Ergenlik döneminde olan gençlerin ,Anne'lerinin kulübü

Benim kafam burçlara gitti..Sory..

Kızım 22 haziran doğumlu..

Çok teşekkür ederim...

Eğlenmenizi kıskandım,haberiniz olsun..
:jeyyar:

Çok sağolasın canım...
opuyorumnanaktan

hıımmboshayallersmileyenacıım eğlenmemizi mi kıskandın heebayanssulusmile
güzel hatunlara yakışmii bölle şeeler amaa ,bi daakine sende gel olumunekankayizsmile

Yena'cım oğluşumun doğumgünü kutlu olsun,hayırlı,sağlıklı evlat olsun inşaallah...Filizcim seninkide inşaallah canım,benim 10 yşnda olanda seninki gibi valla gıdıklarımdan öper beni,sabah giderlrken kapıdan ayrılamaz illa öpcek beni..eee şimdi öpsün barim, ilerde el kızları öptürmez bakarsın kaydirigubbakcemile3
Benim oğluşumda yengeç burcu,tipik anneci burcu yani... hehehe...
Sunay ablam torun büyüyo yavaş yavaş desene maşaallah rabbim esirgesin..
Kardeşimin oğluşuda bu ayın 27 snde 1 yaş olcak..çok seviliyolar çok..bakıma gelince zor geliyor gerçi yaa,iyiki zamanında doğurmuşuz,şimdi zor geliyo..
Seyranım hangi cinemaya gitdiniz yavrim..tavsiye edip onayladıysanız deyin helede bizde gidek..Bende öyle kanki elti yok da akadeş çok naapak....
Valla bnde çok geziyom bu sıra evi özlüyom şaka maka..Roşum sen kadınmı istiyon anam eve,hayatda yatılı kadın sokmak deliliklmaz:ben yardımcı alıyorum amma yatılıya karşıyım anam..benimki şakasına dediydi bigün gülerek''gündüz senin işini görür,akşam benim'' yapacağındn değil eşe güvenilirde kadınlara güven olmazlmaz:Bir arkdşımın yuvası dağılıyodu bu yüzden...O yüzden şeker sen sen ol,kocacının etrafında sen dön pervane gibi:1hug:etrafda aç kurt çooook...Allah ıslah etsin böyle karularu...

Son düzenleme:

tmm öpebülüsünüüüzaklinialirimsmile
yok be kısıım ben gibin boşnak hatun varkene başka karı sokar mıyım eve guclubacismile,
şaka yapiim herifede oda hınzır hınzır güldü baa,ama ben anladım ne dimek istediini:mymeka:
anam hizmetçi kiim ben kim ayol,ben olmuşum hizmetçi-tatlicadiarzu-
ata demirerle demet akbağın eyvah eyvah filmine gittik,
çok eğlendik,bugün telde bile onların aksanıyla konuştuk eltimle,hala eğleniyoruz anlıcaansositosositotavsiye ederim mutlak izleyinkaydirigubbakcemile5
mrb nasılsınız ben yaprak dökümünü seyrettim kendime bulüz örmüştüm onu diktim şimdi de burdayım iyi geceler

ellerine sağlık ablamopuyorumnanaktanbitirdinse fotosunu koysan bizde görelimsengözlerimebaksanab

Hemen geliyorum bekleyin beni...:))

hıımmboshayallersmileyenacıım eğlenmemizi mi kıskandın heebayanssulusmile
güzel hatunlara yakışmii bölle şeeler amaa ,bi daakine sende gel olumunekankayizsmile

Ben rahat rahat çıkamıyorum ya...O bakımdan dedim...:)))

Çok sağol bego'cum...:1hug:

mrb nasılsınız ben yaprak dökümünü seyrettim kendime bulüz örmüştüm onu diktim şimdi de burdayım iyi geceler

Güle güle kullan ablacım...

kızlaaaa günnadınnn ucunda sakaryalıyım evvet kaynanacım oralı erenler,serdivan,karaman,camiili,şeker maalesi,accıkın bilim yani eyvah eyvah süper film çocuklarla izledik çenemiz ağrıo gülmekten sunay ablam sen nassın?ya kıslar bide ben pişti olsem sizle nekaa güzel olcek

Hayırlı akşamlaaaaaaaaaar....opuyorumnanaktan
Ne var ne yok bugün arkadşlarboshayallersmile
Yenaaa doğum günü resimlerini koy bebişinin de görelim emi kıss....
Sunay ablam bu akşmda Aşkı memnunu var be yaakaydirigubbakcemile3 bakıyomusun onada
Roşum başrol oyunculrını hiç sevmem ama flimi merak etdim bakCADIARZUgidem bari boş bi gün bulursam,güleyim şöyle biraz,dramalardan içimiz karardı..

kızlarrrr,çok fenayım ergenimin biişisi var bilemiom uyku girmio gözüme yavrum göğsüm ağrıyo kalbim ağrıyo,diyo bembeyaz oluyo dudakları morarıyo,soğuk terliyo sabah ing.yazılısı var.saat 12 ye randevu aldım.götürcemkorkuyom kaynanamı kalpten kaybettik

filiz'cim önce sakin ol...senin telaşlı,gergin olman onada yansır dolayısıyla çocuğunu daha çok heyecanlandırır...

İçini ferah tut lütfen inşallah hiç bişeyi yoktur sadece büyüymeye bağlı bir durumdur..

Bazen kas ağrıları çok oluyomuş,gelişme çağındaki çocuklarda..

canım benim telaşlanma inş öyle bir şey değildir ergenlik çağında kas ağrıları oluyor gelişme çasğında öyle durumlar olabiliyor ama sen yine de kontrolden geçir üzülme çocuğu da germe hele bakalım sonuç ne olacak inş güzel haberler alırız çok öpüyorum ergenini çok geçmiş olsun :1hug:

günaydın ergen annelerii
filizcim hemen evham yapma..inş.önemli bişeyi yoktur.dr. gelince haberdar et bizide.hayırlı haberler inş.
begoşum yenacım filimi kaçırmayın derim.çok güzel gerçekten.
sunay ablam bluzunu güle gül giy..emğine sağlık.
kızlar hepiciğinize hayırlı cumalar diliyorum.öpüldünüz efendimm:)))

çok şükür çağımızı illeti reflü strestenmiş:lepi:

canım ben tahmin etmiştim hiç birşey çıkmayacağını biliyordum çocuklar öyle büyük stres yaşıyorlarki haklı olarak çocuklar geriliyorlar sınavı var demiştin kendini sıkınca ortaya çıkmış çok geçmiş olsun dikkat edin geçer allah dermansız dert vermesin çok sevindim öpüyorum canıma.s.:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…