erkeğin ailesinin kalabalık olması evliliği etkiler mi

Yalnızlığımla mutluyum fazla iç içe olan aile ilişkilerine gelemiyorum mesafe insanıyım o yüzden sanırım yapamazdım ama tabii ön yargılı da olmamak lazım neticede aile yapısını bilmiyoruz

Son düzenleme:

Alışmasi zor olur...illaki birinden biriyle huzursuzluklar çıkar. .sen evlenecegin kişi için saygıni gosterirsen o kişi de aile ve çevresinin lafına bakan biri değilse senin yanında olabilecek biriyse geri kalan kısmını aranızda idare edebilirsiniz...Ancak bunun için birbirinize güvenmeniz lazım. ..

ben annem babamdan kaynaklı kalabalık bir ailede yaşıyorum kalabalık ailenin en güzel yani düğünlerde belli olur bi de cenazelerde sana destek olan cok olur.. onun dışında çok zoor kii bi de kalabalık ortamlara alışkın değilsen çekilmiyor bir akraban gelir oturmaya sonra bakmışsın diğerleride glir yatıya kalma durumları çok olur ee yani biri kalmasa diğeri kalır kargaşa çok olur çocuk sesleri falan bunları günlük hayatta cok görürsün

Kalabalık aile güzeldir tabi ki ama bu insanların karakterleri çok önemli ama kalabalık aile sevmiyorsun huzurun olmaz tam herşey yolunda derken birinin muhakkak sorunu cikiyor ve bu da senin aile durumunu etkiliyor eğer iyice arastirirsan ailede sürekli sorun cikaran bir fert yoksa tabiki mutlu olmayan imkansiz ama aksi halde çok mutsuz olursun

Lutfen once ailesini gor ve kim olduklarini ve sana uygun olup olmadiklarina bak. Benim esimde cok cocuklu bir aileden gelme. Ailesini gormeden evlendim. Benim icin aile onemli degil demistim ama hicde dusundugum gibi degilmis. Evlenince anladim. Helede benim gibi kalabaligi sevmiyen birisin. Dikkatli ol derim. Sorun bir yerine dokuz olur. Dertler ve isttekler hic bitmez. Benim gibi cok uzaklara goctugunuzde ancak sorunlardan kurtulursunuz ama bu seferde hangi birine maddi acidan destek olma problemi baslar.yirmi yili askin Tecrubeyle sabittir.

Senin ailende önemli eğer kalabalıksa bıktıysan ve eşininkilerle çok görüşeceksen asla katlanamazsın onun ailesine
Benim sülalem çok kalabalık eşiminki hala dayı kuzenler görümce vb toplasan 20 kişi ama çok sık görüştükleri için karlanamıyorum 9 kardeş çok nasıl dayanırsın bilmem

Benim Esim iki kardeş ama dayi yenge teyze kuzen derken en az 15 kişi oluyoruz bide kuzenler evlenip çoluk çocuk oluncaaa bide uzak memleketten bayramda gelenler falannn oooo.
Ama sagolsunlar zarari değil faydalari vardır.gelirler gelirken kimse bos gelmez yeriz. iceriz beraber toplariz temizleriz.
İyi günde ayrri kotu günde ayri güzeldir....
Tabiii ark.dediği gibi nicelik değil nitelik onemlidir

Bende kalabalığa çok alışkın değilim kayinlarim ikisi de küçük ilkokul a gidiyor gorumcem liseye ama amcaları ile filan çok samimi ler. Çiftlikleri filan var herşey ortak olunca. Baya kalabalık oluyor ama coookk da güzel kalabalık olmak alisiyorsun ........

Insanların kişilikleriyle alakalı bu
Yapıcı insanlarsa sıkıntı olmaz
Ama yıkıcı insanlarsa,kıskançlık,fesatlık varsa huzur kalmaz

Hemen uzaklas ben biktim her hafta bir kardesi gelip kalir ne evliligin ne ozelin kalir

Benim esimde 7kardesler ve bnde yalnzligi çok seviyorum uzak olamaza rağmen bana adanaya gidelim deyince bi titriyorum yamyam gibi ailesi var inan cok zor kafam şişiyor 2 gün zor tahammül ediyorum

çok kalabalık aileyi bende sewmiyorum.. ama önemli olan anlaşmak tabikii...

ve o ailede çeşit çeşit karakter olacak.. evlenince aileylede ewleniyorsun.. gidip gelmezsen eşinle aranda sorunlar çıkabilir...

ya da cümbür cemaat size gelebilir hatta kalabilirler....

siz de onlarda ara sıra kalacaksınız....

tabiykide önemsiyceksin her hafta görüsceksiniz bi kere olmadı ıkı haftada bi kesin. sonra kalabalık oldukları için gelen gideninde olucak. kesinlikle ayrı evde ve mümkünse uzak oturmalısın şahsen biz öyle yaptık

Adetleriniz, gelenek görenekleriniz aynıysa yada yakınsa bence sıkıntı olmaz. Ama farklıysa olabilir. 9 kardeş... öff... çok be...

Insanlarina gore degisir
Benim esimin annesi teyzesi kardesi anneannesi var akraba sayip gorustugu beni bunaltmaya yetiyor da artiyor bile
Ah aile cok onemli
Benim arkadasim kocasinin tum akrabalarinin icinde oturuyor ama kendini saydiriyor
Esine ve ailedeki insanlarin kisiligine bagli birsey

aile bireylerinin kişiliğine göre değişir ama, zor, zahmetli ve sabır gerektiren bir evlilik gibi geliyor bana.umarım hakkında hayırlısı olur.

eşimlerde 7 kardeş aynı şehirdeyiz ancak biz bir kardeşiyle aynı şehrin ilçesindeyiz bırak merkezdekilerle görüşmeyi burda kilerle ancak 2 3 ayda görüşüyoruz ama tabi çokluğun derdide bitmiyor ancak düğün bayramda güzel oluyor

ailesini önemsemen tabi ki doğru. hatta eş adayından çok ailesine bak. onlar çok kopya verir. he kalabalığı sevmiyorsan ve onlar çok iç içeyse tabi ki sıkıntı yaşarsın. ama belki de alışırsın zamanla. hayırlısı olsun hakkında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…