Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2 buçuk sene eşim iş sıkıntı olmasına rağmen benim memlekitimde yaşadı sonra evlenmeden önce yaşadığı şehre geldik iş sıkıntı olduğu için nerede mutluysan orada olacaksın memleketi meselesi yapmaya gerek yokSorum çok açık olacak, Sivaslı bir erkek evlenip eşinin memleketi olan Giresun a yerleşirse bu erkeğin ailesi için utanç verici mı olur? İki tarafında iş durumu esnek ve evleri ayrı olacak.
Simdi soyle erkek basta bi anlik hevesle sevdim kadin yanimda olsun diye tamam dedyip sonra memleketini ozler ailesini ozler onunkiler yaninda yokken senin akraba ve aile ile heran yuzyuze olmasi filan acisindan zor olabilir yoksa utanc degilde..
Kaynim cok severk evlendi karisi vok istar edince onun memleketine yerlestiler ilk bir yildan sonra kaynim inaniomaz pisman oldu onun tum sulalesini ister istemez surekli gorup muhattap olurken yasadigi sehiri kulturunu arladaslarini ozledi yeni bi sehre alismakta zorlandi derken cocugu oldu birazda oyle sabretti ama bin pismandi 4.yilda dayanamadi geri donmek istedi esi hic bi sekilde kabul etmedi ve ayrildilar
Yani bu sadece ornek herkes oyle olcak degil gozumun onunde diye yazdim
ben eskişehirliyim eşim bursalı eskişehirde yaşıyoruz. neden utanç verici olsun ki?Sorum çok açık olacak, Sivaslı bir erkek evlenip eşinin memleketi olan Giresun a yerleşirse bu erkeğin ailesi için utanç verici mı olur? İki tarafında iş durumu esnek ve evleri ayrı olacak.