Erkeğe karşı ilk adımı atsam gözünde basit kadın olur muyum?

Buse1686

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2017
323
70
103
32
3 aydır bakıştığım biri var onun çalıştığı yerde karşılaşmıştık birbirimizi her gördüğümüzde bakıyoruz gözlerini benden ayırmıyor. 2 hafta önce bişey oldu istersen yardım edebilirim dedi bende hayır kendim hallederim dedim o an ki heyecanla. Adamın benden hoşlandığına eminim ama yanıma gelemez çalıştığı ortamdan dolayı. Bu durumda benim mi bi bahane ile gitmem lazım? İnstagramdan yazsam çok mu ayıp olur? Yada instagramdan yazmak yerine yanına bi bahaneyle gitsem?

Şu zamanda bakışma mı kaldı? Eskiden sosyal medya yoktu cep telefonu yoktu bakışarak hallediyordu insanlar da şimdi istese elli yerden ulaşır. Sizin aklınıza geldiği gibi onun aklına gelirdi Instagram. İsteyen söyler arkadaşlar bakışma fln bunlara anlam yüklemeyin. Geçti o devir 😄

108FE2A9-8321-4170-B58B-2B73EAD5FE23.webp

Böyle konuları görünce aklıma bu tweet geliyor.

3 aydır bakıştığım biri var onun çalıştığı yerde karşılaşmıştık birbirimizi her gördüğümüzde bakıyoruz gözlerini benden ayırmıyor. 2 hafta önce bişey oldu istersen yardım edebilirim dedi bende hayır kendim hallederim dedim o an ki heyecanla. Adamın benden hoşlandığına eminim ama yanıma gelemez çalıştığı ortamdan dolayı. Bu durumda benim mi bi bahane ile gitmem lazım? İnstagramdan yazsam çok mu ayıp olur? Yada instagramdan yazmak yerine yanına bi bahaneyle gitsem?
Türk erkeğinin %70 - 80 ilk adım kadından gelince basit gözüyle bakıyor🤷

Eki Görüntüle 3321693
Böyle konuları görünce aklıma bu tweet geliyor.
Gerçekten düşününce öyle 😂 peygamberden 15 yaş büyük. Evlilikleri yaklaşık 25 sene sürüyor ve bu evlilikleri esnasında ikinci kadın olmuyor. Gerçekten iyi sevilmiş kadın🥺 (Peygamberin birçok evliliği var ve hepsi Hz Hatice öldükten sonra)
Sanırım gerçekten tek.

anlattıklarından ben bu adamın senden hoşlandığı sonucuna varmadım
sadece bakışma ve yardım teklifi var elimizde şimdilik
bişileri bahane ederek iş yerine gidebilirsin ama açılmanı falan tavsiye etmem
kadın sinyal verir erkek bu sinyali algılar ve gerekli hamleyi yapar
bu işler böyledir
reelde görüşme imkanı olan kişilerin instagramdan yazmasını adım atmasını gereksiz buluyorum
sinyal verecek bi hareket yapabilirsin ama asla adım atma
bazı adamlar hoşlansa bile kadından bi işaret gelmediği sürece adım atmıyor böyle modeller de var

Ona bir kez bakışınızı yakaladıysa, acaba gene mi bana bakıyor diye diye bu durum bir kısır döngüye girmiş olabilir. Yani bu bakışmanın nedeni hoşlanmak değil de, egosu okşanmış bir erkeğin merak duygusu da olabilir.
Bir beğeni olsa değil iş yeri, baba eviniz olsa bacadan girer bir yolunu bulurdu iletişim kurmanın. Kaldı ki iletişimin en kolay halinin yaşandığı bu çağda.
Belki onun kafa sesi de şu şekildedir.
"Niye bakıyor yahu bu kadın bana sürekli? Kesin hoşlandı benden. Al gene bakıyor. Bakacak tabii bulmuş benim gibi adamı. Ay çok eğlenceli, dur bakayım, hah gene bakıyor. Çok yakışıklıyım lan ben."

Bence çok da bakışmayın, hayatınıza yönelin. Biz yanılıyorsak, o size açılır. Hem ne diyeceksiniz açılıp?
Bu kadar bakışmak yeter, artık görüşelim falan mı? Yapmayın.

anlattıklarından ben bu adamın senden hoşlandığı sonucuna varmadım
sadece bakışma ve yardım teklifi var elimizde şimdilik
bişileri bahane ederek iş yerine gidebilirsin ama açılmanı falan tavsiye etmem
kadın sinyal verir erkek bu sinyali algılar ve gerekli hamleyi yapar
bu işler böyledir
reelde görüşme imkanı olan kişilerin instagramdan yazmasını adım atmasını gereksiz buluyorum
sinyal verecek bi hareket yapabilirsin ama asla adım atma
bazı adamlar hoşlansa bile kadından bi işaret gelmediği sürece adım atmıyor böyle modeller de var
Adam benden hoşlanıyor buna eminim ama yanıma gelemez onun çalıştığı yerde bakışıyoruz. O gelemediği için ben mi gitsem bilemedim hayatımda ilk kez birinden hoşlandım o yüzden aklımdan çıkmıyor

Hayatım hoşlandığına eminsinde,bence yanılıyorsun .İlk bakışmadan sonra hemen sosyal medyanı bulur ekler açılırdı .
3 ay hangi erkek bakışmakla yetinir yahu. Tabi evli,ya da sevgilisi yoksa .
Yani ekledikten sonra hayal kırıklığına da uğrayabilirsin ..
İnstagram hesabımı bilmiyor çünkü onun çalıştığı ortamda bakışıyoruz ve beni orda tanıyan kimse yok. Peki diyelim ki hoşlandığına %100 eminiz yine de ilk adımı atmam basit mi kaçar

Ona bir kez bakışınızı yakaladıysa, acaba gene mi bana bakıyor diye diye bu durum bir kısır döngüye girmiş olabilir. Yani bu bakışmanın nedeni hoşlanmak değil de, egosu okşanmış bir erkeğin merak duygusu da olabilir.
Bir beğeni olsa değil iş yeri, baba eviniz olsa bacadan girer bir yolunu bulurdu iletişim kurmanın. Kaldı ki iletişimin en kolay halinin yaşandığı bu çağda.
Belki onun kafa sesi de şu şekildedir.
"Niye bakıyor yahu bu kadın bana sürekli? Kesin hoşlandı benden. Al gene bakıyor. Bakacak tabii bulmuş benim gibi adamı. Ay çok eğlenceli, dur bakayım, hah gene bakıyor. Çok yakışıklıyım lan ben."

Bence çok da bakışmayın, hayatınıza yönelin. Biz yanılıyorsak, o size açılır. Hem ne diyeceksiniz açılıp?
Bu kadar bakışmak yeter, artık görüşelim falan mı? Yapmayın.
Aslında daha önce fırsat bulup yanıma gelmişti ama ben aşırı derecede heyecanlandım heyecandan geri teptim hayır dedim sonra bakışmaya devam ettik gözlerini benden alamıyor hiç hep bakıyor ben ne tarafa yönelsem oda o tarafa bakıyor

Back
X