- 23 Aralık 2023
- 658
- 753
- 23
- 29
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu ülkede erkek olmak var cidden.Koca kıtlığı var haberin yok mu? Kara borsa olmuş kocalar![]()
Size bağlı. Her şey açıkça konuşulmuş. Adam önceliklerini ortaya koymuş. Kabul ediyorsanız olur. Ama değiştiririm diye bu işe girmeyin.Önceden de sormuştum bu soruyu erkek arkadaşım evlenince ailesiyle yaşamak istiyordu şimdi tekrar geldim çünkü en son artık onun sürekli kendisi için çaba bekleyip benim için çaba göstermesinden sıkılmıştım onu 5 6 sene ben bekliycem 27 28 yaşında da gelip ailesinin yanında ben yaşayacam annesine sözü varmış oysa 6 kardeşler abileri ablaları var kaldı ki ailesinden de çok fazla çekiniyor ve benden bahsetmiyor ailesine arkadaşlarına dahi ama öyle huyu bu çekingen çok utangaç ve benim için cabaalamiyorsun deyip ayrıldım kendisi geldi yazdı çok kötüyüm dedi dayanamıyorum dedi tekrar konuşuyoruz aynı mevzular aramızda ara sıra çıkıyor ama ne yapacağım bilmiyorum benim için biraz çabası yok beni annemden ayırma diyor annemsiz yapamam diyor sonra annesine değer veren sana daha çok değer verir diyor anneme söz verdim bırakamam hasta o saatten sonra kendisine bakamaz yemek yapamaz gibisinden konuştu bende çekiniyorum ayrı yaşayalım diyemiyorum ama babası da zaten rvden kolay kolay çıkmayan biri sanırım adım atmaya hali yoktur çok tembellik yapar dedi çünkü insan kendi babasına güvenemiyor sürekli evde durursa hele 5 6 sene sonra nasıl olacak ne yapmam lazım ve ailesinin oturduğu ev kendilerinin babası maaş alıyor psikolojik rahatsızlığından dolayı çalışamadığı için acaba o yüzden mi başka eve çıkma cesareti mi yok kaldı ki benim ailem için bakıma muhtaç hale gelecekler birkaç seneye yakın oturayım en azından 5 6 sene sonra ailenle yaşarız dedim annemden beni ayırma annemsiz yapamam gibisinden konuştu arkadaşımda bence ev gecincirmekten korkuyor ondan onlarla yaşamak istiyor dedi bilmiyorum ne yapmalıyım
Beni annemden ayırma ne demek yaÖnceden de sormuştum bu soruyu erkek arkadaşım evlenince ailesiyle yaşamak istiyordu şimdi tekrar geldim çünkü en son artık onun sürekli kendisi için çaba bekleyip benim için çaba göstermesinden sıkılmıştım onu 5 6 sene ben bekliycem 27 28 yaşında da gelip ailesinin yanında ben yaşayacam annesine sözü varmış oysa 6 kardeşler abileri ablaları var kaldı ki ailesinden de çok fazla çekiniyor ve benden bahsetmiyor ailesine arkadaşlarına dahi ama öyle huyu bu çekingen çok utangaç ve benim için cabaalamiyorsun deyip ayrıldım kendisi geldi yazdı çok kötüyüm dedi dayanamıyorum dedi tekrar konuşuyoruz aynı mevzular aramızda ara sıra çıkıyor ama ne yapacağım bilmiyorum benim için biraz çabası yok beni annemden ayırma diyor annemsiz yapamam diyor sonra annesine değer veren sana daha çok değer verir diyor anneme söz verdim bırakamam hasta o saatten sonra kendisine bakamaz yemek yapamaz gibisinden konuştu bende çekiniyorum ayrı yaşayalım diyemiyorum ama babası da zaten rvden kolay kolay çıkmayan biri sanırım adım atmaya hali yoktur çok tembellik yapar dedi çünkü insan kendi babasına güvenemiyor sürekli evde durursa hele 5 6 sene sonra nasıl olacak ne yapmam lazım ve ailesinin oturduğu ev kendilerinin babası maaş alıyor psikolojik rahatsızlığından dolayı çalışamadığı için acaba o yüzden mi başka eve çıkma cesareti mi yok kaldı ki benim ailem için bakıma muhtaç hale gelecekler birkaç seneye yakın oturayım en azından 5 6 sene sonra ailenle yaşarız dedim annemden beni ayırma annemsiz yapamam gibisinden konuştu arkadaşımda bence ev gecincirmekten korkuyor ondan onlarla yaşamak istiyor dedi bilmiyorum ne yapmalıyım
Beni annemden ayırma ne demek yaannesi hala sütten kesmemiş bu kuzuyu kendine eş değil bakıcı temizlikçi arıyor iş ilanı belli şartlar belli
of evlenip annesi tek kalmasın diye annesiyle uyuyan biri vardı anam anam diye diye 2 kadın boşadı o aklıma geldi
![]()
Yazık daha meme mi emiyo acabaÖnceden de sormuştum bu soruyu erkek arkadaşım evlenince ailesiyle yaşamak istiyordu şimdi tekrar geldim çünkü en son artık onun sürekli kendisi için çaba bekleyip benim için çaba göstermesinden sıkılmıştım onu 5 6 sene ben bekliycem 27 28 yaşında da gelip ailesinin yanında ben yaşayacam annesine sözü varmış oysa 6 kardeşler abileri ablaları var kaldı ki ailesinden de çok fazla çekiniyor ve benden bahsetmiyor ailesine arkadaşlarına dahi ama öyle huyu bu çekingen çok utangaç ve benim için cabaalamiyorsun deyip ayrıldım kendisi geldi yazdı çok kötüyüm dedi dayanamıyorum dedi tekrar konuşuyoruz aynı mevzular aramızda ara sıra çıkıyor ama ne yapacağım bilmiyorum benim için biraz çabası yok beni annemden ayırma diyor annemsiz yapamam diyor sonra annesine değer veren sana daha çok değer verir diyor anneme söz verdim bırakamam hasta o saatten sonra kendisine bakamaz yemek yapamaz gibisinden konuştu bende çekiniyorum ayrı yaşayalım diyemiyorum ama babası da zaten rvden kolay kolay çıkmayan biri sanırım adım atmaya hali yoktur çok tembellik yapar dedi çünkü insan kendi babasına güvenemiyor sürekli evde durursa hele 5 6 sene sonra nasıl olacak ne yapmam lazım ve ailesinin oturduğu ev kendilerinin babası maaş alıyor psikolojik rahatsızlığından dolayı çalışamadığı için acaba o yüzden mi başka eve çıkma cesareti mi yok kaldı ki benim ailem için bakıma muhtaç hale gelecekler birkaç seneye yakın oturayım en azından 5 6 sene sonra ailenle yaşarız dedim annemden beni ayırma annemsiz yapamam gibisinden konuştu arkadaşımda bence ev gecincirmekten korkuyor ondan onlarla yaşamak istiyor dedi bilmiyorum ne yapmalıyım
Önceden de sormuştum bu soruyu erkek arkadaşım evlenince ailesiyle yaşamak istiyordu şimdi tekrar geldim çünkü en son artık onun sürekli kendisi için çaba bekleyip benim için çaba göstermesinden sıkılmıştım onu 5 6 sene ben bekliycem 27 28 yaşında da gelip ailesinin yanında ben yaşayacam annesine sözü varmış oysa 6 kardeşler abileri ablaları var kaldı ki ailesinden de çok fazla çekiniyor ve benden bahsetmiyor ailesine arkadaşlarına dahi ama öyle huyu bu çekingen çok utangaç ve benim için cabaalamiyorsun deyip ayrıldım kendisi geldi yazdı çok kötüyüm dedi dayanamıyorum dedi tekrar konuşuyoruz aynı mevzular aramızda ara sıra çıkıyor ama ne yapacağım bilmiyorum benim için biraz çabası yok beni annemden ayırma diyor annemsiz yapamam diyor sonra annesine değer veren sana daha çok değer verir diyor anneme söz verdim bırakamam hasta o saatten sonra kendisine bakamaz yemek yapamaz gibisinden konuştu bende çekiniyorum ayrı yaşayalım diyemiyorum ama babası da zaten rvden kolay kolay çıkmayan biri sanırım adım atmaya hali yoktur çok tembellik yapar dedi çünkü insan kendi babasına güvenemiyor sürekli evde durursa hele 5 6 sene sonra nasıl olacak ne yapmam lazım ve ailesinin oturduğu ev kendilerinin babası maaş alıyor psikolojik rahatsızlığından dolayı çalışamadığı için acaba o yüzden mi başka eve çıkma cesareti mi yok kaldı ki benim ailem için bakıma muhtaç hale gelecekler birkaç seneye yakın oturayım en azından 5 6 sene sonra ailenle yaşarız dedim annemden beni ayırma annemsiz yapamam gibisinden konuştu arkadaşımda bence ev gecincirmekten korkuyor ondan onlarla yaşamak istiyor dedi bilmiyorum ne yapmalıyım
Ayirma anasından haklı. Sen ayrıl sonra akıl hastanesinde bulursun kendini.Önceden de sormuştum bu soruyu erkek arkadaşım evlenince ailesiyle yaşamak istiyordu şimdi tekrar geldim çünkü en son artık onun sürekli kendisi için çaba bekleyip benim için çaba göstermesinden sıkılmıştım onu 5 6 sene ben bekliycem 27 28 yaşında da gelip ailesinin yanında ben yaşayacam annesine sözü varmış oysa 6 kardeşler abileri ablaları var kaldı ki ailesinden de çok fazla çekiniyor ve benden bahsetmiyor ailesine arkadaşlarına dahi ama öyle huyu bu çekingen çok utangaç ve benim için cabaalamiyorsun deyip ayrıldım kendisi geldi yazdı çok kötüyüm dedi dayanamıyorum dedi tekrar konuşuyoruz aynı mevzular aramızda ara sıra çıkıyor ama ne yapacağım bilmiyorum benim için biraz çabası yok beni annemden ayırma diyor annemsiz yapamam diyor sonra annesine değer veren sana daha çok değer verir diyor anneme söz verdim bırakamam hasta o saatten sonra kendisine bakamaz yemek yapamaz gibisinden konuştu bende çekiniyorum ayrı yaşayalım diyemiyorum ama babası da zaten rvden kolay kolay çıkmayan biri sanırım adım atmaya hali yoktur çok tembellik yapar dedi çünkü insan kendi babasına güvenemiyor sürekli evde durursa hele 5 6 sene sonra nasıl olacak ne yapmam lazım ve ailesinin oturduğu ev kendilerinin babası maaş alıyor psikolojik rahatsızlığından dolayı çalışamadığı için acaba o yüzden mi başka eve çıkma cesareti mi yok kaldı ki benim ailem için bakıma muhtaç hale gelecekler birkaç seneye yakın oturayım en azından 5 6 sene sonra ailenle yaşarız dedim annemden beni ayırma annemsiz yapamam gibisinden konuştu arkadaşımda bence ev gecincirmekten korkuyor ondan onlarla yaşamak istiyor dedi bilmiyorum ne yapmalıyım
beni annemden ayırma diyor annemsiz yapamam diyor sonra annesine değer veren sana daha çok değer verir diyor anneme söz verdim bırakamam hasta o saatten sonra kendisine bakamaz yemek yapamaz gibisinden konuştu bende çekiniyorum ayrı yaşayalım diyemiyorum