- Konu Sahibi MeLeZGuZeL
-
hediyeler çok güzel bendenden örnek olsun.
geçen sene yapmıştım.365 tane kalp kesmiştim içlerine güzel sözler yazmıştım.
güzel bir kutuya koymuştum.Kalplerin üstüne de nazar boncuğu yapıştırdım.
ama veremedim o ayrı hala saklarım çünkü çok emek verdim.
istersenizde resim ekleyebilirim.
birde kendisi iç mimardı çizimlerinde ve toplantılarında kullansın diye kalem aldım.orjinal
şık bir kutuda ama tabi onu da veremedim.
kulakları çınlasın ihşallah o kişinin ben bunları yazarken.
aklıma gelirse yine yazarım..
bu anahtarlik cokk hosuma gitti kizlar.. digital resimcercevesi anahlatlik icin Eki Görüntüle 313797 Eki Görüntüle 313799 boylece sevdigimiz hep bizi gorur anilar tazelenir
kizlar sevgililer gunu icin cok romantik bisiEki Görüntüle 313815 Eki Görüntüle 313814 o buz gibi havada romantigin icimizi isitabilecegi an
Fikirler cok hoş, özellikli romantik olanlar. Benim esiminhosuna gider mı bilmiyorum. İlk defa yılbaşında birlikteyiz bu arada. Dışlarda giyebilecegi bir esofman takım alayim diyorum. O yokken seçebilir miyim acaba?
Tatlımmm güzel fikirlerin için teşekkür ederimmmO fenerlerin düz olanından aldım ben de canım 4 tane ama hava çok rüzgarlı olduğu için
henüz kullanma fırsatı bulamadımGüzel bir havada akşam sahilde yapmayı planlıyorum, eminim çok hoşuna gidecek
Beğenmene sevindim canım senin de paylaşmak istediğin fikirler olursa yazabilirsin
Adidas ta güzel eşofman takımları vardı canım, birkaçı da indirimdeydi bakmanı öneririm.
Eğer fanatikse eşin takımının eşofmanını da alabilirsin. İnternet sitesinden de seçebilirsin
fırsat bulamıyorsan
Tatlımmm güzel fikirlerin için teşekkür ederimmmO fenerlerin düz olanından aldım ben de canım 4 tane ama hava çok rüzgarlı olduğu için
henüz kullanma fırsatı bulamadımGüzel bir havada akşam sahilde yapmayı planlıyorum, eminim çok hoşuna gidecek
Beğenmene sevindim canım senin de paylaşmak istediğin fikirler olursa yazabilirsin
Adidas ta güzel eşofman takımları vardı canım, birkaçı da indirimdeydi bakmanı öneririm.
Eğer fanatikse eşin takımının eşofmanını da alabilirsin. İnternet sitesinden de seçebilirsin
fırsat bulamıyorsan
ya canim ben hic denemedim aslinda bu fenerleri.. bizim burda yilbasi gecesinde genelde kullanirlar ve kar soguk olmasina ragmen ucar.. bende dusundum acaba sevgililer gununde boyle bisimi yapsam hatta siparis ettim bile cok hosuma gidiyoama ins sevgililer gununde ruzgar olmazda sag saglim ucururuz
ben cokk severim askima hediyeler almak ve bazen degisik bazen klasik hediyeler alirim.. bu topik tam bana gore tatlim tsk ederim actigin icin,, aklima geldikce hosuma gittikce paylasirim
Ben esime kol düğmesi ve cüzdan aldım bugüne kadar özel olarak, bir de palto. Onun dısında zaten her şey Nisan zamanında alınmıştı tarafimdan, cok özel kol saati de almıştım. Her gün takar. Kol düğmesi, saat ve kalem bence en özel hediyeler. Ben çakmak almak istiyorum ancak esim sahip çıkamaz kaybederesofman en ideali, internettekileri sonra mağazada bulamam. Bir fırsatını bulup mağazaları gezmek lazım..
kızlar söylendi mi bilmiyorum ama bence değer verdiğiniz bir erkeğe alınacak en güzel hediyelerden biri gramofon :107: hem anlamlı hem romantik hem orjinal hem de sizi asla unutturmayacak bi hediye. üstelik çok zarif
kızlar söylendi mi bilmiyorum ama bence değer verdiğiniz bir erkeğe alınacak en güzel hediyelerden biri gramofon :107: hem anlamlı hem romantik hem orjinal hem de sizi asla unutturmayacak bi hediye. üstelik çok zarif
Cok süper bir fikir, tam esime gore. Bursa da nereden bulurum ki gramofonu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?