- 27 Mart 2017
- 16.160
- 65.347
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
alkolden yana ne sıkıntınız var canım
ya varya bu kadar benzer ya şoktayım şu anAynen iyi zamanda çok iyidir. İnadı tutmaya görsün.
Bazen kavga uzamasın istiyorsam ben adım atıyorum. Bazen adım atasım gelmiyo. Bıktım senin inandından yoruldum diyorum. Biraz yumuşuyor sonra geliyo sarılıyor falan. Çözebilmiş değilim.
kıyamam canım maşallah inş içmez bundaan sonradaSeytan kulagina kursun diyerek baslayayim canim 17 gundur kullanmiyor. Ama eski konularima bakarsan daha iyi anlarsin. Psikopat gibi iciyordu maalesef cok sikinti yasadim
peki en fazla kaç gün beklemeliyimben olsam atmam, esim bilir benim inat oldugumu, sevdigimide .sevgilin de sana gostermis inat oldugunu.
genelde erkekler ben boyleyim soyleyim diye gosteriyor kendini. bunu erken farkettim , bende ona huylarimdan bahsettim. ara ata yerine gore tabi. net olup, net oldugum seylerde taviz vermedim. bu sekilde
birde su mantik var, seviyorsa gelir sevmiyorsa zaten hic sevmemistir.
valla bende zor dayanıyorum işte canım şimdi o atsa o kadar mutlu olurum kiBiktiysan atma bence.. durabiliosan birak o atsin.. atmiyosada cani cehenneme dersin :) ben duramam o ayri konu![]()
kıyamam canım maşallah inş içmez bundaan sonrada
Dert ortağı olalım bariya varya bu kadar benzer ya şoktayım şu an
hmm öyle mi diyorsunuz :/ ya burda diz çöktürmekten kastım aslında mesaj atsın ya çok birşey istemiyorumSevgiliyken diz çöktürmek pek mümkün değil bence..
Allah yardımcın olsun canım bence bir daha başlamaz siz güzel bir yaklaşım sergilemişsiniz güzelce ifade etmişsiniz tebrik ederim :)Insallah canim esimi seviuorum ama kendimi daha cok seviyorum bencillik mi bilmiuorum ama ben mutluydum zaten daha da mutlu olmak icin evlendim dedim eger bana bir kez daha boyle birsey yasatirsan ayrilacagimi soyledim kesinlikle baski yapmadigimi bu hayati yasamak istiyorsa yasayabilecegini ama yaninda olmayacagimi soyledim cok sukur 17 gun oldu canim birde alkol birakma icin psikiyatriden randevu aldik psikiyatri ilgili birime yonlendiriyormus
vallaha sorma ya yeminlen bıktım bide ben kendim de boğayım sen düşün artıkDert ortağı olalım bari
Boğa burcu erkeğiyle ilgili konu açılmıştı. Boşuna değil![]()
Valla herkesin karakteri farklı tabi .. Bizde eşimle böyle sorunlar yaşıyorduk sevgiliyken.. çok uzaktık birbirimize .. Şimdi evliyiz ve aynı evin içindeyiz .. hiç eskisi gibi.değil .. evlilikte gurur falan kalmıyor bence .. Ben asla aramazdım kavga edince şimdi mecbur aynı evdesin dayanamıyorum onsuz olmayahmm öyle mi diyorsunuz :/ ya burda diz çöktürmekten kastım aslında mesaj atsın ya çok birşey istemiyorum![]()
ben atana kadar beklerim. atmassa kendi kaybeder, bende kurtulurym. tripli adam zor, evliligi dusunun. evlilikte daha zor, degismezse.peki en fazla kaç gün beklemeliyim
Allah yardımcın olsun canım bence bir daha başlamaz siz güzel bir yaklaşım sergilemişsiniz güzelce ifade etmişsiniz tebrik ederim :)
işte mesela max bekleme süresi ne olmalı yani şu kadar günden sınra atmıyorsa hiç atmasın denilen bi gün sınırı var mıdır kiben atana kadar beklerim. atmassa kendi kaybeder, bende kurtulurym. tripli adam zor, evliligi dusunun. evlilikte daha zor, degismezse.
ya ben orda diz çöktürmekten kastım mesaj atmasıBir kadın, bir erkeğe çok güzel diz çöktürürür, direkt bacaklarını kırarak.
Ama bu, o kadını karakterli ve güçlü bir kadın yapmaz.
Bu dediğimi biraz derin düşünün, anlayacaksınız.