Ergenlik döneminde olan gençlerin ,Anne'lerinin kulübü

İyi akşmalar arkadaşlar,sessiz sedasız haber vermeden Ankara'ya gittim.
bir anda karar verdim.
baktığım bebeğin Annesi 6 günlük izin kullandı bende Ankaraya gittim.
ama şimdi döndüm,:lepi:
çok güzel bir tatil geçirdim..
dinlendim moral topladım.
eşim ve çocuklar,baş başa burda kaldılar.
sizler nasılsınız, neler yaptınız umarım herkes iyi ve sağlıklıdır..Şeniz
çocuklar evdeyken nasıl iyi olunursa demi..:roflol:

Hayırlı akşamlar ergen annelerimiz..
Dağçiçeğim hoşgelmişsinolumunekankayizsmile yokluğunda kulaklarını çınlattık değişiklik olmuştur bu minik gezi...Benimde müthiş ihtiyacım var belki çocuklar büyüdüğünde eşimle 2. balayı gibiboshayallersmilebenimkide hayal işte ...Annelerimiz nerelerdesiniz Anlaşılan meşguller şimdilik öptüm görüşürüza.s.

günaydin arkadaşlar istanbulda cok kar var.

sunay ablam yeni nikin hayırlı olsun

dagcicegim hoşgeldin cnm ne güzel yapmişin dinlenmek güzel cnm

kismetsiz kedim bende seni öpyorum cnm

o tombiş yanaklarindan

arkadaşlar hepinizi çok öpyorum

hasta olan varsa allah şifaversin inşallah.

selamergen anneleriiiiiiii
çiçeğim gelmiş hoşgelmişşş.Şenizyediğin içtiğin senin olsun neler yaptın anlat bakalım çiçek sultannnn
maruflucum bazen bende senin gibi derim boshayallersmile20 senelik olalım nikah tazelicem diye..ama bizimkiler pek gülerler banaaboshayallersmile
frezyam canım sen neler yapıyosun de bakemm..
sunay aplam torun peşinde sanırım..torun evlattan çok seviliyomuş valla ben diyenlerin yalancısıyım.
beoşum ile yenacım nerelerdesiniz yaf..ses verin kızlarrr
ben hala hırıldamakla beraber daha iyiyim.dün ergenimle birazcık iş yaptık.valla bu sefer hasta olunca kızımın büyüdüğünü anladım.sağolsun çok yardım etti bana..arada söyleye söyleye yaptıysadakaydirigubbakcemile3 bayağı faydası oldu sağolsun
şimdi ben kaçar eltimcim bana gelcek bugünolumunekankayizsmile.oturucez inşallah.ergenler kudurmazsaaaklinialirimsmile

diimi ya,ben hiç düşünmedimdi bak,kıskandım galbaaaklinialirimsmile
hoşgeldin çiçeğim,opuyorumnanaktanooh yarasın sefan olsun,ne ii ettin,böle kaçamaklara hepimizin ihtiyacı var aslındaboshayallersmile

ergenler kudurmazsa mı bence çok fazla şee istiyosun eltişimkaydirigubbakcemile3

tatilin son günlerine geliyoruz ,bizim çocuklar öğleye kaa uyuyolar,yeni baştan alışmaa çalışcaz okul temposunakaydirigubbakcemile5
buradaki anneler hepinizi çook öpiim opuyorumnanaktan
bu arada yena ve begocum nerelerdesiniz yaf,:gitme:
begom saa dediklerim havada kaldı,hayla yorum bekliim ona göreolumunekankayizsmile

mrb güzel anneler nasılsınız bakayım dedim ben iyiyim şimdiden nasıl ayrılacağımı düşünüyorum çok tatlı yaramazdan çiçeğim hoşgelmişsin canım roşum kısmetlim maruflu begom yena frezya alkim hpinizi öpüyorum

mrb güzel anneler nasılsınız bakayım dedim ben iyiyim şimdiden nasıl ayrılacağımı düşünüyorum çok tatlı yaramazdan çiçeğim hoşgelmişsin canım roşum kısmetlim maruflu begom yena frezya alkim hpinizi öpüyorum:1hug:a.s.Şenizhihoyyyt

merhaba sunay abla torununuz çok tatlı allah bagışlasın darısı bana birbeş yada aıtı sene sonra inşallah banada nasip etsin yena arkadaş yardım edebilirsem ne mutlu bana bende sizleri tanıdıgıma sevindim ben kızımla o zorlu yıları atlatdıysam sizde atlatırsınız sadece dinlemek ve kendimizi onların yerine koymak isteklerine hemen yok dememek bunları bende yaşadıklarımla ögrendim

Selam arkadaşlar,

Özledim sizleri..:) Tatilde bitti..

Depresif bir hafta geçirdikten sonra,iyiyim şükür..

Sunay abla,ızmir buluşmasına gittinmi..?? Ben gidemedim..Zor oluyor çocukla,havada bayağı soğuktu..

ınşallah başka sefere bir araya gelir tanışırız ne güzel olur..:)

Günaydın şekerler..
kızlar yeni bir karar aldık,pc'yi kaldırıyoruz.
yani artık net yok,
ufak oğlum ,seneye üniversiteye hazırlanacak,
pc'de çok zaman geçiriyor.
derslerini kötü etkiledi.
aile içinde son zamanlarda ufak sıkıntılar yaşıyoruz.
oğlumun okulunu değiştirdik,onun isteğine göre oldu.
güya yeni okuluna daha sıkı sarılıp daha çok ders çalışacakmış.
canlarım benim bana kızmayın.fırsatını buldukça..arkadaşlarımın pc'sinden sizlere yazarım..
çok öpüyorum güzellerim..ŞenizŞeniz:a015::çok üzgünüm:

günaydın ergen anneleriii
yenacım canım ne oldu?neden sebep depresif oldun.gel öpem senü moralin düzelsin..Şeniz
çiceğim canım.neti kaldırmanıza üzüldüm ama ergenin için en iyisini sen bilirsin.inşallah sıkıntılrınızı atarsınız.oğluşunda toparlar kendini.ama arada gelmeye çalış.ösleriz biz seniiii:gitme::gitme:
hepiciğinizi öperim güzel ergen anneleriiiiiŞenizŞeniz

Hayırlı geceler ergen annelerimiz....
Bir ara bana hiç sıra gelmiyor diye bende isyan etmiştim neti kaldırmak kararı aldım ,ama benimki blöftü ...Ara ,ara pci pici gel de:icecream:

güzel haftalar ergen anneleriii
evet bi okul dönemine daha başladık.hepimize hayırlı olsun.
kızlar nerdesiniz bakkem .uğrayın artıkınnnnnnn.artık ergenler okula pcde bizeeeeaklinialirimsmile

mrb canlarım ben bugün hiç iyi değilim kızımla tot-runum gitti ev bomboş ağlayıp dolaşıyorum heryaerde izleri var şimdiden özledim ergenlerin okulları hayırlı olsun inş başarılı olurlar öpüyorum

kıyamam ablacım nemutlu ki anılarınla avunabileceğin çiçeklerin var biraz zor ama olsun sıhhatleri yerinde ya kıyamam gözünün yaşınasenağlama

Hayırlı sabahlar annelerimiz....
Sunayablam Allah kavuştursun ağlama duyarlarsa çok üzülürler...Teknolojinin nimetlerinden faydalanırsınız yanınızda gibi olmasada...:teselli:Tez zamanda bir araya gelirsiniz inş.Kısmetsizim bazen hiç ama hiç fırsat bulamıyorum gelen oluyor gitmemiz gerekiyor ne olduğunu anlamadan bir bakmışız kocaman haftayı telaş içinde geçirivermişiz... Bereketsizlik zamanada yansıdı sonumuz hayır olsun inş...Hepinizi ergenlerinizi kucaklıyorum:1hug:a.s.

Canlarım Merhabaaaaa...çok özledim sizleri yaaaopuyorumnanaktan
Bi selam veriyim öpiyim sizleri dedim önce,bi bakıyım neler olmuş ben yokken okuyayim hemen dönücem..Kadro tammı eksikmikaydirigubbakcemile3

Okudum geldim,çokda ilerleme olmamış valla bırakdığım gibisiniz be anamkaydirigubbakcemile3deeermişim.....topiği hızlandırak biraz be ya....Şifa iksiriniz geldikaydirigubbakcemile3
Seyraaaaaaaaaaaaaaaan kıs burdasın anam geçmişi okurken ışığın yanıyodu,sende hoşgeldin gülüüüüüm,,düzeldinmi yavrum..adamlar hasta hatun istemiyolar salma kendiniyerimsenibenmaşaallah bak ergeninde yardım etmiş sana işlerinde ne güzel..
Kıslar bir saatdir topikdeyim ama başında değilim..ev tlfnu görüşmlrindn açık kaldı pc..sizle sohbetimde bozuldu,nerde kalmıştım bi toparlıyım kendimibilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…