- 13 Nisan 2011
- 3.665
- 251
- 173
- 37
- Konu Sahibi MeLeZGuZeL
-
sevgilin türkiyede sanirim allah kavustursun
Kızlar, nasıl çoğunuzun hoşuna hediye olarak bir isviçre çakısı hoşuna gitmez, bizim sevdiğimiz cicili bicili romantik şeyler de çoğu erkeğin aslında hoşuna gitmiyor. Ne alırsanız alın, kendinize göre değil ona göre düşünün. Gemilerden mi hoşlanıyor, gemi maketi alın, uçak mı seviyor uçak maketi alıp üstüne isminizi yazın, GS hayranı mı GS forması alın. Her erkeğin böyle özel ilgi alanları var, erkeğinizin özel ilgi alanına göre hediyeler seçmek onu daha mutlu edecektir. Bir de erkekler genelde teknolojik, ilginç ve komik ürünler seviyor. İlginç hediye siteleri de size erkeklerin sevebileceği ilginç ve komik ürünler konusunda fikir verebilir.
Nerdesiniz kızlarrrrrr topiğimizi çok boş bırakmışızzz olmaz ki amaaa
Kasımın başı erkek arkadaşımla 4. yıldönümümüz,sonu doğum günüŞimdiden ne alsam telaşına düştüm
Ayrıca beyimiz kasımda askere gideceği için kendisiyle de götürebileceği bir şeyler almak istiyorum. Bana yardımcı
olur musunuzzzz
Eeee bir oduncuktan da başka fikir gelmezdi zatenBence içlik al, böyle hıyarlı babanın giyindiği yün olandan.. Askerde işine çok yarar
kızlar ekmde bnmde sevgilmn doğum günü. aslında cüzdanlı seti beğendim ama nerelerden bulabilirm okuduğum şehrde küçük şehrlerden
her sene öncesnden alırdım ama bu ay alma diye diretiyor... maddi anlamada sıkışık olduğumuzdan
ben son anda almaya karar verdm...
gömlek pantolon alırım diye hesaplıyordum. o yüzden son günlere bırakmıştım...
daha önceki hediyelerim ise
zippo
ayakkabı
saat
kazak
parfüm
alıcak bir şeym kalmadı forma alıcaktım geçen gün almış kendine...
bir üst alayım daha sonra eksiği neyse alırım diyorum
Eeee bir oduncuktan da başka fikir gelmezdi zatenİçliği sana giydircem ben yavrum
Tatlım 14şubatta, yılbaşında falan kiğılı, damat, sarar gibi markalar böyle setler yaparlar ama şuanda bulabilir misin emin değilim:44:
İnternetten sipariş verebilirsin ama. Hatta kişiye özel, baş harfli vs setler oluşturabileceğin siteler de var
Gömlek pantolon da gayet iyi bir fikirBen malesef bütün alternatifleri tükettimm
Eeee bir oduncuktan da başka fikir gelmezdi zatenİçliği sana giydircem ben yavrum
Tatlım 14şubatta, yılbaşında falan kiğılı, damat, sarar gibi markalar böyle setler yaparlar ama şuanda bulabilir misin emin değilim:44:
İnternetten sipariş verebilirsin ama. Hatta kişiye özel, baş harfli vs setler oluşturabileceğin siteler de var
Gömlek pantolon da gayet iyi bir fikirBen malesef bütün alternatifleri tükettimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?