Erkeğin evlilikte yaşça küçük olması

3 yaş evet çok değil. Ama yazimda dediğim gibi kardeşim 28 olur karşındaki 32 olur buna birşey dediğim yok zaten. Ki kardeşim hiç olgun bı insan değildir

Tanisiyorlar sadece, evlilik biraz daha surer. Belki hic anlasamayacaklar. Dogmamis cocuguna don bicmek gibi olmus sizinki. Kiz, kardesimden uc yas buyuk . Yani?

Son düzenleme:
Aileniz niye 25 yaşındaki kardeşiniz için bu kadar aceleci?
Kız bulunmaz Hint kumaşı falan mı?

Simdi erkekler evlenmiyormus kolay kolay erkenden başını bağlamak gerekiyormus. Ailemin dusuncesi bu. Kiz da yaşını göstermiyormuş çıtı pıtı birşey mis aman kaçırmasinlar demiş

Tercih meselesi ve karakterle alakalı. Bir arkadaşımın eşi kendinden 7 yaş küçük. Kız çok dominant bir karakter zaten. Adamı herkesin içinde bildiğin azarlıyor. Eşi de çok yumuşak huylu bir adam. bir erkeğin kendinden bu kadar büyük biriyle evlenmesi bana saçma geliyor. Erkekler zaten daha geç olgunlaşıyorlar. Ama kimine göre de böylesi uygun.

Bizim arkadaş eşinin hep ailesine karşı çok pasif olmasından şikayet eder. Aile ilişkilerini genelde o yönetir. Herhalde adam daha yönlendirici birini istiyordu eş olarak, bizim kız da zaten karakter olarak baskın biriyle yapamazdı. Birbirlerinin eksiklerini tamamlıyorlar muhtemelen.

Anlaşmış seviyor olsalar belki de
Görücü usulü ve erkek 25 yaşında

Bikere hem yaş erken, hemde erkekler geç olgunlasiyor... erkek 35 kadın 37 olsa yine neyse tamamda

25 yaş erkek çok toy yahu

Bu karaktere göre değişir. Benim erkek kuzenim 22 yaşında evlendi, görseniz kendisi 30lu yaşlarda sanki öyle olgun..25 yaş o yüzden bana çok da erken gelmedi evlenmek için. Tabi kardeşiniz evliliğe hazır ve yeterli olgunluğa sahipse.. Ve 3 yaşta bana çok gelmedi, gerçekten sevip değer verince insan çok da güzel anlaşıyor valla..Bence biraz abartmışsınız gibi.

gereksiz bir işe girişmişler aile efradı...

hem kendileri bulacaklar, oldu ki birbirlerini beğenirlerse en ufak sorunda da kızın yüzüne yaşını vuracaklar demedi demeyin.

25 yaş evlilik için ideal ama çok apar topar yapmaya çalışmışlar.

Olgunluğun yaşla alakası yok elbette. 25 yaş çok da küçük bir yaş değil evet ama benim kardeşim daha ergenliğini tamamlamamış gibi. Hareketlerin de anlaşılır. Sırf bu yüzden acele etmeyin diyorum aileme ama nafile.

Abartacak bi yaş farki yok.. Bence gorusmesinde de hic bi sakinca yok, belki de tam birbirlerine uygunlar, kimbilir.. Allah hayirlisini versin..

annen haklı karışma sen

Bana hep küçükler denk geldi. 28 yaşındayken 21 yaşında çocuktan evlenme teklifi aldım, baya ciddiydi (ne kadar ciddi olabilirse artık). Eşim de 2 yaş küçük ben 32 o 30 yaşındaydı evlendiğimizde. Kaderimde zengin olmak ( erkeğin küçük olması zengin yaparmış aileyi lafına istinaden ) varmış dedim bastım nikahı. Görüntü olarak çok fark olmasaydı, yine aşık olsaydım eşime, 5 yaşa kadar yolu vardı kabul ederdim, fazlası zorlardı ama kesin konuşmayayım yinede. Karakterleri birbirine uygun olup severlerse olur yani neden olmasın? Kardeşin olgun değilse bunu o kadın görmeli, istememeli mesela. Kadın olgun gelse kardeşine, o istememeli evlenmeyi bana uygun değil diyecek kişi o. Hatta bu yaşta ne evlenmesi daha yaşayacak çok şeyim var bana bunlarla gelmeyin demesi gereken de kardeşin sen değilsin. 17 yaşında çocuk değil, kararlarını kendi vermeli.

Arkadasim 29 nişanlisi 27 yasinda bile bile isteye isteye oldu. Ilk önceleri cok nettik olmamasi icin ama sonra cocugu tanidik falan dedikki alan raziii veren raziii bize bisey demek düşmez. Ama görünüşde 2 yaşda olsa bi fark var bence.
Sizin aileniz cok aceleci ben olsam kardesimle konusurum. Kendi dusuncemi belirtirim görüsürsede kendi bilir.

Benim annemde babamdan 3 yas buyuktu. Bence 3 yas absurd bir yas degil. 10 yas olurda neyse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…