Ergenlik döneminde olan gençlerin ,Anne'lerinin kulübü

Volkan Konak adamım benim ama cengiz'i görmeye dayanamıyorum..Çünkü hiiç sevmiyorum..:dilcikar:

Yenaaaaaaaaaaaaaaaaa Cengizime laf söyletmem yavv...klava:
Benim adamın 1991 de beni tanıdığından beri bana sözü var bir tavernasına götürmedi,ben başına kakaklıyom sen ne diyon be anacım yaa..aaah ah gençlik yıllarım...liselim benimi bana yanık bi oğlancağız vardı,çekerdi arabasını okulun yakınına çalardı banakaydirigubbakcemile3 hey gidim deyy....boshayallersmile
Volkanın programıda bir harika gerçekden,çok keyifli..
Bu arada KADINLAR GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUUUUUUN.....:1hug:
kaç gündr giremedim,kardeşim bebişiyle bendydi misafir..özledim sizleri,pcmi..bebek memek zor valla sosyol yaşantı düşüyo..
Yenacım burcum Başak bidanem....
Şimdilik kısa bir mola...gelicem

ii akşamlar güzeller,olumunekankayizsmile
hatunlar gününüz kutlu ossuuna.s.
bi yorgunum sorman gitsin,buraya gelip okuyup kaçiim,yazmaa bile halim ,vaktim yok düşünün, bilmiyorumkismile
temizlk bitti derkene ,üst üste misafir ağırladım,bu hafta yine misafirlerim olcek,boshayallersmile
dünde ergenimle çarşıya çıktık,beden eşofmanı almak için tam 4 saat sona eve gelebildik,
daa önce demişimdir belkim,benim tabanlar çökük yorulunca acaip ağrıyo,
ayaklarıma kara sular indi gezerkene,hala tabanlarım sızlii,:sinifsinif:
bişe beenmiyo anam,kemiklerimi sıyırcektim sinirden,delikafadulden
bugün beden var diyedi telaşemiz ,bide baktım ki yanına almamış okula giderken,
neemiş efenim paçaları daraltılmadan giyilmesmişakannehir

YENAcıım yüreğine sağlık cnm ,çok etkilendim ,oğluşumla kendimi geçirdim birden aklımdan,:gitme:
ÇİÇEĞİM hoşgelmşin cnm,özletiin kendini Şeniz
SUNAY ablacım senin durumunda zor,rabbim sağlıkla kavuşmanızı nasip etsin,allah ayırmasın birbirinizden:Saruboceq:
BEGOM bebe sevdin he,kardeşlerin bebelerini sevmek güzel oluyo ,ben diyim,en büyük abla benim,siz doorun ben seferim:ecrin_bebek:

Son düzenleme:
hanımlar iii akşamlar olsun .insandan bile sayılmadığımız anlar varken napıım karilar gününü.:sinifsinif: yalanmı kaçımız hesap vermeden yaşayıp gidiyoruz.anne ve babanın çocuğu,kocanın karısı çocukların anası ,eeeee ne zaman biz biz olduk yada olacaz?eyvahedigeldismile yok bunalımda değilim sadece gerçek boyutunu hatırlatmak istedim kendimizi kandırmayalım.erkekler ordusu bir parmak bal çalıp ağzımıza ,sonrada yılın 364 günüde a........ s.....mıyorlarmı?:kedi: bu arada ergenim yazılı haftasına girdi sbs kayıtlarıda başladı allah ergenlerimiz ve bizlere kuvvet versin.canlar hepinizi kucaklıyor öpüyorum ha bu arada bana kızmayın maalesef gerçeklerden kaçmak mümkün deilopuyorumnanaktan

Ooooooo ergenuslar gelmiş...:roflol:

Begocum hiiiç sevmiyorum taverna müziğini canım...Üzgünüm...Size cengizle mutluluklar dilerim..:))))D

roşum sende sürekli yorgunsun,yaşlanıyomusun ne...:roflol:

gerçekler acı cnm maalesef:gitme:
Ooooooo ergenuslar gelmiş...:roflol:

Begocum hiiiç sevmiyorum taverna müziğini canım...Üzgünüm...Size cengizle mutluluklar dilerim..:))))D

roşum sende sürekli yorgunsun,yaşlanıyomusun ne...:roflol:
yoo hiç bilee:dilcikar:
olgunlaşıyorum ben bi kerem,bayanssulusmile
anam yoranlar utansın beayerimseniben
bende pek fazla sefmem taverna tarzını ama bi ki şarkı vardır sevdiim,sositososito
benim kociş pek sefer,sayesinde azcıkın alıştımboshayallersmile

Son düzenleme:
roşum havan batsın..:))

Ayrıca biz yaş alıyoruz diimi,yaşlanmıyoruz..

Hatta bazen arkadaş toplantılarında ben yaşla birlikte kiloda alıyorum diyip gülüşüyoruz..:roflol:

mrb canlarım günümüz kutlu olsun her ne kadar evimdeki iki erkek hatırlamasa da aynı zamanda 30 yıl önce bu tarihte nişanlanmıştık yani erkekler işlerine gelmezse unutuyorlar koca otuz yıl geçti 13 nisandada evlilik yıldönümüz bakalım o zaman hatırlayacakmı otuz yıl sonra hepinizi öpüyorum

selam ergenzedeler..
uzun zemandır hayatımdaki yoğunluk nedeniyle gelemedim buralarabilmiyorumkismileherkeşlerin keyfi yerindedir umarım.eltim bu ergenler sinirden değil kemiklerini,pabuçlarıı bilem kemirtir insana..haftasonu bizde vardı bööle bir kriz.ergenim pek bi gergin(ay tekerleme gibi oldu)
regl olamıyo.tebii o bana ben ona kızıyorumalsanaalsanasmile.neyse kazasız belasız az hasarla atlatık bu krizide..
filizcim çok moralsiz gördüm seni..kötübigün geçirmişsin sanırsam.rabbim kadınları komplex bi canlı olarak tasarlamış.bir çok şeyi aynı anda yapabilme gücünü vermiş.o dediğin erkekler varya yanlarında bi kadın olmazsa hiç bişey yapamazlar .onuniçin kendini üzme.biz kadınlar özel yaratıklarız şekerimmmmbayanssulusmile
begoşumm kıs sen bebemi sevdin gülümmm.allah bağışlasın bebenizi..:ecrin_bebek:
yena kız volkan konağı bende tek geçerim.rahmetli kazım koyuncudan sonra tabiiki..
sunay ablam nasıl oldun.öpüyorum senii
çiçeğem arada uğra özletme kendünüü..
heda ben kaçiim sonra gene gelerimm

roşum havan batsın..:))

Ayrıca biz yaş alıyoruz diimi,yaşlanmıyoruz..

Hatta bazen arkadaş toplantılarında ben yaşla birlikte kiloda alıyorum diyip gülüşüyoruz..:roflol:

aynen öle yenacıım,
yaşlanmak yok,sadece yaşımıza ilave alıyoruz,yanındada kilolar hedaye geliikaydirigubbakcemile3
yok yaf o kilolar eşantiyon :roflol::roflol:

efet filizimiz moralsiz eltişim,
amaa bu sözlerinin altına imzamı basmadan edemedimolumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…