Ergenlik döneminde olan gençlerin ,Anne'lerinin kulübü

Kızımın matematik sınavı var bugün nasıl heyecanlıydı...

Okuldan arıyo anne dua et sınava gircez bu ders diye...

Çocuklar ne hale geldi..
mafoldumben

Kızımın matematik sınavı var bugün nasıl heyecanlıydı...

Okuldan arıyo anne dua et sınava gircez bu ders diye...

Çocuklar ne hale geldi..
mafoldumben

canım inş iyi geçmiştir kızım geldi aklıma o da sınavı olduğu gün hepimize dua ettirirdi birde şans getiriyor diye botu vardı hava sıcak olduğu günlerde bile o botunu giyerdi şimdi hatırlatıyorum anne hiç unutmuyorsun sende diyor çocuklar bir alem oluyor senin kızında benim kızım gibi heyecanlı sanırım allah muaffak etsin inş güzel sözlerin için çok tşk ederim arkadaşım:1hug:a.s.

yenacım kızına bol şanslar bizim bu gün bitti yazılılar.ergenim gitara başladı bugün küçük ergenimde öğr.olmadığından evde okulları il birincisi oldu ödül almaya gitti öğr.bu arada mırnavım kardeşine geçmişler ossun canım ah ah ne hale geldi kuzucuklarımız stres stres inşallah ii yelere gelecek tüm ergenlerimiz

:Saruboceq:kızlar ergenlrrinizin bu dönemde olan bütün sınavları için başarılar dilerim. zor bir süreçteyiz evet. okullarada az kaldı önemli sınavlarada. allah yardımcıları olsun inşallahhh

Sağol filizcim...Sizede tebriklerimi iletiyorum..:))

:Saruboceq:kızlar ergenlrrinizin bu dönemde olan bütün sınavları için başarılar dilerim. zor bir süreçteyiz evet. okullarada az kaldı önemli sınavlarada. allah yardımcıları olsun inşallahhh

İnşallah Dora'cım Allah emeklerini boşa çıkarmasın...

hayırlı sabahlar dostlarım....aaaay nası üzüldüm günaydın demeden lappadak daldım Yena'ya..benim için yükle darılırım:umursamaz:
Seyranım:roflololyyannam benim yaaaa ay kıs çok hoşsun,adamla dadaşdın ha:roflol:nazara geldinkaydirigubbakcemile3bende tık yok daha:dilcikar:üstüme başıma bişeyler alıp öc alıyom sankim adamdan,sıra saçlarıma geldi kuaförde zaman geçrmeyi hiç sevmiyorum ya ertele ertele nereye kadar gitmem lazım..
Gülüm kardeşin için çok geçmiş olsun,aynı şey anneminde başına gelmşti..burkulma deyip geçme oda çok zor,insanın neresi ağrısa canı oraya takılıymış ya doğru,kimbilir ne ağrısı vardır..sabundan alçı yapılır bilirmisin?iyi gelir oda...Hepinizi çoooooooooooooook öpyrm kokulu kokulubayanssulusmile

günaydınlar nasılsınız güzeller ben sabah uyandım sular kesik çok canım sıkıldı dündendir yalnızım eşim didim e arkadaşının yabnına gitti biraz kafamı dinliyorum ama yalnızlık zor yeri çok belli kahvaltı bile hiç hoş değil bakalım kaç gün kalacak sizler neler yapıyorsunuz bakayım

günaydın cicişler,

bego'cım,on lıne olduğumuzda eklerim..Bir gün kaldı çünkü fazla kalmasını istemiyorum..Anlarsın ya...yerimseniben

Sen ve roşum görmediniz sanırım...

Hayırlı günler anneler....
Pc mafolmuş 3 haftadır giremedim kimbilir neler yzmıştınız...
Yavaş,yavaş okurum bir alışkanlık yapmış hepimizi tsunami vurmuş gibi olduksempatiksalakcinnişimdide sıra kavgasıalsanaalsanasmileeşim ss subayı mübarek çay için kalktı hemen kaptım yeni gelen annelerimize hoşgeldiniz diyorum yena ne resmiydi bende kusur kalmayımaklinialirimsmileSunay abla evde tekbaşına sularda kesik tamda kabaktadı olmuş kolaygelsin neylersinhepinizikocaman öpüp sarılayım özlemişim opuyorumnanaktana.s.

herkese iyi geceler yarın babamın kontrolleri var. inşallah terslik olmaz nolur dua edin.bu gün benim salaklar kralı kardeşim tlf.etti ağlayarak abla çok kötübişey oldu dedi; ben bittim okul bahçesi başımdan aşağı geçti,bacaklarım titredi. eyvah babama bişey oldu diye yıldırım hızıyla herşey geçti aklımdan kızımda yanımda anne noldu diyo;meğerse bizim salağı kız arkadaşı terketmiş.kötükedihüso 15 dak.ağladı yaşamak istemiyorum falan bir sürü zırva allahım biz canımızın derdindeyiz salak neyin peşinde:mymeka:

Maruflu hoşgeldin canım...opuyorumnanaktanözletdin kendini:1hug: iyi olduğuna sevindim...Yenacım ben burdayım keşke online olsanda yüklesen tatlım yaa..Yarın akşam saat 10 da sözleşelim nedersin boshayallersmileinş Roşda girer okursa..
Sunay ablam sularında ,eşinde gelmişdir inşaallah ablam...
Yenaa demiyim dedim ama dayanamıycam,bir kadayıf tatlısı yapmışımki oof sende olcakdın tam senlikdikaydirigubbakcemile3 tepsiden yedim tabağa koymya gücüm yetmedi :roflol:

pişt selam güzeller,
sunay ablam allah kavuştursun eşine.:Saruboceq:.inşallah kısa sürer ayrılığınız..
filizcim geçmiş olsun babcığına ..allah acilşifalar versin.:Saruboceq:
bu arada maruflum gelmişşşopuyorumnanaktan.özledik anacımmm.gel bi öpemmŞeniz
begoş kıs gece gece bi yerimiz şişcekk.cokacimcoookaç kapıyı geliyoruz yimeğeee

Bende özlemişi ne edersiniz neler yaptınız ....
Kısmetsizim hazır aynı anda burdayken hasret giderelim olumunekankayizsmile
Spor hocası yemiyeceksiniz dedi katiyen ama bak bu tatlı muhabbetine birde benim yaptığım prenses pastasını ekleyelim oy,oy gittiği gibi geri geliyor kalolileyheyt olsun tepinmeye devamkötükedihüso

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…