Erkee maddi destek verilmeli mi?

kesesine güvenmeyen yola çıkmasın, seninki birde yüzsüzmüş anacım,
insan utanır be isterken.
durumunuza göre fazla açılmadan halledin yoksa her seferinde ucu sana daayanacak vermediğin zaman suçlu olacaksın.
olduğu kadarla idare et canım Allah sonra hepsii veriyor inan.
Ben hiç üzmemiştim. Çünkü her şeyi kendisi yaptı

bence erkek erkekliğini bilmeli zaten her şeyi kadınlar yapıyodu bi para kazanıyorlardı şimdi o sorumluluk da kalmadı para da geliyo ohhlmaz:

zaten nişanı kız tarafı yapar

ama altın yani takılar yada kıyafet gibi şeyleri erkek tarafı alır....

bir erkeğin bunu dillendirip senden para istemesi çok saçma...

madem kendine güvenmiyormuş o zaman neden evliliği şimdi düşünmüş

canım birde sorun suan bohça vs değil genel bi konu bu sadece nişan için bişeyler alındı değil mesele yani onun yaptıgı davranış şuan önemli olan
Onun da sorun ettiği konu fedakarlık değil mi ? bohça konusu da fedakarlık konusuna örnek diye düşünorum tatlım..

Kesinlikle...ilk mesajımda yazdığım gibi nikah oluncaya dek maddi yardım yapılmamalı bence..Haa ortak bir şeyler alınacaktır ev için,o zaman tabiiki birlikte ödeyeceksiniz..

Ancak onun ayrıca yaptığı bir borcunu ödemek zorunda değilsiniz nişanlıyken..Hele hele nişan masraflarını size yıkması borcundan size pay çıkarması hiç doğru değil...Destek olacak kimsesi yokmuş madem ne diye yola çıktı..O zaman hazır oluncaya dek birikim yapacaktı..Size mi güvenmiş nişan masraflarında..Nişanda böyle yaparsa düğünde neler yapmaz...

önceden erkeklerde kadın parasına el sürülmez diye bir durum sözkonusuydu,şimdi ise hayat müşterek ohh ne güzel valla,

ee kadınlar eşitlik var deyince neden o zaman parlayıp gürlüyorlarda paraya gelince müşterek hayar oluyor anlamış değilim...

bence erkek evini geçindiremeyecekse,kendini hazır hissetmiyorsa hiç boyunu aşan işlere karışmasın...
evlenince zaten herşey birlikte olacak borçta,harçta,sevinçte neden ni,şanda bu kadar üstüne gidiliyor anlamış değilim...

harfiyen katılıyorum..
benımde saftırık bır kızkardeşım var..
sevgılısının kenarda koşede parası yok..
alınan maaş 1 milyar (eski parayla)
bohcayı nasıl yapacagız derdındeler..
ama bu ay ıstemeye gelme cesaretınıde goruyorlar..
kızkardeşım sayesınde..
bu arada sozum meclısten dışarı...
Allahım bır kurban adamıyorum ayrılmaları ıcın..:
neyse konu kızkardeşım meselesıne gelıyor..
bitireyım burada...

sevdiğim insana her türlü desteği veririm erkek diye uzaylı değil ya canım

ayrıca düşündüm ki sevgilim benim en güvendiğim insan şimdii erkek diye destek vermeyim mi saçmalık..

İnşallah fazla bir zarar görmeden gözleri açılır,duygularına kulak verdiği kadar mantığının sesini dinler.Allah yardımcınız olsun ailece...........

sevdiğim insana her türlü desteği veririm erkek diye uzaylı değil ya canım

ayrıca düşündüm ki sevgilim benim en güvendiğim insan şimdii erkek diye destek vermeyim mi saçmalık..

Erkekleri iyi tanımıyorsun bitanem..Konu erkeğe destek vermemek değil..Elbette destek verilir..Ancak evlenince....Ondan önce yapılan fedakarlılara gerek yok..Evlenince fikrin değişecektir........

Erkekleri iyi tanımıyorsun bitanem..Konu erkeğe destek vermemek değil..Elbette destek verilir..Ancak evlenince....Ondan önce yapılan fedakarlılara gerek yok..Evlenince fikrin değişecektir........

belki bazı fikirlerim gelecekte veya evlenince değişecektir ama bu konuda ki fikrimin değişeceğini sanmıyorum. şu anda bile sevgilimle paramız ortaktır onun parası benim benim param onun.hoş herşey ortaktır aramızda ayrı gayrı yoktur .4 yıldır bunun sorununu hiç yaşamadık .bu küçük şeyler iki insan arasında ki güveni samimiyeti vurgular kısaca hayatı ortak yaşamak .yerimseniben

tabi ben kendi fikrimi söyledim herkesin hayattan öğrendiği düşündüğü şeyler farklıdır özeldir .

aynen oyle yaa, kadın susar oturur halen ama işine gucune bakar
ve parayı da denk verır ve evı toplar cocuga bakar
oohhhhhhhhhhhhhh yandan kaydirigubbakcemile2

4 yıllık ilişki demek illa sonu evlilikle bitecek demek değil..

Hayırlısı tabi sizin için...opuyorumnanaktan.

Şimdiden henüz evlenmemişsiniz ne yardımı anlayamadım.
Eşya içinse sizin alacağınız ayrıdır, onunki ayrı.
Bir de yardım etmeyince tavır alması hiç hoş değil.
Zoraki baskı ile para istemeye hakkı yok.lmaz:

kişiliğine göre değişir..
değer vermesine göre...
kıymet bilmesine göre ...
bende varsa veririm verdim de zaten

erkeğe maddi yardım yapılır mı diye sormuşsun?
cevaplayayım; yapılır güzelim
ama senin durumunda ters bişiler gördüm ben. sürekli isteyen bir nişanlı.. biraz arsız sanki.. hoşlanmadım. dikkat.

Eşim olmadığı sürece maddi yardım yapmam.
Zaten benden para isteyen erkeğede acaba ile bakarım.:umursamaz:
Fakat ev kuruyorsak.Bİrlikte bişeyler alınacaktır.Ama tutupta bütün parayı ben vermem.
Senin durumunda da ayıp etmiş nişanlın.Şimdiden böyleyse ilerde ne olacak.
Hep sen kazanacaksın o ne yapacak :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…