Ergenlik döneminde olan gençlerin ,Anne'lerinin kulübü

valla acımasız anneyim yok öle herşey hazır.herkes sorumluluğunu bilecek odalarını toplamak ödev yapmak sofraya yardımcı olmak bulaşık mak. boşaltmak bazen doldurmakaklinialirimsmile vaktinde yapılmayan ödev yapılmadan giderkötükedihüso

Hayırlı geceler dilerim dostlarım.a.s..Mevlid kandiliniz,cumanız mübarek olsun ..rabbim dualarınızı oruçlarınızı kabul etsin inşaallah...Dünü çok yoğun ve yorgun geçirdim,kandil gecesi münasebetylede gece uykusuz kalınca bütün dengem altüst oldu,mevlam kabul etsin peygamberimzin şefaatine nail eylesin inşaallah bizleri..
Yenacım doğru söylüyosun ama Allahdan kızım benim imdadıma yetişiyor şekerim..kuru patlıcanları ben doldruyom kızımda sağolsun yapraklrı sarıyo..bende artık sırt bel kalmadı,oturarak hiç saramıyorm tutulup kalıyorum..Roşum canım sende dikkat et kendine arkadaşım,lahana sarmasını ben bitürlü sevdiremdim benim çocuklara,eşimle bana kadar yaparsam yiyoz işte,güzel oluyo ama yaa ben seviyorum bak canım çekdi bu saatde..Çocuklrımıza sorumluluk vermek konusunda Filize katılıyorum..Herkes masadan tabağını kaldırır örnğn..yataklrını düzenlerler kızlarım ama oğlum bu konuda tembel,onuda baba çok şımartıyo ondan..
Kızları mutfağa sokarım,annem bize derdi kızken ablamla''yaptığınız banaysa öğrendğiniz kendine''..diye..bende benimklre diyom..kurabiye,sütlü tatlılar yapıyolar..Şemsiye unutdu meselesi ooo çok doğal ben 2.nm kızla ,oğlandan alışığım cnm güveniyolar işte ondan..
Maruflu benim büyük kızında sivilceleri çokdu en son kullndığı hapla geçirdik çok şükür,ama izleri var şimdi takıntısı onlar benimkininde..illa lazer yaptırcam diyo,anlyacğın bende bu sıralar bu dertden muzdaribim napıcaz bilmyorum..ötekinde siyah noktalar var o okadar kafaya takmıyo,ortason mezuniyeti hazırlıklrına başladı haspağım..anne kaşlarımı aldırıcam bak tamammı deyip duruyo,bütün arkdaşları aldırmışmışda...
Bazen bu kadar şeylerle uğraşamayacağımı düşünyorum,hayat beni çok erkenmi yordu ne?.o gücü kuvveti istikrarı bulabilecekmiyim kendimde bilmiyorum..
Seyrancım çok özür dilerim,evlatlrın mevzusuna girince..çok geçmiş olsun canım benim,rabbim şifa versin bir daha göstermesin inşaallah..daha iyimi eşin şu sıralar nasıl?
Allah onların eksikliklerini göstermesin,her ne kadar arada kızsakda yine onlar evin direği,ne varsa onlarda var yine..çoluk cocuk hepsi gidici..
Sende üzülme dikkat et kendine canım..Sunay ablacım paylaştığın güzel deneyimlerin için çok teşekkür ederim ablacım,buluşrsanz fotoları ekleyin tamammı..
Çok öpyrm sizi Allaha emanet olun inşaallah..iyi haftasonlarınız olsun:a015:

Son düzenleme:
bego'cum hörmetlerrr..:)))

Sen ne diyosun..Kaş hiç önemli diil..Bizim okulda kızımın sınıfında biri var saçları balyajlı..

Kızım söylemişti inanmamıştım,görünce şok oldum resmen..12 bilemedin 13 yaşında çocuk bunlar..

Tamamen annede suç..

Seyran'cım geçmiş olsun..bende atlamışım..bego'nun mesajını okuyunca hatırladım..Anlarsın artık,yaşlılık işte..:))
Umarım daha iyidir..

ıyi geceler diliyorum ve öpüyorum siz sevgili anneleri..:)

bool güneşli bi günden tüünaaydınlar güzeller,olumunekankayizsmile
öncelikle geçmş kandiliniz mübarek,dualarınız kabul olsun,:Saruboceq:

anam bugün içim açıldı bea,temisliim güneşle bi çıktı ortaya ooh mis,iiki yapmışım,:lepi:
bugün halılarımı yıkıciim makineyle,rabbim sağlık versin de bitirecem inş.:Saruboceq:

sunay ablam geçmş olsun eşine,ibadetini rabbim kabul etsin:Saruboceq:,

eltim kıs geçmş olsun kaynımada,:Saruboceq:

maruflucum senin ergenede geçmş olsun deyim,benimkinide götürmüştük bi ara,ama düzenli kullanamıyolar verilen talimatları,bide hatırlatınca kızar üşenirdi benim ergenim ,bende bıraktım sona,lmaz:bi dahada sölersem ,sorumluluğunu bilmen lazım olmaz dedim böle,guclubacismilebaktım bi güzel yerine getirdiki, demek fazla üstlerine düşmeyince yapılıyo ,bende çok fazla tedbirli davrandım,çocuk anca kendince haraket etmee başladı,oğluma onu yapmıyorum işte,ablasından çok daa bilinçli bi çocuk oldu,
mesela,iğnesi var bu hafta geliyo yanıma ,anne ilaç saatim geldi,hadi iğnemi yap diyokaydirigubbakcemile5

yenacım aynen benim kısın okuluna gittiimde gördüm,14,15 yaşında çocuk saçını kızıl yapmış,yok böle bişe yaa,benim ergende başladı bıyık kaş almaa,o ka olsun diyim artık tebiiboshayallersmile
nikleri karıştırmışsın ,tam sölicektim eltim demiş,benden çok yaşıcak besbelli,boshayallersmile

filizcim yapabiliyosan ve yaptırabiliyosan bravo cnm,
mesela ben hafta sonu veriyorum eline süpürgeyi,bulaşık mak.boşaltıyo şimdi,
hafta içi yorgun oluyo zati,fazla üstüne gitmiyorum,kendi işlerini yapsın bana yetiyo,kaydirigubbakcemile5

begocuum biz ailece bayılıyoruz lahana sarmasına,yapınca koca bi tencere yapıyorum düşün,bi sonaki güne kalmıyo ,evet çocuklar sorumluluklarını bilmeli ,
ya bide bence biraz erkek çocuklarının doğasında var dediğin tavırlar,sonuçta babayı model alıyolar,türk erkeğinin genel yapısı böle,kızlar anneyi görüyo ve alışıyolar mecburen,ama benim oğluşum bazen bi coşuyo anne noluur bulaşık yıkayım,evi süpüreyim,ne edeceemi şaşrıyorum akannehironun yaptığı işe güvenemem sonuçta demikaydirigubbakcemile3

çok geveze gördüm kendimi,anaam destan yazmışım,bilmiyorumkismilehadin hepçinizi öpem,opuyorumnanaktanii tatilllerkaydirigubbakcemile5

Ahanda kanıma girdiniz,bugün lahana sarması yapıyorum...:roflol:

Suçlusu sizsiniz haberiniz olsun..:)))))

gerçi kalori hesabına baktım,yapraktan daha azmış kalorisi..

mrb nasılsınız ben çok üzgünüm kandil günü dayımın gelini 7 kattan düşüp ölmüş on gün önce doğum yapmış yüksek tansiyondan dolayı bebeği erken almışlar hava almaya çıkmış herhalde tansiyon yine yükselmiş ordan aşağı düşmüş çok acı bebek küvezde annesiz kaldı daha yeni tazyeden geldim çok üzücü kötüyüm

Hayırlı akşamlar ....
Sunay abla ne büyük acı Allah rahmet etsin...
Yavrusuna annesinin kokusu bile sinmeden ,katmerli acı... Yakınlarınada rabbim büyük ecirler versin inş...
Kimsciklerede böyle acılar yaşatmasın....
Sözün bittiği noktadır ölüm.....

Offffff sunay abla kahroldum okurken...ne büyük bir keder...:çok üzgünüm:

Allahım anne sütü bile almadan,yavrusunu koklayamadan..:çok üzgünüm:

Çok kötü oldum..Allahım büyük sabır versin...:Saruboceq:

ablacım çok üzüldümiçim yandı okurken.allah sabır versin.herkese zor ama en çok bebeciğe zor..allah kimseye yaşatmasın.mafoldumben

selam eregn anneleriii
Belgincim ve yenacımsağolasınız canlar.beni biraz korkuttu.allah kimseyi eşinden ayrı koymasın:Saruboceq:
maruflucum benim kızımında cildi çok hassas.banyoda bile sabun kullanamaz.alahtan duş jelleri varboshayallersmile.kışın cildi çok kurur.pul pul oluyo.küçükken daha zorlanıyoduk.sürekli elimde nemlendirici kremler geziyodum.şimdi artık kendi bakımını kendi yapıyo.o siyah noktalar ve sivilciklerden bizdede var.ama sever benim ergen cilt bakımın felan..bayanssulusmile
Belgincim annenin sözünü bende çok kullanırımkaydirigubbakcemile5.yaptığın banaysa öğrendiğin kendine.sağolsun bu sene hasta olunca ergenimin büyüdüğünü hissettim.eltişin dediği gibi h.içi bende bişey beklemiyorum.yollarda telef oluyo çünkü..ama tatilde kaçış yokkkaydirigubbakcemile3
bu unutkanlık gevşeklik tüm annelerin ortak sorunu sanırsam.geçen snelerde bskete gidiyo bizim hanım.bi geldi kabanı yok.spor salonunda unutmuş.ohaoldumsmileiyi kzım dedim kendini unutmamışın yaakannehirakannehir
ay bu ara gene çenemin zembereği boşaldı sanırsamm.kaydirigubbakcemile3hade siz kovamadan ben şinci kaaçiim.sonaa gene gelerimm

Mutlu pazarlar,hanımlar...

Bizimde komşunun 52 mevlüdü var..Oraya gidicem..

Sunay abla hiiç aklımdan çıkmıyo,sizin olay..Nasıl etkilenmişim..Bebek kızmı,erkekmi..???

Yatıp kalkıp şükretmeliyiz halimize..hayat bu kadar kısa işte..Pamuk ipliğine bağlı..

Hepimizde oluyo bazen hırslanıyoruz,dedikodu yapıyoruz,kalp kırıyoruz..Gerek farkında,gerekte farkında olmadan..Maalesef işte bu tür şeylerde aklımız başımıza geliyor...

Sevgiler...

Hayırlı geceler dilerim ve Sunay abla başınız sağolsun rabbim sabır versin,içler acısı gerçekden..Mekanı cennet olsun inşaallah..
valla hiçbişey yazasım gelmiyo dondum kaldım..Yalan dünya işte...
HİÇ ÖLMEYECEKMİŞ GİBİ DÜNYAYA,YARIN ÖLCEKMİŞ GİBİ AHİRETİMİZE HAZIRLANMALIYIZ..!!!Ölüm iki kaşın arası maalesef...ve kimsenin yarına çıkmaya senedi yok...Allah a emanet olun,öpyrm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…