Ergenlik döneminde olan gençlerin ,Anne'lerinin kulübü

Canım akedaşlarım hayırlı akşmlarınız olsunopuyorumnanaktan
Maşaallah maşaallah topik çoşmuş bugün çok sevindimalkisalkisalkishep böyle olun yav..
Bizde annemlrdydik yeni geldik,5 çayı gibi ynmşdi snra meyve felan,gldm bastım çay makinesine,kuruldm mutfğa açtım leptapçığımı..biraz laflıyım dedim kankalarımla:1hug:
Filizcim hadi gözünzaydın canım maşaallah barekallah..darısı benim ergene yaa geç kaldı benim 2 nmra..büyk kızm orta ikide olmşdu,bu niye böle oldu anlamyımbilmiyorumkismile
bu sene ortaokul bitcek lisedemi olcek ecep yaa...Tüülay tüülaayy anam ne güzel adın var be ya niye beğenmiyin?Perşembe günü mevlit kandili canım haberin olmuşdur mutlaka.bugünki dualrınızda rabbim kabul etsin inşaallah..Benim ağrılrm varda fiziği düşünmyom,böyle iğneyle,hapla gitdği yere kadar gider,yürüyüşe çıkıyorum bizim burası ormana yakın sakin ortam, sauna eşofmanı almışım bakalım biraz kiloda vermk istyorum 6, 7 kilo fene olmaz..dr lr bas bas bağrıyo kilo verin diye ağrı çekenlre..
Seyranım şeref verdiniz efembuyrunnnnnnnnnsizi şöyle alalım....bu ziyaretnizi neye borçluyuz anam,kaccak ihmal etme buralarıklava:öpyrm seni...
Sunay ablam ışığın var amma burdamısınki?..çok öpyrm senide
Yena kuzum sende anca teşrif edebildin gülümalkisalkisalkisee çocuğun varmı derdin var boşuna dememşler,Allah eksklklernide göstrmesnde napalım onlar hayatımızın gayesi hemde ömür törpüsü..bende çok duygulanırım sofradyken,içimden geçiririm..ey Allahım bunlar misafir bize diye..kalabalık şen şakrak,kah bazen didişmeleri yemek masasnda,ne biliyim gözlerim dolar işte..zaman öyle çabuk akıp geçiyorki hani filiz diyo ya yaşlnmş hisstdim kendmi,elbetde öyle onlr büyüyo biz küçülüyoz,Roşum olgunlşyoz demiş ama yok be roşum kendini kandırma basbayağ yaşlnıyoz işte..ooof dellendim yine değiştirem konuyu...Roşum canım bitanem dün görmdin beni alacağın olsunguclubacismile fıtıklrına üzüldüm kelin ilaci olsa başına sürermiş nediyim sana şindik benCADIARZUdikkat et,yürüyüş yap,sinirlenme sakin ol sinirlerine hakim ol..aah ölümlü dünya ölümlü insan...kaydirigubbakcemile3ayy şarkıya kaydım gitdim bak kıss...kaydirigubbakcemile3
oğluşuna sevindim düzelmiş bu havalar çok sakat valla bemde burnum ne akıyo ne akmıyo gibi,boğzlrım da bi tuhaf..Kaçtım ben canlarım uğrarım yine Allah a emanet olun inşaallah kocaman öpyrmopuyorumnanaktankokulu kokuluopuyorumnanaktan

canlargünaydın,akşam okul müdürümüz için yemek verildi okul aile birliği olarak davetliydik birazcık içtim başım ağrıyo,evim darmadağın oooof silkelenmem gerek lodosta iyice baş ağrısını artırıyo kendime gelip açılmam lazım bu arada kızım ilgili dileklerinize teşekkürler

tünaydın güzeller,opuyorumnanaktan
hepiniz tatil yapıyonuz galbaa,
begoşum ışıını gördüm şikeerim,buunum çekeriiimsositososito
kıslar dün saçlarımı kuaförde kestirdim ,eltimde boyadı saolsun,rengim güzel olduda,kesim istediimden kısa oldu,
çocuk gibin oldum çok çirkin yaa,
o kadarda uzatmıştım gitti saçcazlarım gitti,
zati boynum sırtım ağrıyo,bide saçıma cnm sıkık,:gitme:
sunay ablacım valla çok haklısın,benimde egzersizlerim vardı ,iyiyken hiç aklıma gelmiyo,haraketlerimi yapsam kaslarım güçlenicek,bu ağrılarıda yaşamıcamı hissediyorum,ama bi süre sona yine ihmal ediyorum bilmiyorumkismile

Hayırlı pazarlar annelerimiz...
İsmim konusunda duygularımı belli etmicem artık sempatiksalakcinnisizin beğenmenize ayriyeten sevindim...Yena bütün içtenlikle katılıyorum kızlarım büyüdü ,benide telaş aldı.... ama heyhat hayat böyle .Bego cnm mevlid -şerif kandilimiz hepimizie şimdiden hayırlara vesile olsun cnm... Bu arada karşıda hangi ormana yakınsın yoksa Belgrad mı ? pek fazla da aklıma orman adı gelmedi ben hidiv koruluğuna yakınım kanlıcanın üstü,bendemi çıksam yürüyüşe çok üşengeç oldum:mymeka:...Sunay ablam evet isimlerimiz sesteş kardeşi kaydirigubbakcemile3ayyyyy,ayyyy! şimdilik hepinizi öptüm...

Roşum canım kökü sende üzülme bee..birazda böle kısa kullan değişiklik isteniyo arada,şimdi gözün alışmadı ya ondandır canım..bende uzun saça alışkınım hiç denemedim ama yakışmaz zaten suratım küçük benim..
Ağrıları hep ihmal ediyoz nolcak böle bilmem,sabah zor kalkıyorum..

Ergenlerin güzel anneleri Merhaba..
Bir Roşumla Filiz uğramış bugün..haftasonu gezintisindeler gerçekden heralde bunlar..
Eşimle oğlum gitdi bugün ormana yürüyüş yapıp geldiler..Ben anca çamaşırları halletdim,kızlarda ders yaptılar.hava güneşli gibi ama rüzgar var yinede soğuk..ses tonum değişti antbyotik yutdum biraz zorum var bğazlrımdan..
Filizcim sizede afiyet olsun, içtim demişsin ..meyve suyunumu çok kaçırdın anamlmaz::jeyyar: Sunay abla,Yena,Tülay,Seyran kayıplar öpyrm sizi,hepicğiniziopuyorumnanaktan

iyigeceler ergen annelerii..
sanmayın heç uğramıyo bu hatun..gelip okuyorum ama bazen yazmaya fırsatım olmuyor.sağ baştan başliimm..
eltim kıs saçların bence güzel oldu yaff.
begoşum dikkat ol kendineah boğaz ağrısı var ya..bu kış çok çektim ben
yenacım anne olmak başka bişiii..hani bi laf var baba olmak öğrenilebilir annelik doğuştandır.
filizcim sanada geçmişolsun tatlım dikkat ol kendine
maruflum oy oy bu işler var ya heeeççç bitmiiii..küçükken farklı büyüdükçe farklı....allah sağlık versinde napalım.
sunay ablam senide öpüyorum kocamannn
bu arlr bütün ergenlerimiz sakin sanırım ..aman allah nazardan saklasınnkaydirigubbakcemile3

ıyi geceler sevgili ergen anneleri..:))

Geç yatma alışkanlığı ne kötü bişey..Bugün kayınvaldemde yemekteydik..Sonra görümceme geçtik..
Aile ziyareti,sonra eve gel.oğlanı yıkayıp uyuttum,mısır patlattık kızımla oturup film izledik..

Yarından itibaren diyet işini yine çok ciddiye almam gerek..Havalarda ısınmaya başlıycak..bir yazı daha şişko geçirmek istemiyorum..:):))))

Sunay abla Bornova taraflarına gelirsen,haberim olsun..görüşelim,tanışalım..

Güle güle kullan saçlarını,bence yakışmıştırda,alışkanlıktan sana öyle geliyordur..

Kısa saç daha genç gösteriyormuşş..Aslında bizler zaten genciz,güzeliz ama öyle diyorlar işte..
:roflol:

Ahh bego'cum o çamaşırlardan ve ütüden gına geldi zaten..Hiç bitmiyoor..
:bbo:

ooo aile ziyeretlri yapılmış negüzel şekerim....benim kaynvaldem yakınmda oturdğu için misafrlk gibi bir lüksüm olmuyo Yenacım....inşaallah hadi bakalm diyetlr her pazartesi başlar sonra biter görüceezkaydirigubbakcemile3darısı bana olsun kıs..bende bugünlrde bir iştah doymak bilmiyim...gidip şeker yüklemesi yaptırmk istiyom da hep erteliyom yaa..
Oooh siz görüşün tanışın Sunay ablyla sefanız olsun biz nolcazbilmiyorumkismilekıskandım ama...

Günaydın günaydın günaydıııııın...sabah şeriflernz hayırlı olsun efem...
Seyran hnmcım oooo kimlri göryoz...hoşgelmşin gülüm öpyrm seni..çok sağol canım şimdi bile çaya limon sıkdım içtim sesim çatallı ,ay konuşrken sinir geliyo..
Erken girmk adetim değil de, bu sabah amaaan anasını satıyım açıyım biraz kahvltı ederken dedim..iş güç hak getire...motoru takarım birazdan koş dur:dance:
Yemek ayrı bir dertCADIARZUhergün ne pişircem sorunu olmasa...Perşembe günüm var,eksklrimi liste yapmam lazım,halim takatımda yok nolcak bilmem..Seyrancım ergenler bu sıra ne derece iyi kendi adıma eh işte diyim..sbs ye gircek hiç çalışmıyo,baba seneye özel okul bitdi artık yeter die söylenp duruyo..laf söylnince oturup ağlıyo,arada kaldım valla..büyük kızmda ortaokulu bitrdi devlete yazdrdk,ilk gün ağlayark babaya aldırdı okuldan ben yapamıycam diye,kayıt için verilen bir milyarıda kaptır geri alamadık..Bu napcak şimdi bilmyorum..ana sınıfından beri özeldeler,okadar pişmanımki başdan bir pilot okuluda olabilirdi,çok hata etdik çok..ışler eskisi gibi değil,piyasa durgun,hayat şartları zorluyo artık:umursamaz:Allah herkesin yardımcısı olsun..öpyrm sizleri..

mrb güzeller nasılsınız begom çok geçmiş olsun canım dikkatli ol sıcak içecekler iç inş fazla ilerlemez
yena canım benim inş aslında kararlaştırıp bir yerde buluşabiliriz tanışmayı bende çok isterim
kısmetlim canım çocuklar ve birde çaışınca haklısın zaman bulamıyorsun tabiki
roşum sen nasılsın canım saçını güle güle uzat üzülme kökü sende nasılsa
begom bende özel okula karşıyım gerçi bizim imkanlarımız elvermezdi ama eşim eğitimci olduğu için karşıydı görümcem gönderdi çocuklarını sonradan pişman olmuştu darısı sizin çocuklarınıza olsun çocuklarım okul hayatları boyunca bizi hiç üzmediler benim çocuklarıma vereceğim en büyük ceza ** yarın okula gitmeyeceksiniz ** dediğimde en büyük ceza olurdu yalvarırlar kendilerini affettirirlerdi allah onlara uzun ömürler versin çok seviyorum allah cümlemizin çocuklarını nazardan saklasın yani çocuk okursa özel okul şart değil bana göre kızım anadolu lisesi mezunu oğlum anadolu lisesinden oraokul snrası fen lisesini kazandı orda okudu canlarım hepinizi öpüyorum

Sunay abla çok iyi fikir...Uygun bir zamanda kararlaştıralım..Buluşalım,koklaşalım..Demek oğlun fen lisesi mezunu süper..Zaten herşey çocukta bitiyor..Tabiki ebeveyn olarak gereken ortamı sağlamamız şart eğitim için...
ama çocuk disiplinli ve istekli olmadığı sürece başarı beklenilmez..Biz kendimizi yıpratıyoruz bakalım nasıl olucak..

bego'cum diyet konusunda haklısın ama ben o kadar uzun zaman olduki diyetin içinde olmam..

Arada kaçamaklarım oluyo ve ben onları uzattıkça uzatıyorum..

Hadi sende başla birlikte yapalım..Birde kısmetsizmi gidicekti diyetisyene..Hadi bak yaz geliyor..

Bende kendime yandaş arıyorum..:):)

mrb günaydın nasılsınız ben sabah kalktım evi toparladım kahvaltı yaptım egzersizlerimi yaptım birazdan pazara gidicem bir dolanıp geleyim yürümüşte olurum bir bakıp çıkayım dedim öpüyorum kendinize iyi bakın öpüldünüz

Hayırlı günler annelerimiz...
Keyifler iyidir inş..Sunay ablam ne güzel bende negüzel oturmuştum bilgisayarın başına k. kızım çığlık,çığlık ağlıyor ne olduğunu anlayamadım ayağına okul sulunu düşürmüş meğer 23 nisan gösterindeki hareketlerini yaparken kendinden geçmiş sulunu pat ayağına atmışakannehir nasıl fevaran ediyor offf,offf bu 2. oturuşum yani anlayın bu kadar olur susmadıda ilginin tepesindede kötükedihüso Ben gideyim görüşürüz öptüma.s.

iyigeceler ergen annelerii..
sanmayın heç uğramıyo bu hatun..gelip okuyorum ama bazen yazmaya fırsatım olmuyor.sağ baştan başliimm..
eltim kıs saçların bence güzel oldu yaff.
3
saoalsın eltişim ama hiç içime sinmedi,fönle falan haraketlenmesi gerekii sürekli aman dert ettim şee bak bea,uzar gene dimeezemuszemus
saolasın yenacıım,efet aynen sorunum bu çocuk gibin görünüyom bayaa bi gençleştiiim yanee:ecrin_bebek:
saolasın ablacım, bende öle diyom ne edim, senin çocukların azmi bizimkilerde azcıkın olaydı ya maş.boshayallersmile
ooh bizden hamaratsın ablacım ,valla helaal olsunkaydirigubbakcemile5

geçmşler olsun cnm,inş.çabucak geçer:Saruboceq:

Son düzenleme:

anam alıntı ederkene senin yorumunu görmemişim ben yaf,
tşk ediim ,alışana kaa uzayacak zate ,allah sağlık versin hepimize :Saruboceq:gerisi booş,gerisi hikayee,sabah zor kalkiim bende,ev aldı başını kaçtı dağlara ,
bi cesaret temizliğe daldım ki nasıl bitçek bilmiim,gündüz temizlik yapıp akşamda yatıp kalıyorum erkenden ,daa bu yaşta nolcek halim bikmemakannehir

Geçmiş olsun...Kızlar zaten çok çığırtkan oluyor diimi...

Kendi kızımdan bilirim..Küçükken ödüm kopuyodu düşücek diye..bişey olucağından diil,saatlerce ağlaması beni delirtiyodu...

Halada öyle,ufacık bişeyde..Abartırda abartır yetmezmiş gibi ağlar..:)

Kolay gelsin..Bahar temizliğinemi başladın....??

Son düzenleme:
saolasın yenacıım,opuyorumnanaktanölle denilebilir,
kışın kasveti kalktı güneş çıkınca,bütün kirler iyice çıktı ortaya,dayanamıyo insan görünceakannehir
allahım sağlık versinde bitirecem inş.guclubacismile:Saruboceq:

Ben böyle dip temizlik yapınca,bittikten sonra acaip hoşuma gidiyor..

Ha bire evi inceleyip duruyorum..

Bak özendim sana..:):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…