Ergenlik döneminde olan gençlerin ,Anne'lerinin kulübü

günaydınlar güzeller,
bool güneşli bi güne uyandık bugün,
içimde ışıl ışıl oldu bea:lepi:
benim ergenim rahatsız ,tamda sınavlar başlamışken,
hafta sonu çok dışarda kaldık,rüzgar vardı,
tam sinüzit havası ,etkilendi çocukboshayallersmile

efeet yenacıım bende kusur kalmışım
buluşmalar yapılmış,2 gün girmedim neler kaççırıvemişim yaabilmiyorumkismile

maruflum özlettin cnm ya,opuyorumnanaktan
bu kaa ara verme bi daa,
zati topicimizin sahibesi yokboshayallersmile

sunay ablam allah sağlıkla kavuştursun eşine,
çocuklar büyüyünce hepten başbaşa kalınıyo,
aslında hayat arkadaşlıına 2 kişi başlayıp ,
yine 2 kişi kalınıyo demi,benim anacımla babacımda öleboshayallersmile

begocum allah iyilini versin bacım,
ib arafım şicek la,
cnm çekti görüyon mu,cokacimcoook
saçını yaptırmaa ihmal etme bence,
insanın pisikolocisine ii geliyo beazemuszemus
bende bi aara eltimi yakalayıp boyatacam inşkaydirigubbakcemile

kıslar hepicinizi öperim,gününüz güzel geçsinolumunekankayizsmile

canım önce babacığına çok geçmiş olsun. allah acil şifalar versin. kardeşinin olayıda tam komedi olmuş ama onunda kendine göre derdi büyük tabiii.
şimdi bize böyle olaylar komik geliyorda onların iç dünyasına göre depremler olup altında kalmış gibi hissediyorlardıryasakkelime

günaydın güzellerrrrrrrrrrr
bugün eşim dönüyor hayırlısıyla inş dün akşam oğluşum beni yemeğe götürdü fazla kaçırmışım bu gece midem çok ağrıdı kalkamadım sabah oğlum aç gitti eşim burda olmadığı için kahvaltıyı o hazırlardı yoksa
birazdan ablamın torunu için alışveriş yapıp oraya uğruyacam çok tatlı maşallah küçük bebiş çok seviliyor
gidip biraz sevip geleyim kızlar hepinize çok tşk ederim güzel dilekleriniz için hepiniz çok tatlısınız hepinizi öpüyorum

maruflu tanışmadık ama ben senin ismini çok duydum canım. burda ne kadar sevilen birisinki herkezseni soruyordu birbirine:1hug:
pc nin düzelmesine çok sevindim. çünkü burası insanı müftela ediyorboshayallersmile
tekrar topiğine hoşgeldin diyorummma.s.

bu günlerde benim ergenimde hasta. ama hiç söz dinlemiyor. kızım kalın giyin diyorum içim kalın deyip yazlık ceketle çıkıyor.
kahvaltıda süt iç diyorum meyve çayı içiyor.
gece sütü buz dolaptan buzgibi dikiyor kafasınakötükedihüso
artık babamız bile çıldırdı bu durumlara. eğer birdaha söz dinleme külahları değişeceğiz diye tepki verdi.
bugünde güneşli bir hava hakim ve benim ergen atkı dolayıpta dersaneye gitti:1no2:
bunlar adam olacak olmasınadaaa biz ebe dede olacağız o zamana kadarklava:klava:

çok geçmşler olsun cnm,rabbim acil şifalar nasip etsin:Saruboceq:
yani kardeşinin durumuda yazık tracıkomik olmuş he,
ama gençler ehp böle, doracıımın dediği gibi hep kendi dertleri önemli boshayallersmile

ooy doracıım bu anlattıkların bana da pek bi tanıdık geldi neden acepguclubacismile

sunay ablam gözün aydın olsun.
insanın eşi yanında olmayınca sanki kimsesi yok gibi oluyor. benimkide daha 2 gün önce şehir dışından geldi.
o bebişte şimdi mislerrr gibi kokuyordur. birde bizim için çek içine o güzel cennet kokusundan oldumusırnaşık şey

filizim baban için dua ediyorum inş herşey yolunda gider geçmiş olsun kardeşin ne yapsın onun için en önemli şey odur şimdi allah yardımcısı olsun gençlik ne güzel inş barışır sevdiği ile

ooy doracıım bu anlattıkların bana da pek bi tanıdık geldi neden acepguclubacismile

sakın seninde bir ergenin olmasınsempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

ayy bunlar bir alem canım yaaa.
sabahın köründe saçı ıslayıp tam kahvaltı saatinde yok oluyor ..
neymiş efendim kekülünü düzeltiyormuş kurutma makinasıyla:roflol:

gözünaydın olsun ablacım,hayırlısıyla gelsin inş.:Saruboceq:

hemdeki var valla hemide ne ergen ooyboshayallersmile
benimkininde saçlar kıfırcık,her gün yıkamasa olmuyo,
sinüzütü azdı yine ,
ama heç umur deel,umuru olan sadece güzel olmakakannehir

kızlar en güzel günleri kızmayın onlara şimdi onların suyu yukarı doğru akıyor onların deli çağı onun için delikanlı deniyor ya bizde geçtik o yollardan benimkilerde öyleydi şimdi ikisi de büyüdü ve tam ergen oldu kızım yanımda değil uzakta oğluma da ne söyleyeyimki gerçi bizim gözümüzde hiç büyümüyorlar bazen hala bebek gibi geliyorlar bana

selam milletttttt
oy oy ergenuslarımız tam gaz faaliyeteler.
ah doracım bu ergenler farklı model olsalarda hepsinin programı aynı..geçen soğuklarda benim ergenusum incecik konverslerle gitti.ertesi gün bana diyoki ya bunlarla ayağım üşüdü ben botlarımı giyeyim.şaka gibi dimii..ey ey akıllanacaklarda biz bizden geçtikten sonaa
hade ben kaçiim.eltimle çarşamba pazarına gitcez.bu mırnav hepiciğinizi öperrrrrrrrr

sunay ablacım gözün aydın. minik ergenim yamuldu( ooluşum) adam hep kısa kol gezio ateşli.kızçeminde muayen günleri ana kız piişti olduk.arı kovanı gibi. ilahi kızlar ergenlikten geçerken bizde böyleydik o yüzden şimdi herşey tanıdık. sadece bu kadar relaks yaşamıoduk. hehe hatırlıomda ama unutsam ii olur hahaha yanlışlıkla ağzımdan kaçarsa .......................................................biz neydik.

Selam,
Bu günlerde çok yoğunum hep hastalıkla uğraşıyorum..Oğlumdan sonra kızımda hastalandı,sınavları başladı,çok yoğun..
Fır fırk dolanıyo bebelerim.. Onun dışında tam 24 aylık oğlum,zaman zaman gözünde kayma farkediyodum.Sonra bi kaç kişiden daha duyunca dayanamadım artık bugün göz doktoruna götürdüm..Çok şükür bişeyi yokmuş..yalancı kayma dedi daktır amca...Nasıl rahatladım...

Babana geçmiş olsun canım...

Kardeşinide anlamaya çalış ya...yazık ablası..Onlar için duygu durumu çok önemli :))

Oyyyyy oyyyyyyyyy...Nasıl yaptın kremalımı..??

Bende çok güzel künefe yaparım..Aslında çok güzel mamalar yaparım,örnek te olduğu gibi...diimi sunay abla...

yenacım sağol saada geçmiş ossun yahu sizin gareziniz mi var baa şimcikinde künefe deyonuz sunay ablacım bişiii de şu vicdansızlara 80 den 65 e incem die okaaa uğraştım :jeyyar:

yena canım geçmiş olsun benim dün akşamdandır midem kötü hiç bir şey canım istemiyor yena kızların canı istiyor yemekten bahsetmeyin filizim iradene sahip çık onlar güzel değil yennez sakın canın istemesin yoksa kilo olarak sana döner canım benim

gittik ,gezdik ,gördük ,donduk ,geldik:sinifsinif:
çıkakene hava iyi gibidi,anam bi sook çıktı,bide yürüdüümüz yol tam boğaz nasıl esiyo ,
yaladı geçti rüzgar allahıma buz gibinlaelaelaelaelae
hala kendime gelemiim,
hasta neyin olmayız inş.kıs eltimbilmiyorumkismile
kıslaar bisim topiciğimizin kurucusu kimdi yahu acep nirde kendisi?mırnavım sosyete pazarı duruyomu hala
topicimizin kurucusu sevgili dağçiçeğim cnm,ama pc yi yada neti iptal ettiler,artık gelemii:gitme:
sosoyete pazarı burda c.tesileri kuruluyo ama pek gitmiyoz biz beaboshayallersmile
yavrularına çok geçmşler ossun:Saruboceq:
yenacım sağol saada geçmiş ossun yahu sizin gareziniz mi var baa şimcikinde künefe deyonuz sunay ablacım bişiii de şu vicdansızlara 80 den 65 e incem die okaaa uğraştım :jeyyar:
efet garezleri vaa,guclubacismile
muayyen günüm geldi benimde ,duvarlara tırmanasım vaa,tatlı deyicokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…