Erkeğin ailesi yüzünden ayrılanlar.. burada toplanalım..

Smyl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2009
879
5
96
Afyon
Kızlar benim gibi sevdiği erkeğin ailesi yüzünden ayrılanlar.. istenmeyenler burada toplanalım.. neler yaşadık ne oldu, neler geçirdik..fikir alışverişi olur..

bence erkeğin ailesi yüzünden ayrılmışsanız hiç bu konu için başlık açmaya bile gerek yok erkek olan adam gibi adam sevdiğini ailesinin,çevresinin vb kim olursa olsun lafıyla yüzüstü,yarıyolda bırakmaz üzülmeyin bence.. bu konuya kafanızı meşgul ettiğiniz değmez :68:

bence erkeğin ailesi yüzünden ayrılmışsanız hiç bu konu için başlık açmaya bile gerek yok erkek olan adam gibi adam sevdiğini ailesinin,çevresinin vb kim olursa olsun lafıyla yüzüstü,yarıyolda bırakmaz üzülmeyin bence.. bu konuya kafanızı meşgul ettiğiniz değmez :68:

aslında haklısın canım.. o zaman bu konu ailesini bahane edip terkeden erkeklerin topiği olsun:)))

Son düzenleme:
Bencede seven insan asla bahane etmez ailesini!
Bende öyle sanıyordum bizi ayıranın ailesi oldugunu ama cok cok yanılmışım tam bir ş...z cıktı 3 senelik tanıdıgım bi insan meger bam başka birisiymiş.Yazıklar olsun onu tanıdıgım güne!

Bir erkek ailesinin hangi kızı isteyip hangisini istemeyeceğini bilir. Bile bile bir ilişki başlatıp sürdürüyor ve sonra da ailem istemediye getiriyorsa o adam karaktersizdir, sadece ilişkinin getirilerinden faydalanmıştır, yani zaten ailesinin istemeyeceğini baştan beri biliyordur.

Bence burada neyin ne olduğuna emin olmadan o ilişkiye inanan kadın hata yapıyor.

Bir erkek ailesinin hangi kızı isteyip hangisini istemeyeceğini bilir. Bile bile bir ilişki başlatıp sürdürüyor ve sonra da ailem istemediye getiriyorsa o adam karaktersizdir, sadece ilişkinin getirilerinden faydalanmıştır, yani zaten ailesinin istemeyeceğini baştan beri biliyordur.

Bence burada neyin ne olduğuna emin olmadan o ilişkiye inanan kadın hata yapıyor.

canım bu konuda pek katılmıyorum..
çünkü ne kadar süre çıkarsan çık 2 senede olsa 2 ayda olsa sevdiğinin ailesinin ortamını bilemezsin.. o anlattığı kadar tanırsın onun yaşadıklarına göre bir sonuç çıkarırsın..
sevgilin sana sorun olmayacak dediğinde güveniyorsun.. zaten şüphe olsa sevgilin olmaz...
ki birde aileden birileri destek verince iyice güveniyorsun..
diyeceksiniz güvenmeseydin hemen..
şu olay başıma gelene hata yapmadı bende ne kıracak ne üzecek..
ki zaten güvenme mevzusu bizde yalan mı söyledi aldatma mevzusunda yoğunlaşır..
çok seviyorum dedi bana şüphe ettirmeyecek kadar güzelde oynadı rolünü..
aldatmaya gelince genelde işiyle benim aramda dönüp duruyordu yine şüphe uyandırmadı..
güvenmemek için sebebim kalmamıştı..
bu olay olmasa zaten bu yönlerini hiç bilmeyecektim..
benden daha hevesli ilişkinin ciddiye binmesi için nişan söz vs olayları için devamlı heyecanlı ve istekli olan..üstüne üstlük birde ben aşık olunca.. ortada hiçbir sorun görünmüyordu..

canım bu konuda pek katılmıyorum..
çünkü ne kadar süre çıkarsan çık 2 senede olsa 2 ayda olsa sevdiğinin ailesinin ortamını bilemezsin.. o anlattığı kadar tanırsın onun yaşadıklarına göre bir sonuç çıkarırsın..
sevgilin sana sorun olmayacak dediğinde güveniyorsun.. zaten şüphe olsa sevgilin olmaz...
ki birde aileden birileri destek verince iyice güveniyorsun..
diyeceksiniz güvenmeseydin hemen..
şu olay başıma gelene hata yapmadı bende ne kıracak ne üzecek..
ki zaten güvenme mevzusu bizde yalan mı söyledi aldatma mevzusunda yoğunlaşır..
çok seviyorum dedi bana şüphe ettirmeyecek kadar güzelde oynadı rolünü..
aldatmaya gelince genelde işiyle benim aramda dönüp duruyordu yine şüphe uyandırmadı..
güvenmemek için sebebim kalmamıştı..
bu olay olmasa zaten bu yönlerini hiç bilmeyecektim..
benden daha hevesli ilişkinin ciddiye binmesi için nişan söz vs olayları için devamlı heyecanlı ve istekli olan..üstüne üstlük birde ben aşık olunca.. ortada hiçbir sorun görünmüyordu..

Şüphe olsa sevgilin olmaz demişsin de bir insan diğerine eşi bile olsa yüzde yüz güvenemez ki. Evlenme teklifi yoksa, aileler tanışmamışsa, yüzük yoksa ortada güvenmek anlamsız geliyor bana. Aileler tanıştığında bile neler neler olabiliyor. Görmeden tanımadan evlenicez diyen biriyle yoldan geçen biri aynıdır benim için. Aşkın gözümüzü kör etmesinden iyi faydalanıyorlar.

6 yıllık ilişkim bugün bu sebeple bitti. En kötüsü de severek ayrıldık. Bir yarımız gitti. Eksiğiz. Geçen yıl ne hayaller kuran biz, şu an bu hayallerimizi bile düşünemeyecek denli tükendik. Bir gün gelecek dönmek isteyecek biliyorum. Duman dağıldığında, ortalık sakinleştiğinde.. Ama o zaman döneceği bir ‘ben’ olacak mıyım bilmiyorum. Hayat öyle acımasız ki, vurdu kırdı en güzel ağacımızı. Hoşça kal ömrümün vârı.. Yaşadığını, nefes aldığını bilmek bile yetiyormuş bazen. Mutluluk senin olsun. GiHa Koçak

Kendi profilimde de paylaşmış olduğum bir sebepten bitti. Belki bitmesinde benimde hatam var. Birbirini deli gibi seven insanı zerre kadar dinlemeden ayırıyorlar. Bu üzüntüyle nasıl başa çıkılıyor bilen varsa benimle de paylaşsın lütfen.

Ben de ikinci eşimin ailesi yüzünden boşandım.. eşim birden sevmiyorum vs demeye başladı ama inanmadım. Ama diretmedim de tek celsede boşandık.. sebep ilk elimden bir kızım olmasıydı.. 5 sene kabullenmediler gizli evlendik eşim yumuşarlar sandı olmayınca tehditleri sağlıkları ile tehditleri artınca arada kaldı biz de tartışmaya başladık dayanamadı.. 1 yol ayrılıktan ve 5 aylık boşanma sürecinden sonra ben hayatıma bakmaya başladım ama bu Araf’a defalarca geld gitti halledicem dedi yapmadı en sonumda ben yalandan insanlarla tanışmaya vs başladım ona duyurdum baktı ki bu koz elden gidiyor bir anda ailesini bıraktı döndü hemen yeniden evlendik bu ay sonu bebeğiniz olacak ailesi de eşim onlarla irtibatı tamamen kesince Koruköy barıştılar bana da kızıma sa çok iyiler ve önyargılı olmak çok kötüymüş siye kendi ağızları ile söylediler..
Eşime sen ilkinde de onlarla konuşmayı kessen ya kabul edin ya uzak durun desen yine böyle olurdu sen onların da benim de gönlüm olsun diye uğraştın ama bir taraf yine kırıldı farketmedi diyorum çok mahcup olduğunu söylüyor boşuna vakit kaybettik biliyor hem de senelerce ama kaderin de önüne geçilmiyor.. erkekler bizim kadar güçlü değil hele ki psikolojik baskılara ve ailesi bunu çok iyi bilip çok iyi yönetti son raddeye kadar ben de baskı yapmadım ama en son başkası ile görüşeceğim fikri onda yeteri kadar baskı yarattı ve düzene girdi..

Back
X