Ergenlik döneminde olan gençlerin ,Anne'lerinin kulübü

aklıma gelmişkene begomun ismi bence begümmmmmm..bildimmi aceppbilmiyorumkismile[/QUOTE]

Hahahaaaa:roflol:Begüm mü?....bilemedin canım,bu ismi diycğini tahmin ediyodm..O puankaydirigubbakcemile3...
Bütün güzel dileklerinz için çooook teşekkür ederim canım..Eskiyoz artık eskiyoz ah ah,ömür gidiyo...
Bu akşam sinemaya gitdik çocklra biraz değşklik olsn,flim berbatdı gitdğme gidceğime pişman oldum,dönşde kaynvldye uğradk çaya orasıda ayrı bir....:bbo:
Evim gibisi yok,kurtlr vadsi var eşim ona takılıyo bende kk ya..sizler gaccaksınız gene hatunlarCADIARZU

sağolun..ama zaten götürmediğimiz nörolog,doktor,psikolog kalmadı.profesörler bile böyle bir şey görmediklerini söylediler.fakat buna benzer rahatsızlaklarda tavsiye ettikleri bir ilacı tavsiye ettiler.bazen faydası oluyor ama ne zaman iyi ne zaman kötü olacağı da belli olmuyor ya çok garip..

slm güzeller,opuyorumnanaktangelemedim kaç gündür,kociş ,çocuklar hepicii evde,delikafadulden
aynen begocum dediğin gibi mutfak gülü oldum çıktım yane,
yalnız ismini bahşet ,beni yorma lüffen,ziyadesiylen yorgunum zate,CADIARZU
yok sölemem dersen,sende benim ismimi tahmin et,R len başlıyo,yerimseniben

NİLÜCÜM geç kalmışım ama,evlilik yıldönümünüz kutlu olsun cnm,rabbim evlatlanızla sağlık içinde daha uzuun yıllar görmenizi nasip etsin:Saruboceq:
mantı yemeğede bekleriz efeniimbuyrunnnnnnnnn,eltişimlen açarız bi güzel:lepi:

sunay ablacım gözünaydın olsun,

maruflucum ben gibin pcden muaf olmuşun,olsun acısını çıkartıciizz inşkaydirigubbakcemile5

filizsemizler aramıza hoşgelmişin cnm,opuyorumnanaktan

Günaydın ergen annelerimiz.....
Keyifler iyidir inş...Kızlar kuzenleriyle dışardalar eşim az musade benim dedim ...alsanaalsanasmileTatlıcana verdiaklinialirimsmileNilgün cnm sende soğuklardamı evlendin?Nice yıllar beraberliğiniz sürsün sevdiklerinle...Bir topic vardı eşiniz sizle dünyaya birdaha gelse yeniden , evlenir mi diye pek çetin soruydubilmiyorumkismileNurgül geldi smileylere tıklabayanssulusmileŞeniz

canlar benim pc sorunlu çok ağırlaştı.tatil dolayısı ile sıra gelmiyor bide kızım 7.sınıf önümüzde bir yıl daha var kötü haber sbs yeni düzenleme yapacaklarmış her şeyin ilki bizemi

merhaba bende iki ergen sahibiyim biri 18 biri 19 oglum uysal ama kızım hani öyle ergenlik düşman başına demiyorum çok zor bir ergenlik yaşadık ben ona nasıl yaklaşacagımı bilemedim epey sorunlardan sonra bir yardım aldık terapi olarak ve kendimde çok yanlışlar gördüm aile olarak gittik ve şimdi çok iyiyiz iki arkadaş gibiyiz

biz annelerin en büyük suçu onlarda kendimizi görmek kendi yapamadıklarımızı onların yapması başarması en sinirli oldugumuz an geriye dönüp baksak bizde aynıydık aslında çoçuklarımız doyasıya çoçukluklarını yaşamadan bir yarışa giriyor sonra diyoruzki bune bunalım

Selam arkadaşlar..

Bu sıralar ben iyi diilim..Duygu durumum dipte..

Henüz adet olamadım,şişim ve feci iştah patlaması yaşıyorum..Kısacası kötüyüm işte..

Canım nilgün diye benden bahsetmişsin sanırım..:)

Teşekkür ederim..
opuyorumnanaktan

mrb nasılsınız ben çok yoğunum sizler neler yapıyorsunuz hepinpzi öpüyorum yeni gelen arkadaşa hoş geldin diyorum

Yeni nıckınız hayırlı olsun..:):)

İnanın bu daha güzel ve çok sevimli..

merhaba,

Olayları atlatmış olmanıza sevindim..Zaten ister istemez,çatışmalar oluyor,çünkü kuşak farkı var aramızda..Önemli olan finalin iyi olması..

Sizden faydalacağımız meseleler olabilir,daha tecrübelisiniz bu konuda..yerimseniben

Hoşgeldiniz tekrar..
a.s.

Selam arkadaşlar..

Bu sıralar ben iyi diilim..Duygu durumum dipte..

Henüz adet olamadım,şişim ve feci iştah patlaması yaşıyorum..Kısacası kötüyüm işte..

cnm kıyamam yaa,nedir biz kadınların bu derdi,benimde duygular çoşuyo sık sık hemide,adet dönemlerinde hele tavana vuruyo,en küçük bişee üzülsem oturup zırıl zırıl ağlıyorum,:gitme:
bu ayda öle oldum ama 2 gündür sakinim,rahatlıyorum en azından,
adet düzensizliinden de uzuyo senin durumun,en kısa zamanda dr a git,ihmal etme kendiniolumunekankayizsmile

sunay ablam yeni nickin hayırlı olsun,opuyorumnanaktandefalarca dile getirmek istedim biliyon mu,ama yanlış anlamasın bide dedim,bego bendn çok yaşıcakkaydirigubbakcemile3

alkim aramıza hoşgeldin,siz atlatmışsınız,tecrübelerinden faydalanmak isteriz,her zaman beklerizkaydirigubbakcemile5

begocum kaççak olmuş ,sorularıma cvp bekliim bego,nirdesinnkaydirigubbakcemile5

Roşuuuuuuuuuuuum geldim gurbann geldimm...
Ne o tavana vurma murma,ne oluyonuz bakem be yaağ...Yena kıs sanada söylüyom..sen diplere roş tavanlara...Benden sizemi bulaştı alla alla....:roflol:hadi canlanın çalam size bi türkü havası tey:teytey: tey teeeey....
Kızlar ya şaka bi yana yapmayın böyle,valla benim adam iyileşti gerçi az bişey sekiyo ceylan gibi ama buna şükür derken;başka bşka sorunlar bile aile dışından,evin içine yetiyo,bugün böyle bir tlf görşmsnin ardından atdım kendimi dışarlara..Eskiden olsa nerdee kapatırdm kendmi ,eşimede çocklrada hayatı zindan ederdm.Şimdi kafamı dağıtmk için düşünmemek için çıkıyorum evden..çocuklr gözümün içine bakıyor çünki çok etkileniyolar..sizdede öyledir eminim buna...Roşum veriyim tlfnmu ara beni kıs 0532... ...kaydirigubbakcemile3.konşmk istersn veririm gerçkden gülüümm...yarım akıllıda olsam yanındayım canım herzaman..ısmin Rukiye olabilüğ,Remziye olabilüğ,Rezzan olabilüğ..sen benimkini tahmin etkaydirigubbakcemile3Senin bu elti nerelerde bakiim..
Geziyo kesin gezenti,kıss en son ona reçete yazmşdm yoksa düzelmedmi bu Seyran..Suna ablam,kolay gelsin ayy ben senin gibi torun torba nası uğraşcam hiç gözüm yemiyo biliyomusn..babaanneleri baksın bana gelene kadar be ablam..:smiley-cool:Yeni bi arkdşımz daha katılmış,unutdum nickini..hoşgeldin arkadaşım aramıza..a.s.Filizcim sanada kolay gelsin kızınla..Maruflucum sen hiç selam vermiyon bana arkadaşım:1no2:, yoksa sen beni sevmiyin sevmiyiiin..?Allah'a emanet ol..
Çiçeğiiiiiim kaldın Angara ellernde...bak yine kar geliyomuş gülüm çabuk gel yakalanma...Hatırını saymadığım kimseckler kalmdı sanırım dimi...
Çook öpyrm sizleri opuyorumnanaktanrabbime emanetsiniz:a015:

Son düzenleme:
hakket komik yaratıklarız heekaydirigubbakcemile3,birimiz dibe vuruyo,öbürümüz tavanaaaaaa,sempatiksalakcinnitipik kadınsal durumlar işte begom biliin,bi tek sendemi oluyo sanoyoon kısıım,guclubacismile
feci çikolata krizine girdidim bugün ,kocişim saolasun getiimiş hemen indirdim göfdeyee,sempatiksalakcinni
eşinin iileşmesine sevindim hade gözünaydın olsun,
benim kocişimin bi işi olsa begom yaa,ben ancak öle rahata ericem:Saruboceq:
bizim çocuklarda aynı şikercim her bişeyden etkileniyolar bazı olaylarda sizi ilgilendircek bişe değil noluyonuz diyomboshayallersmile ,estağfurullah cnmcım,yarım akıllı nidemek,ismimi attın ama tutmadıı,bi ipucu veriim madem,eltişimin ismine benzer,olumunekankayizsmile
senin ismin betül mü tek tahmn dicem ,çünkü B li isim çook,olmadı söle şu ismini,bak bende dicem saaaalsanaalsanasmile
eltim bikaç gün hasta yattı kendüsü,dr a gitti ilaç vermş ,kullanıyo,iileştide gezmelere başladı bilemkaydirigubbakcemile5,,telde kedi gibi hırlıyom dedi bugün,daa tam atlatabilmş diil:sinifsinif:

Hayırlı geceyarıları ergen annelerimiz....

Alkim topiğimize hoşgeldiniz...olumunekankayizsmileTavanlardan ve yerlerden toplayalım çıkmaz sokaktaki fırtınalı ruh heyelanlarını faraşla çöp konteynırlarına sallayalım ....Kendimize bir iyilik yapalım hepimiz çocukken en çok neleri isterdik o olmazsa halimiz dumanmış gibi kara,kara düşünürdük hadi onu yeniden çok isteyelimyerimseniben
Benim en çok istediğim şey lunaprktan çıkmamaktı .kaydirigubbakcemile2
Çocukluğumuzu unutmayalım anneler... Gecenin sabahını karşılayacağım nerdeyse şimdilik hepinizi öptüm...

güzel haftalar ergen anneleriiii......
valla bayılıyorum size..begom ayrı güzel yazmış,maruflum ayrı güzel..
aslında kafaya hiç bişey takmamak lazım ama elde değil işte..biz kadınlar detaycı yaratıklar olduğumuzdan sebep..boshayallersmile
ay çok felsefe yaptım yeter garii..begoşum reçetini aldım ,üstüne başka reçeteler de ekledimama kedi gibi hırlamaktan kurtulamadım..ergenim dalga geçiyo anne sen kedisin ya zatii diyeesempatiksalakcinni
hırıl hırıl dolanıyorum.cumartesi günü eski ark. toplantısı vardı gittim aama akşama yamuldum gene..
bugün hava güzelkne biraz teyzoşuma(ameliyat olan) gidem istiyorum.onuda görmedim
bu arada alkimcim hoşgelmişinn.yenamcım,ferzya,maruflu begoşş,sunay aplaaa hepinizi öpeyrum kocamn kocamn amma uzaktan mikrp şeetmiyim deyeeeopuyorumnanaktan

tünaydın ergen analaarıı,
yeni hafta hepinize güzellikler getirsin,Şeniz
bizde de bi tatil havası var ki,
sormayın gitsin,çoluk çocuk hepimiz öğleye kaa uyuyoz,
bu saatte hala çay keyfindeyim buralarda,
bi yandan da,amaan diyom bi daamı geliciim dünnaya,sositososito
havamız çok güzel bugün ,güneşle doldu evimiz,insanın içi huzur duluyo bea,hihoyyyt
eltim herkesi öpmüşün hani bana öpçük yok muuu:dilcikar:boshayallersmile

mrb canlarım yeni nikimi beğendiğinize çok sevindim ben bugün çok yoğunum kızım babasıyla sinemaya gitti arda benim yanımda yedirdim uyuttum biraz bakayım dedim bu arada yemekte ocakta çok yoruldum ama çok mutluyum pazartesi dönüyorlar bir hafta var ama şimdiden hüzünleniyorum canları sağolsun ayrılık zor bego yena roşum çiçeğim kısmetlim frezya yenigelen arkadaşım hepinizi çok öpüyorum kendinize iyi bakın

Hayırlı akşamlar annelerimiz....
Kısmetsizim sağ baştan saymışın ,sayanların bol olsun roşum o seni yanında olduğun için daim öper.Torun bakanı sunay ablam tez kavuşursun inş. daha ayrılmadınız ama olsun niyet edelim hayr gelsin...Dağçiçeğim adını andık bu gün kulakların çınlasın (Bu şarkıyada bayılırım):kedi:Ergenimin tatilini devamlı aksiyon halinde geçiremiyormuş çok şikayetciakannehirDaha akşam girdiler kapıdan nereye gitsek diye msajlaşıyorlar kuzenleryle:bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…