Erkeği elde tutmanın yolları.

yani sokata elele yürürken karşıdan gelen alımlı bir kadına
göz ucuyla bir kaç saniye bakmasını görmeyceksin

yani hehangi bir kadınla laobali (aşırıya kaçmamak şartıyla baktın sevgilim bitanem diyor müdahale edersin)
konuşmasını duymayacaksın

tabiki aldatılma yı yalanları kastetmedim
ama güzelim erkeklerin çogusu bu cins yani tek eşle yaşayamazlar...

gitmek niyetinde olan bir erkeği neden elimde tutmaya çalışayım ki????

ben ben olurum neysem oyumdur kalan kalır giden gider.

boş işler bunlar hemde çoook boş. taktikle oyunla mutluluk olmaz. hem ben olsam, beni ben olarak sevmeyecek bir erkeğe yaranmaya çalışmak yerine beni sevecek birini bulmaya harcarım zamanımı ve enerjimi.............................

tabii herkesin kendi fikri saygı duyarım fakat arkadaş bekar galiba(bekara eşini boşamak kolay gelir)
evli ve iki çoculu olunca insan neleri görmezden geliyor bir bilsen

Kesinlikle katılıyorum. Ben ben olurum ister kalır ister gider. O beni elinde tutmanın yollarını arasın gerekirse..Kaldı ki elde tutmak için zorlayanların tutabileceğini de sanmıyorum.Gerçi yalnızım ama umut var :)

arakdaşlar bi erkeği kendine bağlamanın en güzl yolu tamamen ona ait olduğunu asla bırakmayacağını asla vazgeçmeyeceğini hissettirmemektir gerçkten öyle olsa bile. bu lafmda da çok iddalıym.

Gidecek olanı tutamazssıııııın, hiç olmazsa kadın olararak grurumuzu yere vurmayalım. Erkekleri bukadar abartıpta tepemize çıkartmayalım. Benim asıl dikkatimi çeken yukarıdaki maddelerde kadın olarak kendine değer ver, kendin mutlu ol ki sonra karşındaki de sende mutluluk bulsun gibi bir bir kadının asıl edinmesi gereken duruştan hiiiç bahsedilmiyor.

bir erkeği elde tutmak isyorsan kendin gibi olacaksın. kendi işine bakacaksın ve hayatını kendine gore yaşayacaksın. erkeğe bağımlı olmak onları sıkar, boğar, senden koparır. o yüzden özgüvenli, hayatla barışık olacaksın her zaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…