Ergenlik döneminde olan gençlerin ,Anne'lerinin kulübü

Hayırlı geceler hayırlı cumalar hepinize inşaallah...
Yenacım üzüldüm,seni görmedim akşam tüh...saat sözü verelim diyorum sana da uyarsa..
Roşda olur o saatde bakarız resimlre..
Roşum burda ışığı var ama acaba topikdemi..öpyrm Roşum..Manevi elti hakaydirigubbakcemile3 iyi canım neden olmasın...Bu akşam hiç halim yok,kansızlıkmı yapıo beni böyle bimiyorm..dr yazdğı kan şuruplrınıda almdım,kilo yapar diye..Kayınvalidemlrde kızıyolmaz: rengin soluk gözüküyo kullan şunları..oof nebiliyim
Hayaaaaaaaaaaaaaaaat kadere inat seni sil başdan yaşayacağımmklava:
Haydi süpürgem hazır kaçıyım
Rabbime emanetsiniz öpyrmbayanssulusmilekokulusundan

begom üzüldüm kuzum yaa,geçmşler ossun,
ilaç içemiyosan doğal yöntemlere başvur ,
bool bol pekmez yi,
ciğer yi ,ii bak kendine ,başka kimseden fayda yok pıstıkım benimopuyorumnanaktan

iyi sayılırım cnmcım işte yaa,
hafta sonundan beri geziim ,evin şaftı kaymıştı,
düzeltem dedimdi, fekat,şimdide benim şaft kaydılaelaelaelaelae
dip köşe girdim acıkın ,fazla geldi zaar,belim ağrıyo beeboshayallersmile

Doğru söylüyosun,kimseden fayda yok..tırnağın varsa başını kaşı hesabı...:umursamaz:
Yiyorum be canım ama yok işte ne zaman kan tahlili yaptrsam sonuç hemen ANEMİ..
iğneler,haplar nereye kadar bıkdım artık,iştahda açıyo..bıraknca forma giriyorm sonra yine aynı şikayetlr yine ilaçlar...depo dolmuyo bende...

hıım beslenmenede dikkat oluyosan ,demek ki takviyesiz olmuyo cnmcım,
allah korusun daa önemli hastalıklar çıkar,ihmal etme kendini,bak çocuklarımız küçük daa bize ihtiyaçları var bidanem,
önemli olan sağlığın,formun hiç mühim değil ki,
benim 32 yaşında bi arkadaşım var,aynı sen gibin ,kilo alcam diye içmezdi ilaçlarını,
ama bu yıl tak etti canına,çocuklarıma hayrım kalmıyo dedi,sürekli içiyo,maş çokta ii eskiye göreolumunekankayizsmile

Son düzenleme:
Yaa bu saatden sonra manken olcak halim yokda,zaten 65 falanım,sağlığım için istemiyorum kıs,nefesimi felan alamıyrum bazı durumlrda..bunu eritme derdindeyken yine kan ilaçları..buyur....baş dönmelrim oluyo arada dengemi kaybediyorum,çayı çok seviyorum ikinci brdkdan sonra kalbim çarpmaya başlıyo...dr kanszlıkdan tabii hepsi diyo....Sende dikkat et Roşum kendine,yeni temizlk yaptın yine niye dağıtdın evi..
Havalar daha dengesiz,bahar temizlğine bekliycekdin biraz daha..üşütürsn kendini terli terli belin tutulur haa...
Çok öpyrm seni aşkım...hayırlı geceler...

aman, begoşum saa diyomda sankim ben çok dikkat ediim kendime,
canımızın kıymetini hiç bilmiyoz hiç,
rabbim hesap sorcek nettin emanetine deyi,lmaz:
burdada çok ottum galba, ii gelmii belceezime,
gidip uzaniim acıkın,
sende ii bak kendine ,bende çok öpiim seni,hayırlı geceler opuyorumnanaktan

Hayırlı cumalar hanımlar...

bego'cum dikkat et kendine..KAnsızlık hiç te masum bir olay değil..

Çekirdekli kuru üzüm ve dut pekmezi iyi diyorlar..Ablamdada var sürekli bunları tüketiyor..yazın bol bol biber ye,yeşillikler,baklagiller,kırmızı et..Muhakak biliyosundurda hatırlatayım dedim..

slm hanımlar. begocuğum çok geçmiş olsun......:1hug:
kilon çok normal canım. bende bir ara senin kilolardaydım.
keşke yine olabilsem. çabalıyorum ama bakalımm.
arkadaşlarımız zaten neler yemen gerektiğini yazmışlar. bencede bunları yersen birde çayla birlikte yemek yemezsen faydası olacaktır canım:1hug:

Dora'cım sen cuma takımlarındasın diimi..

Hayırlı cum alar anneler...
Kızlar sinir tepeme oturdu inmeyi dün ergenimin okulundan müdür yardımcısı aradı kızınızı davranışları hakkında görüşmeliyiz diye..Allah ,allah ne olaki diye gittik, neymiş bir duysaydınız inanamadım kızınız makyaj yapıyor dedi nasıl olur dedim yüzüne sivilce ilacı sürüyor , altı ay tedavi görcek.Kızımda öyle demiş ama inanmamış sayın örtmenimiz bakın dedim açıklamasını yaptım kullandığı jel ve kremde klindamisin var ciltte renk açılması yapıyor ...prepektüstede yazıyor zaten ergenim çamaşır suyundan çıkmış gibi bembeyaz birde üstüne ilaçlar oldumu cilt kağıt gibi .Şaştım kaldım kirpiklere ne demeli dedi...Allahım yaratmış mavi göz kirpikler gür nedeyim...Anlayın artık buda geldi başımıza derslerini veya devamsızlığı varmı yok hiç bir şey bulamadı sbs kaydını yaptırmamışsınızdedi eşim kibarlığı bırakmadı ama ben çoşmak üzereydim bu nasıl bir insan eğitimci demiyorum halt etmiş...Mübarek cuma günü Rabbim hayırlı insanları çıkarsın karşımıza

Çook şaşırdım...Üzme kendini maalesef oluyor böyle tuhaflıklar...

Eğer bayansa kıskanmıştır kızının güzelliğini bakma sen ona..haa illa bişey bulmak niyetiyle çağırmış gibi..Te allam ya..

maruflu canım benim sana da hayırlı cumalar sıkma canını oluyor bazen bu tür olaylar başka durumlar olmasın bunun için çağırsınlar maşallah başka şeyler bulamamış inş en kıs zamanda cildi düzelir kızını çok öpüyorum

Dora'cım sen cuma takımlarındasın diimi..

evet yenacığım. 2. takımdayım. sendemi takımlardasın yoksakaydirigubbakcemile5

aayyy bu konu beni ta lise yıllarıma götürdü bak. benimde doğuştan gözlerim sürmelidir.
bir kaç kezde beni okul kürsüsüne çıkarmışlardıbilmiyorumkismile

onları inandırmak için gözümü silemekten kıpkırmızı olmuştukötükedihüso

üzme tatlım kendini. ne güzel demekki kızın çok güzelki onlarda makyaj yaptı sanmışlarrr

Kıslar nerdesinizbilmiyorumkismile akşam uğrayan olmamış,hayırlı gclr hepinize
Teşekkür edrim,çok sağolun..ben ciddiye almıyorum,hastalık sanmıyorum kansızlığı ama bi yerlerden başlamak gerekiyo sanırım...çok çabuk yoruluyorum,halsizim..
Yarın annemlrde toplancaz kızkardşimin bebişinin haftaya doğumgünü,diş buğdayı yapmadık içimizde kaldı hevesi,hadi dedik resimleri felan olur hatıra,kaynatalım buğday..
Pastasını,böreğini hazırldım az önce ,yeni oturuyorum yoruldum dön dön...
Maruflucum Allah akıl fikir versin nediyim canım,çocuklarıda rencide ediyorlar gereksiz çok saçma.....Rabbim bahtını güzel etsin inşaallah yavrunun..
Yena bu saatlerde olursun ümidiyle açtım pc yi..kısmet...biz göremiycez demekki resimleri:umursamaz: Sunay ablacım,Seyranım,Roşum,Doracım,Filizim,Maruflum,Çiçeğim,Yenacım öpyrm sizleri..
Güzel bir hafta sonu sizlerin olsun,sağlıkla inşaallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…