- Konu Sahibi Daxgx Çiçexgxim
-
- #1.701
Hayırlı günler annelerimiz..
geçmiş olsun dileklerinize teşekkür ediyorum .Yena cnm bende bu sabah tan itibaren limon suyu içmeye başladım .spor artı diyet limon suyu eh bakalım ne olcek..Ergenimin yazdan beri sivilceleri coştu Dr. götüreceğim bu gün ordan çıktığımızda spor ayakkabı alacağız.İnş. var yeniden koşu takımına seçilmişEğer enerjim kalırsa ki sanmıyorum bitmemiş nakışlarım var elden geçmesi gereken onları halyoluna sokcam şimdilik öptüm hepinizia.s.
Naberseniz canişkolarım benim..dün uğrayamdım valla özledim sizi be...opuyorumnanaktan
Bizim bugün o meşhur sosyete pazarı diyorum ya işte oraya gitdim bir turladım geldim..
Hediyelik bakmam gereken şeylerde vardı,havada biraz yağmurlu çok enerjikde değilim aslına bakarsanız, geldim çay demldim kendmesabah çok erken yediğim için kurt gibi acıkmıştım,söylemesi ayıp domates almıştım nasıl güzel kokuyordu ama içleri saman tadıyor yaa...domatese hasret kaldım,çeri domateslerinin bile tadı yok.:1no2:.Yazın gözünü seviyim ben...Maruflu senin kız durmaz oturamazsın anam,benimde tlfnum durmaz ne zaman bilgsayrın başına gçsem..gireli bir saat olcak topiğe ha böyle açık durduda durdu..5 dkkası bir kontör yapan arıyo anamkaydirigubbakcemile3
Sunay ablacım inşaallah bizim evltlrımzda seninklr gibi iyi bir meslek sahibi olurlar,insan daha başka ne isterki.Büyük kızm Anadolu lisesinde eşit ağrlıkda, avukatlık okumak istyo..onun koyduğu hedefler belli ben ortasondaki için üzülüyorum..Lay lay lom bakıyor hayata..Okul kapanınca benimkilerde üzülür evde sıkılıyoruz derler,arkadaşlrınımı özlüyolar okulumu orası şüpheli tabii...Rabbim muvaffak etsin hepimizin çocuklarını...Sade derslerle bitmiyo bir evlat yetiştirmek,önce Ahlaklı, erdemli bireyler olarak yetişsinler özlerinde bu olsun ,inşaallah mesleki kariyerlerinede bunu yaşatsınlar yansıtsınlar...
Roşum alıştınmı kıs saçlarına canımmopuyorumnanaktanminik kuşmu oldun senkaydirigubbakcemile3
Benimde hertarafım ağrıyo ama yarın misafirim var,bunun başından kalkarsam yaprak sarıcam ooo işim okadar çokki gene..valla hiç dermancığım yok Allahım sen bana güç kuvvet ver deyip toparlanıyom,napıyım..Annemin bir lafı var biliyonzdur belki..''elden gelen öğün olmaz oda vaktinde gelmez''..:umursamaz:
3.vitese takıyom başlıyom anacım..Yena gurban diyeti ben almıyım canım,sen şöyle buyur..yerimsenibenşekermi var ne var bende acıkınca elim ayağım esiyo,gören orduyu yiycek sanır,inan iki lokma aldımmı tamam işim bitiyo..Sauna eşofmanı aldım ya onla yürüyüşe çıkıyom canım bide 38 bdnlre düşüyomuşzkaydirigubbakcemile3
Evlendğimde 36 kıçımda durmuydu afedersin,bu hallere gelecek kısmıydım ben uleeennn eyvahedigeldismile İnşaallah verirsin canım azmin elinden hiç bişey kurtulmaz:1hug:
Amma çene yaptım ha kalk bego kalk mutfak seni özledi...Filizcim inşaallah kısmet olur be canım görüşürük,bak Sunay ablyla Yena ya oooo buluşcaklarmışmafoldumben
Resimlrnizi yüklersiniz artık,önce Sakarya sonra İzmir oh valla.. İstanbuldan bir Maruflum Tülayım var bizde senle buluşak bari canımbilmiyorumkismile
Hepicğinizi çook öpyrm HOŞÇAKALIN dostlarıma.s.
mrb nasılsınız kızlar bego canım benim allah çocuklarını muaffak etsin canım benim biz herzaman çocuklarımıza şunu söyledik **herşey olabilirsiniz ama insan olamazsınız insaan olun insanlara faydalı olun herkesi sevin o zaman sizde sevilirsiniz** inş sozümüz para etmiştir allah sana kolaylıklar versin yarın iyi geçer inş canım
yena canım sen ne zaman istersen buluşuruz ben müsaitim senin küçüğün var sen ayarla benim bildiğim yer olursa mesela bornova merkezde bir yer olabilir canım
maruflu canım üzülme geçer sivilceler allah hastalıklar vermesin roşum kısmetlim yena begom maruflu arkadaşlar hepinizi öpüyorum
evet kuşlarım nasılsınız bakkem.
benim pazartesiden beri pc kafayı yedi.kafamçokkarıştı
akşam geldi anca rahat rahat oturdum bakiim dedim bizim hatunlar napii
2-3gündür stresim vardı biraz eşimde tansiyon problemi oldu.biraz korkuttu bizi..akannehirdr du falan çok şükür önemli bişey çıkmadı.kendine dikkat etmesi gerekiyomuş.benim ergen kıs gibi bünyesi zayıf kalmış.bunada şükür.:Saruboceq:.
hepinizi çok öpüyorum bugün gezmey gitcem kafam öle uçmuş ki.dün arkadş aradı yarın geliyomusun diye bende cuma gitcez diye oturuyorum aval aval.akannehironun içün hazırlancamşimdi hepinizi öpüyorum canlarrŞeniz
bu arada yenacım biz çiçeğimiz "dağ çiçeğim " ismiyle geçiyo.dağ çiçeği yerimsenibenolan başka bi arkadaşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?