Ergenlik döneminde olan gençlerin ,Anne'lerinin kulübü

mrb kızlar nasılsınız bugün kuaföre gittim cici oldum caçlarımı röfle yaptırdım röfleydi kötü olmuştu malum beyazlar çoğalınca çareler arıyorum arkadaşlar sağolun peşini hiç bırakırmıyım gönderdiler bakalım ne sonuç gelecek ona göre ne yapacağım belli olucak maruflu kısmetlim filizim roşum yena çiçeğim hepinizi öpüyorum canlarım

S.A hepinize canlar..Seyrancım ,Marufçum hoşgeldiniz kayıplar..Maruflum teşekkür ederim,ben beğenmyorum valla.daha manidar anlamı güzel bir adım olabilrdi.Bir sen kaldın sanırım sende söyle bilelim canım..Seyrancım bizimde Çarşamba kuruluyo,bende sabahdn uğrdık arkdaşlrla ordan günümüz vardı kahvaltıya oraya geçtik..Sırtlarım yine ağrıyo,uğradım iğnemi yaptrdım.Sunay ablacım güle güle kullan saçını,darısı bana olsun,benimde zamanı geldi biraz bekletdim ki mart sonu gibi atdırıyım diyorum..
Çok öpyrm hepinizi Allaha emanet olun inşaallah..

begom selam tşk ederim canım benim darısı başına ben kuaföre gittiğim gün kendimi çok iyi hissediyorum sizde öylemisiniz acaba? ben oğluşuma hırka örüyordum nihayet şimdi bitiriyorum bakalım inş beğenir yıllar önce yapmıştım aynısı olsun dedi inş olmuştur bakalım yarın akşam nöbetten gelince beğenecekmi ?canlarım hepinize iyi geceler örgüme döneyim öpüyorum

Aynen öyle ablacım,bende bi havalara girerimkaydirigubbakcemile3atdırırım bi oraya bi buraya saçlarımıkaydirigubbakcemile3amaan okadarda olsun be ya...şımart ablam kendini şımart..:1hug: iyi günlerde giysin inşaallah,eline sağlık..bu yıl bnde çok niyetlndim başlmadım..örgü kafayı dinlendryo üstelik..6.15 ayakdayım her sabah,saate bakarmısnz kaç..k.k da çok takıldım..bego kaçar

Günaydın annelerimiz...
Filiz teşekkürler cnm ...
Bego adımı hiç ama hiç sevmem:umursamaz:insan bebişine isim takarken bunu severmi sevmezmi diye biraz düşünmeli adımı değiştirdim kimse yeni ismimi kullanmadı çok kızmıştım bir araalsanaalsanasmileanne ,babalar dururken niye hep başkaları takar onuda anlayabilmiş değilim..Kızlarıma eşimle ikimiz taktıkaklinialirimsmilekimseye fırsat vermedim hepside isimlerini çok seviyorlaropuyorumnanaktanbenim ismim de sunay abla gibi ay la gidenlerden azcık yarışalım bakalım kim önce tahmin edecek kaydirigubbakcemile3şimdilik öptüm

ablacım saolasın iyiiym ,bikaç gündür fazla giremedim ,okuyup cvp yazamadan çıkmak zorunda kalıyorum çoğu zaman,
ayy bu talihsizlikleri bizde çok yaşıyoruz,inş.değiştirirler,
bu yıl oğlumun ve kızımın botları da tabanlarından ayrıldı,üstelkte marka yani,
götürdük, firma kabul etmedi deyip ,yapıştırıp verdiler elimize ,ikiside karda açıldı,
eşimin ayakkabısınında tabanı kırılmış,o da başka bi marka, aldıı yer bi hafta geçmeden yenisiyle değiştirdi ,öle olmalı zate,
sen sen ol sakın onarılmış botu kabul etme derim ablacım,yine bozulur kesinkaydirigubbakcemile5
tmm geloorum tez vakitte,hemen kargoya paket yapam kendimi,zemuszemusyarın elindeyim anamkaydirigubbakcemile3
isminide nee sevmiin ki ,güzel aslındaopuyorumnanaktan
ooh sefan olsun sunay ablam,güle güle kullan saçınızemuszemusopuyorumnanaktan

ooy begom geçmşler olsun gülüm yaa,opuyorumnanaktan
bendede sırt ağrısı var ,bi kaç dr a gittim,hem boynum ,hemde belimde fıtıklar olduundan dediler,
senin sorun ne cnmcım,CADIARZU
bende kendimde bi denişiklik yapınca pek bi seviindirik oluyom,
bugünlerde ilk fırsatta saçımı kestirip ,rengimi değiştirmek istiyorumzemuszemus
ellerine sağlık ablam siparişi kendi vermş,anneciide yapmış,beğenir tebi:lepi:

dimen maruflum böle yaf,ismini sevmesende anlamı güzeldir belkim ,
azcuk tahmin yapiim,bilmiyorumkismile günay,gülay,sevilay,şenay,seray boshayallersmile

Son düzenleme:
tünaydın hepinize kıslar,teek tek öperim,opuyorumnanaktan
eltişim gelebilmişin ,bende aynı ya,her zman fırsat bulmıyoruz,
dün oğluşumun doğum günüsüdü soran olsa:gitme:
kuzum sabah boazı acıyarak uyanmıştı,okula gitti geldi yavrum,sapsarı kesilmş,ateşler içinde,
bademcikleri felaket,ateş düşürücü verdim akşamüstü, yavrum ateşi düşünce uyudu ,bi kötü uyandı,kabus görmş galba,nasıl korktum,anladım ilaçsız geçmicek,
akşam yine ateşlendi,gece hep istifra etti,acile götürdük,ilaçlarını alıp başladık,ateşini düşürebildik çok şükür,yine de daa ii değil okula göndermedim,
gece de pek sağlıklı uyuyamadım, kafam maynak gibi dolanıcam evin içinde,
işler beni bekliieyvahedigeldismile

canım bnim oğluşuna çok geçmiş olsun havalardandır istikrarsız bir sıcak bir soğuk hasta etmiş yavruşumu öpüyorum güzel yüzünü doğum gününü de kutluyorum canım hastalıkla girmiş inş ömür boyu sağlıklı olur böyle küçük hastalıklar çabuk geçer allah uzun ömürler versin Şeniz:teytey::1hug:
roşum canım benim inş firma değiştirir bende kabul etmeyi düşünmüyorum tamir edilince artık o bottan hayır gelmez sende biraz yat uyu dinlen yorulmuşsun tekrar çok geçmiş olsun
bego canım tşk ederim güzel sözlerin için
maruflu arkadaşım sana da çok tşk ederim ismin AYLA mı acaba
filiz sana da mrb nasılsın canım

tünaydınlar annelerde nerdesiniz yaf,:gitme:
cumanız mübarek dualarınız kabul olsun,:Saruboceq:
sunay ablam çok tşk ederim, allah razı olsun,dediğin gibi çabuk geçti çok şükür,rabbim beterinden korusun cümlemizin evlatlarını:Saruboceq:
bugün daa ii yavruşum,yaramazlıklara geri döndü,aksi gibi hava güneşli çocuklar aldanıp dışarda oynamak istiyo sabah beri başımı yedi çıkiim diye,hey allahım sabır yaa :umursamaz:
zaten üst üste bikaç gün hava ii diye dışarlarda oynadıından hastalandı ama anlamıyo işte,lmaz:
şimci işlerime döniiim ,akşam kardeşlerimle topalanıciiz maaile,bişeler hazırlıcam,
hadin hepinizi öpemopuyorumnanaktan

mrb nasılsınız güzel anneler
bugün botumu gidip aldım tabanını tamamen değişmişler tekrar sorun olursa getirin dediler bakalım seçkin bir mağaza inş sorun çikarmazda aldığıma pişman olmam bazen iyi mağazada bile kötü çıkıyor bakalım artık ne olacak
sizler ne yapıyorsunuz iyimisiniz bugün terziye gittim oğluşumun kot pantolonunun düğmesi kopmuştu yaptırdım işlediğim hırkaya fermuar diktirdim yani çıkıp hem dolaştım hemde işlerimi hallettim sizleri öpüyorum

Merhaba canlar..iyisiniz inşallah..
Filizcim sanada günaydın canım bende hayırlı geceler diyem sana aşkım..ergen nasıl iyimi?..
Roşum güzelim ışığın var pişti olduk senle ama buralardamsın k.k dmısın bilmem...
Oğluşuna çok geçmiş olsun canım,havalar çok aldatıyo bugün okadar güzeldiki hele,insan eve girmek istmyo yani.Bnde toplntım vardı bugün cuma ya.. bu arada geç oldu ama cumanızda mübarek olsun hepinizin dostlarım..yürüyüşümü yaptım,kaynvaldme uğradım..mutfak yemek dön dur...Sende morelini bozma daha iyimi şimdi paşamız..seninkide futbol oynmayı seviyodur kesin ondan durmyodur..hepsi aynı hepsi,ömür törpüsü..Banada fizik tedavi diyor,boyun emarı istedi geçen yıl kireçlenme var demişdi dr.Birazda sinirsel tabii,herşeye taka taka kaslar sıkışıyo..
Maruflu cum canım boşlama uğra buraya canım özletme kendini..ismin güzeldir yaa..Ne olabiliiiirbilmiyorumkismile Roşum saymışdı ama aklımda kalmdı,ılkay,Seray,Asutay,Nilay,Nuray....diyorum tutmazsa devam bulucam..boshayallersmile Sunay ablam iyi yapmışın canım..ufak tefek şeyleri bile halletmek içinde olsa çıkıp yürüyüş yapmak iyi geliyo insana..Yena niye kayıp bu aralar bakiim..nerdsin bacım ayıp oluyo amalmaz:Seyran da öyle geziyodur oda geziyodur,seni gezenti seni..aklinialirimsmile kısım akşam uğra bari yaw,bak gece matinesi buradayım sengözlerimebaksanabvalla bi yandanda show da volkan konağı dinliyorum,harika bir program yapmış helal olsun adama..aldı götürdü beni bu şarkılarmafoldumben..Hayırlı geceler diliyorum hepinizi öpyrm

Son düzenleme:
begocum canımbenim ergenim tam anlamıyla ilk regl oldu vede bana cinsellikle ilgili sorular sordu herşeyi abartmadan süslemeden olduğu gibi ifade ettim kendimi garip hiisediyorum yaşlandımmı ne:bbo:

Hayırlı günler annelerimiz...
Roşum da burdaymış bir bakıim neler olmuş ...Geçmiş olsun bego kireçlenmelerin düşmanı fizik hareketleri hiç durma hemen başla....
Roşum oğluşunada geçmiş olsun benim ergen kısakollu geziyor bidünya söz ettim tık yok dışarısı sıcakmış aldanmalarda iştelmaz:Kızlar adım daha çıkmadımı ortaya neyise söyleyim bari kaydirigubbakcemile3Tülay:kedi:öptüm hepinizi mevlit var ordayım bu gün...

tünaydınlar çilekeş analarolumunekankayizsmile

sunay ablacım inş.bi daa sıkıntı yaşatmaz sana,güzel günlerde giyesin inş.

begocum burda olduunu bilsedim gelirdim ,kimseler olmuyo deye bakmadım bilem,
oğluşum her gün daa ii çok şükür ,çok korkuttu beni ya,ateşten bi haller olacak sandım allah korusun:Saruboceq:
yinede anlamıyo,havada inadına bi güzel çocuumun içi gidiyo,zate top oynarken terlediinden bu kadar kötü geçirdibilmiyorumkismile

ya benimde kızım bebeyken geçirdiimiz kazadan miras boynumda düzleşme ve fıtık var,
geçen yıl belimdede 2 fıtık tespit etti dr.hayırlı işler dedim artıkbilmiyorumkismile,omurgam bozuk yane,
bugün yataktan kalkarken ters haraket yaptım heralde bişe tak etti kaldım,boynumu döndüremiim,tutuldum yine,artık bikaç gün sürükler:sinifsinif:

sanada geçmş olsun,inş.fizik ii gelir ,bana oda yaramadı,giderken daa beter olmuştum,dediğin gibi,sinirselde olabilir,bişe sıkıldımmı hemen oraya vuruyo benimdeguclubacismile
begocum canımbenim ergenim tam anlamıyla ilk regl oldu vede bana cinsellikle ilgili sorular sordu herşeyi abartmadan süslemeden olduğu gibi ifade ettim kendimi garip hiisediyorum yaşlandımmı ne:bbo:

genç kızlığa adım atmış ergenimiz ,hadi hayırlısı olsun cnm,yaşlanmak mı oda ne demek yaf,
bizler sadece olgunlaşiiz cnm benimbayanssulusmile

Son düzenleme:

hade yaa,bide çok sevdiim ablam var tülay deye hiç aklıma gelmedi mi iimi,
niye sevmiim diyon bence çok güzel ismin olumunekankayizsmile
ah sorma ergenlerde havalr 1500 yüz olduundan güneşi gördümmü soyuniileelmaz:,bizdede başladı bu tavırlarguclubacismile

selam ergen aneylerii
sunay ablam gözünaydın güle güle kullan botunu.alkisalkisalkis.bu arada saçlarnı güle güle kullan.darıs başımabende istiyorum biras değişiklik.bayanssulusmile
bu ara uğrayamadım.perş.günüde havayı güsel görünce sağa sola işe griştim.dünde günüm vardı.hazırlığı servisi...bugün hiç bişi yapasım yok.
belgincim kıs gezmeyi çok severim.adımın anlamını tam olarak yansıtıyorum.gezmek gezinmek seyretmek..tam beni yansıtıyoo
maruflum yıfrım eski bi arkadaşımın ablasının adıydı tülaykaydirigubbakcemile5.
yenam demin altta ismini gördüm buralardamısın huuu:1ninca:
filizcim hayırlı uğurlu olsun canım.opuyorumnanaktangenç kızlığa adım atmış ergenin..insan bi tuhaf oluyoo.yaşlanmak değilde evlatlarımızın çocukluktan çıkıp büyüdüğünü görmek sanırım insanı biraz korkutuyo.yani ben öyle hisetmiştim.artık büyüyo küçükken her daim yanında.ama büyümeye başlayınca yavş yavaş kararlarını kendi vermeye başlıyo.ve insan anne olarak korkuyo.ya yanlış yaparsa ya onu koruyamazsam diye..ay çenem düştü.bu ergenler insanı bi tuhaf yapıyoosempatiksalakcinni

Selam hanımlar...

İyisiniz umarım..Benim çok yoğun geçiyo günlerim..Oğlum büyüdükçe vaktimi epeyce almış bulunmakta..Üstüne kızımı dersaneye yazdırdık..hafta içi etüdü oluyo ben götürüyorum..Eve gel,evi toparla kahvaltı faslı tekrar koy oğlanı pusete git ablayı al..Sonra okul hazırlıkları..

Allah sağlık versin,ama bayağı yoğun geçiyo...Birde dersanemiz bayağı ters yönde..Ya yürüyerek veya aracımızla gitmek zorundayız..

Pazar günleri ve hava yağışlı ise eşim ilgileniyor..Onun dışında cümbür cemaat dökülüyoruz yollara..

Aslında ne kadar şikayet etsekte,ilerde yuvadan uçtuklarında bu yoğun günlerimizi bile arıyor olucağız..

Geçende patates kızartıyorum kızım bayılıyor..gelip gidip aşırıyo...Bi an aklıma geldi..Allahım dedim ilerde bu günleri nasıl arııycaz,ikide bir mutfağa gelip anne olmadımdı ne zaman yiycez demesi gizli gizli elini uzatıp sıcak sıcak patatesleri aşırması,eşime anlatırken başladım ağlamaya..

Bende nerden nereye getirmişim konuyu,hay Allah..

bego ve roşum geçmiş olsun..Dikkat edin kendinize ve kuzularınıza..

Maruflum isminden neden şikayetçisinki..Bende okurken içimden diyorum acaba nasıl bir ismi var diye..

Bence şikayetin yersiz..Boşuna kapris yapma..:).) Gayet hoş ismin..

filiz,demek kızın regl oldu...Ayyyy çok heyecanlı bir durum..Bizde henüz yok,ilk ağdamızı yaptık ama,diğeri henüz yok...

Benimde metabolizma kafayı yedi..Gram oynamıyor..hafta başı bir iki günlük şok diyet yapıp şaşırtmak istiyorum yaşlı metabolizmamı..:)

Öpüyorum sizi ve koca bebelerinizi..
opuyorumnanaktan

Burdayım canım,sen nasılsın..??

Dün bende temizlik yaptım..Bir iki gün sonra yine aynı..:):)

tüm annelerin ortak kaygısı diimi..Çocuklarımız..ne kadar düşkün baba olsa bile anneler gibi asla olamazlar..

Allaha emanet hepsi..

mrb kızlar iyi hafasonları hepinize nasılsınız tülay arkadaşım ismin çok güzel benim ismime uygun filizim hayırlısı olsun okurken o günler gözümün önünden geçti zaman çok çabuk geçiyor kızım şimdi evli ve birde oğluşu var allah hepinize göstersin inş şimdi de onları çok özlüyorum roşum canım benim sana şifalar diliyorum insanın neresi ağrırsa canı orda olurmuş canım çok zor bel fıtığı da boyun fıtığı da egzersiz yapın canlarım kaslar güçlenirse ağrılarda azalıyor ben hiç aksatmıyorum çünkü çok ağrı çektim kısmetlim tşk ederim canım darısı başına hepinizi öpüyorum canlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…