..Uyanınca tabii bir türlü uyumadı tekrar..Çok uykusuzdum..Sabah uyanınca
sağolsun kızım anne sen uyu ben ilgilenirim dedi..daha sonra eşimde uyanmış..Bende uzun zamandan sonra 11:00'e kadar uyudum çok iyi geldi..

Oğlumda iyiydi gece neden öyle oldu bilmiyorum..Dışarı çıktık geç döndük,döndükten sonra bende bego gibi ütü yaptım..Sonra buzdolabını sildim..biraz gazete okudum..K.K.ya bakmadan uyumıyayım dedim..:):)

Canım,geçmiş olsun kardeşine..demek diyetisyene gidiceksin,özelemi,hastaneyemi..??

Hayırlısı olsun..İyi olur tabii,kaç kilosun bilmiyorum ama insan daha bilinçli oluyor..

Neyi tüketmesi gerektiğini..Neyi ne kadar yemesi gerektiğini..

En azından bu topikte yanlız olmıyacağım sevindim..tecrübelerimizi ve eksilen kilolarımızı paylaşırız artık..:):)
yerimseniben

Bego'cum bir ara bende hep pazartesi yapıyordum..Sonra oğlum olunca haftasonları yapmaya çalışıyorum..gerçi süpürgeyi her gün olmasada iki günde bir açıyorum yine mecburen..:):)

Portakallı kek afiyet olsun..Çaylada ne güzel gidiyordur şimdi..:):)

Ayrıca 3 çocuklu bir annenin 42 beden olması çok normal bence..Kafana takıcak pek bişeyin yok dert etme..

maruflu, çok haklısın düzenli spor yapmanın acaip faydası oluyor..İnsanın nefes alışı bile değişiyor..

Aslında yaşam şeklimiz olması gerek sporun..Yemek yemek,su içmek gibi..Bende diyeti desteklemek adına yürüyüş yapıyorum ama umarım hiç bırakmam,hep yaparım..

Ben kapattım,hadi açılışıda ben yapayım..:):)

Günaydıııııın..

günayddınnnnn kıslarr
valla topiciğimizdeki annelerin hepsi birbirinden hamarat.begocum portakallı kek hecokacimcoook koy çayı geliyorumvalla 3 çocuk annesi olarak 42 beden maşallah valla.allah nazardan saklasın.
eltimcimsağolasın inşallah kardeşcağızımda kısa zamanda iyileşecek.:Saruboceq:
maruflucum kurdela nakışı gerçekten çok güzel.elllerine sağlık.valla iyi yapıyosun.bu ergenlerden kendimize vakit kalmıyo.:hulya:
yenacım bu arada oğluşuna çok geçmiş olsun:teselli:. canım aslında bugün gidecektim diyetisyene.ama dün teyzeme gittim ii yaptım.kendi evimde de işlerim vardı.çok yorulmuşum.sabah gidemedim diyetisyene.bizim burada araştırma hastanesi açıldı.ordaki diyetisyeni çok tavsiye ettiler.bi denicem olmazsa tekrardan araştırıcam.bende bu sene üçlü rakamlarla tanıştım.:kedi:aslında çok haraketliyim.ama hormon problemleri yüzünden kilolarla cebeleşiyorum.burdan birbirimize destek oluruz canımcımolumunekankayizsmile

tünaydın kıslar ,
aa diyet topici gibin olmuş burasıkaydirigubbakcemile3
bende balık etinde bi hatuncuum,42,44 beden arasındayım,
idealime bi 4 kilom kaldı onuda veremedim bi türlü,

yenacıım inş.hep devam edersin yürüyüşüne,
bende geçen yıl düzenli yürüyüş yaptım,ama bu yıl hep başlıcamakannehir
oğluşunada geçmşler olsun:Saruboceq:

mu.annesi ablacım,her konuda ablalığını gösteriyosun bize,
ben bu yaşta dr un verdii boyun ve ayak egzersizlerimi yapmaa üşeniyorum,:kedi:

eltiim ohaoldumsmile3 lü rakamlarmı ,ben o kadar olmadın sanıyodum yaa,
diyetisyen olayını ihmal etme nolur,eltimi fit ve şekşi görmek isteyim benolumunekankayizsmile

begocum benim kociş evde, temizlik günüm falan kalmadı vallla,şaşırmış bi halde yaşıyorum aylardır,
ama hemen hergün süpürüp silmee çalışıyorum,hiç işim bitmez benim anlıcaan-tatlicadiarzu-

maruflum ii yapıyosun,alkisalkisalkishem sağlık hemde güzellik için gerekli bence,
biliyosunuz çirkin kadın yokturkaydirigubbakcemile5
nakış işide pek keyiflidir ,kolay gelsin sanaa,

çiçeğiminde oğluşu gelmşte,gözünaydın diyim,ben görene dek gitmştir belkim amaohaoldumsmile

hadin ii haftalar hepinizeeopuyorumnanaktan

Son düzenleme:
mrb iyi haftalar canlarım nasılsınız hastalara şifalar olsun gelmiş geçmiş olsun ben dün temizlik yaptım ütü yapmam lazım ama baktım çamaşırlar daha kurumamış markete gittim geldim oğluşum nöbetçiydi akşama gelecek ama yemeğim yok karar veremedim ne yapacağıma dondurucuda içli köfte var ama oğlum yermi acaba bize yemek var ama oğluşum onu sevmiyor çiçeğim gözün aydın oğluşun gelmiş yena bebişine geçmiş olsun kilo vermek isteyenlere kolay gelsin begom portakallı keki nasıl yapıyorsun paylaşırmısın öpüldünüz güzeller

Hoşbuldum canım Allah razı olsun,sende tekrar hoşgelmişina.s.
Yürüyüşlere bi başlıyorum bi bırakıyorum ben Maruflu hiç istikrarlı olamadım bu yönde kızıyorum kendime..iki üç arkadaş karar aldık güyo bir müddet iyiydi sonra hastalıkdı,birinin misafiriydi bilmem neydi güme gitdi..Gün yapıyoruz löp löp yiyoruz tabii..yürüyüş kim biz kimklava:
Kurdela nakışı çok hoş oluyo gerçekden..Arkdşlarımın ikisi yazıldılar,beraber gitdik İsmek'e onlar kayıt oldu,ben biraz darcanlıyım diye onu istemedim..Benim istedğim bölümlrde dolmuşdu..Ama ellerinde şimdi gördkçe içim gidiyo,çok harikulede şeyler çıkdı ortaya..seccade,tepsi,havlu vb...Sosyelleşmek adınada çok güzel insanı dinlendiriyo bu tür faaliyetler canım..Ben iki sene önce ahşap boyamaya gitdim,özel bir yere..seviyorum boyamayı çok zevkli..
Kısmetli kedim inşaallah vericez anam şu kiloları takma kafana be yaa...yemekde salça kadında kalçaymış,şimdiden sonra Ebru şallımı olcan anam(kuru dingil)kaydirigubbakcemile3Yena cım sanada geçerli sözüm canım..kendinle barışık ol boşveeeer...kaydirigubbakcemile5 Oğluna çok geçmiş olsun,iyimi şimdi biraz..Sen fırsatını buldukça dinlen,uykunu al arkadaşım..çocuklar hasta olduğunda mızmız oluyolar çünki...İşi gücü bırakcaksın..eşimin babaannesi hep derdi biz doğurunca..'bi sene cocuk anası,bi sene ev anası..'iş yapıp ihmal etdinmi kızardı bize..
Roşum,murgzin ablam,çiçeğim hepinizi çoook öpyrm kızlaropuyorumnanaktan

Bende hastaneyi tavsiye edicektim sana..bende üni.obesite bölümüne gittim şimdi üç ayda bir kontrolüm olucak..İlk kontrolüm Şubatta bakalım nasıl bulucak beni daktır..:))

İhmal etme bir an önce gitmeye çalış..Çünkü
bir sürü tahliller yapılıyo,zor ve yorucu bir süreç..

Amannn 4 kilo nedirki..:)) Oda nazarın olsun..:):)

Geçmiş olsun dileklerin için teşekkür ederim..
opuyorumnanaktan

İçli köftemi nam nam namcokacimcoook,sevilmezmi içli köfte..

Canım sorma,mızmızlığı tavan yaptı resmen..Gündüz neysede gece kötü oluyor..

Naapalım artık çocuk olduğu nasıl belli olucak..Sağlıklı olsunlarda..

Bu arada babaannen güzel söylemiş..İnan hiç dinlenemiyorum..Ev dağınık olduğunda mutsuz oluyorum..Sonrada her açıdan yıpranıyorum tabii..

Öpüyorum hepinizi..İyi geceler..

günaydın güzel anneler,opuyorumnanaktan
cnm sıkıldı sabahtan daha,6.30 a saati kurmuştum duymamışım,tam 2 saat sonra uyandım,
ergenim okula geç kaldı,uyandırdım,kaffaltı falan etti,az önce çıktı,
banada çok kızdı:umursamaz:
hem derse geç kaldıı,hemde yürüyerek gitmek zorunda olduğu için,lmaz:
bende çok korktumboshayallersmile

bide bugün sakarya buluşması yapıyoruz,olumunekankayizsmilefotolarımıza bakmaa bekleriz sengözlerimebaksanab

günaydin arkadaslar
uzun bir ardan sonra tekrar aranizdayim kabulediyonuzmu
bilmiyorum kapi acikti girdim gecmisi okuyamdim hepini insallah iyi sinizdir hepinizi cok opyorum.

ha bu arda inşallah ergenlerinizde cok iyidir bizimki idare ediyoru kızlar
gorusmek uzere

rosum gunaydın bebgim
nasılsın kuzum benim ergende bugun gittmedi okula
cok ugrastım baktuım olmuyo biraktim
cnm resimlere bakmazmiyiz bebgim öptüm seni cnm ii eylenceler

günaydddddddınnnnnnnn
anaaa kimler gelmiş frezyam canım hoşgelmişsin tatlım özlemişiz seni...kabul etmek ni demek başımızın üstünde yerin var anacımmmolumunekankayizsmile
ah yenacımm 1ay önce o zorlu ve sinir bozucu tahlil sürecinden geçtim.şimdik onlarla beraber diyetisyene gitcem inşallah.boshayallersmile
begocum ya çok tatlısın opuyorumnanaktan..valla eltim bilir kiloları heçç kafama takmamm.son derece kendimle barışığımdırbayanssulusmile.hele ebru şallı gibi olucağıma(beyinsizklava:)böyle olmayı tercih ederim.aama son zamanlarda sağlık problemleri yüzünden uğraşıyorumm
maruflum,m.annesi ablam,çiçeğim hepiciğinizi öpüyorummŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…