Onun da sorun ettiği konu fedakarlık değil mi ? bohça konusu da fedakarlık konusuna örnek diye düşünorum tatlım..canım birde sorun suan bohça vs değil genel bi konu bu sadece nişan için bişeyler alındı değil mesele yani onun yaptıgı davranış şuan önemli olan
valla ne ala memleket.şimdi adam sömürmenin yeni uslübu hayat müşterek mi olmuş.evet hayat müşterek bir itirazım yok ama evlenince geçerli bende o durum.nişanlıyken çıkarken müşterek falan değil.herkes imkanları ölçüsünde üstüne düşeni yapacak.yok öyle kıvırmalar.
Belki bazı arkadaşlara ters gelicek ama, bence nikahınız oluncaya dek hiç bir erkeğe maddi yardım yapmamak en iyisi...
Çünkü kıymet bilmezler..
Değmez yani..
Param yok diyen ,kendini hazır hissetmeyen adam ya evliliğe yanaşmasın ya da kendini hazır hissedince evlensin derim ben....
Çünkü gelin ata binmiş ya nasib demiş..
Nişanlanmak demek illa evlilik olacak demek değil..
Hayat bu hiç belli olmaz yani...
harfiyen katılıyorum..
benımde saftırık bır kızkardeşım var..
sevgılısının kenarda koşede parası yok..
alınan maaş 1 milyar (eski parayla)
bohcayı nasıl yapacagız derdındeler..
ama bu ay ıstemeye gelme cesaretınıde goruyorlar..
kızkardeşım sayesınde..
bu arada sozum meclısten dışarı...
Allahım bır kurban adamıyorum ayrılmaları ıcın..:
neyse konu kızkardeşım meselesıne gelıyor..
bitireyım burada...
sevdiğim insana her türlü desteği veririm erkek diye uzaylı değil ya canım
ayrıca düşündüm ki sevgilim benim en güvendiğim insan şimdii erkek diye destek vermeyim mi saçmalık..
Erkekleri iyi tanımıyorsun bitanem..Konu erkeğe destek vermemek değil..Elbette destek verilir..Ancak evlenince....Ondan önce yapılan fedakarlılara gerek yok..Evlenince fikrin değişecektir........
size yaptığı nişan masrafının parasını sizden mi çıkarıcak yani anlamadım ?Nişan için parası ,birikimi olmayan adam iş evliliğe gelince napacak ?
önceden erkeklerde kadın parasına el sürülmez diye bir durum sözkonusuydu,şimdi ise hayat müşterek ohh ne güzel valla,
ee kadınlar eşitlik var deyince neden o zaman parlayıp gürlüyorlarda paraya gelince müşterek hayar oluyor anlamış değilim...
bence erkek evini geçindiremeyecekse,kendini hazır hissetmiyorsa hiç boyunu aşan işlere karışmasın...
evlenince zaten herşey birlikte olacak borçta,harçta,sevinçte neden ni,şanda bu kadar üstüne gidiliyor anlamış değilim...
nişanı kz yapar
belki bazı fikirlerim gelecekte veya evlenince değişecektir ama bu konuda ki fikrimin değişeceğini sanmıyorum. şu anda bile sevgilimle paramız ortaktır onun parası benim benim param onun.hoş herşey ortaktır aramızda ayrı gayrı yoktur .4 yıldır bunun sorununu hiç yaşamadık .bu küçük şeyler iki insan arasında ki güveni samimiyeti vurgular kısaca hayatı ortak yaşamak .yerimseniben
tabi ben kendi fikrimi söyledim herkesin hayattan öğrendiği düşündüğü şeyler farklıdır özeldir .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?