Erkeğe ne hediye alınır ki :)

bende sevgililer gününde akşam dilek balonu ucurmuştum s.s yazıp altında bir aparatı var yanıyor ve uçup kayboluyor 4 yıl oldu 4 tane uçurmuştum o yüzden o da camdan grmştü çok beğnmşti:)

Saol canım beğenmene sevindimmmm,, zevklerimiz aynıymışşşş
Eminim erkek arkadaşım da çok beğenirrr

çok makbule geçer valla dedığın gıbı çeyızı tam ama özel günler geldıkçe kafayı yıyorum resmen
kol düğmesı bende düşünüyorum açıkcası ama pek cesaret edemedım
şuan aklımda vıdeo çekmek var
bı klıp hazırlasam dıyorum
ayrı ülkelerdeyız şuan geçıcı bı durum ama ocaktan berı göremedık bırbırımızı
hem burda yaşadığım gezdığım yerlerı çekerım bıraz
hemde benı görmüş olur

çok mu saçma fıkır kızlar ne dersınız :26:

hanımlar bu hediye seçmek konusunda çok dertliyim çünkü bizimki çok zor beğenir. kendi de o kadar mükemmel hediyeler bulup alır ki özel günlerde hep strese girerim 'geçen sefer bana aldığı hediyenin altında kalıcam' diye. sanki ben erkeğim o kız, öyle titizleniyor.

hediye olarak kıyafet sevmez. bir kere ortak bir arkadaşımız için hediye beğeniyorduk, mavi'ye soktum 'gömlek alalım en iyisi' dedim. 'kıyafetten hediye mi olurmuş, hıh!' dedi burun kıvırdı.

çakmak alacak olsam, sigara kullanmaz.

kupaymış, yastıkmış, çerçeveymiş, bibloymuş ıvır zıvırdan hiç hoşlanmaz.

klasik giynir ama kol saati, kemer, dolmakalem, kravat, parfüm, cüzdan gibi hediyeleri fazlasıyla klişe bulur; 'sevgiliye değil, herkese alınabilecek banko hediyeler' der.

traş makinesi, dijital kamerası, galaxy'si var. bir tek playstation'u yok ama onu alabilecek durumda değilim.

benim sizlere tavsiyem, karşınızdaki kişinin hobilerine ve sevdiği şeylere odaklanın. bu titiz beyefendinin sıkı bir star wars ve lord of the rings fanı olduğunu bildiğimden ilk önce ona film oyuncakları satan bir mağazadan darth vader büstü aldım. görünce delirmişti. şimdi masasının baş köşesinde duruyor.

nostaljik nesnelere olan ilgisini farkettiğimden, beyoğlu'nda bir pasajdan köstekli saat almıştım. ikinci eldi ve bayaa eskiydi. çok sevdi.

kendisinin ağzına pelesenk olmuş bir lafı vardır, yerli yersiz geyik olsun diye yineler durur. 'kartallar yüksekten uçar' diye. bu lafını alıp etamineye işledim. altına da ismini ve soyismini yazdım. sonra da çerçeveletip kendisine verdim. şimdi duvarında duruyor.

bir de lord of the rings hayranı olduğu için kendisine kılıç aldım. ve sanırım en çok sevdiği de bu oldu. ama bayaa bildiğiniz çelik kılıç, yani keskinletirildiğinde kullanılacak bir şey. dekoratif değil. yalnız kılıç seçme işi biraz tecrübe istiyor: kabzası plastik görünümlü olmayacak, metali eğer yer yer paslanmışsa sakın almayın. ispanya'dan gele kılıçlar en iyileridir ama yine de kontrol edin, çeliği kınının içinde çok oynamamalı. cuk diye oturmalı. çin malı olanlardan kaçının.

Son düzenleme:
Bir ajanda görmüştüm d&rda her sayfasının üst köşesinde anadolu dillerinden sevgi cümleleri filan yazıyo :) Güzel bir hediye olabilir

Bir ajanda görmüştüm d&rda her sayfasının üst köşesinde anadolu dillerinden sevgi cümleleri filan yazıyo :) Güzel bir hediye olabilir

Çok güzelmişşşş görsem alırdımmmm
14 şubatta Sizinkiler ajandası almıştım
ben de erkek arkadaşıma hediyenin yanında, çok
tatlıydııııı Komik karikatürler vardı içinde

Buna çok güldüm valla tatlımmm Benimki de kıyafet gibi kullanışlı şeyleri sever

Hediyelerin çok orjinal ve güzelmişşş beğendimmm. Ben de olabildiğince hobi ve ilgi alanlarına
yönelmeye çalışıyorum hatta sırf bu yüzden milli takım topu veren bir çekilişe katıldım ve aşkıma
milli takım topu kazandım Çok hoşuna gitti, maçımız olunca götürürüm diyip duruyordu ama götüremedi
Taksimde bir pasajda tramvay maketi görmüştüm bi de, bidahaki özel günde onu almayı planlıyorum. :44:

cnm cok güzel bir fikir video cekmek

bende yapicam yaz gelince

cnm hangi ülkedesin sen? okumdak icnmi oradasin?

Kızlar bende geçen sevgililer gününde Marshmallow şekerden şeker hamurlu kurabiyeler hazırladım.Oturdum ellerimle sarma sardım.En sevdiği patatesli börekten yaptım ve tabiki vazgeçilmezi rus salatasından :) Erkekler (en azından benimki) yemekleri seviyor kardeşim! Hediye olarakta birbirimize sürekli beğediğimiz şeyleri alırız ben bu sefer manevi değeri olan bişeyler hazırlamak istedim.Ayakkabı kutusunu kaplayıp güzel bi hediye kutusu haline getirdim içine de geçen hafta onun için çok beğenerek aldığım bereyi koydum. D&R dan üzerinde Dream yazan çok cici mini bi defter almıştım onun her sayfasına Seni Seviyorum.Çünkü; lerle başlayan cümleler yazdım.Yine D&R dan aldığım Not:Seni Seviyorum filminin dvdsini koydum.Büyük Adamların Aşk Mektupları adlı kitap var onu satın aldım tüm mektupları tek tek okuyup beğendiğim yerleri keçeli kalemlerle çizdim.sonra kendim bi mektup yazıp arasına koydum.ve son olarakta en küçük boyundan kırmızı bi resim defteri aldım içine fotoroman gibi kendi fotoğraflarımızı kesip yapıştırarak hikayemizi masal haline getirdim :)
Ağlamıştı şapşalllçok duygusal ve romantiktir saolsun şimdiye kadar aldığı ve alabileceği en güzel hediyeymiş söylediğine göre

Cimcimelerrrr benimde askımın dogum gunü yaklaşıyor ve onun için küçük hediyeler hazırlıyorum.

Ben yurtdisindayim ve askımda Türkiye'de o gün yanında olamicagim için video güzel bı fikir oldu:)) ama videoyu biraz farklı cekecem. Kendimi 10 ayrı defa çektim kısa kısa ve daha sonra onları birlestirecem. Ve video biraz eğlenceli olsun diyede dansozluk yapacamD

Birde onun için sürpriz hediye hazırlıyorum. Bitane duvar saati buldum böyle farklı ve sade, hem resim hemde not yeri var.
Çok sık bir kalem aldım. (artık bu kalemi kullanır)
USB'li küçük pervane aldım ( onumuz yaz biraz serinlemesi iyi olur)
İki tane şirinleri anımsatan mantar seklinde mum aldım.
Digital resimi küçük anahtarlik aldım (bizim bütün resimlerimizi koydum)
Askim gözlük kullandığı için ona birde gözlük temizleme ıslak mendil aldım.
Askim masajı çok sever beraberken hep sırtını masaj yaparım ve kasirim bu yüzdende komikliğine banyo fırçası aldımD
Birde iki tane Boxer/kilot alcam. :))
Baskada aklıma gelmiyo bunlar yetermi sizce ???

Evrenimmmm güzelimmm ne diyosun kız sennn yetmez olur muu hiççç yeter tabiiii
Dansözlük başlı başına bi hediye zaten kocanın gözüdiğer hediyeleri görmez bilee
Hem sen seviyosun hediye almayı, çok geçmeden yine yaparsın bişeyler

Hediyeleri koyduğun kutuyu ruj sürüp öptüğün kapli kağıtlarla doldur bence. Hem çok romantik olur hemde
hediyen yolda sarsılıp bozulmaz tatlım

acaba bu yastıkları nerden bulabiliriz kii :) çok tatlılar :)

Gittigidiyor'da var canım ama ben kendim yaptırdım daha uygun oldu
İnternetten bakarak kalıp çıkardım, baskı yapan bi yerde onu yastığa bastırttım

Ay canim yaa hiç aklıma gelmedi bu ruj öpücüğü. Hediyeleri bu hafta yolladim bakalım ins beğenir:))
Hediye almayı cokkk seviyorum. Ve yazın turkiyeye gittiğimde ona alacağım hediyeyi şimdiden dusunuyorum:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…