Kızdoğrudur wallaha
tırt ben neden asık edicekmişim kendime o kendine aşık etsin beni zaten edene kadar akla karayı seciolar sonra caınımıza okuolar bide onu kendime edene kadar ben mi kendi canıma okuyum hiç cekemem vallaklava: klava: :icecream:kötükedihüso:lepi:
Vajinasini begenmedi hahahaha ay cok guldum buna drmek o kadar cok vajina gormuski hey aallahm ya ne gunlere kaldik ya sabir :))))
konuya donersek kimseyi asik etmek icin ugrasmadim cokta scma geliyo biyle bu hareket 4,5 yillik cokta güzel,bi iliski yuruttum cokta asiktik farkli nedenlerden bitti... Ama Ben hep dogaldim hic oyle bana daha asik olsun soyle taktik yapayim filan ugrasmadim bundan sonra da ugrasmam zaten haa tabi ki karsilikli anlasmak icin biseyler yapilir ama ne bileyim asik edeyim filan Ben ugrasmam oyle seylerle
Aşk bir anlık bir olay. Yani kişi isteyerek aşık olamaz. İsteyerek sadece hoşlanır. Burda kastedilen aşık etme değil albenilik durumu hoşlandırma durumu. Erkekler estetik güzelliğe önem veriyorlar yani yanlış anlamayın estetik açıdan göze güzel görünen kızlar onlar için diğerlerinden 1-0 önde. Ama konuşması vesair yüzünden bu kızlar o estetik öndeliklerini kaybedebiliyor. Bizzat gördüm bunu.
Çoğu kız güzelliği açık seçiklikte arar sanar. Dikkat çeker sazanları oltaya düşürür. Aslolan güzellik kadının kendisi gibi olması bence. Cildi mi kötü kötüyse kötü. Erkek kadını cildi için sevicekse olmasın. Birde çok yakın zamanda bir muhabbet oldu arkadaşlar ortamımda bir tanesi sevdiceği ile ilişki yaşamış sevdiceğinin vajinasını beğenmediğini söyledi. Bu nedemektir anlamadım ben. Yani neyini sevmedi ki ? Nasıl sevmedi ? Vajinanında güzelini arayanlar var. Hey allahım ne günlere kalmışız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?