- Konu Sahibi Daxgx Çiçexgxim
-
- #1.821
kızlarrrr,çok fenayım ergenimin biişisi var bilemiom uyku girmio gözüme yavrum göğsüm ağrıyo kalbim ağrıyo,diyo bembeyaz oluyo dudakları morarıyo,soğuk terliyo sabah ing.yazılısı var.saat 12 ye randevu aldım.götürcemkorkuyom kaynanamı kalpten kaybettik
tam dicektim ki yazılısı olduundan strestendir diye,çok şükür çağımızı illeti reflü strestenmiş:lepi:
canın saolsun ablacım,ellerine sağlık ,güzel günlerde giyesin inş.:Saruboceq:roşum canım benim bitirdim ama foto nasıl konuluyor bilmiyorum yoksa foto eklerdim
canlarım hepinize hayırlı cumalar
ablacım çok sağol bugün kötü bir gündü yakınımız olan 2 kardeş evlat acısı tattı biri 30 diğeri 44 yaşında biri anneydi diğeri baba baba kendini astı 3 çocuk kaldı en büyüğü11 yaşında anne olan beyin kanaması enküçüğü 15 yaşında of oof ölenlere deil o evlatlara çok yandım
çok şükür çağımızı illeti reflü strestenmiş:lepi:
ablacım çok sağol bugün kötü bir gündü yakınımız olan 2 kardeş evlat acısı tattı biri 30 diğeri 44 yaşında biri anneydi diğeri baba baba kendini astı 3 çocuk kaldı en büyüğü11 yaşında anne olan beyin kanaması enküçüğü 15 yaşında of oof ölenlere deil o evlatlara çok yandım
biarka sayfaya bak gülüm..paşa oğluşumuzun resmisi var..ay aşık oldum bu oğlanaa:asigim:Hoşgelmişen Yena hanıma.s.ne fotusu ne alıntısı?
Hoşgelmişen Yena hanıma.s.ne fotusu ne alıntısı?
biarka sayfaya bak gülüm..paşa oğluşumuzun resmisi var..ay aşık oldum bu oğlanaa:asigim:
eltim ne kaa kafamız bir çalışii,aşık oldum diciktim,biarka sayfaya bak gülüm..paşa oğluşumuzun resmisi var..ay aşık oldum bu oğlanaa:asigim:
eltim ne kaa kafamız bir çalışii,aşık oldum diciktim,
büyüyünce aliim dicektim bende,kaydirigubbakcemile3
yenacıım,maş.çok tatlı bişeher biyerinden mıncıkla benim için,
sağlıklı uzun ömürlü olsun,
yüzü hep böle gülsün cnm:Saruboceq:
begoşum kim kaçmış nere kaçmışaklinialirimsmile
mecbur çıktım ergenim kısım baskı kurdu başımda,
ona bıraktım pc yi,şimdide ben kofdumguclubacismile
gödüüm gödüüümm....boshayallersmile.Allah nazardan saklasın maşaallah oğluşuna
benim ergende şişti elinden aldım deyi,:umursamaz:
avucunu yalarken uyuyakalmış kanepede,guclubacismile
bayaa becerikli hatunsun begoşum,radar mı varki gözlernindeaklinialirimsmile
bugün bi tabur misafir ağırlamışım,
veli günümüz vardı anneler 20 ye yakın,okuldan gelen veletler ve onların kardeşleri,
pusulam şaştı bea,aslında yatsam ii olcek bende,
inanır mısın,yorgunluktan tv bile izleyemedim bu akşam,kafam kaldırmiimirmirmirmir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?