• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

erkeğe diz çöktüren karakterli, güçlü kadınlar bakabilir mi?

ben olsam atmam, esim bilir benim inat oldugumu, sevdigimide .sevgilin de sana gostermis inat oldugunu.
genelde erkekler ben boyleyim soyleyim diye gosteriyor kendini. bunu erken farkettim , bende ona huylarimdan bahsettim. ara ata yerine gore tabi. net olup, net oldugum seylerde taviz vermedim. bu sekilde
birde su mantik var, seviyorsa gelir sevmiyorsa zaten hic sevmemistir.

Aynen iyi zamanda çok iyidir. İnadı tutmaya görsün.
Bazen kavga uzamasın istiyorsam ben adım atıyorum. Bazen adım atasım gelmiyo. Bıktım senin inandından yoruldum diyorum. Biraz yumuşuyor sonra geliyo sarılıyor falan. Çözebilmiş değilim.
ya varya bu kadar benzer ya şoktayım şu an

ben olsam atmam, esim bilir benim inat oldugumu, sevdigimide .sevgilin de sana gostermis inat oldugunu.
genelde erkekler ben boyleyim soyleyim diye gosteriyor kendini. bunu erken farkettim , bende ona huylarimdan bahsettim. ara ata yerine gore tabi. net olup, net oldugum seylerde taviz vermedim. bu sekilde
birde su mantik var, seviyorsa gelir sevmiyorsa zaten hic sevmemistir.
peki en fazla kaç gün beklemeliyim

Ben bu isi anlamiyorum. Bir insani seviyorsun, 5 gündür haber almıyorsun ve hala kafalar diz cokturme, inat ve gurur peşinde nasil olabiliyor?
Ben bu ego savaslarini geçtim; bir insanı, ölse, 5 gunde gömerler yav gomerler. Ben mi obsesifim bilmiyorum ama kocamdan 5 gun haber almadan yasayabilecek kivamda olsam herhalde sonsuza kadar onsuz yasayabilirim. Tersi onun icin de gecerli.
Bu soylediklerim hem sevgiliniz hem de sizin icin gecerli. Ben bu iliskide gelecek gormuyorum o yuzden.
Ayrica sevginin oldugu yerde, boyle boktan sebepler yuzunden gurur da olmaz inat da.

kıyamam canım maşallah inş içmez bundaan sonrada

Insallah canim esimi seviuorum ama kendimi daha cok seviyorum bencillik mi bilmiuorum ama ben mutluydum zaten daha da mutlu olmak icin evlendim dedim eger bana bir kez daha boyle birsey yasatirsan ayrilacagimi soyledim kesinlikle baski yapmadigimi bu hayati yasamak istiyorsa yasayabilecegini ama yaninda olmayacagimi soyledim cok sukur 17 gun oldu canim birde alkol birakma icin psikiyatriden randevu aldik psikiyatri ilgili birime yonlendiriyormus

Insallah canim esimi seviuorum ama kendimi daha cok seviyorum bencillik mi bilmiuorum ama ben mutluydum zaten daha da mutlu olmak icin evlendim dedim eger bana bir kez daha boyle birsey yasatirsan ayrilacagimi soyledim kesinlikle baski yapmadigimi bu hayati yasamak istiyorsa yasayabilecegini ama yaninda olmayacagimi soyledim cok sukur 17 gun oldu canim birde alkol birakma icin psikiyatriden randevu aldik psikiyatri ilgili birime yonlendiriyormus
Allah yardımcın olsun canım bence bir daha başlamaz siz güzel bir yaklaşım sergilemişsiniz güzelce ifade etmişsiniz tebrik ederim :)

hmm öyle mi diyorsunuz :/ ya burda diz çöktürmekten kastım aslında mesaj atsın ya çok birşey istemiyorum :KK43:
Valla herkesin karakteri farklı tabi .. Bizde eşimle böyle sorunlar yaşıyorduk sevgiliyken.. çok uzaktık birbirimize .. Şimdi evliyiz ve aynı evin içindeyiz .. hiç eskisi gibi.değil .. evlilikte gurur falan kalmıyor bence .. Ben asla aramazdım kavga edince şimdi mecbur aynı evdesin dayanamıyorum onsuz olmaya

Allah yardımcın olsun canım bence bir daha başlamaz siz güzel bir yaklaşım sergilemişsiniz güzelce ifade etmişsiniz tebrik ederim :)

Herkes mutlu olsun. Hayat mutsuz gunler gecirmek icin cok kisa ben sadece saglikla ilgili uzulurum ve her duam saglikla ilgilidir. Sevgiler size

Bir kadın, bir erkeğe çok güzel diz çöktürürür, direkt bacaklarını kırarak.
Ama bu, o kadını karakterli ve güçlü bir kadın yapmaz.

Bu dediğimi biraz derin düşünün, anlayacaksınız.

Back
X