• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkege günün ilk mesajini atamamak :(

teQuiero

ℓιкє α вє&
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2011
41
0
36
Almanya
Kizlar tanisma asamasinda oldugunuz bir erkekle hangi sıklıkla mesajlasirsiniz ?
Tanisma asamasinda oldugum biri var ve mesajlasiyoruz, fakat bende önce o yazsin takintisi var,
güne baslarken ona birseyler yazmak istiyorum, ama ya benden bikarsa ya onu sıkarsam, gibi düsünceler geciyor aklimda.
Hep ilk ondan bekliyorum günün ilk mesajini, sizce bu dogru mu ?
Ve de aksam olunca en son mesaji ben yaziyorum cogu zaman, yani o aksam bidaha cevap gelmeyince, niye yazmiyor niye cevap gelmiyor düsüncesiyle eriyip bitiyorum. :emir_bebek:

kaçan kovalanır şekerim bırak o atsın ilk mesajı ;)) hep kendını sıkma bunun için dünyanın sonu değil yaa

:) ah canım ah daha pişmemişsiniz, zaten gerçek ciddi bir ilişki olursa bu sorunda ortadan kalkar, ben de bekledim sen gibi baktım olmayacak, dayandım mesajı aramayı, eskiden sofrada yemek yiyorum diye telin çaldığını görüpte yemek yiyorum diye açmayan adam şimdi afedersin tuallette bile açıyo, aşkım yine toletteyim 5 dakka sonra ara diyor :52: içinden nasıl geliyorsa öyle davran, baştan kişiliklerinizi tanıyın, buna olumlu cevap veriyorsa bilki bu iş tamamdır, bu arada çok kavga ettik bu 2.5 yıl içinde bu olaylardan dolayı, ama gerçekten deli gibi sevimişiz demekki 1 saati geçmeden barışıyoz her seferinde, ama arada gözünü korkut, arada alttan al tabi :65:

:) ah canım ah daha pişmemişsiniz, zaten gerçek ciddi bir ilişki olursa bu sorunda ortadan kalkar, ben de bekledim sen gibi baktım olmayacak, dayandım mesajı aramayı, eskiden sofrada yemek yiyorum diye telin çaldığını görüpte yemek yiyorum diye açmayan adam şimdi afedersin tuallette bile açıyo, aşkım yine toletteyim 5 dakka sonra ara diyor :52: içinden nasıl geliyorsa öyle davran, baştan kişiliklerinizi tanıyın, buna olumlu cevap veriyorsa bilki bu iş tamamdır, bu arada çok kavga ettik bu 2.5 yıl içinde bu olaylardan dolayı, ama gerçekten deli gibi sevimişiz demekki 1 saati geçmeden barışıyoz her seferinde, ama arada gözünü korkut, arada alttan al tabi :65:

cok sagol, yazdiklarini dikkate alacagim :71:
ayrica sizede mutluluklar dilerim, umarim bizde siz gibi yillari geride birakiriz :70:

bu normal bişey canım sadece yeni tanışırken değil, alıştıktan sonra bile devam ediyor bu durum bende :) boşver böylesi daha iyi, ara sıra sen at, ama genelde o atsın :))

Bence ilk uyanan günaydın msjı atsın böylece konuşmaya başlarsınız:) bizde öyle. Hep o erken uyandığı için günaydın msjları hep ondan geliyo:):)

Kizlar tanisma asamasinda oldugunuz bir erkekle hangi sıklıkla mesajlasirsiniz ?
Tanisma asamasinda oldugum biri var ve mesajlasiyoruz, fakat bende önce o yazsin takintisi var,
güne baslarken ona birseyler yazmak istiyorum, ama ya benden bikarsa ya onu sıkarsam, gibi düsünceler geciyor aklimda.
Hep ilk ondan bekliyorum günün ilk mesajini, sizce bu dogru mu ?
Ve de aksam olunca en son mesaji ben yaziyorum cogu zaman, yani o aksam bidaha cevap gelmeyince, niye yazmiyor niye cevap gelmiyor düsüncesiyle eriyip bitiyorum. :emir_bebek:

banada boyle oluyo canim, facede konusurken bir 10 dkk cvp yazmazsa veya baska bisey gicik oluyoruumm.. :(((( sonra ben kapatiyorum diyip kapatiyorum :'( :43: :43:

şimdiki sevgilimde de onun öncesinde de hiç böyle bişey düşünmedim ben. nasıl içimden geliyosa öyle davrandım hiçte pişman olmadım karşımdaki kaçmadı yani benden:1:

Back
X