- Konu Sahibi Daxgx Çiçexgxim
-
- #1.781
mrb canlarım günümüz kutlu olsun her ne kadar evimdeki iki erkek hatırlamasa da aynı zamanda 30 yıl önce bu tarihte nişanlanmıştık yani erkekler işlerine gelmezse unutuyorlar koca otuz yıl geçti 13 nisandada evlilik yıldönümüz bakalım o zaman hatırlayacakmı otuz yıl sonra hepinizi öpüyorum
ooy ablamda burdamış,aman boşver ablacım,bizimde 15 yıl oldu,bugünün farkında bilem deel kocişim,canları saolsun nedelim beaguclubacismile
yenacım oğluşum çok romantik adamdır senin oğlunda öylemi?okuldan gelince seni çok özledim hanimiş kimin annesiymiş ben seni 5 saat 45 dak görmedim çok özledim öpeyim der.oğlanlar bir başka kızlar bir başka allah cümlesine uzun ömürler versinŞeniz
yena canım benim tşk ederim oğluşunun doğum gününü şimdiden kutluyorum benim torunumda 1 mayısta2 yaşına giriyor senin oğluşunda yaramazmı? filiz tşk edrim zaten artık önemsemiyorum alıştım begom canım sen nasılsın sen bu ara çok meşgulsün canım benim öpüldünüz
Çok duygusal olucak gibi..Sonuçta balık insanı..:))
Sizin mart kaç..??
Demek biz iki ayla abiyiz..:))
Sunay abla mesajımı aldınmı..??
kızlar selammm,
nabersiniz bakkemmm.
yenacımm minik paşamızın doğumgünü kutlu olsun canım..allah uzun ömürler versin sağlıkla mutluluklaaa..opuyorumnanaktan
filizim oğluşunu öp benim yerime..romantik delikanlı.opuyorumnanaktan.ileride hanımı yaşadı yanii:)
sunay ablam maşallah torununda kocaman olmuş.gamyoncuiremsuallah daha güzel günlerini göstersin inş..
begoş kıs valla hep aynı tantana yemek yap bulaşık yıka bide üstüne ergenler..
ama biz dün eltişimle felekten bi gün çaldıkalkisalkisalkis.önce sinemaya gittik.bol bol güldük sonnada çarşıda gezdik.bayanssulusmilebiraz bişeler aldı.oh iyi yapmışız valla.olumunekankayizsmile.tabii bu duruma ergenler biraz bozuldu emme.kaydirigubbakcemile3..eh hep onlar mı gezcek bizde azcuk kafamızı dinledikkaklinialirimsmile
yenacım oğluşum 2haziran doğumlu
kızlar selammm,
nabersiniz bakkemmm.
yenacımm minik paşamızın doğumgünü kutlu olsun canım..allah uzun ömürler versin sağlıkla mutluluklaaa..opuyorumnanaktan
filizim oğluşunu öp benim yerime..romantik delikanlı.opuyorumnanaktan.ileride hanımı yaşadı yanii:)
sunay ablam maşallah torununda kocaman olmuş.gamyoncuiremsuallah daha güzel günlerini göstersin inş..
ama biz dün eltişimle felekten bi gün çaldıkalkisalkisalkis.önce sinemaya gittik.bol bol güldük sonnada çarşıda gezdik.bayanssulusmilebiraz bişeler aldı.oh iyi yapmışız valla.olumunekankayizsmile.tabii bu duruma ergenler biraz bozuldu emme.kaydirigubbakcemile3..eh hep onlar mı gezcek bizde azcuk kafamızı dinledikkaklinialirimsmile
kısmetsizim çark cad.gittiniz yoosam . adasentera hangi filmi izledin şekercim ah ah çoh oldu sakarya semalarından geçmeyeli Yenacım oğluşunu kocameeen öpüyorun upuzun sağlık dolu ömürlr versin mevlam
canım benim tşk ederim darısı size sizde anneanne olursunuz inş çok seviliyor torun sefam olsun ne güzel iki eltiş felekten bir gün çalmışsınız herzaman gezin böyle
filizim sen nasılsın bitanem
yena canım oğlunun doğum gününü tekrar kutlarım hayırlı yaşları olsun
begoşum nerdesin bugun
roşum iki elti dün gezmişsiniz ohhh sefam olsun allah nazarlardan saklasın allah sizi ayırmasın öpüldünüz hepiniz:teytey:a.s.:1hug:
umut fakirin ekmegi be filiziimboshayallersmilesunay ablacım zannetmiyorum ama allahtan umut kesmemek gerekir dimi hehehehkaydirigubbakcemile3
begoşum evi kazıma işim çoktan bittide cnmın içisi,kirlenmee başladı bilem ohaoldumsmileGunaydın canım dostlarım...a.s.
Dün yemeğimi ayarlayıp gircekdim ama mutfağa girmeye gör kalıyosun tabii...
Yakalıycakmışım sizi demek girsem,üzüldüm yaa:çok üzgünüm:
Kısmetlimde gelmiş,özledim bee:1hug:
Filizcim katılıyom sana güzelim..alkisalkisalkis Sunay ablacım takma kafaya...
Sanki benimki kutladımı?..yooo...yanından geçmedi..Hem cinslerim kızlarım kuzularımla kutladık birbirimizi:1hug:Amaaaan bir güne saysa neolur Es geç gitsin...
Roşum canım aşkım harab etdin kendini be ya,sende benim gibi anlaşılan başlayınca evi kazıyon he he hekaydirigubbakcemile3 Havalar henüz dengesiz Nisan başı bnde girişcem,bahar gardırobu değişimi olacak ister istemez..Ayy düşünürken fenalık geldi..
Kilolarda takılma Yenaaaa boşveeeeer geeel Açma mayalıycam şimdi arkdaşa götürcemkaydirigubbakcemile3 çok öpyrm sizleriopuyorumnanaktan
yenacım oğluşunun doğum günüsü kutlu olsun cnmcım,Nasılsınız hatunlar..??
Yarın oğlumun doğum günü tam 2 yaşında olucak minik erkeğim...Çook heyecanlıyım...
bego yarın bende mamalar yapıcam..:))
Sunay abla,şimdiden nice mutlu yıllar diliiyorum...Sağlıkla ve huzurla...
kaydirigubbakcemile3biraz mı aklinialirimsmileçatladılar eltim ,hep onlar için mi yaşıciiz,ii yaptık,kızlar selammm,
nabersiniz bakkemmm.
amiin,allah razı olsun ablacım,:Saruboceq:canım benim tşk ederim darısı size sizde anneanne olursunuz inş çok seviliyor torun sefam olsun ne güzel iki eltiş felekten bir gün çalmışsınız herzaman gezin böyle
filizim sen nasılsın bitanem
yena canım oğlunun doğum gününü tekrar kutlarım hayırlı yaşları olsun
begoşum nerdesin bugun
roşum iki elti dün gezmişsiniz ohhh sefam olsun allah nazarlardan saklasın allah sizi ayırmasın öpüldünüz hepiniz:teytey:a.s.:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?