- Konu Sahibi Daxgx Çiçexgxim
-
- #1.761
yena canım benim yanlış alıntı oldu özür dilerim
Hoşgeldin canııııımmm...sakın kaybolma bi daha bu kadar uzak..ergen Anneleri,ben geldimm nasılsınız. kızlar..
hepinize çok teşekkür ediyorum...:asigim:
Volkan Konak adamım benim ama cengiz'i görmeye dayanamıyorum..Çünkü hiiç sevmiyorum..:dilcikar:
gerçekler acı cnm maalesef:gitme:hanımlar iii akşamlar olsun .insandan bile sayılmadığımız anlar varken napıım karilar gününü.:sinifsinif: yalanmı kaçımız hesap vermeden yaşayıp gidiyoruz.anne ve babanın çocuğu,kocanın karısı çocukların anası ,eeeee ne zaman biz biz olduk yada olacaz?eyvahedigeldismile yok bunalımda değilim sadece gerçek boyutunu hatırlatmak istedim kendimizi kandırmayalım.erkekler ordusu bir parmak bal çalıp ağzımıza ,sonrada yılın 364 günüde a........ s.....mıyorlarmı?:kedi: bu arada ergenim yazılı haftasına girdi sbs kayıtlarıda başladı allah ergenlerimiz ve bizlere kuvvet versin.canlar hepinizi kucaklıyor öpüyorum ha bu arada bana kızmayın maalesef gerçeklerden kaçmak mümkün deilopuyorumnanaktan
yoo hiç bilee:dilcikar:Ooooooo ergenuslar gelmiş...:roflol:
Begocum hiiiç sevmiyorum taverna müziğini canım...Üzgünüm...Size cengizle mutluluklar dilerim..:))))D
roşum sende sürekli yorgunsun,yaşlanıyomusun ne...:roflol:
roşum havan batsın..:))
Ayrıca biz yaş alıyoruz diimi,yaşlanmıyoruz..
Hatta bazen arkadaş toplantılarında ben yaşla birlikte kiloda alıyorum diyip gülüşüyoruz..:roflol:
yok yaf o kilolar eşantiyon :roflol::roflol:aynen öle yenacıım,
yaşlanmak yok,sadece yaşımıza ilave alıyoruz,yanındada kilolar hedaye geliikaydirigubbakcemile3
iyiym ablam uzun zamnadır karşılaşamıyorduk.ŞenizŞenizselam kısmetlim nasılsın canım bende seni öpüyorum
filizcim çok moralsiz gördüm seni..kötübigün geçirmişsin sanırsam.rabbim kadınları komplex bi canlı olarak tasarlamış.bir çok şeyi aynı anda yapabilme gücünü vermiş.o dediğin erkekler varya yanlarında bi kadın olmazsa hiç bişey yapamazlar .onuniçin kendini üzme.biz kadınlar özel yaratıklarız şekerimmmmbayanssulusmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?