- Konu Sahibi Daxgx Çiçexgxim
-
- #1.681
Roşum canım kökü sende üzülme bee..birazda böle kısa kullan değişiklik isteniyo arada,şimdi gözün alışmadı ya ondandır canım..bende uzun saça alışkınım hiç denemedim ama yakışmaz zaten suratım küçük benim..tünaydın güzeller,opuyorumnanaktan
hepiniz tatil yapıyonuz galbaa,
begoşum ışıını gördüm şikeerim,buunum çekeriiimsositososito
kıslar dün saçlarımı kuaförde kestirdim ,eltimde boyadı saolsun,rengim güzel olduda,kesim istediimden kısa oldu,
çocuk gibin oldum çok çirkin yaa,
o kadarda uzatmıştım gitti saçcazlarım gitti,
zati boynum sırtım ağrıyo,bide saçıma cnm sıkık,:gitme:
sunay ablacım valla çok haklısın,benimde egzersizlerim vardı ,iyiyken hiç aklıma gelmiyo,haraketlerimi yapsam kaslarım güçlenicek,bu ağrılarıda yaşamıcamı hissediyorum,ama bi süre sona yine ihmal ediyorum bilmiyorumkismile
tünaydın güzeller,opuyorumnanaktan
hepiniz tatil yapıyonuz galbaa,
begoşum ışıını gördüm şikeerim,buunum çekeriiimsositososito
kıslar dün saçlarımı kuaförde kestirdim ,eltimde boyadı saolsun,rengim güzel olduda,kesim istediimden kısa oldu,
çocuk gibin oldum çok çirkin yaa,
o kadarda uzatmıştım gitti saçcazlarım gitti,
zati boynum sırtım ağrıyo,bide saçıma cnm sıkık,:gitme:
sunay ablacım valla çok haklısın,benimde egzersizlerim vardı ,iyiyken hiç aklıma gelmiyo,haraketlerimi yapsam kaslarım güçlenicek,bu ağrılarıda yaşamıcamı hissediyorum,ama bi süre sona yine ihmal ediyorum bilmiyorumkismile
Ergenlerin güzel anneleri Merhaba..
Bir Roşumla Filiz uğramış bugün..haftasonu gezintisindeler gerçekden heralde bunlar..
Eşimle oğlum gitdi bugün ormana yürüyüş yapıp geldiler..Ben anca çamaşırları halletdim,kızlarda ders yaptılar.hava güneşli gibi ama rüzgar var yinede soğuk..ses tonum değişti antbyotik yutdum biraz zorum var bğazlrımdan..
Filizcim sizede afiyet olsun, içtim demişsin ..meyve suyunumu çok kaçırdın anamlmaz::jeyyar: Sunay abla,Yena,Tülay,Seyran kayıplar öpyrm sizi,hepicğiniziopuyorumnanaktan
İyi geceler sevgili ergen anneleri..:))
Geç yatma alışkanlığı ne kötü bişey..Bugün kayınvaldemde yemekteydik..Sonra görümceme geçtik..
Aile ziyareti,sonra eve gel.oğlanı yıkayıp uyuttum,mısır patlattık kızımla oturup film izledik..
Yarından itibaren diyet işini yine çok ciddiye almam gerek..Havalarda ısınmaya başlıycak..bir yazı daha şişko geçirmek istemiyorum..:):))))
Sunay abla Bornova taraflarına gelirsen,haberim olsun..görüşelim,tanışalım..
saoalsın eltişim ama hiç içime sinmedi,fönle falan haraketlenmesi gerekii sürekli aman dert ettim şee bak bea,uzar gene dimeezemuszemusiyigeceler ergen annelerii..
sanmayın heç uğramıyo bu hatun..gelip okuyorum ama bazen yazmaya fırsatım olmuyor.sağ baştan başliimm..
eltim kıs saçların bence güzel oldu yaff.
3
saolasın yenacıım,efet aynen sorunum bu çocuk gibin görünüyom bayaa bi gençleştiiim yanee:ecrin_bebek:Güle güle kullan saçlarını,bence yakışmıştırda,alışkanlıktan sana öyle geliyordur..
Kısa saç daha genç gösteriyormuşş..Aslında bizler zaten genciz,güzeliz ama öyle diyorlar işte..:roflol:
saolasın ablacım, bende öle diyom ne edim, senin çocukların azmi bizimkilerde azcıkın olaydı ya maş.boshayallersmilemrb güzeller nasılsınız begom çok geçmiş olsun canım dikkatli ol sıcak içecekler iç inş fazla ilerlemez
yena canım benim inş aslında kararlaştırıp bir yerde buluşabiliriz tanışmayı bende çok isterim
kısmetlim canım çocuklar ve birde çaışınca haklısın zaman bulamıyorsun tabiki
roşum sen nasılsın canım saçını güle güle uzat üzülme kökü sende nasılsa
begom bende özel okula karşıyım gerçi bizim imkanlarımız elvermezdi ama eşim eğitimci olduğu için karşıydı görümcem gönderdi çocuklarını sonradan pişman olmuştu darısı sizin çocuklarınıza olsun çocuklarım okul hayatları boyunca bizi hiç üzmediler benim çocuklarıma vereceğim en büyük ceza ** yarın okula gitmeyeceksiniz ** dediğimde en büyük ceza olurdu yalvarırlar kendilerini affettirirlerdi allah onlara uzun ömürler versin çok seviyorum allah cümlemizin çocuklarını nazardan saklasın yani çocuk okursa özel okul şart değil bana göre kızım anadolu lisesi mezunu oğlum anadolu lisesinden oraokul snrası fen lisesini kazandı orda okudu canlarım hepinizi öpüyorum
ooh bizden hamaratsın ablacım ,valla helaal olsunkaydirigubbakcemile5mrb günaydın nasılsınız ben sabah kalktım evi toparladım kahvaltı yaptım egzersizlerimi yaptım birazdan pazara gidicem bir dolanıp geleyim yürümüşte olurum bir bakıp çıkayım dedim öpüyorum kendinize iyi bakın öpüldünüz
Hayırlı günler annelerimiz...
Keyifler iyidir inş..Sunay ablam ne güzel bende negüzel oturmuştum bilgisayarın başına k. kızım çığlık,çığlık ağlıyor ne olduğunu anlayamadım ayağına okul sulunu düşürmüş meğer 23 nisan gösterindeki hareketlerini yaparken kendinden geçmiş sulunu pat ayağına atmışakannehir nasıl fevaran ediyor offf,offf bu 2. oturuşum yani anlayın bu kadar olur susmadıda ilginin tepesindede kötükedihüso Ben gideyim görüşürüz öptüma.s.
Roşum canım kökü sende üzülme bee..birazda böle kısa kullan değişiklik isteniyo arada,şimdi gözün alışmadı ya ondandır canım..bende uzun saça alışkınım hiç denemedim ama yakışmaz zaten suratım küçük benim..
Ağrıları hep ihmal ediyoz nolcak böle bilmem,sabah zor kalkıyorum..
Hayırlı günler annelerimiz...
Keyifler iyidir inş..Sunay ablam ne güzel bende negüzel oturmuştum bilgisayarın başına k. kızım çığlık,çığlık ağlıyor ne olduğunu anlayamadım ayağına okul sulunu düşürmüş meğer 23 nisan gösterindeki hareketlerini yaparken kendinden geçmiş sulunu pat ayağına atmışakannehir nasıl fevaran ediyor offf,offf bu 2. oturuşum yani anlayın bu kadar olur susmadıda ilginin tepesindede kötükedihüso Ben gideyim görüşürüz öptüma.s.
anam alıntı ederkene senin yorumunu görmemişim ben yaf,
tşk ediim ,alışana kaa uzayacak zate ,allah sağlık versin hepimize :Saruboceq:gerisi booş,gerisi hikayee,sabah zor kalkiim bende,ev aldı başını kaçtı dağlara ,
bi cesaret temizliğe daldım ki nasıl bitçek bilmiim,gündüz temizlik yapıp akşamda yatıp kalıyorum erkenden ,daa bu yaşta nolcek halim bikmemakannehir
saolasın yenacıım,opuyorumnanaktanölle denilebilir,
kışın kasveti kalktı güneş çıkınca,bütün kirler iyice çıktı ortaya,dayanamıyo insan görünceakannehir
allahım sağlık versinde bitirecem inş.guclubacismile:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?