- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
geçmiş olsun....
bende şuan rahatsızım; bugün çok terle soğu oldum diye
ateşim var, halim ve tadım yok hiç, boğazım ağrıyo
adaçayı içicem şimdi......
(
ender saracın o 1haftalık listesini bizimlede paylaşırmısın şimdi? merak ettim listeyi.
tatlım doqum günün kutlu olsun Rabbim hayırlı saqlık ve uzun yıllar göstersin sana ve ailenekızlar haftasonu dogumgünümdü o yüzden hafta sonu yediklerimi hiç söylemeyeyimama pişman degilim her sey cok güzeldi :)
sabaheynirli omlet
domates,salatalık,biber,maydonoz,roka
diet zeytin
3 bardak yesil cay
ogle:yok
ara:7 8 adet erik
aksam:4 orta köfte
salata
cacık
ara:7 8 cilek
türk kahvesi
soda
cok hastayımdım bogaz agrım var ve inanılmaz her yanım agrıyor 3 gündür..hergün ip atlıyorum bu arada hasta olunca kaldı ama bugün basladım tekrardan..kolay gelsin kızlar :)
hoşgeldin cnmMerhaba arkadaşlar.32 yaşındayım 3 yaşında bir oğlum var.1.65cm boyundayım ve bu sabah 78.6 kg idim.65 kg hedefim aslında doğumdan önce 65li kilolarda olduğumda hemen diyet programına başlardım ve bir kaç kilo verirdim kısacası hayatım diyetlerle geçti:))başarılı olduklarım da oldu...2007 senesinde 72 kg a kadar çıkmıştım spor ve diyet ile 61 e kadar düşmüştüm şuan da aynısını yapıyorum fakat yaşla mı alakalı bilemiyorum o kadar çabuk kilo veremiyorum.1,5 ay kadar oldu diyete başlayalı 5,1 kg verdim.geçen hafta zor geçti benim için bu hafta başı yine dikkatli beslenmeye başladım.
Bir listeye uyarak beslenmek istedim ve ender saraç'ın 1 haftalık bir diyet listesini uyguladım ardından dilara koçaktı sanırım 3 haftalık bir diyet onu uyguladım.1 hafta saçma sapan ve sağlıksız beslendim bu hafta başından itibaren yine ender saraç'ın listesini uyguluyorum canımın çektiğine göre değiştirebiliyorum muadili besinlerle:))
mesela bugün :
Kahvaltı :2 kaşık çavdar,2 kaşık tulaf ezmesi 1 bardak süt 1-2 adet ceviz 2 kayısı biraz tarçın
ara:1 elma
öğlen:1 kase mercimek çorbası ,3 yumurta beyazı 1 sarısı ile acı biberli,bol maydonuzlu sarımsaklı omlet
ara:10 bademdi 20-25 tane yemişimdir aşırı tazeydi:))
akşam:1 kase yeşil mercimek bana çok boş gelince yanına salata yaptım çok az zeytinyağı,marul,domates,acı biber ve yarım salatalık ile.
Aaa pardon erginsena tebrik ederim seni ilk mesajlarını okudum ve çok etkilendim darısı başıma:))zamanla diğer mesajlarını da okuyucam tabiki fakat dayanamadım bir an evvel yazmak istedim.
Bu hafta için kendime sözüm var listeme uyarak bozmadan bu haftayı devirmek üzere...haftaya pzt. Den itibaren sizlerin menülerinizi izleyerek kendime haftalık bir liste oluşturmayı planlıyorum.
Mesela yaılanlara göz attığımda akşam yemeklerinde tek çeşit tüketmeyi tercih etmiş çoğunluk bendeki listelerde akşam yemekleri gayet coşkulu:))
bu arada kendi annemle birlikte oturuyorum eşim de şehir dışına çıkıp geliyor eve geldiğinde annem döktürüyor benim için en zor günler onlar...
Bir de akşam 5-5:30 gibi haftada 3 gün spora gidiyorum spordan sonra yemek konusu kafamı karıştırıyor açıkçası bu konuda fikirlerinizi alabilir miyim?
kızlar haftasonu dogumgünümdü o yüzden hafta sonu yediklerimi hiç söylemeyeyimama pişman degilim her sey cok güzeldi :)
cok hastayımdım bogaz agrım var ve inanılmaz her yanım agrıyor 3 gündür..hergün ip atlıyorum bu arada hasta olunca kaldı ama bugün basladım tekrardan..kolay gelsin kızlar :)
Merhaba arkadaşlar.32 yaşındayım 3 yaşında bir oğlum var.1.65cm boyundayım ve bu sabah 78.6 kg idim.65 kg hedefim aslında doğumdan önce 65li kilolarda olduğumda hemen diyet programına başlardım ve bir kaç kilo verirdim kısacası hayatım diyetlerle geçti:))başarılı olduklarım da oldu...2007 senesinde 72 kg a kadar çıkmıştım spor ve diyet ile 61 e kadar düşmüştüm şuan da aynısını yapıyorum fakat yaşla mı alakalı bilemiyorum o kadar çabuk kilo veremiyorum.1,5 ay kadar oldu diyete başlayalı 5,1 kg verdim.geçen hafta zor geçti benim için bu hafta başı yine dikkatli beslenmeye başladım.
.
Çok geçmiş olsun canım
Havalar çok değısken aman dıkkat et yaz geldı sanıp dağıtanları görüyorum ben burada hepsını hava çarpıcak
geçmiş olsun....
bende şuan rahatsızım; bugün çok terle soğu oldum diye
ateşim var, halim ve tadım yok hiç, boğazım ağrıyo
adaçayı içicem şimdi......
(.
geçmiş olsun....
ender saracın o 1haftalık listesini bizimlede paylaşırmısın şimdi? merak ettim listeyi.
Allah saglikli, uzun ve huzurlu bir nasip etsin canimvede cok gecmis olsun.
hosgeldin,derya ben , 2 cocuk annesiyim.31 yasindayim. yas ilerledikce metobolizmamiz 18 yasindaki gibi calismiyor ne yazik ki.kilo vermek zorlasiyor.metobolizmani yesil cay icerek hizlandirmayi deneyebilirsin.yesil cay icenlerin yediklerini icmeyenlere oranla daha hizli yaktigi bilimsel olarak ispatlanmis.
haklisin kuzum, o carpilanlardan biride benimsabah yataktan kalkabilmek icin sürünerek cikmam gerekti.vücudumdaki her kemik ayri ayri agriyor inan.bogazlarim öyle sismis ki, su icerken gözlerim yasariyor :2:
sanada gecmis olsun meyracim, tüm topik dökülüyoruz resmen :2:
günaydin kizlar, cok kötüyüm ya ,dökülüyorum resmen.bugün dayanamadim tartiya ciktim. - gördüm ama bildirim yapmiycam.eger haftayada - görürsem o zaman bildirim yapicam. kendime bir termos ihlamur cayi yaptim.su icerken bile gözlerim yasariyor bogaz agrisindan.o yüzden bugün sadece sivi gidalar alayim diyorum.
ya Arzucum ne dersin, su bogaz agrim gecesiye kadar sadece sivi gidayla idare etsem metobolizmam yavaslarmi ki ? corba cay idare etsem , yirtilcakmis gibi agriyor yutkunurken deliricem
Allah saglikli, uzun ve huzurlu bir nasip etsin canimvede cok gecmis olsun.
hosgeldin,derya ben , 2 cocuk annesiyim.31 yasindayim. yas ilerledikce metobolizmamiz 18 yasindaki gibi calismiyor ne yazik ki.kilo vermek zorlasiyor.metobolizmani yesil cay icerek hizlandirmayi deneyebilirsin.yesil cay icenlerin yediklerini icmeyenlere oranla daha hizli yaktigi bilimsel olarak ispatlanmis.
haklisin kuzum, o carpilanlardan biride benimsabah yataktan kalkabilmek icin sürünerek cikmam gerekti.vücudumdaki her kemik ayri ayri agriyor inan.bogazlarim öyle sismis ki, su icerken gözlerim yasariyor :2:
sanada gecmis olsun meyracim, tüm topik dökülüyoruz resmen :2:
günaydin kizlar, cok kötüyüm ya ,dökülüyorum resmen.bugün dayanamadim tartiya ciktim. - gördüm ama bildirim yapmiycam.eger haftayada - görürsem o zaman bildirim yapicam. kendime bir termos ihlamur cayi yaptim.su icerken bile gözlerim yasariyor bogaz agrisindan.o yüzden bugün sadece sivi gidalar alayim diyorum.
ya Arzucum ne dersin, su bogaz agrim gecesiye kadar sadece sivi gidayla idare etsem metobolizmam yavaslarmi ki ? corba cay idare etsem , yirtilcakmis gibi agriyor yutkunurken deliricem
a.s tuqbacım nasılsınSelamun Aleykum hayırlı cumalar ümmeti kkKızlar alıntı yapamadım yazılarınızı okudum kilo verenleri tebrik ediyorum özellikle arzu abla seni bizim 1 ayda verdiğimizi hatun 1 hafta da gönderiyo enee Doğum günüsü olan arkadaşım doğum günün kutlu olsun Rabbim sağlıklı huzurlu hayırlı bi ömür nasip etsin
Evet Melek nirdee çoktan gelmiş olması lazım değilmiydi ki
Cidemcim çekebiliyorum mekik teşekkür ederim canım
ben gidip kendime tavuk suyuna corba hazirlayayim en iyisi, bol karabiberli bol limonlu.nefret ediyorum mevsim dönümlerindenkac yasina geldim hala kistan bahara gecerken ne yapmam gerektigini ögrenemedim bogaz agrisina baska careleri olanlar var mi?
teşekkür ederim canımcım,daha güzel kilolar verelim inşallah hepberaber
Tebrik ederim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?