- Konu Sahibi Daxgx Çiçexgxim
-
- #1.601
diimi ya,ben hiç düşünmedimdi bak,kıskandım galbaaaklinialirimsmileHayırlı akşamlar annelerimiz....
Kısmetsizim sağ baştan saymışın ,sayanların bol olsun roşum o seni yanında olduğun için daim öper.Torun bakanı sunay ablam tez kavuşursun inş. daha ayrılmadınız ama olsun niyet edelim hayr gelsin...Dağçiçeğim adını andık bu gün kulakların çınlasın (Bu şarkıyada bayılırım):kedi:Ergenimin tatilini devamlı aksiyon halinde geçiremiyormuş çok şikayetciakannehirDaha akşam girdiler kapıdan nereye gitsek diye msajlaşıyorlar kuzenleryle:bbo:
hoşgeldin çiçeğim,opuyorumnanaktanooh yarasın sefan olsun,ne ii ettin,böle kaçamaklara hepimizin ihtiyacı var aslındaboshayallersmileİyi akşmalar arkadaşlar,sessiz sedasız haber vermeden Ankara'ya gittim.
bir anda karar verdim.
baktığım bebeğin Annesi 6 günlük izin kullandı bende Ankaraya gittim.
ama şimdi döndüm,:lepi:
çok güzel bir tatil geçirdim..
dinlendim moral topladım.
eşim ve çocuklar,baş başa burda kaldılar.
sizler nasılsınız, neler yaptınız umarım herkes iyi ve sağlıklıdır..Şeniz
çocuklar evdeyken nasıl iyi olunursa demi..:roflol:
selamergen anneleriiiiiiii
çiçeğim gelmiş hoşgelmişşş.Şenizyediğin içtiğin senin olsun neler yaptın anlat bakalım çiçek sultannnn
maruflucum bazen bende senin gibi derim boshayallersmile20 senelik olalım nikah tazelicem diye..ama bizimkiler pek gülerler banaaboshayallersmile
frezyam canım sen neler yapıyosun de bakemm..
sunay aplam torun peşinde sanırım..torun evlattan çok seviliyomuş valla ben diyenlerin yalancısıyım.
beoşum ile yenacım nerelerdesiniz yaf..ses verin kızlarrr
ben hala hırıldamakla beraber daha iyiyim.dün ergenimle birazcık iş yaptık.valla bu sefer hasta olunca kızımın büyüdüğünü anladım.sağolsun çok yardım etti bana..arada söyleye söyleye yaptıysadakaydirigubbakcemile3 bayağı faydası oldu sağolsun
şimdi ben kaçar eltimcim bana gelcek bugünolumunekankayizsmile.oturucez inşallah.ergenler kudurmazsaaaklinialirimsmile
mrb canlarım ben bugün hiç iyi değilim kızımla tot-runum gitti ev bomboş ağlayıp dolaşıyorum heryaerde izleri var şimdiden özledim ergenlerin okulları hayırlı olsun inş başarılı olurlar öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?