- Konu Sahibi Daxgx Çiçexgxim
-
- #1.661
ablacım saolasın iyiiym ,bikaç gündür fazla giremedim ,okuyup cvp yazamadan çıkmak zorunda kalıyorum çoğu zaman,mrb canlar begom oğluşuna geçmişler olsun canım nasılsın canım roşum sen nasılsın bitanem ben bugün hep dışardaydım manto almıştım kol ucunda tüylenmeler başladı bende götürdüm firmaya göndereceklermiş bakalım ne olacak tam onu götürürken yeni aldığım botun altı tamamen kalkmış olduğunu farkettim onuda götürdüm yani anlayacağınız bugün hep sinir bozucu şeylerle uğraştım yani kalitesiz olsa gam yemem pazardan alsam bu kadar çabuk altı kalkmaz moralim bozuldu bkalım sonuçları ne olacak birini kızım birini oğluşum almıştı çok üzüldüm sağlık olsun yapacak birşey yok hepinizi öpüyorum
tmm geloorum tez vakitte,Bravo bravoooalkisalkisalkisçok şükür Allahıma bu kadaaar tiyodan sonra buldunuzkaydirigubbakcemile3Yena kıs çok fenasın hee Allah iyiliğini versin laflarına az gülmedim..Ama bak birinci Roşum oldualkisalkisalkisbiletini yollayım hemen Roşum,2 gün 3 gecede rezervasyonu benim eve yapayım:roflol:öpyrm seni kocamaaan canım..
ooh sefan olsun sunay ablam,güle güle kullan saçınızemuszemusopuyorumnanaktanmrb kızlar nasılsınız bugün kuaföre gittim cici oldum caçlarımı röfle yaptırdım röfleydi kötü olmuştu malum beyazlar çoğalınca çareler arıyorum arkadaşlar sağolun peşini hiç bırakırmıyım gönderdiler bakalım ne sonuç gelecek ona göre ne yapacağım belli olucak maruflu kısmetlim filizim roşum yena çiçeğim hepinizi öpüyorum canlarım
ooy begom geçmşler olsun gülüm yaa,opuyorumnanaktanS.A hepinize canlar..Seyrancım ,Marufçum hoşgeldiniz kayıplar..Maruflum teşekkür ederim,ben beğenmyorum valla.daha manidar anlamı güzel bir adım olabilrdi.Bir sen kaldın sanırım sende söyle bilelim canım..Seyrancım bizimde Çarşamba kuruluyo,bende sabahdn uğrdık arkdaşlrla ordan günümüz vardı kahvaltıya oraya geçtik..Sırtlarım yine ağrıyo,uğradım iğnemi yaptrdım.Sunay ablacım güle güle kullan saçını,darısı bana olsun,benimde zamanı geldi biraz bekletdim ki mart sonu gibi atdırıyım diyorum..
Çok öpyrm hepinizi Allaha emanet olun inşaallah..
bende kendimde bi denişiklik yapınca pek bi seviindirik oluyom,begom selam tşk ederim canım benim darısı başına ben kuaföre gittiğim gün kendimi çok iyi hissediyorum sizde öylemisiniz acaba? ben oğluşuma hırka örüyordum nihayet şimdi bitiriyorum bakalım inş beğenir yıllar önce yapmıştım aynısı olsun dedi inş olmuştur bakalım yarın akşam nöbetten gelince beğenecekmi ?canlarım hepinize iyi geceler örgüme döneyim öpüyorum
Günaydın annelerimiz...
Filiz teşekkürler cnm ...
Bego adımı hiç ama hiç sevmem:umursamaz:insan bebişine isim takarken bunu severmi sevmezmi diye biraz düşünmeli adımı değiştirdim kimse yeni ismimi kullanmadı çok kızmıştım bir araalsanaalsanasmileanne ,babalar dururken niye hep başkaları takar onuda anlayabilmiş değilim..Kızlarıma eşimle ikimiz taktıkaklinialirimsmilekimseye fırsat vermedim hepside isimlerini çok seviyorlaropuyorumnanaktanbenim ismim de sunay abla gibi ay la gidenlerden azcık yarışalım bakalım kim önce tahmin edecek kaydirigubbakcemile3şimdilik öptüm
tünaydın hepinize kıslar,teek tek öperim,opuyorumnanaktan
eltişim gelebilmişin ,bende aynı ya,her zman fırsat bulmıyoruz,
dün oğluşumun doğum günüsüdü soran olsa:gitme:
kuzum sabah boazı acıyarak uyanmıştı,okula gitti geldi yavrum,sapsarı kesilmş,ateşler içinde,
bademcikleri felaket,ateş düşürücü verdim akşamüstü, yavrum ateşi düşünce uyudu ,bi kötü uyandı,kabus görmş galba,nasıl korktum,anladım ilaçsız geçmicek,
akşam yine ateşlendi,gece hep istifra etti,acile götürdük,ilaçlarını alıp başladık,ateşini düşürebildik çok şükür,yine de daa ii değil okula göndermedim,
gece de pek sağlıklı uyuyamadım, kafam maynak gibi dolanıcam evin içinde,
işler beni bekliieyvahedigeldismile
begocum canımbenim ergenim tam anlamıyla ilk regl oldu vede bana cinsellikle ilgili sorular sordu herşeyi abartmadan süslemeden olduğu gibi ifade ettim kendimi garip hiisediyorum yaşlandımmı ne:bbo:
Hayırlı günler annelerimiz...
Roşum da burdaymış bir bakıim neler olmuş ...Geçmiş olsun bego kireçlenmelerin düşmanı fizik hareketleri hiç durma hemen başla....
Roşum oğluşunada geçmiş olsun benim ergen kısakollu geziyor bidünya söz ettim tık yok dışarısı sıcakmış aldanmalarda iştelmaz:Kızlar adım daha çıkmadımı ortaya neyise söyleyim bari kaydirigubbakcemile3Tülay:kedi:öptüm hepinizi mevlit var ordayım bu gün...
selam ergen aneylerii
sunay ablam gözünaydın güle güle kullan botunu.alkisalkisalkis.bu arada saçlarnı güle güle kullan.darıs başımabende istiyorum biras değişiklik.bayanssulusmile
bu ara uğrayamadım.perş.günüde havayı güsel görünce sağa sola işe griştim.dünde günüm vardı.hazırlığı servisi...bugün hiç bişi yapasım yok.
belgincim kıs gezmeyi çok severim.adımın anlamını tam olarak yansıtıyorum.gezmek gezinmek seyretmek..tam beni yansıtıyoo
maruflum yıfrım eski bi arkadaşımın ablasının adıydı tülaykaydirigubbakcemile5.
yenam demin altta ismini gördüm buralardamısın huuu:1ninca:
filizcim hayırlı uğurlu olsun canım.opuyorumnanaktangenç kızlığa adım atmış ergenin..insan bi tuhaf oluyoo.yaşlanmak değilde evlatlarımızın çocukluktan çıkıp büyüdüğünü görmek sanırım insanı biraz korkutuyo.yani ben öyle hisetmiştim.artık büyüyo küçükken her daim yanında.ama büyümeye başlayınca yavş yavaş kararlarını kendi vermeye başlıyo.ve insan anne olarak korkuyo.ya yanlış yaparsa ya onu koruyamazsam diye..ay çenem düştü.bu ergenler insanı bi tuhaf yapıyoosempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?