Ergenlik döneminde olan gençlerin ,Anne'lerinin kulübü

şekercim hani kapalı yerdeki c.tsi oluyo atıkın salı yada ç.ba deyi hatırlıomda

sosyete pazarı serdivanda kapalı bi yerde kuruluyo evet,
çarşamba pazarıda,erenler tarafında adından belli tebi,çarşamba günleri kuruluyo ve daa popüler bizim buralarda,
salı bişe yok onu nerden çıkattın kıs:hulya:

İyi geceler hatunlaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrr.......
Roşuuuuuuuum Filiiiiiiiiiiz Piştiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:dance:

pişti mi ne pişti yine tatlı mı pişidin yoosam,kaydirigubbakcemile3
ama maalesef kociş pc yi talep edii yine boshayallersmile
ben sizi öpüp koklayıp kaçiim,ii geceler yafrulaaopuyorumnanaktan

Kıslar nasılsınız?...
Ergenlerle Allah yardım etsin hepimizin işi zor..
Benimkide gitdi fön çektirdi yarına hazırlık..sanki balo var..yazılı var matematik saçını sercek hocanın önüne mübarek..hiç anlmıyom ben bunları..laf da söylenmiyo..
Şurda ne kaldı sınava benim kalbim çıkcak heyecandn ,valla onun umru değil..
Tatlı için valla pişman oldum yazdğıma,ben Yena ya takılayım dedim..güzel değil kaka kaka cıssssssss
Roşum,Seyranım pazar gezmişler oh,birlkde gezen eltileri gördkçe nası gıpda ediyorum sormayın..biz o elektriği tutturamadık maalesef,çok isterdim ama..şans işte..
Bizim de yeşilköy pazarımız kuruluyo çarşmbaları,istnbulda olanlar bilir..ben her hafta sabahdn çıkarım arkdşlrla..Aynen Roşum bugün sabah okadar güzeldi,pazar dönüşü nası titradim,dondum resmen..kar gelcek diyolar bakalım..
Yena cım rabbim şifa versin,çocuklar hasta olunca insan geriliyo tahmin ediyorum halini..
Resimlri yüklmeye zamanın olmamşdır,inş bir ara canım görürüz..
Hepinizi öpyrm Allah a emanet olun inşaallah:Saruboceq:

Gece bekçisi olarak topice göz attım kimsecikler kalmamış....:1ninca:
bu sene ergenim ilköğretim son sınıf elimden geleni yaptım devamda ederim...Ama kaygılarım beni yedi bitirdi ,onlar bir yerlere geldiğinde ben nerede olurum Rabbim bilir....Geceleri çok hassas ve bir okadar dadokunaklı oluyorum mirmirmirmirŞimdilik asayiş berkemal gidip yatayım gündüz fırsat bulursam şip diye damlarım ...a.s.

evet filizim aslında bizde o günlerden geçtik ama bu kadar teknolojik ve hazır cevapcı değildik sanırımmmakannehir

günaydın kızlar....
sınav deyince bende bu sınavda çok heyacanlıyım delikafaduldenama kızımda zerre kadar heyecan yokkk:dilcikar:

hatta ben hatırlatıyorum arada bir 2 ay kaldı diye amann anneee sende ne heyecanlısın diyor:jeyyar:
sanki sınava ben gireceğimde o beni bekleyecek:roflol:

Günaydın hanımlar..

Ne bu sınav heyecanı,böyle yaparsanız bebeler daha çok rövanşa geçer..Yapıcakları varsada yapmaz...

Kaygılarımızı onlara belli etmemeliyiz..Okmu.:))

En azından benimki inat edip çaktırmadan tersini yapıyo..Bende için için kendimi kahrediyom..Allah korusun ince hastalığına yakalanıcam bir gün..:roflol:

Şimdi bizim ilk sbs sınavı olucak ya..Nerede sınava gireceğimizi okulmu söyleyecek yoksa adresemi bildirilecek..?

bilen bilmeyne söylesin lütfen..

bego,akşam ben geldim,sen gittin..

nerde sınava gireceğinizi okul söylüyor canım.
okulun ismi yazılı bir kağıt veriyorlar elinize.
bide biz geçenseneki sınavda kimliği almamışız yanımıza daha doğrusu benim aklı bir karış ergene al kızım kimliğini yanına dedim. gerek yok anne dedi.
oraya gidince sormasınlarmı kimliği hadi koş eve birde kimlik yetiştir.
çocuğuda bekletmişler kimliğin gelinceye kadar diye. o da iyce korkmuştu.....

birde okulu sınavdan bir kaç gün önce gidin görün tatlım. sonra sınav günü oralarda okul aramayın.
bu bizim 3. sınavımız olacak.
yani liseye başlayacak allahında izniyle inşallahh

günaydın kıslarr
akşam tam piştii derken gene pişememişsiniz.ay tamam çok iğrenç bi espiriyidi..
ah o sınav stresini ben bilirim.sırf sınv değil.sınav biter puan stresi,sona nereye yerleşcek stresi..akannehir
hasbel kader yerleştik bi yerlere çok şükür..allah sizinde ergenleriizinde yardımcısı olsun.
evet dün eltişimle pazarın altını üstüne getirdik.emme dönüşte soğuk bizim altımızı üstümüze getirdi..
yenacım bebelerine geçmiş olsun.benim kıscem 3,5 yaaşında başladı gözlük kullanmaya ..ama şimdi sadece pcde takması gerekiyo(tebii takan olursa)
filizcim çok sevindim işlerin yolunda gitmesine.
şimcik çıkmam lazım bugün öğrencim gelcek ders çalışcaz..öperim hepinizi en mırnavındann

selam bayanlar nasılsınız yazılanları okudum bu sabah erkenden yazmışsınız maşallah allah çocuklarımızın canlarına sağlık versin hayatın kendisi sınav canlarım her şeyin hayırlısı

Doğru söylüyosun,kimlik kontrolünü akşamdan muhakak bizzat kendim yapayım...Ne olur ne olmaz..Ben tutamam kendimi ağlarım oralarda...ınşallah yakın bir okulda gireriz..

Allah çocuklarımıza zihin açıklığı versin...:Saruboceq:

Oyyy siz bayağı erken başlamışsınız gözlük takmaya..

ıki gündür burasıda acaip soğudu..

Evet ablacım bayağı erkenciyiz..ben kızı etüde bıraktım..Çayın altını açtım..Girdim bi günaydın demeye...:)

cuma geceniz hayırlı ossun efenim:Saruboceq:
filizciim,babanın durumuna çok sevindim cnm,rabbim iyilik sağlık versin bol bol:Saruboceq:
sefkililerde barışmış ee daa ne olsun,hayırlısı olsun:lepi:
bu arada oğluşuna geçmş olsun deyim,
bizde ergenimle siz gibin pişti oldukboshayallersmile

begocuum efet eltimlen pazar ettik,sonacııma bize geldik,
eltim benim saçımı boyadı saolsunzemuszemus
akşama kısçesiylen kocişide geldi,
sende isteesen bizim manevi eltümüz olabilisiin,beraber gezerisolumunekankayizsmile

çocukları sınava gircek olan arkadaşlarım,olumunekankayizsmile
valla bizde geçen yıllarda pek bi heycan yaptıktı eltimle,
çocuklar bizim kaa yapmadı,
tabiki çocuklarımızın ii yerlere gelmeleri en büyük arzumuz,
ama onlarından istemesi gerek,onlara çook büyük gayret düşüyo,
eden kazanıyo,edemeyen kaybediyo maalesefboshayallersmile
sakin olun heycanınızı çocuklara yansıtmayın,
hemde sinirlerinizi boşa yıpratmayın,
rabbim cümlemizin evlatlarına zihin açıklığı versin:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…