• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkeğin cömertliği sizce önemlimi?

benim eşim cok cömerttir (herkese karşı)
ama bunun sınırını bilmediği için sürekli zor durumda kalıyoruz bunun için ona cok kızıyorum.çünkü cevresindekiler eşimin huyunu bilidigi için faydalanmaya çalısıyor.
cömert olması önemli benim için ama dozunda olmalı.

asırı onemlı:) benım ılk sevgılım hıc bana hedıyeler falan almazdı ama dıger sevgılım conversler kucuk hedıyeler vs vs hosuma gıden seyler bulmaya ozen gosterıyor tabı kı cok cok onemlı benım ıcın servetını harcasın demıyorum ama kucukde olsa dusunsun :)

madden manen comert olmak guzeldır ama savurganlık sınırına gelmedıgı surecekaydirigubbakcemile

bence de çok önemli. bana göre erkek hem esine hem de cocuklarina cok cömert olmali cünkü hayatta benim icin en önemli sey kurulan yuva ve o yuvanin mutlulugu. insan ailesine harcamaz da kimse harcar ki ? cevremde gözlemdedigim kadariyla da cimrilik yapmakla kimse zengin olmuyor, ese ve cocuklara harcanmayip saklanan para mutlaka bir yerden cikiyor.

cömertlik ve savurganlık arasında ince bir çizgi vardır. bunu yakalaması önemli.. yani işine gelince parayı bol bulunca savurmasın.herşeyi kararında yapsın.
eşim çok cömert eli açıktır. hmdde herkese karşı ama sadece mantıklı harcamalarda.

Cömert olsun tabi ama aşırı savurgan da olmasın..Varsa harcasın,sakınmasın,kıskanmasın..
Eli sıkı adamı ben de sevmem çünkü ben de cömertim sevgilimin de öyle olmasını isterim

Benim nişanlım, cömerttir, ama bazen birşeyi ben ödicem derim itiraz etmez.
Hatta İstanbul'a geldiğinde akbilim olduğu için yol paralarını ben karşılarım o da nakitleri verir, yine kimsenin hakkı kimseye geçmez.
Bakalım evlendiğimiz zaman nasıl olacak...

Ben cimri erkeklerden nefret ediyorum , hepte cimrisi beni buluyor..
Anasını satıyım sanki mezara götürecekler , hoş kefeninde cebi yok ama..

Back
X