- Konu Sahibi MeLeZGuZeL
-
Kesinlikle emek vererek yapılan şeyler daha değerli canım katılıyorummmEn etkili hediye sanırım onun için bişeyler yapmakaskerdeyken hediyesinin yanında ördüğüm atkıyı yollamıştım o gün bugündür takıyo hiç çıkarmadı başka renginide yaparmısın diyo bide
bence portresini yaptır yada yap ben yapmıştım çok güzel olmuştu kalıcı en azından
yaa bende askima puzzle kapli resmimizi yaptirmistim ve ona hediye ettim ama begenmediiiyani begendi ama puzzle sevmiyooo sanirim bu puzzle bi erkek kiza alirsa kiz daha cok mutlu olur ben kocisime verdigimde ne gerek var dedii keske almasaydinn ben sevmem puzzle demisti bende dedim ki ona zaten bu sana degil kendime al sakla evlendigimizde verirsin buzdolabima asacam
kara kalem gercekten unutulmayan bisi melezim bence kesin yaptirmalisinbenimde askim nisanlilik donemimizde yaptirmisti bana yatagimin ustune asmistik oda resmimizi adam gelinlik ve damatlikla cizmisdiii cokk hostuu gelinlik giymeden gelin fotom vardii
yaa kocama vermistim ben puzzle kutuya saklamis hala hic cikartipta bozuk yapmiyooBenim erkek arkadaşım da hoşlanmaz sanırım puzzle danRomantik yastık, kupa falan sever kulanılabilir şeyler olduğu için ama
puzzle ı sürekli bozup yapmaya zamanı olmayacağı için, alıp evin bi köşesine atıp eskimeye bırakması gerekeceği için hoşlanmaz
Amaaa karakalem kesinlikle yaptırılacakk tatlımmm, 14 şubatı bekliyorum onun için. Ayrıca şuanda ufak bi mali kriz yaşıyorum, o yüzden
kullanışlı tek bi hediye alabilirim ancakBu tür ek hediyeler azcık birikim yaptıktan sonra
meleziimm canım eklediğin hediye resimleri çok güzel gerçekten.
ben tuttuğu takımın eşofmanını ya da kol düğmesi
düşünüyorum ikisi arasında kararsız kaldım.
hangisini alsam acaba:44:
yaa kocama vermistim ben puzzle kutuya saklamis hala hic cikartipta bozuk yapmiyooama benimki puzzle miknatizli oldugu icin ona sakla demistim evimize girdigimizde buzdolabina koyariz yaa anliyorum hayatim insanin icinden bi cok seyler geciyo ama bazen biraz beklemek lazim umarim hal edersin ve sevdigine en guzel karakalemde cizersin resminizi
Daha önce birkaç kez forumda yazmıştım ama buraya da yazıyım içimden geldi size de fikir olsun. Benim erkek arkadaşıma aldıklarım:
1) Deniz kabuklu bir kutu aldım (denizi çok sever) aşağıdakinden daha büyük bir kutuydu. Bunun içine küçük hediyeler koydum, tahta masa takvimi, kalem, küçük içinde resmim olan çerçeve, küçük biblolar falan. Erkek arkadaşım da çok seviyor. İlerde evimizde aksesuar olarak kullanacağım(maliyeti:50 tl civarıydı)
2) Kutuyla da uyum sağlar diye maket gemi aldım o da çok şıktı. (45 TL)
3) En sevdiğimiz hediyem bir çocuk masal kitabı aldım. Aşağıda onun da resmini koydum. Onların kafalarına bizim resimlerimizi yapıştırdım. Öyle komik ve şeker birşey oldu ki. Bakıp bakıp gülüyoruz(20 TL)
4) En son olarak ta çok beğendiği BMW model arabanın oyuncakçıdan orta boy maketi mi diyeyim oyuncak arabası mı diyeyim onu almıştım üstüne de notlar yazmıştım. (50 TL)
5) Ona atkı bere takımı örmüştüm.
Ucuz maliyetlerle orjinal hediyeler almayı daha çok seviyorum o yüzden klasik hediyeler bana çok sıradan geliyor.
Onun bana aldığı en güzel hediyeler ise,
1) Radyolu kalpli yastik bayılıyorum yatmadan önce ondan müzik dinleyerek uyumak süper bir şey...
2) İsminin yazılı olduğu ahşap anahtarlık, onunkinde de benim ismim yazıyor.
Tatlım fikirler içinnn çokkk teşekkür ederimmmm
Özellikle radyolu yastığa bayıldımmmm nerden bulunur ki o ?
Ve atkı bere takımımız sabah 6'da bitti. Üzerine de bir not yazıp uyudum, ancak uyanabildim. :))))
"Minik patilerim seni ısıtana kadar bunlarla idare et babacığım."
Bende doğum gününde sevgili kitabından kitap hazırlamıştım.Çok şaşırmıştı.* Sevgili kitabı(aşkım bana yaptırmıştı çok eğlendik okurken )
Eki Görüntüle 313395
* Kişiye özel hediyeler
Eki Görüntüle 313399
Eki Görüntüle 313400
Eki Görüntüle 313401
Eki Görüntüle 313402 Eki Görüntüle 313403
Eki Görüntüle 313404 Eki Görüntüle 313405
Eki Görüntüle 313406 ...Eki Görüntüle 313407
Eki Görüntüle 313408 ...Eki Görüntüle 313409 ...Eki Görüntüle 313410
Eki Görüntüle 313411
Bende doğum gününde sevgili kitabından kitap hazırlamıştım.Çok şaşırmıştı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?