Erkeğe ne hediye alınır ki :)

Eeee kızlar nerdesinizzzz???:26::26::26:
Şurda kaç güncük kaldııı ki,, herkes aldı mı hediyesini yoksammmm

ya ben cüzdan almayı düşünüyorum ama nerden alsam nasıl bişi alsam bulamadm fikir verebilir msiniz

ya ben cüzdan almayı düşünüyorum ama nerden alsam nasıl bişi alsam bulamadm fikir verebilir msiniz

Öncelikle erkek arkadaşın klasik mi yoksa spor cüzdan mı sever tatlım?
Eğer klasik seviyorsa ben Polo dan çok şık bir cüzdan almıştım erkek
arkadaşıma, Polo nun cüzdanları çok şıktırr

Spor istersen Adidas ın deri modellerine bakmanı öneririrm

benim hediye seçimim kolay oldu..şöyle oldu benimki arkadaşında uzaktan kumandalı helikopter görmüş beğenmiş bir kaç ay önce.bunu bana anlattı bulalım alalım dedim ama pahalıymış felan dedi bizi aşar boşver dedi :) sonra bakındım ama bulamamıştım.ama şimdi bu hafta buldum ve aldım. bulamasaydım da şöyle bi fikrim vardı..bunu da başka bi zaman yaptıracağım anlatayım
onun yatağının üstünde iki yastık duruyo o yastıklara kılıf yaptıracaktım birinde kırmızı kalbin yarısı diğerinde diğer yarısı yanyana kalp bütünleşiyo ayrıca birinde onun birinde benim baş harflerimiz yazacak bu şekilde güzel bi dizayn yapıp bunu yaptıracaktım bi fikir olsun sizlerede.

Son düzenleme:

şu an ki cüzdanı adidasın normal kumaş gibi olanlarından biraz eskimiş gibi ama o yüzden almak istiyorum adidasın deri cüzdanı fikri çok iyi canım bakıcam internette bulablr mym acaba

Sevindim canım senin adına. Kendi beğendikleri bişeyi almak daha güzel oluyor tabi.
Yastığı 2 sene önce yaptırmıştım ben şu şekilde:

şu an ki cüzdanı adidasın normal kumaş gibi olanlarından biraz eskimiş gibi ama o yüzden almak istiyorum adidasın deri cüzdanı fikri çok iyi canım bakıcam internette bulablr mym acaba

Bu modeli çok beğendim ben. İnternette bulabileceğini düşünüyorum

erkekten erkege degısır.
mesela gıyım alınabılır saat alınabılır yada masasına bısı

ben koldugmesı kravat mendıl takımı almıstım ılk hedıyem hem romatık hem şık

yok ucuz olsun dersen kupa cay kupası ama cok romantık seyler var kalplı falan

yada boxer tercıh ederım...

saat sewısa saat yada parfumde super olur

kızlar eşime 365 seni seviyorum kavanozu yapmayı planlıyorum ama okadar güzel söz bulamayabilirim,kk hatunlarına sorayım olsa olsa onlar yardımcı olur dedim yardımcı olursanız sevinirim

kızlar ben isimli kol düğmesi yaptırmak istiyorum ankarada nerde yaptırabilirim fiyatı cok pahalı olmayacak bildiğiniz yer varmı?

oooo ben sevgilime okadar çok şey aldım kı yazıyım buraya belkı sızede fıkır olur ama öyle yılbaşı. dogum günü vs değıl
ben ıcımden geldıkce alıyorum

-saat aldım (çok klasık ama hıç çıkarmıyor böcegım :) )

-kazak. hırka. ayakkabı. eşofman takımı.

-(eğer sızın sevgılınızde futbolla ılgılenıyorsa benım kı gıbı) krampon. krampon çantası. halı saha ıçın büyük adıdas çanta

-mp4

-beraber çekındığımız bütün resımlerımızı bastırdım ve bı albume koydum (en son resıme de: senı çok sevıyorum sabrımı çeken sabırlı adam yazmıştım

-yıne üstünde bı fotomuz olan zıppo yaptırdım

-günlük tuttum onun ıçın ona kızdığım zaman söyleyemedıklerımı yazmıstım ıçımı dökmüstüm ıyı gelıyor

-gs taraftarları ıçın ne var ne yok hepsını aldım

parfüm. bakım setı vs onları hıç saymıyorum bıle hepsını aldım

hatta şöyle bı durum var dogum gunum ıcın öyel bırseyler yapıyordu farkındaydım dogum günümde bıle ona hedıye aldım !
T-shırte baskı yaptırmıstım kalp vardı ısımlerımız felan altınada
;Ben en güzel hedıyemı annenden aldım :) yazdırmıstım

Şımdı kızlar soruyorum sıze ben daha ne alabılırım kı bu adama :26:
daha güzel daha değışık bırşey olsun ıstıyorum
şuan kıtap yazıyorum onun ıcın ama mayısda dogum günü var ozaman vermeye düsünüyorum zaten anca yetışır.

Güzel fıkırlerınızı beklıyorum takıp edıcem burayı

oh masallah ceyizi tamam enistenin

ben dogum gününe 365 gün msj kutusu yaptim.

ve kol dügmesi, kravat kemer gömlek takimi ariyorum öylesine hediye etmek icin ama bulamiyorum bu sayfada gördüm isimli filan cok hosuma gitti

bence erkege yapilabilecek herseyi yapmissin cnm ama aklima bisey gelirse söylerim

Canım ben de senin gibi hediye fikirlerinin hepsini tükettim malesef
Şimdi özel günlerde kurabiye-kek buketi, meyve sepeti falan gönderiyorum
Hem zaten işyerinde olduğu için daha makbule geçiyor

Canım isimli istersen netten falan yaptırarak takımı kendin oluşturman gerekir.
Ama set olarak alıcam dersen Kiğılı da, Boyner de falan çok hoş setler bulabilirsin

Ay sonunda erkek arkadaşım terfi alacak. Ofis ürünlerine baktım işyerinde kullanabileceği şık bir şey bulurum diye ama içime sinmedi hiç biri
Ben de iş arkadaşlarının talebi üzerine meyve sepeti yollamaya karar verdim

Şunlardan biri olur sanırım

cnm ben yurt disindayim burdan türkiyeye siparis versem olur mu??

özel bisey olsun istiyorum klasik giyinmeyi cok sever onun icin kol dügmesi almayi düsündüm

cnm ben yurt disindayim burdan türkiyeye siparis versem olur mu??

özel bisey olsun istiyorum klasik giyinmeyi cok sever onun icin kol dügmesi almayi düsündüm

Hmmm o konuda fikrim yok canım malesef.
Alışveriş sitelerine mail atarsan yurtdışına gönderim olup olmadığını öğrenebilirsin

Çok harika düşünmüşsün canım, ben de sevgililer günü hediyesi olarak meyve sepeti yollamıştım nişanlıma, bayıldı valla. Hem çok ilginç, hem de çok lezzetli bi hediye :)) Ben paylaştığın fotoğraftan üzerinde seni seviyorum yazanını göndermiştim, o çok hoş

Eklentiler

• $lovetessy_1.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 233
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…