- 26 Kasım 2021
- 49
- 15
- 3
- 40
- Konu Sahibi canimanacanan
-
O zaman evlendiğiniz adamı biraz daha ölçüp tartsaydınız keşke. Sizi başka insanlardan geride tutması sıkıntılı bi durum çünkü.Beni alamayan adam iş başkalarına gelimce canını ortaya koyuyor ama .
Covid zamanı bence gelip almalıydı ama sen de annene gitmeseydin covid zamanı deseydi bişi de diyemezdim sanırım. bu zamanlarda hamile halinizle temas olabildiğince az olmalı diye düşünüyorum.Arkadaşlar merhaba sinirlerim çok bozuk.1 yıllık evliyim 4 aylık hamileyim.eşimle bir il merkezinde oturuyorum.annem de 1 saatlik uzaklıkta komşu bir ilin ilçesinde oturuyor.annemin oturduğu ilçe ile yine annemin ili arası 1 saat.aklınız karışmasın toplamda eşimle oturduğumuz ile 2 saat uzaklıkta annem.neyse ben anneme gittim 1 haftalığına dün eşimi aradım.aynen şunları söyledim." şekerim gelip beni alır mısın annemden?" aynen şöyle cevap verdi. "alamam şekerim sen minibüse bin merkez ile otogara gel ben seni oraya gelip alırım." bu durum normal mi? Gayet de iyi bir arabası var.akrabaları bir şey için çağıraa koşar hamile karısına böyle diyor.bu adamın bu davranışı normal mi? Siz olsanız ne tepki verirdiniz?
Yok canım bu tarz kadınlar hamile kalınca sanıyor ki herkes etraflarında fır dönmek zorunda. Ben nefret ediyorum hamilelik sendromundanOtogardan alırım demiş zaten, dert edilecek bir durum değil bence. İlaveten hamilelik bir hastalık hali değil, milyonlarca kadın son haftalarına kadar çalışıyorlar, belki hormonlardan biraz abartmışsınız
Bu kadar piremses olma şekerim. 9 saat 2 çocukla otobüs yolculuğu yapıyorum, hamile iken de yaptım, hamile + 1 çocuk iken de. 1 saati de gidiver otobüs ile, ölmezsin korkma.Arkadaşlar merhaba sinirlerim çok bozuk.1 yıllık evliyim 4 aylık hamileyim.eşimle bir il merkezinde oturuyorum.annem de 1 saatlik uzaklıkta komşu bir ilin ilçesinde oturuyor.annemin oturduğu ilçe ile yine annemin ili arası 1 saat.aklınız karışmasın toplamda eşimle oturduğumuz ile 2 saat uzaklıkta annem.neyse ben anneme gittim 1 haftalığına dün eşimi aradım.aynen şunları söyledim." şekerim gelip beni alır mısın annemden?" aynen şöyle cevap verdi. "alamam şekerim sen minibüse bin merkez ile otogara gel ben seni oraya gelip alırım." bu durum normal mi? Gayet de iyi bir arabası var.akrabaları bir şey için çağıraa koşar hamile karısına böyle diyor.bu adamın bu davranışı normal mi? Siz olsanız ne tepki verirdiniz?
Ben o derece hasta geçirsem anneme gidecek yolu da göze alamam ama. Bu arada bende kolay geçirmedim. Ama her konuda hamileyim bla bla yazılınca , fazla ve saçma bir abartma olarak geliyor.Her hamilelik aynı oranda geçmiyor.
Benim hamileliğim an itibariyle 9 ay çok zor geçti.
Ve kendini iyi hissetmiyor olabilir.
Bu pandemide neden araba varken dolmuşla gelsin?
O kadın eve dönünce bana bir bardak çay koy hayatım demeyi biliyordur.
Yaptığı yanlış en azından mazaret sunmaliydi.
9 ay boyunca hastaneye gidiyorsun Covit heryerde var kendine bakmazsan. Eşi biliyordur riskli gebelik olsa zaten alir yada mide bulantısı 4.ay olmus zaten .Ay kadın hamile evet hasta değil ama ortada covid var. Ayrıca belki hamileliği ağır geçiyor, belki bulantısı var belki minibüse binmek istemiyor. Hemen herkes aynı şeyi yazmış da hamile olmasa dahi şu dönemde minibüse bin gel demesi çok mu normal? Bence değil.
Covidi bu kadar önemsesem anneme falan gitmem ben. Ki öyle arkadaşlarım var cidden. Evden dışarı çıkmıyorlar. Markete gitmiyorsa , hastaneye gitmiyorsa haklıdır :) Annem 20 dk uzaklıkta ve ben hamileliğimde neredeyse hiç görüşmedim.Ay kadın hamile evet hasta değil ama ortada covid var. Ayrıca belki hamileliği ağır geçiyor, belki bulantısı var belki minibüse binmek istemiyor. Hemen herkes aynı şeyi yazmış da hamile olmasa dahi şu dönemde minibüse bin gel demesi çok mu normal? Bence değil.
İyi de hastaneye mecburen gidiyorsun. Burada eşi iki saatini ayırsa minibüse binmek zorunda kalmaz.9 ay boyunca hastaneye gidiyorsun Covit heryerde var kendine bakmazsan. Eşi biliyordur riskli gebelik olsa zaten alir yada mide bulantısı 4.ay olmus zaten .
Her hamilelik aynı oranda geçmiyor.
Benim hamileliğim an itibariyle 9 ay çok zor geçti.
Ve kendini iyi hissetmiyor olabilir.
Bu pandemide neden araba varken dolmuşla gelsin?
O kadın eve dönünce bana bir bardak çay koy hayatım demeyi biliyordur.
Yaptığı yanlış en azından mazaret sunmaliydi.
Evet hamileyim şu an.Covidi bu kadar önemsesem anneme falan gitmem ben. Ki öyle arkadaşlarım var cidden. Evden dışarı çıkmıyorlar. Markete gitmiyorsa , hastaneye gitmiyorsa haklıdır :) Annem 20 dk uzaklıkta ve ben hamileliğimde neredeyse hiç görüşmedim.
Hamilelik geçirdiniz mi bilmiyorum ama bulantınız falan olsa adım atamazsınız .
Bende 1 yıl olacak doğum yapalı. Yani başlarında hamile kaldım. Belki yapısaldır ama ben hiç bir şeyi yap , et demem. Biner giderim. Mantıklı geliyor mu cidden 2 saat yol yapmak ? Adam bence makul bir şey söylemiş. Riskli hamilelik olsa amenna.Evet hamileyim şu an.
Covid iki senedir hayatımızda ve artık bari süre sonra anne baba görmek ihtiyaç oluyor. Ben de bir sene kapıdan gittim gördüm ama sonra mecbur kaldım girdim evlerine. Yapacak bi şey yok. Covid dönemi anne babaya gitmekle minibüse bin gel demek arasında büyük fark var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?