- 17 Ağustos 2011
- 25.515
- 162.024
- 798
- Konu Sahibi Bademli_Magnum
-
Şşt beyine laf ettirmem. Övülmesi gerekirse de överim.Normal şartlarda böyle bir durumda adam geleyim dese ben gelme derim zaten. Trene binince incilerim dökülmez bir saatte.
YAzdım ilk sayfalarda bi yerlerde, benim eşim de beni senelerce aldı bıraktı, karşıladı etti. Görev olarak değil istediği için yaptı bunu. Bir kez kaldık ters durumda o bodrumda ben çeşmede birlikte marmarise gideceğiz. Gel al demedim, geleyim demedi çünkü saçmaydı. Uygun noktaya gittim ordan aldı beni devam ettik. Mantıklı olan bu. Eşime sorsam şu an ne gerek var der eminim. Yani pohpohlanmak, şımartılmak da bi yere kadar az mantık lazım.
Şşt beyine laf ettirmem. Övülmesi gerekirse de överim.
O değil de daha on sayfa önce piremses olacağım dedim, biraz önce adama dediğime bakValla bu konu geldi aklıma ahshhs
Düşüncelerime tercüman olmuş bir yorum."Erkeğe/kadına istediğini yaptırmak" diye bir şey yok, önce bunu bir kabullenin. Zorlayarak ya da aklını çelerek yaptırılan şeyin ne anlamı var ki?
Ben size hem hak verim hem vermedim.
Evet istediğiniz şey şımarıkça olabilir ama bu beklentiye girmeye hakkınız olduğunu düşünüyorum. Bir ilişki içinde yapılan her şey mantıklı olmak zorunda değil sonuçta.
Ama bunu talep etmenin ötesine geçip böyle bir sebeple karşınızdakini kırmaya hakkınız yok.
Ben de sevgilimden böyle bir şey isteyebilirdim. Çünkü onunla beraber yolculuk yapmayı çok çok seviyorum. Ne kadar uzun olursa olsun, şu hayatta en keyif aldığım şeylerden biri bu.
Böyle bir şey talep etsem ve "sen gel, yol uzamasın" dese üzülürdüm ama kavga etmezdim. Çünkü arabayı kullanan o, fazladan 3 saatlik bir yorgunluk istemeyebilir.
Yani beklentinizden ziyade tavırlarınız sorun. Boşuna trip atıp güzel geçebilecek bir hafta sonunu ziyan ediyorsunuz.
Sizin prenseslik çıtanız baya bi aşağıda sanırım:)
Düşüncelerime tercüman olmuş bir yorum.
Eşimle sevgiliyken ve nişanlıyken yaptığımız şeyleri hatırlıyorum, o kadar mantıklı olmayan sey var ki, saatlik öğlen yemeği için 1 saatlik yoldan gelirdi eşim sonra dönerdi. Bir saat görüşebilmek için İstanbul'da 2 saat trafikte vakit geçirirdi. Benim gelmesini istedigimi ima ettiğimde olurdu kendi geldiğide. Daha bir sürü şey var buraya yazabileceğim. Şimdi bakınca ne gerek varmış diyebileceğim ama o zaman içerisinde duygusal davranıp yaptığımız birçok şey var. Ters yönmüs ne gerek varmış, benzinin fiyatından haberi var mıymış konu sahibinin, kadınlar kulübü ne kadar mantıklı kadınla doluymuş böyle....
Ayrı şehirde yaşayan iki sevgiliden bahsediyoruz belki bu tarz bir durumla hiç karşılaşmayacaklar belkide, tepki veria şekli yanlış belki ama alınmakta haklı. Ne bencillik nede prenses sendromu bana göre.
Evli olsan vardi bi kac yolu ama naz yapmaya zamaniniz yok mesafeler var :))Bu erkeklerin geneli böyle malesef:) Ama dediğini yaptıran kadınlar da var, bunun formulü ne çok merak ediyorum
seven insan bunu kendiliginden yapar. sen bilet bakayim desen o gelip seni alirim hem yolculukta da beraber vakit geciririz demesi lazim.. ozverili olmayan tiplerden demek.Kızlar selam
Dün geceden beri aklıma takılan bir konu var. Kısaca anlatayım. Erkek arkadaşımla ayrı şehirlerdeyiz. Haftaya onun yanına birkaç günlüğüne gidecektim. Hem yılbaşını da birlikte geçirmiş oluruz dedik.
Plan yaptık. Haftaya cuma günü erkek arkadaşım önce ailesininin yanına (ailesi de Adapazarında yaşıyor) gidecek, pazar günü de birlikte kendi yaşadığı şehre gidecektik. Ben de İstanbulda yaşıyorum bu arada. Baktım bu bana biletini şimdiden al dedi. Dönüş bileti mi dedim. Gidişi de al dedi.
O an bütün cinlerim tepeme çıktı. Çünkü ailesinin yaşadığı şehirle benim aramda yaklaşık 1,5 saat var. Ben evden beni alıp öyle gideriz diye düşünmüştüm. Çok uzun bir mesafe değil sonuçta. Valizimde var bir de.
Ben de tabi boş durur muyum, neden gelmediğini sorguladım. Kızdım baya bi aslında. Bu da tekrar geri dönüp gitmenin mantıksız olduğunu söyledi. Atla trene in adapazarında, gardan alırım seni gideriz dedi. İstanbula niye tekrar geleyim dedi. Hiç düşünmüyomuşum onu falan filan. Kızdı baya.
Sonra gebzeye gel bari ordan alıyım dedi. Onu da kabul etmedim.
Çok mu şey istiyorum? Altında arabası var, nolurdu sanki gelip alsa. Şuan bütün planımız iptal oldu.
Genel olarak uyumlu biri aslında ama bazı konularda odun. Kova burcu bu arada.
Kızlar bu konuda uzman olanlarınızdan fikir bekliyorum. Bir erkeğe nasıl istediğinizi yaptırıyorsunuz? :)
Güncelleme:
Arkadaşlar daha öncede yazdığım gibi ben ondan araba yat kat istemiyorum. Yani maddi değeri olan birşey istemedim. Ben bunlardan çok manevi değere önem veriyorum. Zaten ayrı şehirlerdeyiz, işlerimizden dolayı sık sık buluşamıyoruz. Yani öyle zannettiğiniz gibi her gün evime bıraktırma ya da naz kapris yapma durumum olmuyor.
Biraz daha erken çıkıp o zamanımızı birlikte geçirmek istedim, ne var bunda?
Sevgilimden bunu istemeyeceksem kimden isticem?
Maddiyata önem versem gider aynı şehirde olan biriyle görüşürüm, en azından yol parası vs derdim olmaz. Evime de bıraktırırım her şeyi ödetirim.
Hiçbir zaman matematiksel düşünmedim. Sadece değerli hissettirmesini istiyorum.
Ona da dedim zorla benim dememle yapacaksan hiç yapma zaten, içinden gelmeli bazı şeyler..
Şöyle birkaç sayfa okuduktan sonra anladım ki bizim kadınlarımız dertli olana daha çok dert ekliyor ki birkaç kez bende buna şahit oldhm burda. Arkadaşlar yazan arkadaş aslında örnek üzerinden akıl istemiş erkeklerw istediğini yaptırmanın yolunu sormuş niye hemen kızı gömüyorsunuz anlamıyorum. Ayrıca yaptığı prenses sendromu falan değil o da belli bi mesafe katediyor kaldıki erkek arkadaşı onun yaşadığı şehre gelmek yerine kızı getirtiyor anladığım kadarıyla bi zahmet kaldırsın totosunu da yapsın kızın istediğini. Yalnız tavsiye vermeye gelirsek 1.5 yıllık evliyim karşındaki istemediği sürecw hiçbir şey yaptıramıyosun tamamen erkeğin karakteri tatlı dilliyimdir bağırmam tartışmam dırdır dahi sevmem ama eşim istemedği sürece hiçbir şey yapmaz. Dişe diş yöntemini de denedim o da olmadı. İçinde olacak yaradılış gereği daha fedakarız ki maleef karşı taraf o kadar bencil ki erkekler bizim düşündüğümüz gibi düşünmedikşeti için değersiz hissediyoruz kendimizi. Sana bu konufa verebilceğim bi tavsiye yok ama ben şu sıralar manipülasyon tekniklerine bakıyorum psikoloji yönlendirme gibi bir şey belki kullanabilceğin bit yöntem vardır aralarında bi okuKızlar selam
Dün geceden beri aklıma takılan bir konu var. Kısaca anlatayım. Erkek arkadaşımla ayrı şehirlerdeyiz. Haftaya onun yanına birkaç günlüğüne gidecektim. Hem yılbaşını da birlikte geçirmiş oluruz dedik.
Plan yaptık. Haftaya cuma günü erkek arkadaşım önce ailesininin yanına (ailesi de Adapazarında yaşıyor) gidecek, pazar günü de birlikte kendi yaşadığı şehre gidecektik. Ben de İstanbulda yaşıyorum bu arada. Baktım bu bana biletini şimdiden al dedi. Dönüş bileti mi dedim. Gidişi de al dedi.
O an bütün cinlerim tepeme çıktı. Çünkü ailesinin yaşadığı şehirle benim aramda yaklaşık 1,5 saat var. Ben evden beni alıp öyle gideriz diye düşünmüştüm. Çok uzun bir mesafe değil sonuçta. Valizimde var bir de.
Ben de tabi boş durur muyum, neden gelmediğini sorguladım. Kızdım baya bi aslında. Bu da tekrar geri dönüp gitmenin mantıksız olduğunu söyledi. Atla trene in adapazarında, gardan alırım seni gideriz dedi. İstanbula niye tekrar geleyim dedi. Hiç düşünmüyomuşum onu falan filan. Kızdı baya.
Sonra gebzeye gel bari ordan alıyım dedi. Onu da kabul etmedim.
Çok mu şey istiyorum? Altında arabası var, nolurdu sanki gelip alsa. Şuan bütün planımız iptal oldu.
Genel olarak uyumlu biri aslında ama bazı konularda odun. Kova burcu bu arada.
Kızlar bu konuda uzman olanlarınızdan fikir bekliyorum. Bir erkeğe nasıl istediğinizi yaptırıyorsunuz? :)
Güncelleme:
Arkadaşlar daha öncede yazdığım gibi ben ondan araba yat kat istemiyorum. Yani maddi değeri olan birşey istemedim. Ben bunlardan çok manevi değere önem veriyorum. Zaten ayrı şehirlerdeyiz, işlerimizden dolayı sık sık buluşamıyoruz. Yani öyle zannettiğiniz gibi her gün evime bıraktırma ya da naz kapris yapma durumum olmuyor.
Biraz daha erken çıkıp o zamanımızı birlikte geçirmek istedim, ne var bunda?
Sevgilimden bunu istemeyeceksem kimden isticem?
Maddiyata önem versem gider aynı şehirde olan biriyle görüşürüm, en azından yol parası vs derdim olmaz. Evime de bıraktırırım her şeyi ödetirim.
Hiçbir zaman matematiksel düşünmedim. Sadece değerli hissettirmesini istiyorum.
Ona da dedim zorla benim dememle yapacaksan hiç yapma zaten, içinden gelmeli bazı şeyler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?