- 10 Şubat 2014
- 686
- 1.182
- 113
- 37
- Konu Sahibi kuyrukluyildiz
-
Ask evliligi olsa sorun olmazdi yine olmaz belki ama ne gerek var ki boyle apar topar işlere
Kardesin istiyor mu bu acele ne?erkekler geç olgunlasiyor yaşi biraz gecmeli benceİşte bende ona kızdım ne aceleniz var diye. Kardeşim askerden geldiğinden beri evlendirme peşindeler
Ben size hak verdim..
Birbirlerini bulmuşlar sevmişler neyse derim; ona kimseye laf düşmez.
Hem görücü usulü olup hem de 25e 28 bencede uygun değil.
Ve bencede 25 yaşındaki erkeğin olgunluğu da tartışılır su devirde.
28-30 deseniz ona tamamım demişsiniz buna da katılıyorum...
Erkek 30 kadın 33 ise problem olur diye düşünmem.
Ama 25 hakikaten erken...
Kızın ailesinin maddi durumu nasıl?acaba bu isteğin ısrarın sebebi maddiyat mı?İşte bende ona kızdım ne aceleniz var diye. Kardeşim askerden geldiğinden beri evlendirme peşindeler
Aileniz niye 25 yaşındaki kardeşiniz için bu kadar aceleci?
Kesinlikle olgun biri değil kardeşim hala çocuksu davranışlari vardır. Zaten dediğiniz gibi şimdiki 25 yaşındaki erkeklerden pek olgun olmuyor.
Erkek küçük olduğu için değil hani kardeşim 28 olur ama kız 30 olur tamam. Hem 25 yaş evlilik için çok erken
3 yas cokmus beee... Konunuzu bir daha okuyun bence. Abartmayin.
Kardeşin de bir sıkıntı mı var ?25 yaşında neden gorucu usulü dini sebeplerden mi ?
Size düşen beklemek izlemek.. kızı beğenir mutlu olurlar belki. 3 yaş önemli değil. Burada yaşıtım arkadaşlar var yorumlarına bakıyorum 15 yaş gibi kimin ne olgunlukla olduğunu belli olmuyor.Hayır ikiside değil . Tamamen ailemin aceleci olmasından dolayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?