- 11 Aralık 2018
- 42.602
- 264.764
- 598
- Konu Sahibi Bademli_Magnum
-
Dedigim gibi mantikli bakarsak zaten konudaki mantikli olacak şey belli ama konu sahibi farkli dusunuyor, biz eşimle oyle ters bir noktada kalsak eşim mantikli olani bilir ama mantiksiz olani yapar ve gelir alirdi beni sormadan. Gelmese gelsin diye diretmem ben, cok gerekli mi degil ama kimisi bunun olmasi gerektigini dusunuyor işte, konu sahibi de onlardan biri, istegi cok buyuk degil ama zorla olmaz.
Dedigim gibi mantikli bakarsak zaten konudaki mantikli olacak şey belli ama konu sahibi farkli dusunuyor, biz eşimle oyle ters bir noktada kalsak eşim mantikli olani bilir ama mantiksiz olani yapar ve gelir alirdi beni sormadan. Gelmese gelsin diye diretmem ben, cok gerekli mi degil ama kimisi bunun olmasi gerektigini dusunuyor işte, konu sahibi de onlardan biri, istegi cok buyuk degil ama zorla olmaz.
Hayır tamam sen öyle taşınınca değer gördüğünü hissediyor olabilirsin amenna, ona diyecek lafım yok. Ama taşınmaktan hoşlanmayan ya da gereksiz gören insanların değer görmeyen, zavallı, koca bulmuş da kaçırmayayım diye uğraşan ve hatta cinayet işleyebilecek adamlarla evli olan aciz kadınlar olduklarını nasıl çıkarıyorsun buradan? Ben en çok buna takıldım. Çok acayip değil mi? Kendi gibi yaşamayan değer görmüyor.
Ben de konuyu ilk okuduğumda yazık adama 3 saat fazla araba sürecek diye düşündüm ama sevgiliyken ben de eşimle farkli yerlerdeydik ve yarım saat fazla vakit geçiricez diye o kadar mantıksız seyler yaptik ki. Ama iki taraf da içinden gelerek yaptı, ne gereksiz yolda geçen saatlerin ne de harcanan paranın hesabını yaptık. Eğer bu fedakarlıksa, diğer kişi fedakarlığı yapana ne gerek var dedi ama ben böyle istiyorum dedik konu kapandı.
En mantıklı yorum..Aslında daha fazla vakit geçirmeyecekler. Adam 1.5 saat tek başına yol gelecek sonra 1.5 saat+belirsiz saat yolculuk yapacaklar birlikte. Onun yerine konu sahibi trene atlayıp gitse bir saate sevgilisine kavuşacak ordan birlikte devam edecekler.
Aslında daha fazla vakit geçirmeyecekler. Adam 1.5 saat tek başına yol gelecek sonra 1.5 saat+belirsiz saat yolculuk yapacaklar birlikte. Onun yerine konu sahibi trene atlayıp gitse bir saate sevgilisine kavuşacak ordan birlikte devam edecekler.
Ama bu kabalık değil ki? Siz istanbul’dasınız, adam Adapazarı’nda. İstanbul’a gelecek, sizi alacak, dönüp Eskişehir’e gideceksiniz. Yahu mantıksızlık bu. Fedakarlıkla alakası yok bunun, gerçekten şımarıklık.Konu gezmek değil, onun kabalığı.
Yahu biz 1,5 saate (izmir) çeşmeye gidiyoruz 2 sokak ötesi gibi nasıl karşılıyorsunuz bunu çeşmeden eşim gelip alacak beni birlikte çesmeye gidicez Allah Allah hiç anladım bunu normal görenleride
Değer vermek kapıdan almak mıDediğiniz gibi hiç değer görmemişsiniz. Evden alınmayı bile çok matah birşey zannediyorsunuz. Malesef Ülkemizde kadınlar o kadar değersizleşmiş ki kendileri de o kadar bunu benimsemişler. Ondan sonrada üç kuruşluk adamlarla evlenirler, cinayete kurban olup giderler.
Ben şuna çok şaşırıyorum. Tamam size göre eşiniz size değer veriyor da bencede siz eşinize değer vermiyorsunuz. Hiç mi eşinize acımadınız? Sırf sizi almak için o kadar yol gelmesi hiç mi içinizi sızlatmadı ?Çok çok haklısınız ben hak verdim size, eşimle sevgiliyken adana dan arabayla gelip beni İzmir den alıp antalyaya tatile gittiğimizi bilirim. Otobuse, uçapa atla git orda buluşuruz demedi ama ben de hiçbişi talep etmedim tamamen kendi düşüncesi. Böyle seyler kavgayla olmaz kendi düşünecek kesinlikle ve Bi yaptırımı olmalı, mesela Bi daha yanına gitmeyin o gelsin
Çok söyledim gelme diye, yolculukta vakit geciririz diye ısrar ettiBen şuna çok şaşırıyorum. Tamam size göre eşiniz size değer veriyor da bencede siz eşinize değer vermiyorsunuz. Hiç mi eşinize acımadınız? Sırf sizi almak için o kadar yol gelmesi hiç mi içinizi sızlatmadı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?