Eriyen kitaplık

hayir demesini bileceksin bide benden sana tavsiye bir kutu edin misafir gelmeden once hepsini bir kutuya koy kaldir soran olursa hepsini ikinci el kitapciga sattim de
En iyisi bu galiba. Gerçi giden gitti de en azından kalanları kurtarayım.

Alt katı kilitli kitaplık alın hepsini de orada saklayın. Kilit de ortada olmadımı sorun olmaz. Yaptıkları resmen ayıp. Bu kadar olmaz.

Çocuk musunuz siz hayır demeyi öğrenin. Diyemiyorsanız saklayın kitapları. Ne münasebet yani,kendi çocuğuma ait olan şeyleri neden vereyim. Ne kadar yüzsüz insanlarmış öyle

keşke bebeğimin üzerine zimmetli bunlar çok istesem de veremem kusura bakmayın diye espri ile karışık bişeyler desen de milleti engellesen. benim bebeklik kitaplarımı annem olduğu gibi saklamış, birgün inşallah benim de çocuğum olursa o da okuyacak onları :)

çocuk doğdu mu anlayamadım ama vermeyin yani

kitap vs verilmez ki

hani evde almış karalamış vs deseniz neyse ne de evine neden veriyorsunuz

vermem deyin

giysilerini nasıl vermiyorsanız giydirip getireyim demiyorsa kimse kitaplarını da vermeyin

ben kimseye kitap karalatmam mesela

evimi yıksınlar döksünler boş verin sileriz derim ama kitaplarına el attım mı oğlum da ben de atmaca oluruz

Kimsenin gormeyecegi bir yere kaldır. Kimse bilmez kimse de alamaz

Oncelikle aktiviteli kitaplari kesinlikle vermeyin. Bunlari cocuguma sakliyorum, kusura bakma deyin. Hikaye-masal gibi kitaplar icin de kutuphanenin yanina bir liste yapistirin. Odunc alan kisinin adini, aldigi kitabi ve odunc alinan tarihi yazin. Iki hafta sonra arayip geri isteyin.

Bende kitap delisiyim arkadaslarim lafini bile edemezlrr bazen baksslar bile kalbim sıkısiyo organimi iste kitabimi asla felsefem bu

Siz de ulu orta koymayın öyle, göstermeyin kimseye. Cocugunuz okuyacak yaşa gelince çıkarırsınız.

Soyle dusunun, o kitaplar sizin degil cocugunuzun. Ona ait olan birseyi baskalarina ne hakla veriyorsunuz :) Kendi maliniz gibi degil cocugunuzun mali gibi davrandiginiz surece hayir demeyi de ogrenirsiniz.

Soyle dusunun, o kitaplar sizin degil cocugunuzun. Ona ait olan birseyi baskalarina ne hakla veriyorsunuz :) Kendi maliniz gibi degil cocugunuzun mali gibi davrandiginiz surece hayir demeyi de ogrenirsiniz.
Bunu geçen gün acı bir şekilde anladım.
Çocuğumun ilk aktivite kitabı olarak saklamayı düşündüğüm, hergün bir aktivite yaptığımız kitabı bir açtım. Bütün ama bütün aktiviteler yapılmış. Resmen çocuğuma ihanet ermiş gibi hissettim. Onunla bu özel anımıza bile el uzatmışlar.
Ne hayaller kurmuştum. Büyüyünce göstericektim. Bak bunu beraber yaptık diyecektim.
Onların mahfettikleri sayfaları kessem mi, kurtarabilir mitim bu anıyı?

Yenisini alın bence. Sonra da sandık, yatak bazası gibi bir yerde saklayın.

Kitabın adını ve yayın evini merak ettim bu arada.

Yenisini alın bence. Sonra da sandık, yatak bazası gibi bir yerde saklayın.

Kitabın adını ve yayın evini merak ettim bu arada.
Çamlıca çocuk- zeka geliştirici faliyetler serisi 3. Kitap

Zaten o sayfaları gördükçe sinir oluyorum. Ama yine de atmaya kıyamam. Onların yaptığı sayfaları koparıp saklıyım. İlk makas tutma etkinliğimiz bu kitapta:)

Karşındaki insanı kırmaktan bu kadar çekinme.
Tabiki veremem canım çok hevesle aldım hepsini ama x de satılıyor çok da uygundu bir bak sen de çok hoş şeyler var de başından at.
Ben kendime aldığım kitabı bile vermiyorum sen bebeğinkileri vermişsin.
Verdiklerin de keşke adap bilen insanlar olsaymış

Uluorta dediğiniz, çocuğun odasındaki kitaplık. Kitaplar kitaplıkta durur. Birileri hadsizse kitaplığın ne suçu var?
Hayır diyemiyorsaniz saklayacaksiniz kitapligin sucu var demedim. Hem şu an çocuğunuz okuyamadigina göre kaldirmanin sakıncası yok sanırım? Ya gostermeyeceksiniz ya vermiyorum diyeceksiniz başka bir çözüm yok.

Çoğu kadın kitap düşmanı niye kitaba dergiye para harcasın ki ,
çocuğun süsüne harcıyor millet için görüntü markalı giyecekler daha önemli bence onları odadan kaldırın fesatlık yapıp aldıklarını getirmiyorlar biliyorlar o kitapların çok pahalı olduğunu ama saf ayağına yatıyorlar , en sinir olduğu konu kitap dergi hırsızlığı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…