Ergenlik döneminde olan gençlerin ,Anne'lerinin kulübü

kismetsizim hosbulduk cnm benim cok sagolsın bitanem öpyorumseni

bitanem cok gecmis olsun .
? hastamsin cnm tam okuyamdim allah sifaversin bitanem

Bugün kahvaltıda kızımın samimi iki arkadaşı ve anneleri vardı..

ıyi geçti,ama çok yoruldum..Konu aynı tabii..dersler,kızların değişen huyları..gelecek kaygısı vs.

Umarım herşey istedikleri,istediğimiz gibi olur..

Bende oğlum uyanmadan tekrar ortalığı elden geçireyim..

Hayırlı akşamlar ergen annelerimiz Freyzam sendemi yoktun ,Benim gibi pc yiemi koymuyorlar yoksa ....
Yena cnm diyetinde bizlerde yanındayız muhafvakiyetler inş...kısmetsizim , roşum şimdi burdan çıkıp geleceğim buluşmanıza nede güzel yapıyorsunuz.....Murgizinannesi ablam oğluşun neleri yemiyor yoksa erkeklerin geneli gibi sebze yemeklerinimieyvahedigeldismile....Bütün annelerimizi kucaklayıp öptüm:1hug:a.s.

iyi akşamlar ergen Anneleriii...Şeniz
eh oğlumda geldiya hakkaten pc'de bana yer yok.
dün yeni bir oyun almışlar sabahın 5 kadar kardeşi ile birlikte aynamışlar..
beyler keyf yapıyor ,oh olan yine bana oluyor...delikafadulden
kızlar daha kesin değil ama galiba hafta sonu 1 haftalığına Ankaraya gidiyorum..
dinlenmek benimde hakkım demi...:dilcikar:
eşim ergenlerle baş başa kalacak ben yalnız gidiyorum oggg.:lepi:
maruflu hayırdır kurdela işi yapıyorum demişin.. bitirdiğin işlerin olursa bizimle paylaşırsan memnun oluruz..yerimseniben
FREZYA.hoş geldin gülüm iyimisin...:1hug:
murgizinannesi arkadaşım o bahsettiğin L... ilacı biliyorum .teşekkürler..yerimseniben
güzellerim hepinizi ayrı ayrı öpüyorum.. kokulu öpücükler yolluyorum..
malum artık Seda Sayan ekranlarda yok bari onun kokulu öpücüklerini alimmmşakkıdı
demekki sakarya buluştu .. bi bakalım neler yapmışınız...

Geceniz nurlu olsun ergen anneleri..Çoğunuz mışıl mışıl uyuyonuzdur tabiiboshayallersmileBenim gibi gece vardiyasına kalan yok...
SAKARYA SAKARYA...Sakaryanın güzel hanımları kıskandım sizi valla yaaa,ne kadar güzel toplanmışınız,hepiniz çok güzelsiniz maşaAllah.:1hug:
Geçen yıl kızım okulda Sakarya şiirini söylemişdi,bir haylide uzun..Çok kafamı kurcaladım ama satırları çözemedimki şuraya bir iki satır giriş yapıyım size sesleneyim,kutlayayım...Yarın öğreneyimde dur yazarım...
İstanbul'a kar yağdı canlarım..Yarın çocuklar evde gitmiyckler,yeni yatdılar zaten sabah uyku keyfi yaparlar,yaparız yanicim...sositososito
Kısmetli kedim yaa Allah aşkına senin ne kilon varki gülüm dert ediyon..MaşaAlah maşaAllah fıstık gibi hatunsun canııımm...
Roşumada mavişler çok yakışmış Allah sahiplerinize bağışlasın tü tü tü
Murgzinablacım sana portakllı kekin tarifini yazıcam inşaAllah da hep geç saatlere kalıyorum alel acale,dur yarın inş yazayım...Frezya arkadaşım tekrar hoşgeldin ben Begovereliniortak Hepiciğinizi öpyrm gurbanlar hyrlı gclropuyorumnanaktan

Çok güzel çıkmışsınız..İkinizde fıstıksınız valla..Maşallah..

Ben kilolu hiç kimse göremedim orda..yerimseniben

Birde siz gerçekten eltimisiniz eğer öyleyse Allah bozmasın,genelde eltiler anlaşamaz diye biliyorum..

Bizdende sana kokulu öpücük..:))

günaydin ablacim he benide koymuyolar pc ye hele bide 15 tatil var.

canlari sagolsunda evlartlarimizin önemli degil öpyorum ablacim:1hug:

hoşbulduk ciceğim iyiyim çok şükür umarim sende iyisindir cnm

öpyorum bitanem özlemişim sizleri:1hug::1hug:a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

Günaydin güzel anişler hepinizi öpyorum.

roşum kismetsiz kedim dun yorum yaptim güllerim fotolariniza burdanda deyinmeden geçemyecegim Allah mutlulugunuzu bozmasin güzel arkadaşlarim.

bekleriz cnmın içisi ,ne güzel olur ,karşılıklı çekiştirsek şu ergen milletinikaydirigubbakcemile3
amin begocum ,tşk ederizzopuyorumnanaktan
tşkler cnmcım,evet bi gerçekten özbe öz eltiyiz ,öle bi kanı var evet ama,biz elti değil arkadaş gibiyiz yaa,allah bozmasın,amin:Saruboceq:
Günaydin güzel anişler hepinizi öpyorum.

roşum kismetsiz kedim dun yorum yaptim güllerim fotolariniza burdanda deyinmeden geçemyecegim Allah mutlulugunuzu bozmasin güzel arkadaşlarim.

saolasın bidanem yorumunu gördüm,allah razı olsun ,amiin:Saruboceq:

günaydınlar güzeller hepinizi teek tek öperimopuyorumnanaktan
bugün uzun zamandır pcyi ele geçirdim,özgürümsositososito
şöle keyifli bi kaffaltı yaptım,size laf yazarkene,çayımı içiyorum,
birazdan kalkıp işlere dalış yapçem,hafta başından beri geziyorum,bugün evdeyim ,çok şükür,
hadin gününüz güzel geçsin

çiçeğimbi yandan gözünaydın oğluşun gelmiş.diğer yandan valla bir hafta kafa dinleyecekmişsin sevindim.bizden de sana kokulu kokulu öpücükler canımmŞenizŞeniz
begocum çok şekersin canım ya.opuyorumnanaktanbenimde ergenim evde.keyfi yoktu biraz onun için yollamadım.uyku keyfi yapıyo küçük hanım..
begocum ah canım o kilolar var ya o kilolar.ama siyahlarla güzel kamufule etmişim demiikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3aman napalım en önemlisi can sağlığıı..çok öpüyorum tatlımmmŞeniz
yenacım sağolasın canım..tebiii ben kamufuleyi güsel yapmışım.kilomilo yok ortadaayerimseniben:roflol:
evet biz gerçek eltilerüz.ama önce arkidişiz.sanırım fark ordayerimsenibenolumunekankayizsmile

Eltigiller,Allah bozmasın arkadaşlığınızı..

Bu arada benimde tek rengim siyah..ıyi oluyor..yerimseniben

Kızım bazen diyoki anne ne olur artık başka renk giymeyi denesen..Bende annecim ama ben siyahı çok seviyorum diip geçiştiriyorum..Yalan değil aslında siyah rengi çok severim..

sağolasınn canımm
evet siyahı normalde bende çok severim.ama genelde kamufulaj amacı kullanıyoruuumkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

mrb nasılsınız iki gündür eşim rahatsız dedik termale gidelim iyi gelir sandık ama eşim çok kötüleşti idrar yolu enfeksiyonu oldu sanırım ordan oldu hastane serum iğne ilaç iki gündür başındayım canlarım erkeğin hastalığı çok zor bebek gibi oldu bizi bayağı korkuttuiyiki evde doktor var hemen müdahale ettihastaneye götürdü tahlilleri çok kötüydü bu akşam üzeri yine götürdük serum tekrar tahliller şimdi biraz iyi gibi inş gece rahat uyur iki gündür doğru düzgün uyuyamadık başınızı ağrıttım buarada sakarya buluşmnızın resimlerine baktıkm allah sizi ayırmasın eltiler frezya canım hoşgelmişsin roşum çiçeğim begom kısmetsizim yena maruflu çok öpüyorum iyi akşamlar

Ablacım yaa çok geçmiş olsun...Seni şu anda en iyi ben anlarım..Çok doluyum inan,bugün inan kapadım kendimi banyoda ağladım..Çocuklar evde onların yanında ağlayıp onlarıda üzmek istemediğime kaçacak delik arıyorum..Eşim bugün fiziğe gitmedi,iyi gelmediğini söylüyor..bikaç tlf görşmsi yaptkdan sonra çıkdı..meğer arkdş tavsiysyle masajcı bulmuş..diz kapağından yukarı bel bölgesne kadar olan yerde ayakdayken sancısı var sürekli..masajcıda diz kayması bu ,bir hafta içinde iyi olcaksın demiş..Yaa çok bunaldım ablacım ,gerçekden erkeğin hastalığı çok zor....valla yine hepsinin yerine ben hasta olmaya hazırımmafoldumben...Kendimi biraz toplıyım yine gircem öpyrm

murgizinannesi ve bego..

Çok çok geçmiş olsun ikinizede,begocum üzme kendini..

ağlayınca değişen bişey olmuyoki yine sen yıpranıyosun..
opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…