- Konu Sahibi MeLeZGuZeL
-
Çok harika düşünmüşsün canım, ben de sevgililer günü hediyesi olarak meyve sepeti yollamıştım nişanlıma, bayıldı valla. Hem çok ilginç, hem de çok lezzetli bi hediye :)) Ben paylaştığın fotoğraftan üzerinde seni seviyorum yazanını göndermiştim, o çok hoş
Saol canım beğenmene sevindimmmm,, zevklerimiz aynıymışşşş
Eminim erkek arkadaşım da çok beğenirrr
oh masallah ceyizi tamam enistenin
ben dogum gününe 365 gün msj kutusu yaptim.
ve kol dügmesi, kravat kemer gömlek takimi ariyorum öylesine hediye etmek icin ama bulamiyorum bu sayfada gördüm isimli filan cok hosuma gitti
bence erkege yapilabilecek herseyi yapmissin cnm ama aklima bisey gelirse söylerim
Canım ben de senin gibi hediye fikirlerinin hepsini tükettim malesef
Şimdi özel günlerde kurabiye-kek buketi, meyve sepeti falan gönderiyorum
Hem zaten işyerinde olduğu için daha makbule geçiyor
amaaan canım kek kurabıye gönderemem valla
çok kılo aldı zaten ama meyve sepetı olur bakbuda çok ıyı bır fıkır
Bir ajanda görmüştüm d&rda her sayfasının üst köşesinde anadolu dillerinden sevgi cümleleri filan yazıyo :) Güzel bir hediye olabilir
hanımlar bu hediye seçmek konusunda çok dertliyim çünkü bizimki çok zor beğenir. kendi de o kadar mükemmel hediyeler bulup alır ki özel günlerde hep strese girerim 'geçen sefer bana aldığı hediyenin altında kalıcam' diye. sanki ben erkeğim o kız, öyle titizleniyor.
hediye olarak kıyafet sevmez. bir kere ortak bir arkadaşımız için hediye beğeniyorduk, mavi'ye soktum 'gömlek alalım en iyisi' dedim. 'kıyafetten hediye mi olurmuş, hıh!' dedi burun kıvırdı.
çakmak alacak olsam, sigara kullanmaz.
kupaymış, yastıkmış, çerçeveymiş, bibloymuş ıvır zıvırdan hiç hoşlanmaz.
klasik giynir ama kol saati, kemer, dolmakalem, kravat, parfüm, cüzdan gibi hediyeleri fazlasıyla klişe bulur; 'sevgiliye değil, herkese alınabilecek banko hediyeler' der.
traş makinesi, dijital kamerası, galaxy'si var. bir tek playstation'u yok ama onu alabilecek durumda değilim.
benim sizlere tavsiyem, karşınızdaki kişinin hobilerine ve sevdiği şeylere odaklanın. bu titiz beyefendinin sıkı bir star wars ve lord of the rings fanı olduğunu bildiğimden ilk önce ona film oyuncakları satan bir mağazadan darth vader büstü aldım. görünce delirmişti. şimdi masasının baş köşesinde duruyor.
nostaljik nesnelere olan ilgisini farkettiğimden, beyoğlu'nda bir pasajdan köstekli saat almıştım. ikinci eldi ve bayaa eskiydi. çok sevdi.
kendisinin ağzına pelesenk olmuş bir lafı vardır, yerli yersiz geyik olsun diye yineler durur. 'kartallar yüksekten uçar' diye. bu lafını alıp etamineye işledim. altına da ismini ve soyismini yazdım. sonra da çerçeveletip kendisine verdim. şimdi duvarında duruyor.
bir de lord of the rings hayranı olduğu için kendisine kılıç aldım. ve sanırım en çok sevdiği de bu oldu. ama bayaa bildiğiniz çelik kılıç, yani keskinletirildiğinde kullanılacak bir şey. dekoratif değil. yalnız kılıç seçme işi biraz tecrübe istiyor: kabzası plastik görünümlü olmayacak, metali eğer yer yer paslanmışsa sakın almayın. ispanya'dan gele kılıçlar en iyileridir ama yine de kontrol edin, çeliği kınının içinde çok oynamamalı. cuk diye oturmalı. çin malı olanlardan kaçının.
çok makbule geçer valladedığın gıbı çeyızı tam ama özel günler geldıkçe kafayı yıyorum resmen
kol düğmesı bende düşünüyorum açıkcası ama pek cesaret edemedım
şuan aklımda vıdeo çekmek var
bı klıp hazırlasam dıyorum
ayrı ülkelerdeyız şuan geçıcı bı durum ama ocaktan berı göremedık bırbırımızı
hem burda yaşadığım gezdığım yerlerı çekerım bıraz
hemde benı görmüş olur
çok mu saçma fıkır kızlar ne dersınız :26:
* Sevgili yastıkları
Eki Görüntüle 313352
Eki Görüntüle 313353
Eki Görüntüle 313354
Evrenimmmm güzelimmm ne diyosun kız sennn yetmez olur muu hiççç yeter tabiiiiCimcimelerrrr benimde askımın dogum gunü yaklaşıyor ve onun için küçük hediyeler hazırlıyorum.
Ben yurtdisindayim ve askımda Türkiye'de o gün yanında olamicagim için video güzel bı fikir oldu:)) ama videoyu biraz farklı cekecem. Kendimi 10 ayrı defa çektim kısa kısa ve daha sonra onları birlestirecem. Ve video biraz eğlenceli olsun diyede dansozluk yapacamD
Birde onun için sürpriz hediye hazırlıyorum. Bitane duvar saati buldum böyle farklı ve sade, hem resim hemde not yeri var.
Çok sık bir kalem aldım. (artık bu kalemi kullanır)
USB'li küçük pervane aldım ( onumuz yaz biraz serinlemesi iyi olur)
İki tane şirinleri anımsatan mantar seklinde mum aldım.
Digital resimi küçük anahtarlik aldım (bizim bütün resimlerimizi koydum)
Askim gözlük kullandığı için ona birde gözlük temizleme ıslak mendil aldım.
Askim masajı çok sever beraberken hep sırtını masaj yaparım ve kasirim bu yüzdende komikliğine banyo fırçası aldımD
Birde iki tane Boxer/kilot alcam. :))
Baskada aklıma gelmiyo bunlar yetermi sizce ???
acaba bu yastıkları nerden bulabiliriz kii :) çok tatlılar :)
Evrenimmmm güzelimmm ne diyosun kız sennn yetmez olur muu hiççç yeter tabiiii
Dansözlük başlı başına bi hediye zaten kocanın gözüdiğer hediyeleri görmez bilee
Hem sen seviyosun hediye almayı, çok geçmeden yine yaparsın bişeyler
Hediyeleri koyduğun kutuyu ruj sürüp öptüğün kapli kağıtlarla doldur bence. Hem çok romantik olur hemde
hediyen yolda sarsılıp bozulmaz tatlım
Eki Görüntüle 388765
Ay canim yaa hiç aklıma gelmedi bu ruj öpücüğü. Hediyeleri bu hafta yolladim bakalım ins beğenir:))
Hediye almayı cokkk seviyorum. Ve yazın turkiyeye gittiğimde ona alacağım hediyeyi şimdiden dusunuyorum:))
evrenim sen türkiyede degilmisin cnm :26:
Yok canim benim ben Danimarka da yasıyorum:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?