Ergenlik döneminde olan gençlerin ,Anne'lerinin kulübü

hanımlar günaydın,ergen annesi olmak zorluyo insanı sabah sabah kavgayla açtık gözümüzü bakalım nolcek?
hoşgelmişssin canımmm.ah bu ergenlerr..boshayallersmile
günaydın tatlışıımmmmopuyorumnanaktan
çok zor haklısın,sudan sebeplere deli oluyorum dışarda kış var hava eksilerde geziyo bizim hanım dersaneye giderken incecik giyiniyolmaz:
sanırım bir kız ergen annesisin.bende de var onlardan bi tane..ben anlatiim sen gül.3gündür kar var bizim buralarda.bizim küçük hanımananesine gidecek.bez ayakabıyla çıkcekmiş.akannehirakannehirgülermisin ağlarmısın..sonra markete kadar gitti geldigördü hanyayı konyayıkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3bu arada ergenin kaç yaşında canımm

yane nıce yıllara arkadaŞım.

Çok teşekkür ederim..
:)

çok zor haklısın,sudan sebeplere deli oluyorum dışarda kış var hava eksilerde geziyo bizim hanım dersaneye giderken incecik giyiniyolmaz:

Tipik anne kız çatışması..

Sonrada hasta olunca olan bize oluyor..benim kızım kaç gündür rahatsız..ıyileştirmek için yapmadığım kalmıyo..Şımdi banada bulaştı sanırım... Halsizlik,boğaz ağrısı,gözlerimi açamıyorum..

Zaten birimiz hasta olunca otomatikman küçüğümüz direk kapıyo..eksik kalmıyo..:)

13 yaşında bide yetmezmiş gibi dersane sınavı 315 zemuszemusumuru değileyvahedigeldismile

Hayırlı akşamlar ergen annelerimiz ....
Yazılanları tek,tek okudum:bbo:Topik çok hızlı kırkbirkere maşaAllah:Saruboceq:
Filizsemizler annemizde aramıza hoşgelmişkaydirigubbakcemile5
Ara tatile girdik artık pc ye oturmak nerdeyse hayal oldu epey savaş veriyorum kızlaralsanaalsanasmileŞimdilik ,ben takipteyim asayiş berkemal ,bakalım nekadar devam edecekakannehirKısmetsizim bende senin gibi evlilik yapıp okulumu yarım bıraktım hemde lise sonra eşim destek verdi açıköğretimden bitirdim ...1992 de fiy tarihikaydirigubbakcemile3Mamafi üni ukte olarak kaldı bende offff ne uzun işte böyleolumunekankayizsmileöptüm canlarım görüşürüz...

selam ergen anneleriiiii
ay bugün ben çok kötü fenayım.eyvahedigeldismileboğazlarım şişş,bide üstüne regl olcem galiba..belimin ağrısından ölüyorum..:bbo:...
filizcim allah yardımcın olsun canım:Saruboceq:.gerçekten çok zor allah yardımcın olsun.biz geçen sene atlattık.benim ergenusum lise bire başladı bu sene.boshayallersmile.
dün roşumlarda mantı yaptık çoluk çocukk..kaydirigubbakcemile3ergenlerin ellerinden çok çeneleri çalıştı.oğluşumuz daha çok çalıştı vallaaaaklinialirimsmile

bakalım kendini toparlayacağına söz verdi. bana çemkirdiği gibi babaya yapmıyo. babası akşam konuştu kızım gitmek istemiosan gitme senden o parayı kıskanmıorum.sana vereim istediğini yap .karar senin.ne diosun?ben gidip derslerimi toparlıcam dedi odasına gitti çözmesi gereken soruların hepsini çözdü. yanlışları ayırmış dersanede danışmak için görecez zaman ne getirecek.eyvahedigeldismile

Hayırlı geceler Ergen anneleri dostlarım..
Malum sömestr.. pc gerçekden hayal oldu..Anam benim göbeğimi mutfakdamı kesti diyorum acep..klava:Sizler nasılsnz?Ergenlerdn şikayetler çoğalmış..Filizcim buarada sende hoşgeldin aramıza canım..Seninkiyle benimki akran.son sene değilmi?Ne bir heyecan ne bir azim nerdee...Benimde canımı büyük kız sıkıyo..Cuma hem doğumgünü ve bizimde evlilik yıldönümümüz aynı zamanda..''kızım diyorum;çağıralım babanenler,amcanlar hep birlikde olalım yemeğe davet edeyim,pastanı keseriz..ne alakaymış eve insan toplamak,hizmet vs ne anlarmış o doğumgününden..Ay gelde çıldırma..E kızım ozaman kuzenlerinle birlikde bişeyler yapın,ister evde hazırlık yapayım,ister dışarı sinemaya gidin..Yok yok niye bukadar düşünüymşum diye bide terslenip koyuldum kenara..Sabrımı taşırıyolar artık,benmi doğurdum benden nası böyle bi kişilik yetişiyo diye şaşırıyorum valla..Negatif bir anneye dönüştrecekler en sonunda.:1no2:Yenacım yani nilüfercim ismin çok güzelmiş bitanem,lise arkdaşım vardı adaşın çok iyiydi..Evlilik yıldönümünüz kutlu olsun,nice 15,25,35 ler devirin inşaallah çocuklarınızla..Benimde 17 bitecek nasipse..bilmiyorumkismile
Hastalanmışın sanırım birde geçmiş olsun dikkat et kendine,zencefil koy ıhlamurun adaçayn içine o çok iyi geliyo..SEYRAAAAAAN bacım oh çok şükür dünya varmış be..artık kedi medi yok canım kusura bakma..nekadar güzelmiş ismin gurban,ömrün uzun olsun.Karıştırmıyosam sende mi rahatsızlandın canım,çık kartopunu oyna sonra öhö öhö..yemezler canım..:jeyyar:
Şaka yapıyom tabi cnm yukarda verdğim tarifi günde 3,4 kez içecen anam,boğazlarında antibiyotiksiz asla geçmez..reçetini yazdım gel şöyle kasaya bakem..yerimsenibenBenim adımıda siz tahmin ediyim bakiyim,ne olabilir?Ev ödeviniz tamammı?..B ile başlıyo kopiş veriyim hadi..:dance:
Çiçeğiiim bırakdın gitdin Antalya ellerini,gitdin kara kışda Angaralara bacım yaa..yollarda kapandı kaldın gelemiyon dimi...dön yuvana biranönce dön özledik...opuyorumnanaktanSunay ablam torunla meşgul,Roşuuum sen nerdesin gurban,sende benim gibi mutfak gülümüsün?...heee zaten mantılarıda yemişsiniz sahi...iki elti götürün bakalım,kargoyla istetirim o mantılardan haberiniz ola...hazır ve nazır beklerimcokacimcoook
Maruflu'cum Allah kolaylıklar versin canım sanada..ne güzel maşaallah sonradan bitirebilmişsin okulu..benimde içimde çok ukde kaldı,seneye kızımla girmeyi düşünyorum sınava inanki..Eşim karşıma çıkmasaydı,benimde çook hayallerim vardı..bu saatden sonrada kafa nekadar basar oda şüpheli..
Frezya sende iyisin inşaallah canım,senin kaç yavrun var?..
Ben bayaaağ bayaağ konuştum valla sizlerle..olurda belki giremezsem diye, bulmuşkende ayrılasım gelmiyo..Siz okurken destan gibi deyip yoruldunuz ,bu kadın yazmakdan yorulmamış demişinizdirkaydirigubbakcemile3
Allah a emanet olun,sağlıklı huzurlu günler sizinle olsun dostlarım sizi seviyorum:a015:

Bego'cum çok tatlısın ya..Ayrıca çok düşüncelisin,hiç kimseyi unutmuyosun..

Bu arada şaka diil iyi makale yazardın gazeteci falan olsaydın..Benim çocukluk hayalimdi gazeteci veya tiyatrocu olmak..Şimdi kızım gidiyo kursuna..:):)

Bende böyle ayakta atlatmaya çalışıyorum hastalığı,malum bizim hasta olmak gibi lüksümüz yok..:)

Sizinde evlilik yıl dönümünüz kutlu olsun şimdiden..Kızınada nice sağlıklı ve başarılı yıllar diliyorum..

Bu arada mantı menüsü gözümden kaçmadı diil..Sadece okumamışım farzediyorum kendimi..

maruflu,tebrik ederim ne güzel bitirmişsin işte süper..

Benim bir arkadaşım evlenip çoluk çocuktan sonra okuyup öğretmen oldu..

KAyınvaldesi sürekli aşağılıyomuş sen cahilsin oğlum üni.mezunu falan..Buda bi gaza geliyo..Önce lise diplomasını alıyo sonra eğitim fakültesini kazanıyo..Şaka gibi diimi..

ınsan isterse herşey olur..Zor olur ama,olur yani..Sadece karar vermek ve istikrarlı olmak önemli..Kendi adıma bende o güç yok sanırım..

Aslında bende açıköğretime başlayıp dört yıllığa çevirebilirim eğitimimi..

Neyse daha gencim biraz daha büyüyeyim sonra deermişim..:):)

selam eergen anneleri....
begoşumkuşum ne kka tatlısın sen yaf.. reçetemi yasmışın öpücükle ödesem olar mııŞenizŞenizhakket vala karda gezdim durdum.ergeni koolladım ama kendim hasta oldummkaydirigubbakcemile3
kısnın yeni yaşıda kutlu olsun.hep güzel günler çıksın karşısına inşallah.bazen gerçekten kendi evladını tanıyamıyo..alah allah bunu ben büyütüyorum diyo.bi arkadaşım var çok sevdiğim.çok haraketlidir arkadaşım. onunda benim kısla yaşıt bi oğluşu var.benim kıs ne kaa haraketlisyle onun oğluda okaa sakin.bana öle der hep bu senin oğlunun seninkide benim kısım olcekmiş diyeeaklinialirimsmile
bu arada sizede bi ömür mutluluklar..inşallah sen panbık bi nine eşinde tonton bi dede olur torun torbalrını seversiniz.hep sağlıkla mutlulukla yaşayın inşallah.
çiçeğim hakket dönmedi sanırsam ankaralardan.sunay aplamda torunuyla hasret gideriyo..
yenacım valla kadınların hasta olma şansıyok.nekadar hastada olsak hep ayaktayız.bilmiyorumkismile
caımazmin elinden bişee kurtulmazmış.yeterkiazmetmek lazım.ben bu sene üniv.sınavlarına girmeyi düşünüyorum kısmetse.bakalım ne ka başarılı olcemm kaydirigubbakcemile3.
eltim sanırsım evdekilerden fırast bulupta uğrayamıyodursempatiksalakcinni
filizcim inşallah 2.dönem toparlarlar kendilerini..sözler hep veriliyoda inşallah tutarlar.bizde karne kırıkçıkık bahsetmiştim daha önce
frezyam maruflum canlarım kocaman öpüyorum sizleriiiiŞeniz
aklıma gelmişkene begomun ismi bence begümmmmmm..bildimmi aceppbilmiyorumkismile

merhaba..benim abim ergenlk çağında şöyle bir rahatsızlıkla karşılaştı.tüm vücudunda kasılma oluyor... acaba bu rahatsızlık ergenlik çağıyla birlikte biter mi???çok çaresiziz.doktorlar harhangi bir teşhis koyamadı.böyle bi şeyi gören duyan bilen var mı?

Son düzenleme:
hiç kimse bilmiyor mu...... lütfen

Canım,abine geçmiş olsun...Böyle birşey duymadım..

Bence üniversite hastanesinde bu konuyla ilgili bölümler vardır muhakak..

Burada yardım araman bence yanlış ,diyelimki benzer rahatsızlığı yaşayan olmuştur..

Fakat her bünye farklı,herkeste aynı şekilde cereyan etmez..

Tekrar geçmiş olsun..Örneğin benim fikrim psikolojik olabilir diye düşünüyorum..

Canım çok geçmiş olsun..Bende Yena gibi düşünüyorum,psikolojikdir büyük ihtimal..
Bir Nüröloğa göstermekde yarar var canım abini,ihmal edilecek bişey değilki..
Rabbim şifa versin,iyi olur inşaallah:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…