- Konu Sahibi Daxgx Çiçexgxim
-
- #1.941
şekercim hani kapalı yerdeki c.tsi oluyo atıkın salı yada ç.ba deyi hatırlıomda
İyi geceler hatunlaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrr.......
Roşuuuuuuuum Filiiiiiiiiiiz Piştiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:dance:
sunay ablacım gözün aydın. minik ergenim yamuldu( ooluşum) adam hep kısa kol gezio ateşli.kızçeminde muayen günleri ana kız piişti olduk.arı kovanı gibi. ilahi kızlar ergenlikten geçerken bizde böyleydik o yüzden şimdi herşey tanıdık. sadece bu kadar relaks yaşamıoduk. hehe hatırlıomda ama unutsam ii olur hahaha yanlışlıkla ağzımdan kaçarsa .......................................................biz neydik.
nerde sınava gireceğinizi okul söylüyor canım.
okulun ismi yazılı bir kağıt veriyorlar elinize.
bide biz geçenseneki sınavda kimliği almamışız yanımıza daha doğrusu benim aklı bir karış ergene al kızım kimliğini yanına dedim. gerek yok anne dedi.
oraya gidince sormasınlarmı kimliği hadi koş eve birde kimlik yetiştir.
çocuğuda bekletmişler kimliğin gelinceye kadar diye. o da iyce korkmuştu.....
birde okulu sınavdan bir kaç gün önce gidin görün tatlım. sonra sınav günü oralarda okul aramayın.
bu bizim 3. sınavımız olacak.
yani liseye başlayacak allahında izniyle inşallahh
günaydın kıslarr
akşam tam piştii derken gene pişememişsiniz.ay tamam çok iğrenç bi espiriyidi..
ah o sınav stresini ben bilirim.sırf sınv değil.sınav biter puan stresi,sona nereye yerleşcek stresi..akannehir
hasbel kader yerleştik bi yerlere çok şükür..allah sizinde ergenleriizinde yardımcısı olsun.
evet dün eltişimle pazarın altını üstüne getirdik.emme dönüşte soğuk bizim altımızı üstümüze getirdi..
yenacım bebelerine geçmiş olsun.benim kıscem 3,5 yaaşında başladı gözlük kullanmaya ..ama şimdi sadece pcde takması gerekiyo(tebii takan olursa)
filizcim çok sevindim işlerin yolunda gitmesine.
şimcik çıkmam lazım bugün öğrencim gelcek ders çalışcaz..öperim hepinizi en mırnavındann
selam bayanlar nasılsınız yazılanları okudum bu sabah erkenden yazmışsınız maşallah allah çocuklarımızın canlarına sağlık versin hayatın kendisi sınav canlarım her şeyin hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?