- 24 Ağustos 2010
- 3.594
- 3.269
- 333
- Konu Sahibi Bademli_Magnum
-
Tatlı dille söylemedim, o anlık sinirle direkt saldırdım. Hala daha sinirliyim gerçi de. Böyle ufak gözüken şeyler sevip sevmediğini anlamak için bir ölçü değil mi sizce?benim kocam da kova burcu her istediğimi yapıyor bu çok sevmekten geçiyor sanırım şöyle bi okudum tüm yorumları da ben size şunu soyleyim kova burcu isterse yapar istemezse yapmaz ama tabi tatlı dil kullanabilmek çok önemli. ne söylediğin değil nasıl söylediğin önemli eğer burada koni actigin gibi konuştuysan çocukla sittin sene yapacağı varsa da yapmaz ablacim
pazar sabahı trafik olmaz ama erkenden kalkacak. Bence biraz bencilce düşünüyorsunuz. K.v m hep Adapazarına trenle gider. Yarına var daha biraz sakinleşin belki fikriniz değişir. Belki onunki değişirTrafiklik bir durum yok ki, pazar günü erkenden yola çıkacaktık. Zaten yollar boş oluyor pazar günü. Gebzeden benim evimin arası da max. 20 dk.
Bu kadarcık süre için inat ediyor. Hiç gidesim yok çok kırdı beni
sevgi ölçülemez kuzum.O konuya hiç girme içten pazarlıkcilik olur.Kova burcunu adım gibi bilirim en iyi yapabileceğin şey tatlı dille yanaşmakTatlı dille söylemedim, o anlık sinirle direkt saldırdım. Hala daha sinirliyim gerçi de. Böyle ufak gözüken şeyler sevip sevmediğini anlamak için bir ölçü değil mi sizce?
Güzergah uygun değilse sırf rahatimdan ya da bavulumu mana ederek akıl karı olmayan işleri yaptirmiyorum. Arabasi var amaaaaa sacma bir mantik da olsa gelsin alsin beniiiiii binemem otobuseeeeee öhüüü... gibi ergenlesmiyorum. Hal böyle olunca fizanda da olsam sen yorulma ben hallederim diye kendisi teklif eder kocacım sagolsun... Bence gereksiz zora kosmussun. Bavul bahane.. ilk kez mi otobüse binecen?Kızlar selam
Dün geceden beri aklıma takılan bir konu var. Kısaca anlatayım. Erkek arkadaşımla ayrı şehirlerdeyiz. Haftaya onun yanına birkaç günlüğüne gidecektim. Hem yılbaşını da birlikte geçirmiş oluruz dedik.
Plan yaptık. Haftaya cuma günü erkek arkadaşım önce ailesininin yanına (ailesi de Adapazarında yaşıyor) gidecek, pazar günü de birlikte kendi yaşadığı şehre gidecektik. Ben de İstanbulda yaşıyorum bu arada. Baktım bu bana biletini şimdiden al dedi. Dönüş bileti mi dedim. Gidişi de al dedi.
O an bütün cinlerim tepeme çıktı. Çünkü ailesinin yaşadığı şehirle benim aramda yaklaşık 1,5 saat var. Ben evden beni alıp öyle gideriz diye düşünmüştüm. Çok uzun bir mesafe değil sonuçta. Valizimde var bir de.
Ben de tabi boş durur muyum, neden gelmediğini sorguladım. Kızdım baya bi aslında. Bu da tekrar geri dönüp gitmenin mantıksız olduğunu söyledi. Atla trene in adapazarında, gardan alırım seni gideriz dedi. İstanbula niye tekrar geleyim dedi. Hiç düşünmüyomuşum onu falan filan. Kızdı baya.
Sonra gebzeye gel bari ordan alıyım dedi. Onu da kabul etmedim.
Çok mu şey istiyorum? Altında arabası var, nolurdu sanki gelip alsa. Şuan bütün planımız iptal oldu.
Genel olarak uyumlu biri aslında ama bazı konularda odun. Kova burcu bu arada.
Kızlar bu konuda uzman olanlarınızdan fikir bekliyorum. Bir erkeğe nasıl istediğinizi yaptırıyorsunuz? :)
Kesinlikle iyi niyet yok bu konuda sirf rahatindan güzergah saptiracak. Aksi olsa zaten çocuk kendisi hiç soyletmez bile.Biz sevgiliyken eşim 14 saat yol yapardı beni evden alıp geri bırakmaya. Bunu benim zorumla yapsın istemezdim. Ki zorlasam yapmazdı da. İçinden geliyordu demek ki. Sizin konu da sevgi yok. Siz bencilsiniz. Valizim var filan demeniz saçma. Hayatınızda hiç mi valiz taşımadınız? Prenses gibi davranmayın. 3 saat yolu gidip gelmek hem yorucu hem de maddi açıdan kayıp. Bir de maddiyattan mi gelmedin diye laf etmişsiniz. Daha da ayıp. Anlayış sıfır sizin.
Tatlı dille söylemedim, o anlık sinirle direkt saldırdım. Hala daha sinirliyim gerçi de. Böyle ufak gözüken şeyler sevip sevmediğini anlamak için bir ölçü değil mi sizce?
Degil de biraz da kadının nazi niyazi olsa mi ya, çok böyle her şeye her şeye koşturmak da bir yerden sonra adamlar salıyor.Yok yav turuncucum haklı değil. Yolunun üstü olsa, mesafe daha kısa olsa, istanbul olmasa ben de haklı derdim. Ama şu an haksız. Yani trene gidip adapazarına gitmek en mantıklısı ve incileri dökülmez bunu yapınca.
Degil de biraz da kadının nazi niyazi olsa mi ya, çok böyle her şeye her şeye koşturmak da bir yerden sonra adamlar salıyor.
Kendi adıma esim teklif eder, ben kabul etmem, deli misin divane misin gelirim derim, ama teklif etmesi de hosuma gider.
Yeri gelir benim çıkacağım saatte kapımda biter.
Öğrenciyken sırf biraz göreyim diye okul çıkışlarıma gelirdi, alakasiz mesafelerden.
Daha gençler belliki, bu kadar erken bitmesin bunlar:)
Ama inaninki kim olsa yapmaz.Ben onun için fedakarlık yapıyorum, onun yanına gidebilmek için maddi manevi zorluk yaşıyorum ama o napıyo gelip gitmeye üşeniyor.
Çok çok haklısınız ben hak verdim size, eşimle sevgiliyken adana dan arabayla gelip beni İzmir den alıp antalyaya tatile gittiğimizi bilirim. Otobuse, uçapa atla git orda buluşuruz demedi ama ben de hiçbişi talep etmedim tamamen kendi düşüncesi. Böyle seyler kavgayla olmaz kendi düşünecek kesinlikle ve Bi yaptırımı olmalı, mesela Bi daha yanına gitmeyin o gelsinValla onu da dedim, benzini düşündüğün için gelmiyorsun dimi dedim üstüne gittim bayaİç anadolu bölgesinde bi şehre gidicektik. Şehir ismi vermiyim şimdi:) Ben de onun yanına gitmek için uçak biletine para veriyorum, para mevzusuna hiç girmeyelim bence:)
O zaman eşimin dışardaki adamdan ne farkı var zamanını benim için harcamayacaksaAma inaninki kim olsa yapmaz.
Ben esimi hayatta gidip almam tren var otobus var yani imkan var. Bu zamanda hersey cok degerli neden vaktini öyle degerlendirsin? Siz zaten gidebilirsiniz imkan var.. bence bosuna alinganlik yapiyorsunuz ..
Yilbasini beraber geciriyorsunuz, bundan daha güzel ne olabilir? Gereksiz vakit harcamak var bide gerekli..O zaman eşimin dışardaki adamdan ne farkı var zamanını benim için harcamayacaksa
1,5 saat sevgilisiyle araba yolculuğu yapacak bunun tadi da farklı ayrıca yaşattığı değerlilik hissi de. İmkani olmaz anlarım da bana göre yaptığı odunluk, insanlar birbiri için emek harcadıkça ilişki olur yoksa ne farkı kalıyo dışardaki adamdan. Kız zaten onun için gidiyo orayaYilbasini beraber geciriyorsunuz, bundan daha güzel ne olabilir? Gereksiz vakit harcamak var bide gerekli..
Arabayla 1.5 saat sizi gelip alip bir de 1.5 saat geri dönüs biraz zaman kaybi.. o an daha mantikli birseyler yapabilir..
Bu kibarlık değil ki hamallık.Biraz kibarlık beklemiştim sadece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?