- Konu Sahibi Daxgx Çiçexgxim
-
- #1.541
Allah senin iyiliğini versin emi..güldürdün benikaydirigubbakcemile3ayrıca şunuda diyim ,ne o sabahlara kadar oturup konuşmuşunuzlmaz:
güzellik uykunuza geç yatarsanız çok yorgun düşersinizi kıyamam yaf,boshayallersmile
uykumuzu alamadıımızda sinirlerimizde çabuk yıpranıyo eziyet etmen kendinize, emi benim canlarımolumunekankayizsmile
valla okul varken gece 3 lerde yatıp 6.30 da kalmaktan kendimi hep hasta gibi hissediyodum,bu gece kesintisiz sabah 10 a kadar uyumuşum nasıl enerjik uyandım allahıma şükürler olsun:Saruboceq:
Nezaman geldin gülüüüüüüüümm...ben yazarken sen burdaymşsın meğer aşkımevet ergen annelerii karlı bi sakarya akşamından selam olsun sizeeolumunekankayizsmile
bugün gesmeye gittim.bayanssulusmileişlerim çoktu sabahtan yasamadım.
eltim al benden okadar.begocum yenacım ergenleriniz teprik ediyorum.a.s.inşallah daha başarılı olsunlar.biz daha karnemizi alamdık.aslında notları biliyoruz.bizim karnede kırık çıkık.:çok üzgünüm:.sözler verildi düzelcek diye.inşallah eltim akılları başlarına gelir..:Saruboceq:
tünaydın hanımlar,
güzel karneler getiren ergenleriniz için tebrikler,allah zihin açıklığı versin,başarılarının devamını dilerim,
ayrıca darısı bizimde başımıza,maalesef ergenimin karnesi kırık dolu
inş.2.dönem düzeltecem diyo ,rabbim içine çalışma isteği versin diye dua ediyorum:Saruboceq:
her şeye rağmen hepimize ii tatiller olsun,olumunekankayizsmile
begom daha iyisindir inş.karnelerde güzel gelmş,moral olmuştur sanaopuyorumnanaktan
yenacım ihmal etme kendini ,,verdiğin kiloları adet göremeyince 2 katı geri alırsın,dr a git mutlaka hem emeğine,hem sağlığına yazıkopuyorumnanaktan
sunay ablacım,gözünaydın olsun şimdiden,sağlıkla kavuşun inş.opuyorumnanaktan
çiçeğimizde gözükmüyo,hala ankarada sanırsamopuyorumnanaktan
eltişim siz neler yapıyosunuz ,bugün konuştuk betüşle ,ilk fırsatta procelerimizi hayata geçirelim sömestr bitmedenkaydirigubbakcemile5
çenem düştü yinesositosositobenden bu kaa kıslar,birazdan çarşıya çıkıciim,ordanda anamda yemeğe toplaniciiz gardaşlarımlankaydirigubbakcemile
beni özleyin anacııımzemuszemus
evet ergen annelerii karlı bi sakarya akşamından selam olsun sizeeolumunekankayizsmile
bugün gesmeye gittim.bayanssulusmileişlerim çoktu sabahtan yasamadım.
eltim al benden okadar.begocum yenacım ergenleriniz teprik ediyorum.a.s.inşallah daha başarılı olsunlar.biz daha karnemizi alamdık.aslında notları biliyoruz.bizim karnede kırık çıkık.:çok üzgünüm:.sözler verildi düzelcek diye.inşallah eltim akılları başlarına gelir..:Saruboceq:
Allah senin iyiliğini versin emi..güldürdün benikaydirigubbakcemile3
Bi yatmışım valla 11 30 du uyandım,eşimede rahat uyusun diye hap vermiştim oda çocuklarda oooh uymuşuz bir güzel..saat yarımdı kahvaltıdaydık..Bugün eşim daha iyi ben de çok iyiyim.yerimseniben..Dışarda kar var,ay aynı şey gibi oldu..Kayahanın şarkısı gibi'heryerde kar var,kalbim senin bu gecee'kaydirigubbakcemile3bahçeye çıktık kar hatırası resimler çekildik çocuklarla..İstanbulun görüp göreceği kar bu..iki güne biter..
Roşum üzülme düzelir ikinci dönem,çalış dedikçe ters tepki veriyolar anam bunlar..Birde öğretmenlrle arayı sıkı tutmak gerekiyo biliyomusun?Bende ilgilnemedim benim kızım 1 puanla takdiri kaçırdı,suçluyum..aynı puanlrla samimi arkdşı almış takdiri,annesi çok ziyaret etdi birebir görüşlerde bulundu biliyorum hanımı..Bazı insanlrda özel okul da not bol olur kanısı var,ama asla öyle değil..Neyse o...
Bunların şimdi kafalarını leyla olduğu dönem,ellerde cep tlfnu,müzik yüklemeler..güzel bir dille yaklaşıcaz napalım canım..
Yenacım ben çıkar çıkmaz yatdım,oturan olsa oturcakdım ama yatınca uymuşum..Bu tatlı deliliğini nasıl yok etcez canım bilmyrm yaa..Benimde elim kolum durmuyo,tavukgöğsü yaptım bugünde..kurabiyede aklımda da uğraşamdım onu yarına yada öbürgüne bırakdım..kurabiye bereketli oluyo,bayatlamıyoda her daim hazır iyi oluyo..Adet düzenszlğini önemse lütfen,biz kadınlar kendimizi hep ikinci plana atıyoruz böyle..Git güzelim git bir kadın doğumcuya,öğren bakalım neyin nesi..bilmiyorumkismile
Sunay ablam eşin iyidir inşaallah..şimdiden gözünaydın diyelim yavrularına kavuşcan..
Kısmetli kediiiiiiiiiiiiiiiiimm nerdesin gülüüüümmmm...opuyorumnanaktanhepinizi
Kıs Yena sen ne iyi etdin kaydirigubbakcemile5senin sayende Sunay ablanın adını öğrenmiş olduk..Allah biliyo ya yazarken bi zor geliyodu bana Murgizinannesi yazmakkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3Ahanda şimdi sıra Kısmetli kedimde:jeyyar:
Bak yazarken bile kısmetsiz diyemiyom yaf..üzülüyom..
Ya adını bahşet canım...yada nayır olamaz desositososito:içelim:
tünaydın karlı karlı bir sabahtannnn
ah eltimcim allah bizim ergenlere akıl fikir versin ne diyim:Saruboceq:..inşallah adam olceklerboshayallersmile
begocum ismimi sormuşsun.pekü süleyebilirim sanırsam..adım seyran, isterseniz ölede hitap edebilirsiniz.:kedi:
yenacım şu regl işine gelince sakın ihmal etme..ben şuan onun acısını çok çekiyorumbilmiyorumkismile.oda kilo yapıyor.benimde öle başladı.bugün giderim yarın giderim derken şinci kötü uğraşıyorum.6ay regl olmadığımı biliyorum.nerdeyse 10 senedir bölle.çok sıkıntı veriyor insana.şimdi anlamzsın ama ilerde sıkıntı vermesin canım.
frezyacım hayırlı olsun teşekkürünüz..a.s.matematiğide düzeltir merak etme.
.bak ben napem.kırıklı çıkıklı karne :çok üzgünüm:ben bide özel ders veriyorum lise öğrencilerine..ama kendi söküğümü dikemiyorum.
yaf burda kar bayağı tuttu he..öğleden sona teyzeme gitcem onların orda karda tepiniriz azcuk çocuklarla..
Canım,peki problemini çözdünmü..??yani sorun neymiş..??
Geçmiş olsun..Umarım düzelmiştir adet dönemi sorunların..
Bu arada ismin çok güzel..benimde ismim Nilüfer..
Branşın ne canım..??
yenacım teşekkür ederim.ismimi gereçekten severim.senin isminde çok kbar gelmiştir bana..bu arada ekrardan memnun oldummmolumunekankayizsmileCanım,peki problemini çözdünmü..??yani sorun neymiş..??
Geçmiş olsun..Umarım düzelmiştir adet dönemi sorunların..
Bu arada ismin çok güzel..benimde ismim Nilüfer..
Branşın ne canım..??
yenacım teşekkür ederim.ismimi gereçekten severim.senin isminde çok kbar gelmiştir bana..bu arada ekrardan memnun oldummmolumunekankayizsmile
benim sorunum kronik diyorumartık.başlangıçta basit adet düzensizliğiydi.ama giderek periyotların arası uzamaya başladı.buda kiloya neden oldu.işte 1 ay önce araştırma hast. gittim.insilün direncim olması gerekenden 2-3 katı yükseklikte.ayrıca tiroid sornum var.şimdi ilaç kullanmaya başladım.2si içinde.bakalım ama bende hala tık yok..dr.um 3aylık bi tedavi belirledi.eğer gene olmazsam farklı tahliller yapılacakmış.yani demek istediğim adet düzensizliği başlangıçta tedavisi kolay.ama önemsenmezse tedavisi giderek zorlanıyo ve başka sorunlarınıda beraberinde getiriyor.ay ne kkaçok konuştum.
bide branşımı sormuşsun.şölle açıkliim.ben ziraat müh. yarım bırakıp evlendim:kedi:
ama 3-4 senedir öğrencilere mat. ve kimya dersi veriyorumyerimseniben
yenacım canım ihmal etme kendini..adet düzensizliği ile kilonun mutlak bağlantısı var.ama dikkat et regl olmadıkça kilonda artış olur.yada kilo verişin durur.bi süre sonra bu kısır döngüye girer.onun için ihmal etme..Aslında benimde sorunum oğluma hamile kalmadan öncesine dayanıyo..
Doğumdan sonra düzeldi,özellikle emzirirken tam günü gününe idi,19 ay emzirdim..
Şİmdi örneğin bir -iki ay normal sonraki ay geçiyo..böyle işte..
Şİmdi gitsem kesin kiloyla alakalı diicekler..
Yok ama gitmem gerek..
Bölümün çok iyiymiş..Demek sayısalcısın..Peki yeniden dönme şansın yokmu..??
Ne güzel olur bitirsen..Her açıdan kendini çok iyi hissedersin..
Ben iki yıllıktan mezunum,hep içimde uktedir güzel bir bölümden mezun olmak..
Roşum, banada yakın arkadaşlarım ve ailem nilüü der.. :):)
25 ocak evlilik yıldönümüz tam 15 yıl doluyor..:):)
yenacım canım ihmal etme kendini..adet düzensizliği ile kilonun mutlak bağlantısı var.ama dikkat et regl olmadıkça kilonda artış olur.yada kilo verişin durur.bi süre sonra bu kısır döngüye girer.onun için ihmal etme..
evet sayısalcıyım bölümümde çok güzel idi..ben ank.ünv.deydim.fakat sakaryada oturuyorum.okulda devam zorunluğu vardı.oolmadı.bekliyorum af çıkarsa dönücem inş.öyle bi niyetim varboshayallersmileşimdilikte sayısalım kuvvetli olduğu içün ders veriyorumyerimsenibenamakızçeme faydam yok o ayrı konu..tebii onunöğretmeni değil annesiymişim öylediyo bide muzurkaydirigubbakcemile3
bu arada bende sana nilüüü diyebilürmüyümmbilmiyorumkismile bu arada evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canıma.s..allah bi yastıkta kocatsın:asigim:.kocişin evlatların torun torbanla bi ömür sağlıkla mutlulukla huzurlu yaşa inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?