Erkee maddi destek verilmeli mi?

Adamına göre muamele diyorum.. Her şey karşılıklı olduğunda güzeldir.. Elbette erkek arkadaşınızın&nişanlınızın zor zamanında yanında olacak destek vereceksiniz maddi yahut manevi.. Ancak aynı durumda kaldığında o da aynı şekilde sizin yanınızda mı diye de bakacaksınız.. Siz onun borçlarını ödemek zorunda değilsiniz.. Her şeyi göze alması gerekirdi.. Nişanda bu kadar maddi sıkıntı çektiyse düğünde ve ev kurarken nasıl altından kalkacak, burası muamma..

erkeğim diye ortalıkta dolanıyosa, sensiz geçimini sağlayacak durumda olmalı. eğer değilse bu işe hiç kalkışmamalı bana göre. şimdi çakallar çok türedi dikkat et. eskiden kadınlar zengin koca ararlardı, şimdi erkekler paralı kadın peşinde, çok ama çok ciddiyim. herkes dikkatli olsun..

valla eğer erkek kendine güvenmiyorsa, nişan işine girmesin.durumu iyi değilse o kadar masraf yaptırmayarak yardımcı olsaydınız, konuşsaydı yani sizle önceden.ben de dorğu bulmuyorum.tamam zor durumda yardım edilir ama nişan da olan borç ikimizin demek çok yanlış.bunu demez bir erkek.bence alıştırmışsın artık yapacak bir şey yok.evlendikten sonra eyvallah, nişanlıyken zor durumda gene bir yere kadar ama bizim borcumuz demek çok yanlış.ben hoşlanmadım.

bende hoşlanmadım.yanı kendıne güvenmıyorsa yapmasaydı nişan yada aıle arasında yüzük taksaydı.evlilikte ne yapacak bu insan.bence iyi düşün.

canım aynı mantıkla düşünürsen nişanı kız tarafı yapar ve seninde aileninde borçları vardır zaten o neden sana yardım etmiyorda senin kendisine yardım etmeni istiyor ayrıca durumuna göre yapsaydı keşke bişeyleri.neyse birlikte bir hayat sürmeye karar vermişsiniz madem sana doğru geliyorsa...

ben her zaman derim..
yapılan iyilikler bi süre sonra insana görev adlediliyor.
ne kadar çirkin bişey iki kuruş para için sevgilinin sana fedakar değilsin tarzda konuşması..

bende hoşlanmadım.yanı kendıne güvenmıyorsa yapmasaydı nişan yada aıle arasında yüzük taksaydı.evlilikte ne yapacak bu insan.bence iyi düşün.

bu tip erkekleri hiç sevmem erkek olarakta görmem zayıf, parasız

erkek dediğin güçlü olması gerek , allahım yazdıysan boz kızıma böylesi pısırık gelmesin

erkekler vefasız olur yaptığın para yardımını zamanla unutur sanki kendi yapmış gibi

sana yarin hava atarsa zoruna gitmesin ,güzelim

december yine düktürmüşsün öpeyim seni zemuszemus:1hug:alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

konu sahıbı ben degılım neden yorumu bana yaptın anlamadım.alıntı yaparken dikkat edersen ıyı olur.
ben daha nişanlı değilim ve erkek arkadaşım 5 senedir bana hiçbir masraf yaptırmadı herşeyi fazla fazla kendısı yapar zoruma gıdecekte bırşey yok maddi olarak onun durumu daha ıyı oldugu için o yapıyor.
ama haklısın bende parası olmayan erkekleri bayanlarından birşey bekleyen erkekleri erkek olarak görmüyorum ve bır erkeğe para konusunda bır kere yardım edersen görevin haline getirir o insan anlamaz onu.çok şükür erkek arkadaşım bu mantıkta olan birisi deil:

Evlenmeden önce herkes üzerine düşeni yapmalı elbette . Örneğin ben
banyonun yenilenmesi için para vermiştim. Ama benden böyle bir talebi olmadı.
Ben teklif ettim. Sonuçta orası bizim evimizdi ve bizim malımız.
Ama erkekten böyle bir teklif gelir ben de reddetseydim üstüne birde beni suçlayıcı tarzda
konuşsaydı çirkin konuşurdum heralde.

Evlenmeden önce herkes üzerine düşeni yapmalı elbette . Örneğin ben
banyonun yenilenmesi için para vermiştim. Ama benden böyle bir talebi olmadı.
Ben teklif ettim. Sonuçta orası bizim evimizdi ve bizim malımız.

bunu zaten yaparsın erkeğin teklıf etmesı hata.sonuçta senın evın olacak orası o yapabılırse sende yapabılırsın,yardımcı olman gerekır ama daha nişan masrafları için laf söylüyorsa ozaman problem o.

Bu konular çok riskli konular ayrılığa kadar yolu var ki zaten kalkıp ta nişanlın bu borç ikmizin para ver gibi bir düşünceye kapıldıysa bile bitmiştir.Bunu söyleme tarzıda çok kötü belki iyi niyetli olsa size bunu söylemesine bile gerek kalmadan yapardın gibime geliyor.ıyi düşün tatlım şimdi yasadıkların gelecegın aynası olabilir..Hakkında hayırlısı olsun..

arkadaşlar benimde duygularım çok karışık bende doğru bulmuyorum olanları ne yapacağımıda bilmiyorum dediğiniz gbib nişanlılık döneminde böyle şeylerin olması insanın midesini bulandırıyor düşündürüyor insanı yani sonuçta ortada bir maddi sıkıntı varsa bunun suçlusu ben değilim hiç haketmedim ben o davranışlarını ne olucak bilmiyorum allah sonumuzu hayır etsin

Ne olur kızma bana ama,ilerki birlikteliğinizde sorunlar çıkacak gibi görünüyor..

İkiniz için de hayırlısı ne ise o olsun...:Saruboceq:

ohh be taktığın bileziklerin takıların parasını da sen öde..Olmadı düğün masraflarını da sen yüklen..Hem böle borca gireceğini bilmiomuydu da nişan yaptı hemen önce para biriktirir insan dimi?

Yardımcı olmak başka, böyle şart koşar gibi yok masraflar ortaktı vs gibi herşeyi karşı tarafa yıkmak başkadır. Sana takılan, alınan şeyleri yine sanamı ödettiler? Durumları müsait değilmiş neden nişana kalkıştılar. Çok erken başlamışlar hayat müşterektir olayına, maşallah evlenincede evin tüm masraflarını senden beklemesin? Gelin ata binmiş ya nasip demiş, niye hep sen fedakarlık edeceksinki? ışine gelince kazak erkek, işine gelince masrafa ortak ol, ne kurnaz erkekler var Yarabbim. Yarın birgün bu kadar kullanılmaya dayanamazda nişanı atarsan inan yaptığın fedakarlıklar için ne safmışım dersin. Başlığı okuyunca neden verilmesin, tabii verilebilir dedim, ama yazdıklarını okuyunca duygularım tamamen değişti. Ne olur canım eğer bir zarardaysan dönmekten sakın korkma.

bende destek oluyorum onun düşünmede yaptığı borçları ödüyorum bide üstüne iyilik bilmiyor.nankör anam erkek milleti.Bi de kendilerine bunu hak görüyorlar.

sen destek olabilirsin bu ok. ama sanki bu senin zorunluluğuymuş gibi davranıyorsa bir sorun var, ben şutlardım açıkçası. nerde eski adamlar......... ah..ah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…