Erkeğe ne hediye alınır ki :)

Kızlar, nasıl çoğunuzun hoşuna hediye olarak bir isviçre çakısı hoşuna gitmez, bizim sevdiğimiz cicili bicili romantik şeyler de çoğu erkeğin aslında hoşuna gitmiyor. Ne alırsanız alın, kendinize göre değil ona göre düşünün. Gemilerden mi hoşlanıyor, gemi maketi alın, uçak mı seviyor uçak maketi alıp üstüne isminizi yazın, GS hayranı mı GS forması alın. Her erkeğin böyle özel ilgi alanları var, erkeğinizin özel ilgi alanına göre hediyeler seçmek onu daha mutlu edecektir. Bir de erkekler genelde teknolojik, ilginç ve komik ürünler seviyor. İlginç hediye siteleri de size erkeklerin sevebileceği ilginç ve komik ürünler konusunda fikir verebilir.

Canim cok haklisin ya. Benim erkeğimde ona aldığım hediyeleri cok beğenmiyor. ---cok zor beğenir kendileri..
Ben yurtdışında kaldığım icin fb ürünleri almam imkansız. Ama iyi fikir verdin askim gemilere cok ilgisi vardır.. Ona bı daha hediye alçağımda öyle bisi olabilir..

Bu konuya bayildim Kouyu Acan arkadasa ve firkilerini paylasanlara cok cok tsk ederim....

Kızlar benim de fikre ihtiyacım var. Bugüne kadar ben pek romantik bir hediye hazırlayamadım. Nişanlım benim için hep güzel şeyler yaptı. 18 Temmuz'da yıl dönümümüz var bu kz bende farklı bişey yapmak istiyorum.
Daha önce baş harflerimizin olduğu kol düğmesi aldım. Trabzonsporlu olduğu için taraftar ürünlerinden aldım.
Ts club den ikimize t-shirt aldım. Önünde bu kalp senin için 61 kere yazıyor hatta balayımızda italya'da giyeceğiz :)
Tazmanya canavarını çok sever. Elinde you are my dream yazan bir kalp olan tazmanya aldım.
Onun için kurabiyeler yaptırdım. Yine ts forması şeklinde ve gelin damat şekillerinde.
Sizce yıl dönümü için ne yapabilirim :/
Az önce digtital çerçeveli anahtarlık siparişi verdim. Bu arada elektronik çok sever :)

bu konu süper olmuş açan arkadaşa teşekkürler.benim de yardıma ihtiyacım var.alacağım hediyeyi biliyorum eşim kumandalı helikopterlere,benzinli arabalara(oyuncak) bayılıyor.gecen günlerde migrosta 200 küsürlüktü galiba bi helikopter 90 liraydı o gün dikkatimi cekmedi, gecen gün gittim baktım ama bulamadım.uygun fiyata nerden bulabilirim.alışveriş siteleri de olabilir,avmlerde olabilir.nerelerde satılır başka? alan gören bilen arkadaş varsa yazsın lütfen ..

Arkadaşlar Merhaba

Bende hep eşime hatırası olan hediyeler vermekten hoşlanırım.İnternette araştırma yapıyordum eski fotoğraflardan bir albüm hazırlamayı düşünüyordum.Facebook'ta bir yarışma var evinizdeki eski Philips radyonuz, televizyonunuz falan varsa katılabiliyorsunuz. Benim çok hoşuma gitti: Facebook'ta Philips ile Geçmişe Yolculuk | Facebook sizde bir bakın derim.

Kol düğmesi gümüş ya da altın alınmasa ayıp olur mu alınan kişiye? Yani 30-40 liralık bir şey almaktansa başka bir şey mi almalı ne dersinizz?

Nerdesiniz kızlarrrrrr topiğimizi çok boş bırakmışızzz olmaz ki amaaa

Kasımın başı erkek arkadaşımla 4. yıldönümümüz,sonu doğum günü Şimdiden ne alsam telaşına düştüm
Ayrıca beyimiz kasımda askere gideceği için kendisiyle de götürebileceği bir şeyler almak istiyorum. Bana yardımcı
olur musunuzzzz

Bence içlik al, böyle hıyarlı babanın giyindiği yün olandan.. Askerde işine çok yarar

kızlar ekmde bnmde sevgilmn doğum günü. aslında cüzdanlı seti beğendim ama nerelerden bulabilirm okuduğum şehrde küçük şehrlerden
her sene öncesnden alırdım ama bu ay alma diye diretiyor... maddi anlamada sıkışık olduğumuzdan
ben son anda almaya karar verdm...
gömlek pantolon alırım diye hesaplıyordum. o yüzden son günlere bırakmıştım...
daha önceki hediyelerim ise
zippo
ayakkabı
saat
kazak
parfüm
alıcak bir şeym kalmadı forma alıcaktım geçen gün almış kendine...
bir üst alayım daha sonra eksiği neyse alırım diyorum

Son düzenleme:
Bence içlik al, böyle hıyarlı babanın giyindiği yün olandan.. Askerde işine çok yarar
Eeee bir oduncuktan da başka fikir gelmezdi zaten İçliği sana giydircem ben yavrum

Tatlım 14şubatta, yılbaşında falan kiğılı, damat, sarar gibi markalar böyle setler yaparlar ama şuanda bulabilir misin emin değilim:44:
İnternetten sipariş verebilirsin ama. Hatta kişiye özel, baş harfli vs setler oluşturabileceğin siteler de var
Gömlek pantolon da gayet iyi bir fikir Ben malesef bütün alternatifleri tükettimm

Ben eniştem için en iyisini düşünüyorum

Önümüz kış ondan yani...

Son düzenleme:

canm bende tüketmek üzereym işte uff... siteleri özelden atabilr msn
kapıda ödeme yapıcam yalnız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…