- 15 Aralık 2015
- 1.823
- 4.607
- 133
- Konu Sahibi Esrin mine
-
En iyisi bu galiba. Gerçi giden gitti de en azından kalanları kurtarayım.hayir demesini bileceksin bide benden sana tavsiye bir kutu edin misafir gelmeden once hepsini bir kutuya koy kaldir soran olursa hepsini ikinci el kitapciga sattim de
Milletçe bedava mezar bulsak gireriz.
En iyisi kaldırıp koyun bir kenara.
Başma türlü koruyamazsınız.
Zararın neresinden dönseniz kar.
Bunu geçen gün acı bir şekilde anladım.Soyle dusunun, o kitaplar sizin degil cocugunuzun. Ona ait olan birseyi baskalarina ne hakla veriyorsunuz :) Kendi maliniz gibi degil cocugunuzun mali gibi davrandiginiz surece hayir demeyi de ogrenirsiniz.
Uluorta dediğiniz, çocuğun odasındaki kitaplık. Kitaplar kitaplıkta durur. Birileri hadsizse kitaplığın ne suçu var?Siz de ulu orta koymayın öyle, göstermeyin kimseye. Cocugunuz okuyacak yaşa gelince çıkarırsınız.
Yenisini alın bence. Sonra da sandık, yatak bazası gibi bir yerde saklayın.Bunu geçen gün acı bir şekilde anladım.
Çocuğumun ilk aktivite kitabı olarak saklamayı düşündüğüm, hergün bir aktivite yaptığımız kitabı bir açtım. Bütün ama bütün aktiviteler yapılmış. Resmen çocuğuma ihanet ermiş gibi hissettim. Onunla bu özel anımıza bile el uzatmışlar.
Ne hayaller kurmuştum. Büyüyünce göstericektim. Bak bunu beraber yaptık diyecektim.
Onların mahfettikleri sayfaları kessem mi, kurtarabilir mitim bu anıyı?
Çamlıca çocuk- zeka geliştirici faliyetler serisi 3. KitapYenisini alın bence. Sonra da sandık, yatak bazası gibi bir yerde saklayın.
Kitabın adını ve yayın evini merak ettim bu arada.
Hayır diyemiyorsaniz saklayacaksiniz kitapligin sucu var demedim. Hem şu an çocuğunuz okuyamadigina göre kaldirmanin sakıncası yok sanırım? Ya gostermeyeceksiniz ya vermiyorum diyeceksiniz başka bir çözüm yok.Uluorta dediğiniz, çocuğun odasındaki kitaplık. Kitaplar kitaplıkta durur. Birileri hadsizse kitaplığın ne suçu var?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?