- Konu Sahibi Daxgx Çiçexgxim
-
- #1.561
filizcim hosgeldin cnm zor allah yardimcimiz olsun
hoşgelmişssin canımmm.ah bu ergenlerr..boshayallersmilehanımlar günaydın,ergen annesi olmak zorluyo insanı sabah sabah kavgayla açtık gözümüzü bakalım nolcek?
günaydın tatlışıımmmmopuyorumnanaktangünaydin
sanırım bir kız ergen annesisin.bende de var onlardan bi tane..ben anlatiim sen gül.3gündür kar var bizim buralarda.bizim küçük hanımananesine gidecek.bez ayakabıyla çıkcekmiş.akannehirakannehirgülermisin ağlarmısın..sonra markete kadar gitti geldigördü hanyayı konyayıkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3bu arada ergenin kaç yaşında canımmçok zor haklısın,sudan sebeplere deli oluyorum dışarda kış var hava eksilerde geziyo bizim hanım dersaneye giderken incecik giyiniyolmaz:
yane nıce yıllara arkadaŞım.
çok zor haklısın,sudan sebeplere deli oluyorum dışarda kış var hava eksilerde geziyo bizim hanım dersaneye giderken incecik giyiniyolmaz:
hoşgelmişssin canımmm.ah bu ergenlerr..boshayallersmile
günaydın tatlışıımmmmopuyorumnanaktan
sanırım bir kız ergen annesisin.bende de var onlardan bi tane..ben anlatiim sen gül.3gündür kar var bizim buralarda.bizim küçük hanımananesine gidecek.bez ayakabıyla çıkcekmiş.akannehirakannehirgülermisin ağlarmısın..sonra markete kadar gitti geldigördü hanyayı konyayıkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3bu arada ergenin kaç yaşında canımm
hiç kimse bilmiyor mu...... lütfen
Canım çok geçmiş olsun..Bende Yena gibi düşünüyorum,psikolojikdir büyük ihtimal..merhaba..benim abim ergenlk çağında şöyle bir rahatsızlıkla karşılaştı.tüm vücudunda kasılma oluyor... acaba bu rahatsızlık ergenlik çağıyla birlikte biter mi???çok çaresiziz.doktorlar harhangi bir teşhis koyamadı.böyle bi şeyi gören duyan bilen var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?