Erkeğe istediğiniz birşeyi nasıl yaptırırsınız?

Sizin ne istediğinizi anladım yani ince düşünsün birlikte yapacağınız yolculuk uzasın istemişsiniz. Adam ince düşünmemiş mantıklı düşünmüş. Biraz üzülmeniz normal ama kavga çıkarmanız kötü olmuş. Tatili çöpe atmayın bence gönlünü alın. Kavga edilecek bir konu değil.

Sen haklısın konu sahibi. Ha saf ben olsam bırak ona söylemek aklıma bile gelmezdi gelip beni alması kendim giderdim :) Seni fazladan görmek istemesi lazımdı. Söylediğin halde de ortada buluşalım demesi çok kötü olmuş :/ inat etmişsiniz siz. Ben her yere kendim giderim dediğim için mi bilmiyorum her yere eşim arabayla götürür çünkü Koç burcu

Simdi senin icin yolu uzatmak istemez, yarin evlenince anne babasini sehir sehir tasir.
Kendin gel demesi cok itici, ben olsam ben de kizardim

Bence gereksiz trip.
Adam niye istanbul trafigine girsin? Akli olan o trafige girmez.
Bana dese geleyim alayim, ne gerek var ben trene atlar gelirim derdim ki toplu tasima istanbul icin daha saglikli bir secenek

Sizin isteginiz mantiksiz. Erkek arkadasiniz mantikli bir sey soylemis. Sizin en basta , sen simdi buraya donme bosuna, ben geleyim ordan devam edelim demeniz gerekirdi. Prenses sendromuna girmissiniz
Bu dediklerinizi daha önce çok söyledim zaten. Yol paramı da vermeyi teklif etti birçok kez ama kabul etmiyorum. Fakat arada insan sevgilisine jest amaçlı incelikler yapmalı öyle değil mi? Kimsenin incileri dökülmez sonuçta.
Maliyet hesabı yapacaksak o zaman herkes kendi mahallesinden biriyle sevgili olsun.

Simdi senin icin yolu uzatmak istemez, yarin evlenince anne babasini sehir sehir tasir.

Ya bu anne babalarla alıp veremediğiniz ne? İnsan tabi ki nereye istiyorsa götürür anne babasını. Anne baba yahu, değeri ne sevgiliyle ne eşle kıyaslanır. Siz de anne olacaksınız gördüğüm kadarıyla. İnsan bunu düşünür biraz. Aylarca karnınızda taşıyıp binbir çile çekeceksiniz, yıllarca yemesi içmesi, okulu kursu koşturacaksınız en iyisini yesin, en iyi eğitimi alsın, sağlıklı olsun diye. Sonra yaşlılığınızda bir yere götürmenizi istediğinde götürmeyecek. Ne kadar yaralayıcı olur bir düşünsenize. İnsan sırtında taşısa ödeyemez anne baba hakkını.

Benim sevgilim nazar değmesin bir dediğimi iki etmez, ayrı şehirlerdeyiz, benimle görüşmek için aç gezer, para biriktirir ve uyumadan gelir vs, beni Ağrı’dan gel al desem gelir alır eminim. Ama ben asla böyle şeyler istemem, çünkü kıyamam. Siz sevgilinize nasıl kıyıyorsunuz da 3 saat araba kullanmasına göz yumuyorsunuz? Ben iki kez sevgilim çok yorgundu, yoğun dönemden çıkmıştı vs 24 saat için 5 saat gittim 5 saat geldim? Uçakla da gitsen 5 saati buluyor, çalışırken bir gün iznim vardı ve o izinde gittim o yorulmasın diye. Bu nasıl bir komplekstir ki yılbaşı planlarınızın iptaline kadar gelmiş, sevgilinizi görmeden nasıl dayanacaksınız? Sevdiğim insanla yılbaşını geçirme şansım varken neden onu yoracak bir talepte bulunup, kavga edip buluşmaktan olayım? Sevgilinizi seviyor musunuz?

Kova burcundan sonra okumayi biraktim asi kral erkeklerin en zoru gecmis olsun..

sadece matematiksel olarak konuşuyorum. diyelim ki adamımız saat 12de annesinin yanından ayrılacak Adapazarında. üç saat yol gidecek oldu saat 15.00. Bu üç saatin 1,5 saati de yolda tek başına geçti. Oysa kız arkadaşı (konusahibi) Adapazarırıa gelse saat 12de orada olacak şekilde 1,5 saat erken buluşmuş olacaklar. Gidecekleri yere de 3 saat daha erken varmış olacaklar, 3 saatlik benzin parası da harcamamış olacak o da var. Aslında daha mantıklısı Adapazarına gelmişken İstanbula gelip yılbaşını istanbulda geçirmeleri olabilirdi ama belki bunu yapacak imkanları olmadığı için (istanbulda kalacak yer/otel vb) adamın yaşadığı şehre gidiyor olabilirler. Belki adam otel ayarlasaydı istanbulda kalabilirlerdi onun yerine uçak biletini almayı teklif etmiş. Konusahibi kabul etmemiş. Sorun konusahibi bu teklifi kabul etmeyip sonra da uçak parasını ben ödüyorum fedakarlık yapıyorum diye bunun karşılığında 3 saat yol gidip kendini adresten almasını talep etmesi. Bence uçak parasını kabul etmeliydi veya istanbulda otel ayarlamasını isteyebilirdi.
Erkeğe istediğin bir şeyi yapTIRTmak formülüne gelince. Ben eşime hiçbir şey TIRTmam, onun kendi beyni var, onun kendi özgür iradesi var. O isterse yapar. Ben istediğim bir şeyi eşime tatlı dille söylerim, bunu söylerken onu kırmam, ona iltifat ederim o da bunu yapmak ister ve yapar. Bildiğim tek formül bu.

Bence de içinden gelse zaten yapar bunlar zorla kavgayla olmaz

siz sizin icin her sey yapacagindan emin oldugunuz icin ozveride bulunuyor kiyamam diyorsunuz.. ama zorla yapan, kavga cikarmadan yapmayan erkek insani boyle ediyor. yapsin etsin deger verdigini gostersin acimam deme noktasina getiriyor.

Benim sevgilimde çok ince düşüncelidir benim söylememe hiç gerek kalmaz ama bu benden kaynaklı değil genel yapısı bu. Ama mesela bana deseler sevdiğin için yolu uzat 3 saat trafik çek hayatta yapmam.

İnsan gençken ne kadar yanlış düşünebiliyor bilemezsiniz. Çünkü toplumun gazına geliyoruz. O toplum erkek düşüncenin kontrolü altında.
ben ünideyken hep Şöyle dedim. Ben kendi paramı harcarım.kocam zengin bile olsa ondan bişey istemem. Kendi kazandığım kadar harcarım. Araba alırım. Kullanırım. Kimseyi kendimi oraya buraya bıraktırmam. Doğum gününde hatırlasın bir kağıda yazı yazsın. Hediye istemem. Yılda bir kere gitsin bir tane Gül alsın
Anlatırken bile içim şişti. Nasıl manüplasyona uğradıysak. İlişkide bişeyler bekleyen kadınları nasıl aşağıladılarsa ben onlardan değilim moduna girmişiz hepimiz.” benim için hiçbişey yapma senin mükemmel varlığın benimle olsun yeter. “
şimdi 32 yaşındayım .yıllarca ağır hastalık çektim. Ailevi problemler yaşadım. Hayatın karanlık yanlarını da gördüm. Artık gaza gelmiyorum. Olgun düşünüyorum. Size şunu Söyleyim. Bir kadın olarak beklentilerinizin olması normal. Size emek verilmesini istemeniz normal. Kendinizin bazı maddi manevi özeni fedakarlığı hak ettiğinizi düşünmeniz normal.
konu sahibi kavga çıkarmanız iyi olmamış tabiki sinirlerimize hakim olmayı öğrenmemiz lazım. Ama beklentinizde bir sıkıntı görmedim ben.

Haklısın bence, ben hiç minnet etmezdim. Kendim yapabilirim gidebilirim kafasındaydım, hiç beni al, beni şuraya götür gibi isteklerim yoktur. Annemde benim gibidir başının çaresine bakar. Değer bilindi mi peki.... Koca bir hayırrrrr.... Eşimin aile kısmı hiç bir yere gidemez premsesss onlar arabayla fırlamışlar. Yeğenleri gelir otobüsle 20 dk. lık yer evimiz. İşten izin alır gider. Annesi ablası gelecek olur arabayla gidilir alınır geri bırakılır. 3 saatlik mesafede oturuyorlar. Annem geleceği zaman otogardan taksiye biner keza bende öyle. Niye düşünceli insanlarız kendi işimizi kendimiz hallederiz biz... Sana aferin. Şimdi 1.5 saatlik yere gelmeyen ilerde 5 dk. Lık yere bile gelmez.

Bak şekerim Perşembe’nin gelişi Çarşamba’dan bellidir demişler.. en yakınımdan bi örnek vereyim. Ablam 10 yıllık evli.. işi var çalışıyor..ben kimseden bi şey istemem kafasında.. evlenirken evin yarı eşyasını borca girdi aldı.. senelerde o kadar paranın malın içinde borç ödedi. , enişte Beyhan kendisinin durumu çok iyi hem aileden zengin...!!Katlar, arsalar, yazlıklar , bankadaki paralar.. ama bunlar zerre ablama yok.. adam karı parası yiyor. Bi yere giderler hesabı ödetir. Maaşının bi kısmını ev giderlerine destek vereceksin diye elinden alır..!! Çocuğa bi şey alınıyorsa bi kendi alır bi ablama aldırtır... kapıda araba yatar bu arabayı vermez eşi çoluk çoluk karda yağmurda yollarda batar.. şimdi daha neler var da bu kadarı kafi..!ablam bi şey almaya, yapmaya kalksa izin verse..! Kısacası sonuç olarak bu enişteme yaratabildi mi , bi kıymet gördü mü hayır..bi de kadına işine gelmiyorsa git başkasını bul diyecek kadar pişkin..!!

Ayy çok zor, böyle bir adamla ömür geçer mi. Ablanız boşanırsa kendine çok büyük bir iyilik yapmış olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…