- Konu Sahibi Daxgx Çiçexgxim
-
- #1.921
herkese iyi geceler yarın babamın kontrolleri var. inşallah terslik olmaz nolur dua edin.bu gün benim salaklar kralı kardeşim tlf.etti ağlayarak abla çok kötübişey oldu dedi; ben bittim okul bahçesi başımdan aşağı geçti,bacaklarım titredi. eyvah babama bişey oldu diye yıldırım hızıyla herşey geçti aklımdan kızımda yanımda anne noldu diyo;meğerse bizim salağı kız arkadaşı terketmiş.kötükedihüso 15 dak.ağladı yaşamak istemiyorum falan bir sürü zırva allahım biz canımızın derdindeyiz salak neyin peşinde:mymeka:
herkese iyi geceler yarın babamın kontrolleri var. inşallah terslik olmaz nolur dua edin.bu gün benim salaklar kralı kardeşim tlf.etti ağlayarak abla çok kötübişey oldu dedi; ben bittim okul bahçesi başımdan aşağı geçti,bacaklarım titredi. eyvah babama bişey oldu diye yıldırım hızıyla herşey geçti aklımdan kızımda yanımda anne noldu diyo;meğerse bizim salağı kız arkadaşı terketmiş.kötükedihüso 15 dak.ağladı yaşamak istemiyorum falan bir sürü zırva allahım biz canımızın derdindeyiz salak neyin peşinde:mymeka:
ooy doracıım bu anlattıkların bana da pek bi tanıdık geldi neden acepguclubacismilemaruflu tanışmadık ama ben senin ismini çok duydum canım. burda ne kadar sevilen birisinki herkezseni soruyordu birbirine:1hug:
pc nin düzelmesine çok sevindim. çünkü burası insanı müftela ediyorboshayallersmile
tekrar topiğine hoşgeldin diyorummma.s.
bu günlerde benim ergenimde hasta. ama hiç söz dinlemiyor. kızım kalın giyin diyorum içim kalın deyip yazlık ceketle çıkıyor.
kahvaltıda süt iç diyorum meyve çayı içiyor.
gece sütü buz dolaptan buzgibi dikiyor kafasınakötükedihüso
artık babamız bile çıldırdı bu durumlara. eğer birdaha söz dinleme külahları değişeceğiz diye tepki verdi.
bugünde güneşli bir hava hakim ve benim ergen atkı dolayıpta dersaneye gitti:1no2:
bunlar adam olacak olmasınadaaa biz ebe dede olacağız o zamana kadarklava: klava:
günaydın güzellerrrrrrrrrrr
bugün eşim dönüyor hayırlısıyla inş dün akşam oğluşum beni yemeğe götürdü fazla kaçırmışım bu gece midem çok ağrıdı kalkamadım sabah oğlum aç gitti eşim burda olmadığı için kahvaltıyı o hazırlardı yoksa
birazdan ablamın torunu için alışveriş yapıp oraya uğruyacam çok tatlı maşallah küçük bebiş çok seviliyor
gidip biraz sevip geleyim kızlar hepinize çok tşk ederim güzel dilekleriniz için hepiniz çok tatlısınız hepinizi öpüyorum
ooy doracıım bu anlattıkların bana da pek bi tanıdık geldi neden acepguclubacismile
gözünaydın olsun ablacım,hayırlısıyla gelsin inş.:Saruboceq:günaydın güzellerrrrrrrrrrr
bugün eşim dönüyor hayırlısıyla inş dün akşam oğluşum beni yemeğe götürdü fazla kaçırmışım bu gece midem çok ağrıdı kalkamadım sabah oğlum aç gitti eşim burda olmadığı için kahvaltıyı o hazırlardı yoksa
birazdan ablamın torunu için alışveriş yapıp oraya uğruyacam çok tatlı maşallah küçük bebiş çok seviliyor
gidip biraz sevip geleyim kızlar hepinize çok tşk ederim güzel dilekleriniz için hepiniz çok tatlısınız hepinizi öpüyorum
sakın seninde bir ergenin olmasınsempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
ayy bunlar bir alem canım yaaa.
sabahın köründe saçı ıslayıp tam kahvaltı saatinde yok oluyor ..
neymiş efendim kekülünü düzeltiyormuş kurutma makinasıyla:roflol:
Maruflu hoşgeldin canım...opuyorumnanaktanözletdin kendini:1hug: iyi olduğuna sevindim...Yenacım ben burdayım keşke online olsanda yüklesen tatlım yaa..Yarın akşam saat 10 da sözleşelim nedersin boshayallersmileinş Roşda girer okursa..
Sunay ablam sularında ,eşinde gelmişdir inşaallah ablam...
Yenaa demiyim dedim ama dayanamıycam,bir kadayıf tatlısı yapmışımki oof sende olcakdın tam senlikdikaydirigubbakcemile3 tepsiden yedim tabağa koymya gücüm yetmedi :roflol:
gittik ,gezdik ,gördük ,donduk ,geldik:sinifsinif:selam milletttttt
oy oy ergenuslarımız tam gaz faaliyeteler.
ah doracım bu ergenler farklı model olsalarda hepsinin programı aynı..geçen soğuklarda benim ergenusum incecik konverslerle gitti.ertesi gün bana diyoki ya bunlarla ayağım üşüdü ben botlarımı giyeyim.şaka gibi dimii..ey ey akıllanacaklarda biz bizden geçtikten sonaa
hade ben kaçiim.eltimle çarşamba pazarına gitcez.bu mırnav hepiciğinizi öperrrrrrrrr
topicimizin kurucusu sevgili dağçiçeğim cnm,ama pc yi yada neti iptal ettiler,artık gelemii:gitme:kıslaar bisim topiciğimizin kurucusu kimdi yahu acep nirde kendisi?mırnavım sosyete pazarı duruyomu hala
yavrularına çok geçmşler ossun:Saruboceq:Selam,
Bu günlerde çok yoğunum hep hastalıkla uğraşıyorum..Oğlumdan sonra kızımda hastalandı,sınavları başladı,çok yoğun..
Fır fırk dolanıyo bebelerim..Onun dışında tam 24 aylık oğlum,zaman zaman gözünde kayma farkediyodum.Sonra bi kaç kişiden daha duyunca dayanamadım artık bugün göz doktoruna götürdüm..Çok şükür bişeyi yokmuş..yalancı kayma dedi daktır amca...Nasıl rahatladım...
efet garezleri vaa,guclubacismileyenacım sağol saada geçmiş ossun yahu sizin gareziniz mi var baa şimcikinde künefe deyonuz sunay ablacım bişiii de şu vicdansızlara 80 den 65 e incem die okaaa uğraştım :jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?