canım nişanı biz yaptık zaten ama nişanda erkeğinde masrafı oluyor kızın bohçası altını kıyafeti vs. yani bi borca girildi bi şekilde.
canım nişanı biz yaptık zaten ama nişanda erkeğinde masrafı oluyor kızın bohçası altını kıyafeti vs. yani bi borca girildi bi şekilde.
canım öyle doğru diyorsun belki ama insan beraber bi yola baş koyunca bi takım şeyler ters gelsede katlanmak durumunda kalıyosun ama ben neden beni bu derece suçlayıcı davranıyor onu anlayamıyorum ben çalışmayan bi bayanda olabilirdim
Evet ama nişan için yaptığı masrafları sen ödemek zorunda değilsin ki..Ya da nişanlının durumunu bilerek illa istediğin bohça mohça olayını asgariye indirgeyerek yardımcı olabilirdin..
çok kötü alıştırmışın bu adamla evlendiğin zaman ömrünün sonuna kadar hep veren olmak zorundasın bir kere alıştırmışın görevin bellemiş.
bana sen benim evleneceğim insansın benim bi sıkıntım varsa bunu beraber aşacağız diyor ve bu zamanda herkez bi şekilde beraber yapıyor ev, eşya vs. diyor. Kimseden bir desteği olmadığı için ben oldum zaman zaman ne yapsaydım yetiştiremiyordu bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?